Nyt paljastui Aleksandr Ovetshkinin erikoisten varusteiden tausta! Fanittaa Tapparassakin loistanutta NHL-legendaa

iltalehti 10:13 23.10

Aleksandr Ovetshkin erottuu massasta varusteillaan. Ovetshkin käyttää luistimissaan keltaisia nauhoja ja kypärän visiirissään sävytystä. Tyylivalintojen tausta selvisi eilen, kun lätkälegenda Theoren Fleury vieraili Capitalsin harjoituksissa. – Menin Domelle tänä aamuna ja sain tietää, että Ovi on iso Theo Fleury -fani. Hän sanoi saaneensa inspiraation keltaisiin nauhoihin ja väritettyyn visiiriin taannoin minulta. Kuka olisi uskonut? Mahtava aamu, Fleury kirjoitti yhteiskuvan oheen.


Say Yes to the Dress Suomi alkaa tänään - Antti Railion Siiri-morsian etsii täydellistä häämekkoa

iltalehti 06:15 14.10

12 vuotta Yhdysvalloissa pyörinyt, täydellisen morsiuspuvun metsästystä seuraava hittisarja rantautuu Suomeen. Sarjassa seurataan morsianten ja heidän läheistensä jännittävää päivää morsiuspukuliikkeessä asujen sovituksen merkeissä. Sarjan amerikkalaista versiota voi seurata TLC-kanavalla nimellä Tahdon morsiuspuvun! Suomi-versiossa morsiamille täydellistä hääpukua etsivät muotiguru Sami Sykkö ja pitkän linjan hääpukuammattilainen Niina Kuhta.


Antti Railion Siiri-rakas metsästää unelmiensa hääpukua tv:ssä – kun kaunotar läväyttää tiskiin budjettinsa, lentävät silmät selälleen

iltasanomat 12:19 11.10

Say Yes to the Dress Suomi -sarjassa hääpukuostoksille saapuu Antti Railion puoliso Siiri.


"Jännittää, koska mä olen se yllätys" – Huumassa esitellään vielä kolmas pikkujuontaja!

mtv 15:15 21.09

Pikku-Jenninä nähdään kymmenenvuotias Siiri. 


Huuma: Myös Jenni Kokander saa miniversionsa – tässä on Siiri!

iltalehti 16:09 20.09

Pikku-Jenni nähdään ruudussa jo tänä lauantaina. Huuma-ohjelma palasi viikko sitten tauon jälkeen ruutuihin. Ensimmäisen livelähetyksen päätteeksi katsojat pääsivät tutustumaan ohjelman juontajien, Roope Salmisen ja Ernest Lawsonin, miniversioihin, Pikku-Roopeen ja Pikku-Erkkuun. Ohjelman kolmannen juontajan, Jenni Kokanderin, miniversiota ei vielä tuolloin nähty, ja osa katsojista jäikin miettimään, saadaanko ohjelmaan myös Pikku-Jenni.


Myös Jenni Kokander saa oman pikkujuontajansa Huumassa – tässä on Pikku-Jenni!

mtv 08:09 20.09

Pikku-Jenninä nähdään kymmenenvuotias Siiri. 


Suomi taisteli jatkopaikan lentiksen EM-kisoissa!

iltalehti 00:04 19.09

Turkki kaatui alkulohkon päätösottelussa. Panos oli selkeä: voitolla neljännesvälieriin, tappiolla kotimatkalle. Urpo Sivulan ja Tommi Siirilän pommit jyrähtelivät komeasti avauserässä, mutta sitten ote kirposi, hetkeksi. Turkki rynnisti vaivattomasti 2–1-johtoon.


47-vuotias Mika Siirilä ei ole koskaan oppinut lukemaan – pääsi silti läpi peruskoulusta, valmistui maalariksi ja valittiin kunnanvaltuustoon

yle 07:45 16.09

Mika Siirilällä on synnynnäinen vika, jonka vuoksi hän näkee sanat käsittämättöminä kirjainpötköinä.


Kesähäät! Laulaja Antti Railio nai Siiri-rakkaansa - elokuvamainen kohtaaminen kirkossa sinetöi parin kohtalon

iltalehti 06:22 14.09

Laulaja Antti Railion ja Siiri-rakkaan suhde täydentyy avioitumisella ensi kesänä. Laulaja Antti Railion, 34, elämässä puhaltavat monin tavoin myönteiset tuulet - niin myös rakkaudessa. Hän yllättää onnellisella uutisella. – Menemme Siirin kanssa naimisiin ensi kesänä. Häät pidetään isoveljeni idyllisessä tilausravintolassa Sulvalla Stundarssin kotiseutumuseon maisemissa, hymyilee Antti Iltalehden haastattelussa.


