Niki Juuselan kolumni: Charles Leclerc – formuloiden seuraava supertähti MTV 14:44 13.12

Formula ykkösissä ollaan viime vuosien aikana nähty poikkeuksellisen paljon nuoria kuljettajia astumassa kirkkaimpiin parrasvaloihin. Siinä missä kuskien keski-ikä on laskenut, ovat yhä nuoremmat lahjakkuudet – osa syystä, osa turhankin optimististen olettamusten myötä – nousseet jo ennen ensimmäistäkään ajettua osakilpailua maailmanmestarikandidaattien joukkoon.


Nettihitistä nousi suuri kohu USA:ssa: Äiti yritti hyötyä härskiski poikansa sydäntä särkevästä kiusausvideosta? iltalehti 14:31 13.12

Nuoren yhdysvaltalaispojan sydäntä särkevä vetoomus koulukiusaamisen lopettamiseksi saavutti viikonloppuna suuren suosion Pohjois-Amerikassa. Tennesseeläisen Keaton Jonesin äiti Kimberly jakoi perjantaina Facebook-tilillään videon, jossa Keaton kokemastaan koulukiusaamisesta. - Miksi he kiusaavat? Mitä järkeä siinä on? Mitä hauskaa siinä on, että yrittää olla ilkeä viattomille ihmisille? Keaton Jones sanoi videolla.


Pekka Virta avaa Lukon romahduksen taustat: ”Se on ikuinen dilemma” iltalehti 12:48 12.12

Hienosti kauden avannut joukkue on yllättäen romahtanut Liigan kuntopuntarin jumboksi. Ensimmäisiin 11 otteluun vain kaksi tappiota. Viimeisiin 12 otteluun vain yksi varsinaisen peliajan voitto. Siinä Lukon syyskauden ääripäät.


Sähköiskun vaara Etelä-Helsingissä: Raitiolinjan ajolanka putosi keskelle katua, poliisi on eristänyt alueen iltalehti 08:12 12.12

Raitiolinjan ajolanka on tiistaiaamuna pudonnut Helsingin Telakkakadulla. Tie on poikki ja poliisi ohjaa liikennettä. Helsingin pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Vesa Hyvönen kertoo, että katu on eristetty sähköiskun vaaran vuoksi. - Ajolangoissa menee jännite, ja sellainen saattaa olla myöskin kannatinlangoissa. Siinä mielessä katu pitää eristää siltä osin ja tehdä maadoituksia ennen kuin asiaa päästään korjaamaan.


Maaginen Eeli Tolvanen! Ensin KHL:n historiankirjoihin – seuraavaksi MM-kultajahtiin suomikiekko 22:30 11.12

Ennätykset on tehty rikottaviksi, ottelut ja kilpailut voitettaviksi. Siinä voisi olla Jokerien nuoren hyökkääjän Eeli Tolvasen motto. 18-vuotias Tolvanen laittoi tänään KHL-liigan historiankirjat uusiksi. Syöttöpiste Metallurg...


Antti Holmalta hulvaton imitaatio – "Marco Hietala ja tuonelan tuuttaajat" mtv 20:01 11.12

Antti Holma ja maastamuuttajat -sarjasta nähdään maanantaina 11.12. viimeinen jakso. Siinä Holma muun muassa imitoi Nightwishistä tuttua Marco Hietalaa. 


Tämä dinosaurus on varsinainen kauhujen hanhi: "Eri piirteet yhdistyvät siinä kummallisella tavalla" MTV 16:25 11.12

Tutkijat esittelivät viime viikolla dinosauruksen, jota he kuvailivat Velociraptor-pedon ja hanhen yhdistelmäksi.


Susi jolkotteli koulun pihalle keskellä kirkasta päivää – ”Se oli siinä käytännössä lasten keskellä” iltasanomat 13:29 11.12

Pyhärannan röyhkeät sudet jolkottivat suoraan kyläkoulun kentälle.


