IS Minneapolisissa: Valtavat siivoustalkoot käynnistyivät – yöstä pelätään väkivaltaista

iltasanomat 00:51 31.05

Suuri osa Minneapolisin asukkaista on pettynyt mielenosoitusten kääntymisestä väkivaltaisiksi, kirjoittaa IS:n kirjeenvaihtaja Mikko Marttinen.


Belgian prinssi Joachim, 28, lensi Espanjaan laittomiin yksityisbileisiin tyttöystävänsä kanssa - sai tuliaisiksi koronan

iltalehti 21:41 30.05

Prinssi Joachim osallistui tiistaina laittomiin yksityisbileisiin Espanjassa, kertoo Daily Mail. Belgian prinssi Joachim, 28, on saanut koronaviruksen, kertoo Daily Mail. Hän sai viruksen matkustettuaan Espanjaan laittomiin yksityisbileisiin. Mukana juhlintaan lähti myös prinssin tyttöystävä Victoria Ortiz. Prinssin sallittiin matkustaa sunnuntaina Madridiin bisnessyiden takia. Tosiasiallinen syy olivat kuitenkin pari päivää Espanjaan saapumisen jälkeen järjestetyt hulppeat yksityisbileet, jotka sijaitsivat Cordoban kaupungin alueella etelä-Espanjassa. Pariskunta matkusti bileisiin Ortizin kotiseuduille junalla.


Ohjaaja Renny Harlin latoi suorat sanat Ylellä elokuva-alan peruuttamattomista muutoksista – suudelmatkin digitaalisiksi

iltasanomat 11:38 30.05

Renny Harlin vieraili Ylen Ykkösaamussa puhumassa elokuva-alasta.


Maajoukkuelupaus Aino, 18, ja F1-sarjaan tähtäävä Paavo, 20, kirjoittivat ylioppilaiksi ainutlaatuisella hetkellä – ”Näkymätöntä työtä on paljon”

iltasanomat 08:55 30.05

Koronapandemia löi koko maailman suunnitelmat uusiksi. Samalla lukiolaiset jatkoivat urakkaansa täysin ainutlaatuisen tilanteen edessä.


Ylen aamu tänään: Korona laittoi koulujen juhlaperinteet uusiksi ja juhlasalien sijaan Suvivirsi kajahtaa virtuaalisesti – katso lähetys tästä

yle 08:00 30.05

Pääsemme mukaan juhlatunnelmaan Keminmaassa, Turussa ja Helsingissä. Aamun kirjan vieraana on Minna Lindgren.


Minneapolisissa miestä kuristanut poliisi pidätetty – Trump pitää tiedotus­tilaisuuden, IS seuraa

iltasanomat 20:47 29.05

Väkivaltaisiksi yltyneiden mielenosoitusten odotetaan jatkuvan viikonloppuna Yhdysvalloissa.


Minneapolisissa miestä kuristanut poliisi pidätetty – Trump pitää tiedotustilaisuuden, IS seuraa

iltasanomat 20:47 29.05

Väkivaltaisiksi yltyneiden mielenosoitusten odotetaan jatkuvan viikonloppuna Yhdysvalloissa.


Minneapolisissa miestä kuristanut poliisi pidätetty – IS seuraa

iltasanomat 20:47 29.05

Väkivaltaisiksi yltyneiden mielenosoitusten odotetaan jatkuvan viikonloppuna Yhdysvalloissa.


Rajut mielenosoitukset jatkuneet jo kolme päivää Minneapolisissa – IS seuraa

iltasanomat 20:15 29.05

Väkivaltaisiksi yltyneiden mielenosoitusten odotetaan jatkuvan viikonloppuna Yhdysvalloissa.


Näin Minneapolisissa roihusi viime yönä

iltasanomat 11:30 29.05

Kansalliskaarti saapui torstaina viranomaisten apuun Minneapolisissa Yhdysvalloissa, jossa mielenosoitukset ovat yltyneet väkivaltaisiksi. Minneapolisin ja St. Paulin metropolialueella on osoitettu mieltä kolmen päivän ajan sen jälkeen, kun poliisien kiinni ottama musta mies kuoli maanantaina. Kiinnioton aikana poliisi painoi 46-vuotiasta miestä polvella niskasta yli viiden minuutin ajan, ja tämä julistettiin myöhemmin kuolleeksi. Tapaus herätti laajaa suuttumusta, sillä poliisiväkivalta afroamerikkalaisia kohtaan on Yhdysvalloissa herkkä aihe.


Trump kutsuu Minneapolisin mellakoijia rikollisiksi ja pormestaria heikoksi – Pormestari vastaa: Heikkoutta on syyttää toisia kriisin aikana

yle 11:27 29.05

Trump myös varoitti mellakoijia tavalla, joka Twitterin mukaan rikkoo yhtiön väkivallan ihannointia koskevia sääntöjä.


