Viimeisillään raskaana oleva Emily nostelee hurjia rautoja - ihmisiltä viharyöppy - ”Ei olisi kannattanut harrastaa seksiä” iltalehti 13:25 21.04

Yhdysvaltalainen crossfit-urheilija ja henkilökohtainen kuntovalmentaja Emily Breeze tekee raskaana ollessaan asioita, jotka tuntuvat monille täysin mahdottomilta ymmärtää. Urheilu on ollut Emily Breezen elämässä keskeisessä asemassa lapsesta saakka. Viimeisten 10 vuoden aikana kohisten voimistunut fitness-buumi on tarjonnut hänelle mahdollisuuden luoda myös uraa rakastamansa elämäntavan parissa. Breeze on osallistunut vuosittain järjestettäviin CrossFit Gameseihin kaksi kertaa. Fyysisesti erittäin vaativaan tapahtumaan selvittää tiensä vuosittain vain 40 mies- ja naisurheilijaa, joiden joukosta haetaan "maailman kovakuntoisimpia" ihmisiä.


Juha Sipilä listasi seuraavan vaalikauden tavoitteet: ”Ottaisin oppia siitä, mitä teimme 4 vuotta sitten” uusisuomi 11:09 21.04

Keskustan puheenjohtaja, pääministeri Juha Sipilä linjaa, että seuraavan vaalikauden ”suuri tehtävä” on rakentaa suomalaisille turvallinen silta sen murroksen yli, jonka tekniikan kehitys, digitalisaatio, robotiikka ja tekoäly aiheuttavat. 


Varoitus hallituksen aikeista: ”Uhkaa viedä työt tuhansilta” uusisuomi 19:16 20.04

Kuntatyönantajat (KT) on huolissaan siitä, että eduskunnan käsittelyssä oleva varhaiskasvatuslaki voi viedä työpaikan tuhansilta kunnallisessa varhaiskasvatuksessa työskenteleviltä lastenhoitajilta.


Entinen erikoisjoukkojen sotilas hakee turvapaikkaa Suomesta: Ukraina on lännen ja idän panttivanki iltalehti 11:18 20.04

Entinen Ukrainan asevoimien erikoisjoukkojen ryhmänjohtaja hakee turvapaikkaa Suomesta, koska hän joutui vainotuksi kyseenalaistaessaan maan hallintoa ja tapahtumia Itä-Ukrainassa. Huhtikuussa 2017 tehdyllä videolla Aleksander Medinski kysyy kiovalaisilta, miten Ukraina voi voittaa sodan Venäjää vastaan. Kaikki Medinskin haastattelut julkaistaan leikkaamattomina. Videon teksityksessä käännetty vastaukset pääpiirteittäin. Aleksander Medinski, 37, toimi ryhmänjohtajana Ukrainan armeijan erikoisjoukoissa vuosina 2015-2016. Jäätyään pois palveluksesta hän perusti YouTubeen. Kanavalla hän kyseenalaistaa ja kritisoi Ukrainan hallinnon toimia ja maassa käytävää sotaa. Tästä eivät valtaa pitävät pidä. Uhkailujen ja pahoinpitelyjen seurauksena Medinski hakee nyt turvapaikkaa Suomesta.


Näkökulma: Harkimo jättää kokoomuksen - onko perusteilla eliitin keskustelukerho vai vakavasti otettava poliittinen liike? iltalehti 07:00 20.04

- Näyttää siltä, että Hjallis ja Mikael ovat saaneet idean liikkeen perustamiselle ravintola Teatterin vip-tiloissa, kirjoittaa Iltalehden toimittaja Olli Waris. Katso videolta Harkimon tiedotustilaisuuden kooste. - Vielä aamulla vaikutti siltä, että Harkimon matkaan on lähdössä useampi kansanedustaja. Nyt näyttää siltä, että tulee tussahdus, eräs kansanedustaja kommentoi torstaipäivällä eduskunnassa huhuja Harry "Hjallis" Harkimon ja Mikael Jungnerin johtamasta uudesta poliittisesta liikkeestä.