Anni ja Iina, 11, näkivät suden vain 20 metrin päässä koulun pihalta - kunta alkaa turvata lasten koulumatkoja iltalehti 06:20 11.12

Sudet ovat käyneet harvinaisen rohkeiksi pienessä lounaissuomalaisessa Pyhärannan kunnassa, Ihoden kyläkeskustassa. Koulunsa pihalla vapaapäivää viettäneet 11-vuotiaat tytöt Anni Pessinen ja Iina Viitala kohtasivat suden vain 20 metrin päässä keskellä kirkasta päivää ja seuraavana aamuna kahdeksan aikaan kokenut metsämies näki pedon lähes samassa paikassa. - Tunne oli uskomaton, kun näki ison suden niin läheltä ja ihan keskellä kylää. Siinä ei tajunnut edes pelätä, Anni Pessinen sanoo.


15-vuotias Aino pakotettiin seksiin nettitreffeillä, isä Tapio ryhtyi salapoliisiksi ja löysi miehen – "Kyllä siinä laittomuudet kävivät mielessä" MTV 06:06 11.12

15-vuotias Aino* lähti syksyllä nettitreffeille, jotka päättyivät siihen, että hänet pakotettiin seksuaaliseen tekoon. Rikosilmoitus tehtiin, mutta kuulusteluissa poliisi myönsi, että tekijää on vaikea saada kiinni. "No sitten minä saan", totesi tytön isä Tapio*, ja niin myös kävi. Muun muassa raiskauksesta epäilty mies on tunnustanut teon poliisille.


Raju huoneistopalo Kirkkonummella - jopa 50 evakuoitiin iltalehti 22:52 10.12

Palomestarin mukaan oli onni, että kerrostalon porraskäytävään oli asennettu jälkikäteen savunpoistolaitteet. Kaksi ihmistä loukkaantui kerrostalon huoneiston tulipalossa Kirkkonummella sunnuntaina. Palokunta sai hälytyksen tulipalosta hieman kello 20 jälkeen. - Kirkkonummen keskustassa sijainneessa kerrostalossa syttyi voimakas huoneistopalo. Siinä loukkaantui kaksi ihmistä. Jouduimme evakuoimaan yhteistyössä poliisin kanssa 30-50 ihmistä, kertoo päivystävä palomestari Riku Rantala Länsi-Uudenmaan pelastuslaitokselta.


Raju huoneistopalo Kirkkonummella - jopa 50 evakuoitu iltalehti 22:30 10.12

Palomestarin mukaan oli onni, että kerrostalon porraskäytävään oli asennettu jälkikäteen savunpoistolaitteet. Kaksi ihmistä loukkaantui kerrostalon huoneiston tulipalossa Kirkkonummella sunnuntaina. Palokunta sai hälytyksen tulipalosta hieman kello 20 jälkeen. - Kirkkonummen keskustassa sijainneessa kerrostalossa syttyi voimakas huoneistopalo. Siinä loukkaantui kaksi ihmistä. Jouduimme evakuoimaan yhteistyössä poliisin kanssa 30-50 ihmistä, kertoo päivystävä palomestari Riku Rantala Länsi-Uudenmaan pelastuslaitokselta.


Manchesterin derbyssä järisyttävän isot panokset – "Siinä tapauksessa mestaruustaisto on jo ohi” MTV 11:47 10.12

Sunnuntaina Valioliigassa katseet kääntyvät Manchesteriin, jossa pelataan derby Unitedin ja Cityn välillä. Ottelu alkaa kello 18.30.


Manchesterin derbyssä järisyttävän isot panokset - "Siinä tapauksessa mestaruustaisto on jo ohi” MTV 11:47 10.12

Sunnuntaina Valioliigassa katseet kääntyvät Manchesteriin, jossa pelataan derby Unitedin ja Cityn välillä. Ottelu alkaa kello 18.30.


Vanha koulurakennus palaa Haminassa - palossa räjähtänyt kaasupulloja iltalehti 10:43 10.12

Pelastuslaitos hälytettiin paikalle kello 8.47 sunnuntaiaamuna. Pelastuslaitos sai ilmoituksen Haminan Kannusjärvellä palavasta koulurakennuksesta sunnuntaiaamuna kello 8.47. Vanha koulurakennus oli siinä vaiheessa täyden palon vaiheessa. Pelastuslaitoksella on 15 yksikköä sammuttamassa paloa. Tiedossa ei ole henkilövahinkoja. Palavasta rakennusksesta on löytynyt useita kaasupulloja, joista osa on räjähtänyt. Tämän vuoksi sammutustyötä jatketaan toistaiseksi turvaetäisyydeltä. Palo ja sen sammutustyö aiheuttaa voimakasta savunmuodostusta, joka toistaiseksi nousee suoraan ylöspäin, eikä lähiasukkaille ole vaaraa.