Lähde: Mercedes myy F1-tallinsa – taustalla monimutkainen järjestely

iltalehti 06:53 29.05

Omistajasuhmuroinnit ovat pistämässä F1-varikon täysin uusiksi. Mercedeksen oma tehdastiimi voi olla pian muisto vain. F1-insiderin mukaan meneillään on monimutkainen prosessi, jonka seurauksena saksalaismerkki luopuu omasta tallistaan. Kaikki sai alkunsa, kun f1-insider uutisoi Mercedeksen tallipäällikkön Toto Wolfi olevan jättämässä tehtävänsä.


Hurja huhu: Mercedes myy F1-tallinsa monimutkaisessa järjestelyssä

iltalehti 06:53 29.05

Omistajasuhmuroinnit ovat pistämässä F1-varikon täysin uusiksi. Mercedeksen oma tehdastiimi voi olla pian muisto vain. F1-insiderin mukaan meneillään on monimutkainen prosessi, jonka seurauksena saksalaismerkki luopuu omasta tallistaan. Kaikki sai alkunsa, kun f1-insider uutisoi Mercedeksen tallipäällikkön Toto Wolfi olevan jättämässä tehtävänsä.


Uusi Mercedes-käänne uhkaa tehdä Valtteri Bottaksen tilanteen tukalaksi, F1-markkinoilla on käsillä poikkeuksellinen tilanne – "Sitten tämä menee täysin uusiksi"

MTV 06:00 29.05

F1:n siirtoruletti pyörhtää normaalisti käyntiin vasta keskikesällä. Sebastian Vettelin ja Ferrarin parin viikon takainen eroilmoitus on aiheuttanut markkinoille vipinää poikkeuksellisen aikaisin.


Mielenosoitukset mustan miehen kuolemasta Minneapolisissa yltyivät väkivaltaisiksi – yksi kuollut

iltasanomat 18:53 28.05

Protestoijat ottivat yhteen poliisin kanssa ja alueella ryöstettiin useita kauppoja sekä sytytettiin tulipaloja, jotka jatkuivat vielä torstainakin.


Tavalliset suomalaiset arjen sankarit kuvasivat arkeaan koronan aikaan – palkittu kuoro julkaisi koskettavan ylistyksen

iltalehti 07:31 28.05

Helsinkiläinen Musta lammas -kuoro julkaisi musiikkivideon, jossa nähdään tavallisten suomalaisten arjen sankareiden arkea. Helsinkiläiskuoro Musta lammas julkaisi suomalaisten arjen sankareiden kunniaksi Youtube-videon, jossa kuullaan koskettava versio David Bowien säveltämästä ja sanoittamasta Heroes-kappaleesta. Tänä keväänä monen suomalaisen työ on noussut entistä suurempaan arvoon, kun arki on mennyt uusiksi koronaviruksen vuoksi. Tämän vuoksi Musta lammas -yhtyeen laulajat pyysivät läheisiään ja tuttaviaan kuvaamaan klippejä etäarjestaan videota varten. Videolla nähdään tavallisia suomalaisia arjessaan ja kodeissaan.


Thaimaan kuningas muutti saksalaishotellin ”nautinnon palatsiksi”– kestitsee 20 rakastajatarta rikkauksilla: thaimaalaisilta harvinaisen raivokas reaktio

iltalehti 19:16 27.05

Thaimaan kuningas on suututtanut kansansa nauttimalla korona-aikana luksuslomasta Alppien kupeessa. Monia kohuja nostattanut Thaimaan kuningas Maha Vajiralongkorn, 67, on viettänyt suurimman osan korona-ajasta Saksassa ylellisessä hotellissa 20 rakastajattarensa kanssa. Garmisch-Partenkirchenissä Saksassa lomaileva Maha Vajiralongkorn on aiheuttanut jo paljon kritiikkiä spa-lomallaan Alpeilla. Thaimaalaiset eivät ole pystyneet sulattamaan sitä, miten heidän hallitsijansa lomailee ulkomailla, kun maiden rajoja on suljettu ja ihmiset eristäytyneet koteihinsa koronariskin takia. Vaikka monarkian kritisoimisesta voi maassa saada jopa 15 vuoden vankeusrangaistuksen, somepuheilta ei ole voitu välttyä.


Jääkiekon CHL alkaa suoraan pudotuspeleillä – arvonta ensi viikolla

yle 17:07 27.05

Koronaviruspandemian aiheuttaman poikkeustilanteen ja myöhäisen kauden aloituksen takia jääkiekon CHL:n otteluohjelma muokataan uusiksi.


Nyrkkeilytähdeltä yllättävä veto Brasiliassa koronapandemian keskellä – sai 40 000 euron tarjouksen, hurja suunnitelma meni uusiksi: "Me käymme taistelua"

MTV 15:37 27.05

Brasilialainen nyrkkeilytähti Esquiva Falcão, 30, on ryhtynyt koronaviruspandemian keskellä pyörittämään uutta perhebisnestä vaimonsa kanssa. Samalla hän on luopunut suunnitelmastaan myydä vuoden 2012 olympiahopeamitali, kertoo brasilialaislehti Globo.


Hot topics