Sara Sieppi jakoi koskettavan kirjoituksen: "On aika harvinaista..."

mtv 11:04 17.11

Sara Sieppi lähetti isänpäivätoivotukset somessa.


Selviytyjät Suomi-putoaja pettyi kanssapelaajiin: ”Tuntuu aika pahalta”

iltalehti 21:07 10.11

Selviytyjät Suomi -kisassa kilpailu kovenee. Viikko sitten Selviytyjät Suomi -kisassa heimosta häädettiin Tiktakista tuttu Petra, edellisellä viikolla Miss Suomi Sara Sieppi. Molemmat ovat nyt tuomariston jäseniä, jotka päättävät lopullisen voittajan. Heidän joukkoonsa liittyi tänään sunnuntaina myös yhdeksäntenä kisasta ulos äänestetty Inga, 50. Inga on ammatiltaan toimitusjohtaja. Hän olisi toivonut, että kisa olisi jatkunut pidempään.


Sara Siepin tulot julki – näin paljon hän tienasi viime vuonna

mtv 09:21 04.11

Sara Sieppi tienasi vuonna 2018 yli 60 000 euroa.


Sara Siepin tulot nousivat yli kymppitonnilla – mätkyjä rapsahti taas

iltalehti 09:07 04.11

Sara Sieppi on kierrättänyt jo kahden vuoden ajan säännöllisesti verorästejään ulosoton kautta. Sosiaalisessa mediassa isosti esillä oleva, vuoden 2011 Miss Suomi, Sara Sieppi, 28, tienasi viime vuonna 60?310,23 euroa. Tulot tulivat ansiotuloista. Jälkiveroa eli mätkyjä jäi maksettavaksi 7?357,43 euroa. Sieppi on nostanut tulotasoaan tasaisesti vuosittain, mutta veroprosenttiaan hän ei liene nostanut, sillä mätkyjä on mätkähtänyt.


Sara Siepin tulot nousivat yli kymppitonnilla– mätkyjä rapsahti taas

iltalehti 09:07 04.11

Sara Sieppi on kierrättänyt jo kahden vuoden ajan säännöllisesti verorästejään ulosoton kautta. Sosiaalisessa mediassa isosti esillä oleva, vuoden 2011 Miss Suomi, Sara Sieppi, 28, tienasi viime vuonna 60?310,23 euroa. Tulot tulivat ansiotuloista. Jälkiveroa eli mätkyjä jäi maksettavaksi 7?357,43 euroa. Sieppi on nostanut tulotasoaan tasaisesti vuosittain, mutta veroprosenttiaan hän ei liene nostanut, sillä mätkyjä on mätkähtänyt.


Halloween sai suomalaisjulkkiksetkin hassuttelemaan - Sofia Belorf, VilleGalle, Sara Sieppi ja monet muut pistivät parastaan, katso kuvat

iltalehti 20:17 02.11

Naamiaisia on järjestetty tällä viikolla ympäri maailmaa halloweenin hengessä. Myös suomalaisjulkkikset ovat havahtuneet pukeutumisleikkeihin. Halloweeniin kuuluvat etenkin Yhdysvalloissa vahvasti naamiaisjuhlat. Myös Suomessa naamiaisia on juhlittu monessa paikassa perjantaina sekä lauantaina. Keräsimme alle muutamia suomalaisjulkkisten pukeutumistaidonnäytteitä. Monet ovat innostuneet hassuttelemaan.


Poplaulaja Janna ylistää ystäväänsä – Sara Sieppi järjesti yllätyksen

mtv 19:08 01.11

Janna iloitsee Instagramissa babyshower-juhlistaan.


Sara Sieppi julkaisi upean uimapukukuvan – hehkuttaa oloaan: "Tammikuussa päätin, että..."

mtv 08:36 30.10

Sara Sieppi julkaisi upean bikinikuvan, jonka ohessa hän kertoo keskittyneensä tänä vuonna enemmän itseensä.


Sara Siepiltä raju tilitys Selviytyjät-kokemuksestaan – osoittaa syyttävällä sormella kahta kanssakilpailijaa: ”Hallitsivat kaikkea ja kaikkea”

iltasanomat 21:50 27.10

Sara Sieppi kertoo Instagramissa kokemuksestaan Selviytyjät-ohjelmassa.