Vanha koulurakennus palaa Haminassa - paikalla 15 yksikköä sammutustöissä iltalehti 10:43 10.12

Pelastuslaitos hälytettiin paikalle kello 8.47 sunnuntaiaamuna. Pelastuslaitos sai ilmoituksen keskisuuresta rakennuspalosta sunnuntaiaamuna kello 8.47. Vanha koulurakennus oli siinä vaiheessa täyden palon vaiheessa. Pelastuslaitoksella on 15 yksikköä sammuttamassa paloa. Tiedossa ei ole henkilövahinkoja.


Antti Tuisku julkaisi herttaisen lapsuuskuvan - ”Tämähän helpottaa koti-ikävää” iltalehti 20:16 09.12

Antti Tuiskun perhekuva on 30 vuoden takaa. Aika ajoin synnyinkaupunkiinsa Rovaniemelle kaipaileva Antti Tuisku on julkaissut Instagramissa herttaisen perheotoksen. Kuvassa on Tuiskun perheenjäsenet sekä Antti Tuisku itse. - Tämähän helpottaa koti-ikävää. Siinä on meidän perhe. Vuosi taitaa olla -87. Kiitos äiti ku lähetit, Tuisku kirjoittaa sydänten saattelemana kuvatekstiksi.


92-vuotias sotaveteraani järkyttyi Linnan juhlissa - vaimo ajettiin pois kahvitilaisuudesta: ”Hän vähän itkeskeli siinä” iltalehti 14:29 09.12

Pariskunnan tytär Minna Kettunen kertoo, että hänen vanhempansa poistuivat itsenäisyyspäivän vastaanotolta Presidentinlinnasta aikaisin, surullisina ja järkyttyneinä. Tasavallan presidentin kanslia vahvistaa, että inhimillinen virhe on tapahtunut. Kaksi veljestä päätti keväällä kirjoittaa Tasavallan presidentin kansliaan kirjeen, jossa he toivoivat isovanhemmilleen herra ja rouva Haapasalmelle kutsua Linnan juhliin. Nuorten miesten 92-vuotias isoisä on sotaveteraani, joka on palvellut niin talvisodassa kuin jatkosodassakin. Talvisodassa hän palveli 15-vuotiaana lähettinä. Hartaasti odotettu kutsu myös saapui. Se tuli Haapasalmen pariskunnalle täydellisenä yllätyksenä. Veteraanit ja lotat olivat tänäkin vuonna itsenäisyyspäivän vastaanoton kunniavieraita. Haapasalmien tytär Minna Kettunen, omaa sukuaan Haapasalmi, kertoo, että onnellinen 82-vuotias äiti oli käynyt kampaajalla, leninki oli viimeisen päälle ja pari haettiin kotoa taksilla. Veteraani-isä sattuu olemaan entinen taksikuski itsekin. Lisäksi parin oli tarkoitus juhlistaa etukäteen samalla 50-vuotishääpäiväänsä, joka on maaliskuussa.


SuomiLOVE jatkuu tänään: Jari Sillanpää ei pysty laulamaan - itkee yhdessä Liljan, 88, kanssa iltalehti 08:42 09.12

Jari Sillanpää on Liljan, 88, lempiartisti. Lilja, 88, on suuri Jari Sillanpää -fani. Kymmenen lapsenlapsen isoäidin piti päästä kertaalleen hänen konserttiinsakin, mutta toisin kävi. Kun punat olivat jo huulissa ja mekkokin päällä, Lilja tajusi hukanneensa liput. Bum bum bumit, Satulinnat ja muut hitit vaihtuivat kerta heitolla kahvihetkeen tyttären kanssa. Tänä kesänä vahinko otettiin takaisin. Asialla olivat Liljalle rakkaat lapsenlapset, jotka halusivat yllättää mummunsa. He saivat vetoapua SuomiLOVE-ohjelmasta, joka palaa tänään ruutuun uusin, neljännen kauden jaksoin. Siinä Lilja saatellaan pilkkitossuissaan pihamaalla pidettävälle yksityiskeikalle. Kun hän ymmärtää istuvansa kuuntelemassa ja katselemassa juuri Jari Sillanpäätä, tulvahtavat silmiin välittömästi kyyneleet.


Uutiset