Sihvonen: Jääkiekko on lajina rikki – "HPK, Leijonat, St Louis Blues…" MTV 10:13 13.06

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen vetää yhteen ja tekee johtopäätökset jääkiekkokaudesta 2018-2019. Sihvosen mukaan jääkiekkoilu on lajina rikki, mitä tulee itse pelin pelaamiseen.


Hermeksen hyökkäys vahvistuu Riku Sihvosella jatkoaika.com 09:49 31.05

Viime kaudella kahdessa eri seurassa Mestistä pelannut Riku Sihvonen siirtyy Kokkolan Hermeksen riveihin.


Sihvosen sivallus: ”Mestaruuden anatomia oli legendaarinen” – MM-finaali pelillisesti erä erältä MTV 00:11 27.05

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen dokumentoi Suomen ja Kanadan MM-finaalin erä erältä pelillisten asioiden osalta. Suomi voitti maailmanmestaruuden maalein 3-1.


Sihvonen: Ihailtava tosikkomaisuus vei Leijonat MM-finaaliin – "Yksilötaito on lätkässä vasta toiseksi tärkein tekijä" MTV 20:49 25.05

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen linjaa Suomen ja Venäjän välieräottelun tärkeimmän pointin Slovakian MM-kisoissa. Suomi voitti pelin maalein 1-0.


Hjallis Harkimo jätti valtaisan perinnön - Petteri Sihvonen: "Mitä suomalainen jääkiekkoilu olisi ilman tuota Jokerit-saagaa" MTV 08:15 25.05

Hjallis Harkimo jätti Jokerit 28 vuoden jälkeen. Uudeksi omistajaksi tuli jääkiekkolegenda Jari Kurri. MTV Urheilun jääkiekkoasiantuntija Petteri Sihvonen sanoo, että Harkimon perinnöstä jää valtavasti positiivisia asioita. 


Petteri Sihvoselta täyslaidallinen Ruotsin esitykselle – "Heti alussa housut kintuissa ja halvaantuneena" MTV 20:36 24.05

Leijonat kamppaili tiensä MM-välieriin Tre Kronorin yli ja seuraavaksi se kohtaa kaikki lohko-ottelunsa voittaneen Venäjän. Mitä mieltä MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen oli jopa kyläjoukkueeksi kutsutusta Leijonista sekä lähes täydessä NHL-vahvuudessa pelanneista sinikeltapaitaisista?


Petteri Sihvonen: Kasvottomat Jokerit sai kasvot: "Jari Kurri antaa niitä vastauksia" MTV 18:08 24.05

Jokerit tiedotti perjantaina, että Jari Kurrista tulee seuran uusi omistaja. Hjallis Harkimo luopuu omistajuudesta sekä seuran venäläisomistajat on ostettu ulos omista osuuksistaan. MTV Urheilun jääkiekkoasiantuntija Petteri Sihvonen sanoo, että Jokereilla on nyt kasvot.


Sihvonen: Kyläjoukkueen henki ja oivallukset liikaa Ruotsin NHL-nipulle – "Leijonat sopeutui siihen leikiten" MTV 06:13 24.05

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen tiivistää Suomen voiton Ruotsista kolmeen pääkohtaan.


Ihme tapahtui! Leijonien tilanne Ruotsia vastaan niin vaikea, että pelikirjojen nimeen vannova Petteri Sihvonen kutsui kiekkojumalat apuun: "15 vuotta se kesti" MTV 12:51 22.05

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen on sitä mieltä, että Suomi tarvitsee tuuriakin avukseen Ruotsia vastaan MM-kisojen puolivälieräottelussa. 


Sihvosen MM-sivallus: Puolivälierien makupala – ”Kärpäsenä katossa Jalosen ja Grönborgin esikuntien taktiikkapalaverissa” MTV 10:34 22.05

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen kirjoittaa suorastaan hekumoiden siitä, että Suomi pääsee mittaamaan ja haastamaan MM-kisojen puolivälieräottelussa suursuosikki Ruotsin. Leijonat turvaa yhteistyön jääkiekkoon ja Tre Kronor enemmän yksilötaitoon, olkoonkin, että myös ruotsalaiset ovat palanneet taktisemman lätkän pariin viime vuosina.