Maajoukkuekonkari tiivistää lentismiesten kesän: ongelmaa ollut joka puolella ja liikaa nopeita muutoksia – "Emme ole vielä löytäneet identiteettiämme"

yle 10:03 10.09

Keskitorjuja Tommi Siirilän mielestä Suomen lentopallomiehillä on kasvojen pesun paikka, kun se aloittaa EM-kilpailujen ottelut syyskuun toisella viikolla.


”Hän oli todella erityinen”– lapsitähti Anna-Leena Uotilan kuolema pysäytti näyttelijäkollegan

iltalehti 22:31 28.08

Tv-sarjoista ja Sisko tahtoisin jäädä -elokuvasta muistettu nuori näyttelijä Anna-Leena Uotila on kuollut 20-vuotiaana. Tv-sarjoista ja Sisko tahtoisin jäädä -elokuvasta muistettu nuori näyttelijä Anna-Leena Uotila on kuollut 20-vuotiaana. Uotilan isä Pekka Uotila kertoi Facebook-sivuillaan, että tytär taisteli aivokasvainta vastaan neljä vuotta. Uotila näytteli Sisko tahtoisin jäädä -elokuvassa Ada Kukkosen näyttelemän Emilian pikkusiskoa. Elokuvassa Siiriä näytellyt Sara Melleri järkyttyi Uotilan kuolemasta. Hän tapasi Uotilan viimeksi elokuvan merkeissä vuosia sitten, kun Uotila oli vielä lapsi.


”Hän oli todella erityinen” – lapsitähden kuolema pysäytti näyttelijäkollega Sara Mellerin

iltalehti 22:31 28.08

Tv-sarjoista ja Sisko tahtoisin jäädä -elokuvasta muistettu nuori näyttelijä Anna-Leena Uotila on kuollut 20-vuotiaana. Tv-sarjoista ja Sisko tahtoisin jäädä -elokuvasta muistettu nuori näyttelijä Anna-Leena Uotila on kuollut 20-vuotiaana. Uotilan isä Pekka Uotila kertoi Facebook-sivuillaan, että tytär taisteli aivokasvainta vastaan neljä vuotta. Uotila näytteli Sisko tahtoisin jäädä -elokuvassa Ada Kukkosen näyttelemän Emilian pikkusiskoa. Elokuvassa Siiriä näytellyt Sara Melleri järkyttyi Uotilan kuolemasta. Hän tapasi Uotilan viimeksi elokuvan merkeissä vuosia sitten, kun Uotila oli vielä lapsi.


Jo 12 tappiota putkeen: Suomi taipui Kiinalle lentopallon olympiakarsinnassa – vastustajan 207-senttinen hirmu oli lopussa liikaa

iltalehti 12:28 09.08

Suomi hävisi Kiinalle erin 1–3 lentopallon olympiakarsintojen avausottelussaan. Kiina kukisti Suomen lentopallon olympiakarsinnan avausottelussa 3–1 (25–22, 21–25, 25–22, 25–23). Tappio oli jo 12:s päävalmentaja Joel Banksin alaisuudessa yhtä monessa ottelussa. Neljäs erä oli kireä loppuun saakka. Kahdessa viimeisessä pallossa loisti Kiinan 207-senttinen keskitorjuja Zhang Zhejia, joka pysäytti ensin Tommi Siirilän ja sitten Samuli Kaislasalon.


Lääkärit käskivät vaimon varautua pahimpaan - pesäpallon osuma päähän oli viedä Timo Heimosen hengen: ”Kuin lasipullon rikkominen kiveen”

iltalehti 14:55 05.08

Vimpelin Vedon lukkari Timo Heimonen sai vuonna 1988 pesäpallon rajusti päähänsä. Seuraavana vuonna voimaan tuli kypäräpakko. Vuoden 1988 pesäpallokausi oli pääsemässä kunnolla vauhtiin. Toukokuisena päivänä pelattiin Vimpelin Saarikentällä Vedon kauden neljäs sarjaottelu, missä vastassa oli Imatran Pallo-Veikot. Rankassa sateessa peliä seurannut yleisö ei voinut etukäteen kuvitellakaan mitä tapahtuisi. Hurja draama käynnistyi Vedon lukkarin Timo Heimosen ollessa etenemässä ykköseltä kakkoselle, samalla joukkueen kovimpiin lyöjiin kuuluva Mikko Siirilä asettui mailanvarteen. Heimosen mukaan Siirilän oli tarkoitus kopittaa hänet pois kentältä.


