F1-pomo ymmärtää Alonson turhautumisen – vertasi formuloita Valioliigaan MTV 20:47 21.08

Formula 1 -sarjan markkinointijohtaja Sean Brathces hyväksyy Fernando Alonson syytökset siitä, että F1-sarja on nykyään liian ennalta-arvattava.


Nicki Minaj vihaisena albumimyynneistä – syyttää Kylie Jenneriä ja Stormi-tytärtä ykköspaikan menettämisestä mtv 18:01 21.08

Räppäri Nicki Minaj syyttää Kylie Jenneriä ja tämän Stormi tytärtä siitä, että albumilistan ykköspaikka meni Jennerin poikaystävä Travis Scottille.


Trump rikkoi taas käytössääntöjä – kritisoi Yhdysvaltain keskuspankkia ohjauskoron nostamisesta MTV 05:31 21.08

Presidentti Donald Trump on jälleen kritisoinut Yhdysvaltain keskuspankki Federal Reserveä ohjauskoron nostamisesta ja syyttänyt pankkia siitä, ettei se tue hänen hallituksensa talouspolitiikkaa. Trump arvosteli pankkia myös aiemmin heinäkuussa.


Fernando Alonsolla täysi luotto maanmieheensä: "Hänellä on tarvittavat ominaisuudet" MTV 13:43 20.08

Formula 1 -talli McLarenin kuluvan kauden päätteeksi jättävä Fernando Alonso on varma siitä, että hänen korvaajansa Carlos Sainz on valmis johtamaan tallin jälleen kohti kärkeä.


Poliisi pelkäsi hälytysryöppyä joka tuli: Uusi alkoholilaki poikinut yli 12 000 hälytystehtävää uusisuomi 10:59 20.08

Uuden alkoholilain seurauksena poliisin hälytystehtävät ovat lisääntyneet yli 12 000:lla huolimatta siitä, että tammi–heinäkuussa kotihälytystehtävien määrä on laskenut. Asiasta tiedottaa Poliisihallitus.


Poliisi: Alkoholilaki lisäsi hälytystehtäviä rajusti – aamuöisiä pahoinpitelyjä yli 65 prosenttia aiempaa enemmän MTV 10:03 20.08

Vuoden alussa voimaan tulleet alkoholilain muutokset lisäsivät poliisin hälytystehtäviä yli 12 000:lla tammi-heinäkuussa, arvioi Poliisihallitus. Tämä siitä huolimatta, että poliisin kotihälytystehtävien määrä on laskenut.


Brittinainen putosi risteilyalukselta mereen keskellä yötä – kellui kymmenen tuntia ennen kuin pelastajat saapuivat iltasanomat 21:54 19.08

Noin sadan kilometrin päässä Kroatian rannikolta mereen pudonnut nainen kertoi olevansa hyvin onnellinen siitä, että selvisi hengissä välikohtauksesta.


”Kehossani on paljon kohtia, joita en kestä katsoa” – Janne Kataja kertoi vaikeasta suhteestaan vartaloonsa: Ei käy koskaan uimalassa ahdistuksen vuoksi iltasanomat 20:58 18.08

Rohkean roolin Swingers-elokuvassa tekevä Janne Kataja kertoo IS:lle siitä, miten hänen on ajoittain vaikeaa hyväksyä itseään ja ulkonäköään.


Rocklegenda Roger Waters hävisi taistelun Pink Floydille – ensi tiistain konsertti Helsingissä saattaa siitä huolimatta olla ainutkertainen tilaisuus megayhtyeen faneille iltasanomat 19:21 18.08

Roger Watersin konserttien ohjelmistossa on peräti kahdeksantoista Pink Floydin kappaletta.


Kimi Räikkösestä ja Toni Vilanderista tallikaverit? Ajatus kiehtoo suomalaistähtiä: ”Siitä on joskus ollut puhetta” iltasanomat 18:58 18.08

Kimi Räikkönen ja Toni Vilander ovat puhuneet ja vitsailleet Le Mans’n kestävyyskisan ajamisesta yhdessä. Voisiko tuo unelma joskus toteutua?