Näin Selviytyjät Suomi -sarjan loppukausi etenee: Tuleva jakso poikkeaa radikaalisti muista iltalehti 06:10 20.04

Sunnuntaina nähtävässä Selviytyjät-jaksossa kukaan ei tipu pois pelistä. Selviytyjät Suomi -sarja on edennyt jo pitkälle. Mukana on vielä viisi kilpailijaa ja tulossa on neljä viimeistä jaksoa. Sarjan 12. jakso nähdään sunnuntaina, eikä siinä äänestetä pois ketään. Jakson aikana nähdään vain palkintokilpailu, mutta ei koskemattomuuskilpailua. Sunnuntain jakso on rakenteeltaan muutenkin poikkeava, sillä suuressa osassa ovat kilpailijoiden läheisiltään saamat kirjeet.


Piinaava tilanne videolle – mobiilitalo kuljetettiin huteraa siltaa pitkin stara 20:00 19.04

Verkossa levinneellä videolla seurataan veretseisauttavaa tilannetta, jossa siirrettävän talon muutto


Kalle Lambergin teinikuvat IRC-Galleriasta naurattavat - somessa kauhistellaan: ”Tekisi mieli varoittaa poliisia mahdollisesta uhkasta” iltalehti 13:04 19.04

Näyttelijä Kalle Lamberg on huvittunut löytämistään IRC-Gallerian nostalgisista kuva-aarteistaan. Kalle Lamberg kertoi tunnelmiaan Kingin lehdistötilaisuudessa. Kalle Lamberg jakoi Instagram-tilillään torstaina kolme kuvaa itsestään teinivuosiltaan. Hän kertoo kuvakollaasin ohessa löytäneensä kuvat IRC-Gallerian profiilistaan.


Calvin Harris haastettiin oikeuteen - vedättikö britti-dj sokeaa miestä? iltalehti 03:38 19.04

79-vuotias mies maksaa Harrisille 35 000 euroa kuussa vuokraa asunnosta, joka on asukkaan mukaan täynnä ongelmia. Harry Moscatel, 79, on haastanut dj:nä ja laulajana tunnetun Calvin Harrisin oikeuteen. Moscatel vuokrasi leasing-sopimuksella Harrisilta asunnon Hollywoodin Sunset Stripiltä, mutta hänen asianajajansa mukaan asunto oli täynnä ongelmia alusta alkaen. Ongelmat koskivat lämmintä vettä, lämmitystä, viallisia ovia ja äänijärjestelmää, joka ei toiminut kunnolla. Moscatel maksoi asunnosta Harrisille 70 000 dollarin takuuvuokran. Vuokra on 35 000 dollaria kuussa.


Williamsilta hurja ukaasi F1-omistajille: Kulukatto tai näkemiin MTV 20:28 18.04

Williamsin F1-tallin apulaistallipäällikkö Claire Williams esitti hurjan ukaasin F1-sarjan kaupalliselle omistajalle Liberty Medialle.


Irak on tuominnut 212 ihmistä kuolemaan Mosulissa Isisin kukistamisen jälkeen iltalehti 16:30 18.04

Valtaosa teloitettavista teki tuomioiden mukaan yhteistyötä terroristijärjestön kanssa. Irakilaiset oikeusistuimet ovat tuominneet yhteensä 212 ihmistä kuolemaan Mosulissa ja sen ympäristössä sen jälkeen, kun maan turvallisuusjoukot saivat alueen takaisin hallintaansa äärijärjestö Isisiltä. Mosul vallattiin takaisin viime heinä-elokuussa. Valtaosan tuomituista uskotaan tehneen yhteistyötä Isisin kanssa, uutistoimisto Reuters kertoi. Terroristijärjestö hallitsi kahden miljoonan asukkaan Mosulia kesästä 2014 lähtien.


Laulaja Robbie Williamsilta kummallinen päätös - omat kasvot koristavat nyt tatuointina rintaa iltalehti 14:52 18.04

Robbie Williams, 44, on ikuistanut itsensä itseensä. Robbie Williams löysi inspiraation uusimmalle tatuoinnilleen omasta peilikuvastaan. Rintaa koristaa nyt miehen omat kasvot. Entuudestaan Williamsilla on jo lukuisia tatuointeja. Esimerkiksi vatsaa koristaa kaksi lintua. Lisäksi esimerkiksi kirjaimia ja vuosilukuja löytyy miehen keholta. Uutta tatuointiaan Instagramissa esitellyt Williams kirjoitti kuvan saatteeksi vain:


Räikkösen elämäkerta: Huolestuneet vanhemmat veivät Kimin tarkistukseen – "Poika ei puhu sanaakaan" MTV 14:14 18.04

Kustannusyhtiö Siltala on julkaissut näytteen syksyllä julkaistavasta Tuntematon Kimi Räikkönen -kirjasta. Elämäkertateoksen kirjoittaa Finlandia-voittaja Kari Hotakainen.