Tänään tv:ssä: Elokuva, jonka järvilemmiskely oli tarkastamolle liikaa – sensuuri iski!

iltalehti 06:21 12.07

Tänä päivänä Matti Kassilan ohjaama Sininen viikko (1954) näyttää varsin viattomalta elokuvalta, mutta aikoinaan se herätti kiivasta keskustelua. Kun Sininen viikko ilmestyi vuonna 1954, se herätti julkaisunsa aikaan kiivasta keskustelua. Hetki, jossa rakastunut pari lemmiskelee järven syleilyssä, ei miellyttänyt kaikkia. Tuohon aikaan siveyden rajoja koetellut kohtaus koettiin liian eroottisena, ja elokuvatarkastamo määräsi järvikohtauksen lyhennettäväksi. Tarkastamon edustaja ilmoitti syyksi, että he haluavat erottaa uimisen ja nainnin toisistaan, kertoi aikoinaan Helsingin Sanomat. Tänä päivänä sama kohtaus olisi tietysti varsin viaton: Usko ja Siiri suutelevat vedessä, uivat sylikkäin rantakalliolle ja valuvat takaisin veteen toisissaan tiukasti kiinni.


Päivän ravivihje: Toto4, Turku 8.7.

iltalehti 15:56 08.07

Turun maanantairavien Toto4-vihjesysteemi sommitellaan avauskohteen Välähdyksen varaan. Ori on kahdesti peräkkäin pilannut pelinsä laukkoihin. Kajaanissa Ville Korjuksen ajokki teki alkulaukkansa jälkeen kanuunajuoksun ja saapui maaliin tasapäin voittaja Siirin Ällin kanssa. Tuomaristo kuitenkin hylkäsi kilpurin maaliintulon jälkeen alun liian pitkästä laukasta. Välähdyksen kyydit riittävät aivan ykköstasolla saakka, ja tähtäimessä lienee lujasti Lahden Jokimaan kuninkuusravit vajaan kuukauden päästä.


Siiri Äitee Rantasen, 94, kilpavuosina ei tasa-arvoa tunnettu: "Mieslääkäri opasti naishiihtäjiä olemaan hiihtämättä kuukautisten aikana"

yle 15:09 27.06

Äitee ja kilpasiskot -näytelmä saa kantaesityksensä Ainopuiston kesäteatterissa Lahdessa. Hiihtäjälegenda on seurannut innolla näytelmän valmistumista.


"Toivottavasti liha on tulevaisuudessa mahdollisimman lihatonta", sanoo ilmaston puolesta taisteleva Siiri Mäkelä

yle 18:25 20.06

Nuorten agenda 2030 -puheenjohtaja ei itse syö lihaa, muttei halua syyllistää muita.


Laulaja Antti Railio, 34, kamppaili vuosikausia pysyäkseen pinnalla – sitten eteen osui ihana Siiri, joka muutti kaiken: näin tähdellä menee nyt

iltasanomat 08:32 08.06

Antti Railio on löytänyt elämäänsä uutta energiaa uuden rakkaansa avulla. Pari suunnittelee menevänsä naimisiin pian.


Raju putoaminen Gladiaattoreissa: Kilpailija repi Oona ”Safiiri” Tolppasta hiuksista

iltalehti 11:28 07.06

Kilpailu Gladiaattoreissa jatkuu jännittävänä, kun kilpailijat taistelevat finaaleihin pääsystä. Sunnuntain jaksossa finaalipaikoista kamppailevat Siiri ja Liisa sekä Salvador ja Nico. Siirin ja Oona ”Safiiri” Tolppasen välisessä nuijataistelussa koetaan dramaattisia hetkiä, kun naiset putoavat pahannäköisesti korokkeilta. Hetken näyttää siltä, että Safiiri on loukkaantunut pahastikin, mutta hän tokenee tällistä tovin jälkeen.


kohulääkärin myös Suomessa puolustuspeli kärsi vaikuttajat nousivat tukemaan ”Voimme olla aggressiivisempia”

Hot topics