Oliko Prahan kevät liian nopea vai liian hidas? iltasanomat 08:18 18.08

Ensi tiistaina tulee kuluneeksi 50 vuotta siitä kun Neuvostoliitto neljän muun Varsovan liiton maan avustamana miehitti Tshekkoslovakian.


Turun terrori-iskun uhri: ”Olen ylpeä siitä, miten suomalaiset ovat tätä hoitaneet” iltasanomat 07:00 18.08

Tänään lauantaina tulee kuluneeksi tasan vuosi siitä, kun Turussa tapahtui terrori-isku.


Alkon liikevaihto laski hieman viime vuodesta – asiakkaita kiinnostavat nyt kalliimmat tuotteet MTV 18:10 17.08

Alkon liikevaihto pysyi lähes edellisvuoden tasolla siitä huolimatta, että myyntimäärät laskivat alkuvuonna. Alkon mukaan asiakkaita kiinnostivat tavallista kalliimmat tuotteet.


Lappi ongelmissa likaisella asvaltilla – "Siitä on tullut vähän mörkö minulle" MTV 16:08 17.08

Toyotan Esapekka Lappi on Saksan MM-rallissa parhaana suomalaisena neljäntenä, kun ajettuna on neljä erikoiskoetta.


Nyt puhuu Soini: Aborttikohussa kyse siitä, ettei vastakkaisia kantoja siedetä – "Pidän oikeuksistani kiinni" MTV 11:49 17.08

Ulkoministeri Timo Soini (sin.) kommentoi MTV:lle ja Ylelle abortinvastaisista lausunnoistaan noussutta kohua Turussa Sinisen tulevaisuuden ministeriryhmän kesäkokouksessa perjantaina.


MTV Seinäjoella: Perheenäidin surmannut tulipalo ei voinut syttyä vahingossa – "Mikään normaali tai hidas syttyminen ei meidän mielestä ole mahdollista" MTV 05:37 17.08

Seinäjoen murhapoltto-oikeudenkäynnissä kuultiin eilen todistajina palotarkastajaa sekä tapausta tutkinutta poliisia. Molemmat ovat vakuuttuneita siitä, ettei perheenäidin surmannut tulipalo voinut syttyä vahingossa.


Oilersin puolustukselle takaisku ? Andrej Sekera on sivussa akillesjänteen repeämisen takia jatkoaika.com 17:30 16.08

Edmonton Oilersin puolustaja Andrej Sekera on määrittelemättömän ajan sivussa repeytyneen akillesjänteen ja siitä seurautuneen leikkauksen takia.


Italian turmasillan romahdusvaarasta varoiteltiin jo vuosia sitten – hallitukseen noussut populistipuolue Viiden tähden liike tyrmäsi varoitukset MTV 16:50 16.08

Populistipuolue Viiden tähden liike ei uskonut varoituksiin Genovan turmasillan sortumisvaarasta, kun siitä oltiin huolestuneita jo vuosia sitten.


Uutuuskirja paljastaa Kimi Räikkösen ystävyyden maailmantähden kanssa – legendaarinen rockyhtye pelmahti keskellä yötä F1-kuskin Helsingin-kotiin iltasanomat 15:49 16.08

Kari Hotakaisen Tuntematon Kimi Räikkönen -uutuskirjassa kerrotaan tarina siitä, kuinka Guns N’ Roses -yhtye päätyi bilettämään F1-kuskin kotiin Helsingissä.


Rikostoimittajan kommentti: "En muista, ei tule mitään mieleen" – Miksi poliisien muisti pettää kuulusteluissa? MTV 17:36 15.08

Poliisit eivät pidä siitä, että heidän työasioidensa epäselvyyksiä pengotaan, kirjoittaa MTV Uutisten rikostoimituksen päällikkö Jarkko Sipilä.  


katoon konkarivalmentajan Mollien, tuettua hoivavapaata – tuskan”

Uutiset