Siilinjärvellä kadonnut Timo surmattiin mitättömän velan vuoksi – ruumis käärittiin mattoon ja piilotettiin metsään MTV 15:59 05.12

Pohjois-Savossa kadonneen Timo Bergmanin tapon esitutkinta on loppusuoralla. Poliisilla on jo selvä käsitys siitä, mitä miehen kuolemaa edelsi.


Koeajolle lähtenyt mies törmäsi peltipoliisiin iltasanomat 13:21 05.12

Maanantaina iltapäivällä 39-vuotias kuopiolaismies ajoi autoliikkeestä koeajoon saamallaan autolla ojaan Siilinjärvellä.


Kerttu Järven tyttären lahja vastasyntyneille: Eila ompeli 300 mollamaijaa iltalehti 10:01 03.12

Kerttu Järven tytär Eila Niskanen ompeli äitinsä muistoksi ja Suomi 100 vuotta -juhlan kunniaksi Mollamaijat jokaiselle Siilinjärvellä ja Sysmässä tänä vuonna syntyvälle vauvalle. Kerttu Järven Siilinjärvellä asuva tytär Eila Niskanen, 72, pitää yllä lähes sadan vuoden takaista muistoa siitä, miten hänen äitinsä muutti aikanaan omaan mummolaansa vain mollamaija mukanaan. Vain 9-vuotiaan Kertun äiti oli kuollut syöpään. Suomi 100 -vuoden kunniaksi Eila Niskanen päätti, että jokainen Siilinjärvellä ja Sysmässä tänä vuonna syntyvä vauva saa oman Mollamaijan. Hän on ommellut noin 300 mollamaijaa, joista 240 menee vauvoille neuvolan kautta. 60 nukkea hän lahjoitti päiväkoteihin. Täysin käsityönä syntyvät mollamaijat on numeroitu.


Kuljettaja menetti autonsa hallinnan sohjoisella tiellä – ajautui suoraan vastaantulleen pakettiauton keulaan iltasanomat 18:23 30.11

Valtatie 9:llä Siilinjärvellä tapahtui torstaina iltapäivällä liikenneonnettomuus, jossa loukkaantui kaksi henkilöä.


Nokkakolari moottoritiellä Siilinjärvellä - vanhus teki u-käännöksen väärässä kohdassa iltalehti 19:18 14.11

Kaksi henkilöautoa on ajanut nokkakolarin valtatie viidellä Siilinjärvellä. Poliisin mukaan vakavia loukkaantumisia ei ole sattunut. Poliisi kertoo, että Siilinjärven Vuorelassa sattui kahden henkilöauton nokkakolari hiukan ennen puolta viittä iltapäivällä. Vuonna 1938 syntynyt ulkopaikkakuntalainen mies oli tehnyt u-käännöksen ja päässyt vastaantulevien kaistalle. Mies ajoi moottoritien toisen puolen ohituskaistaa etelää kohti vasten muuta liikennettä.


VaLePa voitti Siilinjärvellä – Urpo Sivula ottelun herra ja hidalgo iltasanomat 21:12 28.10

Vammalan Lentopallo selvitti lauantaina kunnialla vaikeaksi ennakoidun lentopalloliigan vierasottelun Siilinjärvellä.


Kerrostaloasunnon keittiö paloi Siilinjärvellä - puolet talosta tyhjennettiin iltalehti 22:03 22.10

Pohjois-Savossa Siilinjärvellä kolmen kerroksen kerrostalossa tuhoutui sunnuntaina yhden asunnon keittiö tulipalossa. Talon toisessa kerroksessa sijaitsevassa asunnossa oli kotona yksi henkilö, joka ei loukkaantunut turmassa Palon syttymissyy ei ole vielä tiedossa. Palaneeseen asuntoon ja sen alapuoliseen asuntoon tuli vesivahinkoja ja kymmeneen huoneistoon levisi savua.


Kerrostaloasunnon keittiö paloi Siilinjärvellä – puolet talosta tyhjennettiin iltasanomat 21:49 22.10

Pohjois-Savossa Siilinjärvellä kolmen kerroksen kerrostalossa tuhoutui sunnuntaina yhden asunnon keittiö tulipalossa.


Kaksi miestä vapautettiin tutkintavankeudesta perheenisän surmaan liittyen Siilinjärvellä iltalehti 10:36 17.10

Itä-Suomen poliisin mukaan esitutkinnassa kertyneiden tietojen perusteella nyt vapautetut miehet ovat olleet läsnä tekopaikalla uhrin surmaamisen aikaan, mutta heidän ei enää epäillä osallistuneen henkirikokseen. Itä-Suomen poliisi on vapauttanut tänään kello 10 kaksi miestä tutkintavankeudesta. He ovat olleet vangittuina Siilinjärvellä 17. syyskuuta tehtyyn henkirikokseen liittyen. 30-vuotias perheenisä katosi ravintolaillan jälkeen aivan kotikulmiensa lähettyvillä ja joutui henkirikoksen uhriksi.


Uutiset