Juonittelu koitui Sara Siepin kohtaloksi - yritti taistella viimeiseen asti: ”En halunnut jäädä pelinappulaksi”

iltalehti 21:10 27.10

Selviytyjät Suomi -kisassa kilpailu kovenee yksilökilpailujen myötä. Selviytyjät Suomi -ohjelma päättyi Sara Siepin osalta tähän sunnuntaihin. Jakso tarjoili tuttuun tapaan odottamattomia käänteitä, juonittelua ja tiukkaa kisailua. Lopulta Sieppi äänestettiin kotimatkalle ja samalla hänestä tuli tuomariston ensimmäinen jäsen - ja tuomaristo valitsee, kuka lopulta voiton vie. Iltalehti tavoitti Sara Siepin kommentoimaan Selviytyjät-koitosta.


Kieroilullaan muut suututtanut Sara Sieppi sai lähtöpassit Selviytyjistä – laukoo suorat sanat kilpakumppanien taktikoinnista: ”He eivät tajua...”

iltasanomat 20:55 27.10

Miss Suomi Sara Sieppi putosi seitsemäntenä Selviytyjät Suomi -ohjelmasta.


Sara Sieppiä kuvattiin lentokoneessa – tylytti kanssamatkustajaa myöhemmin: "Laita minulle tilinumerosi"

mtv 18:54 12.10

Siepin lentomatka meni epämukavissa tunnelmissa tökerön matkustajan takia.


Sara Siepin vaivaannuttavat hetket lentokoneessa - kanssamatkustaja salakuvasi herkeämättä: ”Teit olostani erittäin epämukavan”

iltalehti 17:20 12.10

Entinen Miss Suomi Sara Sieppi kertoo Instagramissa kiusallisesta kotimatkastaan Dubain paluulennolla. Vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi lomaili vastikään Dubaissa. Hän kertoo nyt Instagramissa joutuneensa paluulennollaan ikävään tilanteeseen, kun kanssamatkustaja pyrki nappaamaan salakuvia kaunottaresta. – Kotona taas. Tässä on pieni viesti sinulle, hyvä raitapaitainen kanssamatkustajani, Sieppi aloittaa kirjoituksensa.


Sara Sieppi ajautui kiusalliseen tilanteeseen lentokoneessa – ihmettelee kanssamatkustajan tökeröä käytöstä: ”Teit olostani erittäin epämukavan”

iltasanomat 16:08 12.10

Vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi lomaili hiljattain Dubaissa. Hän kertoo Instagramissa joutuneensa kotimatkalla inhottavaan tilanteeseen.


Sara Sieppi julkaisi hurjan bikinikuvan – poseeraa pilvenpiirtäjässä

mtv 07:33 09.10

Etelän lämmössä jälleen lomaileva Sara Sieppi julkaisi matkaltaan upean kuvan Instagramissa.


Mikä bikinikissa! Sara Sieppi rohkeassa kuvassa: ”Pelkokerroin”

stara 05:00 09.10

Miss Suomena suomalaisten suosikiksi noussut Sara Sieppi on viime aikoina


Viihdelehti Stara.fi

stara 05:00 09.10

Miss Suomena suomalaisten suosikiksi noussut Sara Sieppi on viime aikoina


Sara Sieppi perusti osakeyhtiön – firman nimi viittaa Saran intohimoon

iltalehti 09:41 04.10

Sara Sieppi on usein julkisuudessa kertonut haaveilevansa oman kahvilan perustamisesta. Sara Sieppi on tähän saakka pyörittänyt bisneksiään toiminimen kautta. Kaupparekisterin tiedoista selviää, että hän on kaikessa hiljaisuudessa perustanut huhtikuussa osakeyhtiön.


Sara Sieppi esittelee uutta asuntoaan – erkkeri-ikkunat, trendikäs sisustus: ”Koti on siellä, mihin sen tekee”

iltalehti 15:54 02.10

Missikaunotar on panostanut sisustukseen myös uudessa kodissaan. Vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi muutti hiljattain uuteen kotiin eron jälkeen. Aiemmin tällä viikolla Sara kertoi blogissaan, että Kallion-asunto on jäänyt taakse. – Nyt uusi osoitteeni löytyy jostain aivan muualta. Olen saanut uteliaita viestejä, että kenen kanssa mä muutin? No ainakin kenkieni ja rakkaiden tavaroideni kanssa. Samalla kun Kallion oveni sulkeutuu, sulkeutuu myös oveni ainakin joksikin aikaa kaikkiin yksityiselämääni kohdistuviin asioihini, Sara kertoo kirjoituksessa.


Sara Sieppi julkaisi ihastuttavan kuvan uudesta kodistaan: "Koti on siellä, mihin sen tekee"

mtv 13:22 02.10

Sara Sieppi julkaisi kuvan uudesta kodistaan. 


Huuhkajat johtoon upean Kreikka-peliä hetki Pukin maalin romahti Ranskassa seurasi Ateenan tapahtumia tappiollisesti – Teemu

Hot topics