Poikaystävä nukahti – nainen päätti testata häneen uusia meikkejään stara 16:40 19.06

Hauskalla huumorilla varustettujen ystävien ympäröimänä on vaarallista nukahtaa etenkin silloin


Viihdelehti Stara.fi stara 16:40 19.06

Hauskalla huumorilla varustettujen ystävien ympäröimänä on vaarallista nukahtaa etenkin silloin


Lentokenttäavustajien työriidasta neuvotellaan, takaraja huomenna – "Silloin Finnairin täytyy alkaa perua lentoja" MTV 13:20 18.06

Tänään jatketaan neuvotteluja lentokenttäavustajia koskevan työriidan ratkaisemiseksi. Aikaa ratkaisun löytämiseen niin, että torstaille kaavailtu lakko ei toteutuisi, on noin huomiseen puoleenpäivään saakka.


"Suomea ei pystytä takavarikoimaan huumeettomaksi" – poliisi ja päihdetyöntekijä samaa mieltä tärkeimmästä puuttumistavasta MTV 06:02 18.06

Niin poliisi kuin ehkäisevän päihdetyön asiantuntija uskovat, että nuorten huumeiden käyttöön on tehokkainta puuttua silloin, kun kokeiluakaan ei ole vielä tehty.


Ministeri Tiilikainen syytti vihreiden Aaltoa mustamaalauksesta iltasanomat 14:56 17.06

Aalto: ”Silloin on osunut naulan kantaan, kun kepu älähtää”


Oudot jäljet hiekkatiessä herättivät kysymyksiä iltasanomat 07:59 17.06

Oudot jäljet hiekkatiellä herättivät maitoa meijeriin kuljettaneiden isän ja pojan huomion jo silloin, kun Kyllikki Saaren katoamisesta ei vielä tiedetty mitään.


Netti-ilmoitus pelasti perheen kesän: Anja-kissa löytyi vuoden karkureissun jälkeen – "Heti tuli puskemaan ja pörisemään" MTV 18:12 16.06

Joskus lemmikin karkutarina voi päättyä onnellisesti vielä silloin, kun omistaja on jo luopunut toivosta. Hausjärvellä asuvan perheen Anja-kissa päätti lähteä viime kesänä omille teilleen, mutta kuin ihmeen kaupalla perhe löysi sen nyt, lähes vuosi katoamisen jälkeen.


Tämä mies on Ähtärin upeiden pandakuvien takana – "Silloin mennään kun valo on hyvä" MTV 08:04 16.06

Kesäkuinen illansuu, aurinko paistaa, on helle. Pandatalossa on sulkemisaika käsillä ja asiakkaat tekevät kotiin lähtöä. Valokuvauksen kannalta ajoitus on täydellinen, sillä valo on hyvä. Oletus on, että pandat Lumi ja Pyry kiipeäisivät nyt tyylikkäästi lavitsoilleen nokosille SleepLikePanda –kuvausta varten. Vaistomaisesti kuiskaamme.


Mäkimaajoukkueelle valtava rahallinen tuki – "Samansuuruisia summia silloin kun mäkihyppy oli Suomen ykköslaji" MTV 15:37 14.06

Suomen Hiihtoliiton toiminnanjohtaja Mika Kulmala kertoo, että mäkihypyn uusi yhteistyösopimus tuo lajiin rahaa kuten parhaina päivinä.


Sami Uotila ja Anu Palevaara nähdään yhdessä Salkkareiden uutuussarjassa: "Meillä oli jo silloin aikoinaan todella hyvä kemia" mtv 14:14 10.06

Kun Salatut elämät -sarja alkoi liki 20 vuotta sitten, Aki Nikkisen ja Jenni Vainion parisuhdetta seurattiin tiiviisti. Tulevana kesänä starttaavassa Pihlajasatu-sarjassa pariskunta nähdään jälleen yhdessä.


Tuntuuko, että juhannuksena on aina surkea sää? IS selvitti 56 vuoden tilastot iltasanomat 07:00 09.06

Juhannuksena sataa usein, mutta lämpöäkin silloin on keskimääräistä kesäkuista päivää enemmän.


Onko huono juhannussää pelkkä myytti? iltasanomat 07:00 09.06

Juhannuksena sataa usein, mutta lämpöäkin silloin on keskimääräistä kesäkuista päivää enemmän.