Sihvonen: Suomi nieli omaa lääkettään Saksalta – "Leijonien asetelma puolivälierään todella herkullinen" MTV 17:20 21.05

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen perkaa lyhyesti Saksan 4-2 voiton Suomesta, ja suuntaa katseen jo Leijonien puolivälieräotteluun.


Sihvosen MM-sivallus: Toni Söderholmin Saksan pölhökustaan prässi kaukana Suomi-lätkästä – "Ehkä Jukka Jalonen viittasi tuohon kasvottomuuteen" MTV 10:21 20.05

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen kirjoittaa siitä, että suomalaiset valmentajat ovat ottaneet haltuunsa sveitsiläisen ja saksalaisen jääkiekkoilun. Saksan päävalmentajan toimii Toni Söderholm. Tosin Söderholmin Saksa ei ole vakuuttanut Slovakian MM-turnauksessa jääkiekkoilun isompia maita Kanadaa ja USA:ta vastaan.


Sihvonen: Tulee mieleen Suomen MM-kulta 2011 ja maailmancup 2004 – "Leijonat on nyt samassa kurssissa" MTV 23:55 19.05

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen ylistää Leijonien kurinalaista pelitapaa Slovakian MM-kisoissa. Nyt sen sai tuta Ranska, jonka Leijonat kaatoi maalein 3-0.


Sihvonen: Tulee mieleen Suomen MM-kulta 2011 ja maailmancup 2004 – ”Leijonat on nyt samassa kurssissa” MTV 23:55 19.05

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen ylistää Leijonien kurinalaista pelitapaa Slovakian MM-kisoissa. Nyt sen sai tuta Ranska, jonka Leijonat kaatoi maalein 3-0.


Sihvosen MM-sivallus: Tämä turnaus on enemmän kuin urheilua – "Repostelussa loistaa poissaolollaan isompi näkökulma" MTV 10:09 18.05

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen puolustaa jyrkästi sitä, että lätkän MM-kisoissa on mukana myös ns. pienempiä jääkiekkomaita.


Sihvonen: Iso-Britannia komeasti nurin – ”Leijonat pelasi ilman pelisuunnitelmaa” MTV 00:26 18.05

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen kiittelee Suomen tyylikästä peliotetta Iso-Britanniaa vastaan. Leijonat voitti ottelun maalein 5-0.


Petteri Sihvonen löytää Kaapo Kakon pelistä uusia ulottuvuuksia: "Ne näyttävät ihmetempuilta" MTV 12:57 17.05

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen näkee tehojen lisäksi Kaapo Kakon pelissä hyviä edistymisen merkkejä. 


Sihvosen MM-sivallus: Leijonat-luotsi Jalonen kouluttaa mediaa kesken MM-kisojen – "Jukka on Jukka, ei savua ilman tulta" MTV 11:30 17.05

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen kiittelee Leijonien kykyä sietää pelien sisällä erilaisia tilanteita. Sihvonen kaipaa kokoonpanoon takaisin Juho Lammikkoa. Lisäksi Sihvonen ottaa esiin jonkinlaisen ironian sävyttämänä päävalmentaja Jukka Jalosen edesottamukset median kanssa.


Sihvonen: Leijonille voitto vaivoin Tanskasta – ”Ennakkosuosikin asema on Suomelle työläs” MTV 07:08 17.05

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen luonnehtii Leijonien 3-1 voittoa Tanskasta pienimmän riesan tieksi. Suomi teki, mitä Suomen piti tehdä.


Sihvonen ylistää Kaapo Kakkoa, mutta tuo esiin kääntöpuolen: "Saattaa vähän ruokkia egoa" MTV 20:07 15.05

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen pitää hyvänä ratkaisuna, ettei MM-kisoissa loistanut Kaapo Kakko osallistunut 18-vuotiaiden MM-kisoihin. Sihvonen arvostaa korkealle Kakon peliesityksiä, mutta hän muistuttaa, että otteissa on myös nuoren miehen "showelementtiä".


juhlittiin veden kikkaili koiran Kimiläiselle ensimmäinen paalupaikka maansa ole saatu yhteyttä ollut 8-vuotias tyttö piina sai jatkoa ”Kuin pommi olisi

Uutiset