Tutkimus: naiset saavat työelämässä kurjinta palautetta toisilta naisilta - miehet eivät ole yhtä tylyjä iltalehti 13:49 18.04

Tympeää kohtelua kokevat etenkin itsevarmasti ja hallitsevasti käyttäytyvät naiset. Oletko itsevarmasti ja hallitsevasti käyttäytyvä nainen? Jos vastasit kyllä, kuulut mukaan siihen joukkoon, joka kokee eniten ikävää ja tympeää kohtelua työpaikallasi. Arizonan yliopiston tutkijoiden tekemän tutkimuksen mukaan naiset kokevat työelämässä enemmän ikävää kohtelua kuin miehet ja saavat tympeää kohtelua ja palautetta juuri muilta naisilta.


Uutuuskirja valaisee Kimi Räikkösen karaokebravuuria - ”Tulkinta vaatii hieman nesteytystä” iltalehti 13:21 18.04

Kustannusosakeyhtiö Siltala julkaisi uusia otteita elokuussa ilmestyvästä Tuntematon Kimi Räikkönen -elämäkertakirjasta. Video: Kimi Räikkönen kertoo, miten hänen formulauransa alkoi Finlandia-voittaja Kari Hotakaisen työstämän kirjan käännösoikeudet on myyty useisiin maihin. Englanninkielisistä käännösoikeuksista maksettiin tovi sitten summa, jonka kustantaja Aleksi Siltala arvioi olevan suurin, mitä yksittäisestä suomalaisesta kirjasta on milloinkaan maksettu.


Kirjapaljastus: Kimi Räikkösen vanhemmat olivat huolissaan herkästä lapsestaan – ”Poika ei puhu. Ei sanaakaan” iltasanomat 12:17 18.04

Kimi Räikkönen oli vielä lähes kolmevuotiaana täysi tuppisuu. Kustantaja Siltala on paljastanut uusia otteita tulevasta Kimi Räikkösen elämäkerrasta, jonka kirjoittaa Kari Hotakainen.


Ote Räikkösen kirjasta paljastaa: Kimin vanhemmat huolestuivat herkästä pienestä pojastaan - ”Poika ei puhu, ei sanaakaan” iltalehti 10:56 18.04

Kari Hotakainen työstää parhaillaan Kimi Räikkösen elämäkertateosta, josta kirjan kustantava Siltala on julkaissut uusia otteita. Video: Kimi Räikkönen kertoo, miten hänen F1-uransa alkoi Kustannusosakeyhtiö Siltala tiedotti helmikuun alussa, että kirjan nimi on Tuntematon Kimi Räikkönen ja se julkaistaan Suomessa torstaina 16. elokuuta.


Ylen uusi toimitusjohtaja Merja Ylä-Anttila puolustaa Yle-veroa – ”Kun on päätetty, että kansakunta tällaista toimijaa tarvitsee...” iltasanomat 06:35 18.04

Ylen vasta valitun toimitusjohtajan Merja Ylä-Anttilan mielestä kaikilta kansalaisilta perittävä vero on hyvä tapa hoitaa Yleisradion rahoitus.


Lisää suomalaisväriä kuumaan NHL-taistoon – Sami Niku sai kutsun Jetsiltä MTV 18:50 17.04

Suomalaispuolustaja Sami Niku on kutsuttu jääkiekon NHL-seuran Winnipegin vahvuuteen, Jets tiedottaa.


futistähti julkaisi Harkimon päätöstä Huolenpito, markkinatalous, KuPSin alakulo Nikolai Alho Ouluun napsahti 526 000 Politiikkaa on tehty ryöstöretki onnistui sylkeä” pikkupojalle Trump tulee Britanniaan vanhempien tekevän viharyöppy voittaisi – lopputuloksena ”Miksi täällä

Uutiset