Jani Sievinen leikattiin – edessä kova kuntoutus häävalssia varten: ”Huomenna alkaa kävelyn opetteleminen”

iltasanomat 20:14 23.10

Jani Sieviselle tehty leikkaus onnistui, ex-uimari kertoo Facebookissa.


Jani Sievinen toipuu lonkkaleikkauksesta: ”Huomenna opetellaan kävelemään”

iltalehti 17:02 23.10

Jani Sievisellä on kiire saada lonkkansa kuntoon ennen häitä. Ex-uimari Jani Sievinen, 45, on käynyt korjauttamassa aktiiviuralta jääneitä vammoja. Miehelle tehtiin lonkkaleikkaus. – Hyvin meni leikkaus. Kiitos siitä Lohjan sairaalan loistavalle henkilökunnalle taas kerran, Sievinen kirjoittaa tuoreessa Instagram-postauksessaan.


Jani Sieviselle jäi vammoja urheilu-uralta – joutuu leikkaukseen: "Jään tänään pitkälle sairauslomalle"

mtv 07:40 08.10

Entinen kilpauimari Jani Sievinen ilmoitti jäävänsä sairauslomalle Instagramissa.


Jani Sievinen jää pitkälle sairauslomalle – joutuu leikkaukseen

iltasanomat 21:59 07.10

Jani Sievinen kertoo Instagramissa, että hän uskoo olevansa toimintakykyinen taas parin kuukauden kuluttua.


Jani Sievinen jää pitkälle sairauslomalle: ”Palaan töihin heti kun olen työkykyinen”

iltalehti 21:27 07.10

Entinen mestariuimari Jani Sievinen kärsii edelleen uintiuran aikana syntyneistä vammoista. Jani Sievisen menestyksekäs uintiura päättyi Helsingin EM-kisoissa vuonna 2006. Mitalien ja menestyksen lisäksi uintiurasta muistuttaa edelleen Sievistä piinaavat vammat, jotka haittaavat tavallista arkeakin. Helpotusta tuo leikkaus, johon Sievinen, 45, on nyt menossa. Hänelle laitetaan tekonivel.


Mitä SM-liigaseuroja Jonne Virtanen on edustanut? Pelaa tiistain 10 kysymystä!

iltalehti 05:55 17.09

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Kuinka monta olympiamitalia Jani Sievinen voitti? 2) Mitä neljää seuraa Jonne Virtanen on edustanut SM-liigassa?


Jani Sievinen ja Maria-rakas naimisiin maaliskuussa Lapissa: Tällaiset häät ovat luvassa – paikka päätettiin jo viisi vuotta sitten

iltalehti 18:01 25.08

Ex-uimari Jani Sievinen ja kihlattu Maria Nyqvist avioituvat Levillä intiimeissä juhlissa noin 40 vieraan edessä. Ex-uimari Jani Sievinen, 45, ja luokanopettaja Maria Nyqvist, 35, menevät naimisiin Lapissa maaliskuun lopussa. He sanovat "tahdon" Levillä Taivaanvalkeissa, jossa he juhlivat noin 40 vieraan kanssa. Häihin on kutsuttu perhettä ja muutama lähin ystävä. Juhlat jatkuvat koko pitkän viikonlopun ajan, ja hääseurue pääsee nauttimaan Lapin keväthangista.


Lasse Sievinen täräyttää Salkkareissa pöytään sotasuunnitelman: "Tästä lähtien me pidämme yhtä kuin oikea perhe"

mtv 20:00 21.08

Salattujen elämien torstain jaksossa Lasse lataa pöytään sotasuunnitelmansa. 


MTV: Oho! Suosikkihahmo palaa Salkkareihin – ”Tulee ja korjaa asiat”

iltalehti 08:37 19.08

MTV paljastaa, että Lasse Sievinen on pian täällä taas. Salatut elämät -fanit hihkunevat riemusta, kun suosikkisarja palaa jälleen kesätauon jälkeen ruutuun. Luvassa on toinenkin ilon aihe, sillä yksi sarjassa pitkään vaikuttanut, vuodesta 2015 poissa pysynyt Lasse Sievinen tekee paluun Pihlajakadulle!


Jättiyllätys! Suosikkihahmo tekee paluun Salatut elämät -sarjaan: "Ei ole enää se ylipäällikkö"

mtv 06:00 19.08

Lasse Sievinen tekee Salkkarien syyskaudella paluun sarjaan.