IS: Hjallis Iivo Niskasen manageriksi – Harkimo pitää kielen kurissa: "Silloin mä kerron" MTV 10:46 08.06

MTV tavoitti Hjallis Harkimon, mutta hän ei ennen perjantain lehdistötilaisuutta halunnut kommentoida uutista, jonka mukaan hän alkaisi maastohiihtäjä Iivo Niskasen manageriksi.


Palkallista vapaata uudesta lemmikistä – suomalaisketju ottaa käyttöön uuden käytännön MTV 10:31 07.06

Kaikissa yrityksissä vastaavaa käytäntöä ei ole. Silloin ainakin koiran voi viedä jopa päiväkotiin.


Saksan karkuripedot puhuttavat – Voisiko näin käydä Suomen eläinpuistoissa? MTV 12:30 02.06

Suomalaisista eläintarhoista karkailee silloin tällöin eläimiä, kerrotaan Korkeasaaren ja Ranuan eläinpuistoista. Yleensä eläimet ovat kuitenkin vaarattomia, pienempiä nisäkkäitä, lintuja ja märehtijöitä.


Uusi varoitus taloyhtiölainoista: ”Koskee silloin myös jo kokonaan maksetussa omassa kerrostaloasunnossa asuvia suomalaisia” uusisuomi 12:23 02.06

Vuokraturvan hallituksen puheenjohtaja Timo Metsola varoittaa vakaavaan sävyyn taloyhtiölainojen riskeistä. Hän huomauttaa, että kansainvälisen rahoittajan korvissa asunto-osakeyhtiö kuulostaa riskialttiilta kiinteistösijoitusyhtiöltä. 


Meghan Markle oli kuvankaunis jo teinityttönä – vieraili silloin Buckinghamin palatsilla stara 09:20 02.06

Prinssi Harryn kanssa äskettäin avioitunut yhdysvaltalainen näyttelijätär Meghan Markle on


Muistatko vielä tämän? Keskon toimitusjohtaja joutui kohun keskelle Kiviniemi-puheistaan – kutsui "kokovartaloministeriksi" MTV 11:12 31.05

Mari Kiviniemi valittiin vastikään Kaupan liiton toimitusjohtajaksi. Seitsemän vuotta sitten Keskon silloinen toimitusjohtaja joutui ikävän kohun keskelle, kun tämä kommentoi pääministeri Kiviniemen ulkonäköä.


Lapsiasiavaltuutettu: Lapsille on voitava sanoa ei, jos leirikouluun ulkomaille ei päästä MTV 10:00 29.05

Lapsiasiavaltuutettu Tuomas Kurttila korostaa perusopetuksen maksuttomuutta. Kurttila sanoo Huomenta Suomessa, että ongelmasta voidaan puhua silloin, kun maksuttomuus ei toteudu ja rahaa pyydetään vanhemmilta suoraan.


Salaperäinen monimiljardööri sekoittaa Suomen F1-tv-oikeuksien kauppaa - myykö Liberty Media oikeudet ”itselleen”? iltalehti 06:26 29.05

Ruotsalainen Resumé-lehti kertoi viime viikolla, että Telia olisi kiinnostunut ostamaan MTV:n. Käytännössä se heittäisi F1- televisio-oikeudet jälleen Kilpailuviraston syyniin. Tasan kymmenen vuotta sitten Kilpailuvirasto otti tiukan linjan, kun ruotsalainen Bonnier-mediakonserni hankki itselleen C More Groupin. Silloin kaupan ehdoksi laitettiin, että Bonnier-konserniin kuuluvan MTV olisi myytävä hallussaan olevat SM-liigan lähetysoikeudet eteenpäin, koska kiekon ja formula 1:n kuuluminen samalle kanavalle olisi luonut liian dominoivan markkina-aseman. Tilanne uhkaa tulla eteen uudelleen, koska Telia on nyt vuorostaan ostamassa koko Bonnieria. Samalla se saisi MTV:n hallussa olevat F1-oikeudet jo ennestään hankittujen Liiga-pelien kylkeen.


HJK saa vastaan iloisempi ja järvi järvi tuttu Karlssonin vaimon kiusaamistapaukseen Kiuru ”Lukemista riittää tuttu ”zombikaloista”

Uutiset