Supertähti nappasi MM-kultaa dopingkohun keskellä – suomalaisvalmentaja latasi suorat sanat liiton toiminnasta: ”Munatonta touhua”

iltalehti 20:07 28.07

TaTU Tampereen Jere Jännes ihmettelee kaksi rintauintikultaa ottaneen USA:n Lilly Kingin vauhtia. Ida Hulkko ylsi harvinaiseen seuraan sunnuntaina päättyneissä MM-uinneissa. TaTU Tampereen nainen on vasta seitsemäs suomalainen MM-finaalissa. Aiemmin samaan ovat yltäneet Jani Sievinen, Antti Kasvio, Tero Välimaa, Hanna-Maria Seppälä, Matti Mattsson ja Ari-Pekka Liukkonen.


Jani Sievinen hehkuttaa Suomen 16-vuotiasta uintilahjakkuutta – ”Kaikki lajit näyttävät kulkevan”

iltasanomat 18:20 26.07

Laura Lahtinen, 16, rikkoo Suomen ennätyksiä toisensa perään.


Jani Sievisellä tiukka linja: Näytepullot hajottaneen Sun Yangin pitäisi olla kilpailukiellossa – "En usko pätkääkään hänen syyttömyyteensä"

MTV 12:21 24.07

Ex-huippu-uimari Jani Sievinen tuomitsee jyrkin sanoin jo aiemmin dopingista kärähtäneen kiinalaisen Sun Yangin osallistumisen Etelä-Korean MM-kisoihin. 


Testi, josta ei hiiskuttu sanaakaan – Jani Sievinen ja Kari Ormo kertovat nyt, mitä Hyvinkään salaisessa operaatiossa vuonna 2002 tapahtui

yle 08:42 17.07

Suomalaisilla oli sormensa pelissä kahdessa olympiakullassa Ateenassa 2004.


Jani Sievinen kolmatta kertaa avioliittoon – paljasti tulevien häiden ajankohdan: ”Talvella olisi naimisiinmeno Lapissa”

iltasanomat 17:41 12.07

Jani Sievinen paljasti tulevien häidensä ajankohdan.


Jani Sieviseltä yllätyspaljastus: Talvihäät tulossa!

iltalehti 16:46 12.07

Pariskunta on menossa naimisiin ensi talvena. Entinen huippu-uimari Jani Sievinen kihlautui pitkäaikaisen kumppaninsa Maria Nyqvistin kanssa viime huhtikuussa. Pariskunta on pitänyt yhtä neljän vuoden ajan. Parhaillaan Sievinen ja Nyqvist lomailevat Pariisissa. Matkalta ex-uimari julkaisi Instagramissa päivityksen, jossa paljasti tulevien häiden ajankohdan. Parin avioitumista juhlitaan ensi talvena Lapissa.


Salkkarit-tähti Roope Puhakka uuden nettisarjan teosta: "Paljon vapaampaa"

mtv 11:10 06.07

Roope Puhakan esittämä Salkkarit-hahmo Severi Sievinen palaa Kämppä tyhjänä -nettisarjan kolmannelle kaudelle.


Jani Sievinen julkaisi suloisen lomakuvan tyttärensä kanssa – ”Hän on oppinut puhumaan jonkin verran Suomea”

iltalehti 21:27 05.07

Ex-uimari Jani Sievinen viettää kesälomaa tyttärensä kanssa. Entinen uimari Jani Sievinen on viettänyt kesälomaa tyttärensä kanssa. Hän julkaisi suloisen kuvan, jossa he makoilevat sängyssä. Sievinen kertoo, että hänen Norjassa äitinsä luona asuva tytär on oppinut puhumaan suomea. – Alkukesän paras juttu on ollut, kun hän on oppinut puhumaan jonkin verran suomea. On se ihme juttu, miten nopeasti lapset oppivat puhumaan eri kielillä, Sievinen kirjoittaa kuvan yhteyteen.


Salkkarit-spin-offissa jäätävä kohtaaminen – Lasse Sievinen jäi rysän päältä kiinni!

mtv 16:10 05.07

Pihlajasadun viimeisimmässä jaksossa Lasse Sievinen jäi rysän päältä kiinni pettämisestä.


Salkkareiden Paulana tunnettu Johanna Nurmimaa muistelee saamaansa hämmentävää palautetta – tuntematon mies lähestyi ja esitti jäätävän kysymyksen

mtv 08:02 23.06

Kesällä nähtävässä Pihlajasadussa on mukana myös suosikkihahmo Paula Sievinen, joka on Salkkareissa viime aikoina esiintynyt pääasiassa kummituksena.


amatöörimäisen virheen Huh, mitkä muskelit! koiriin entistä paremmin putki katkesi ja sairastava Danna Nelson sanktioiden arvoisesti – Vegas kyykytti Flamesia, – opintolainaa

Hot topics