Timo Soinin yllätys - löysi sielunkumppanuuden Matti Nykäsen kanssa: ”Matti on myös kansanfilosofi” iltalehti 08:00 16.03

Sutkautuksistaan tuttu ulkoministeri Timo Soini arvostaa Matti Nykäsen verbaliikkaa. Ulkoministeri Timo Soini muisteli pari viikkoa sitten Etelä-Koreassa Suomen olympiajoukkueen mitalikahvitilaisuudessa penkkiurheilu-uransa mieleenpainuvimpia talviolympiakokemuksia. - Nykäsen Matin ja Niemisen Tonin kultahypyt tulevat parhaiten mieleen. Ei siitä pääse mihinkään: Matti on kaikkien aikojen mäkimies, Soini sanoo.


Sielun Veljien ”viides jäsen”, valomies Vinski Viholainen on kuollut iltalehti 20:09 13.03

Vinski Viholainen oli mukana kaikilla Sielun veljien keikoilla. Hannu "Vinski" Viholainen on menehtynyt viime yönä haimasyöpään. Asian vahvistaa Iltalehdelle hänen avovaimonsa. Vinski tuli tunnetuksi Sielun Veljien valomiehenä. Hänet mainitaan toisinaan myös yhtyeen viidentenä jäsenenä, sillä Vinski oli mukana kaikilla Sielun Veljien keikoilla. Ennen yhtyettä hän toimi Vanhan ylioppilastalon valomiehenä.


Näkökulma: Superviikonloppu pelasti Suomen iltalehti 17:13 26.02

Maastohiihdon superviikonloppu pelasti Suomen vaipumasta ”ihan kohtalaisten” kisojen sumuverhon alle, kirjoittaa Teemu Stubin Pyeongchangista. Absurdi näky valtasi sielun jokaisen sopukan, kun väki oli jo aikoja sitten haihtunut Alpensian hiihtostadionilta suomalaisiin kultatunnelmiin. Sankka sumu oli laskeutunut pimeään vuoristoon, ja tolkuttoman kirkkaat valonheittimet loivat utuverhoon liki aavemaisen sävyn. Väsynyt mies tallusti kohti siirtymäbussia ja huomasi hetkessä jotain perin juurin kiteyttävää. Valoa sumussa: se jos mikä luonnehtii näiden kisojen sinivalkeaa loppuhuipennusta.


Pysäyttävään otokseen Floridan ampumisessa ikuistunut nainen: "Vihaan kuvaa sieluni pohjasta" MTV 20:50 20.02

Viime viikolla miljoonat ihmiset todistivat floridalaisen Cathi Rushin surun murtamaa ilmettä, kun kouluammuskelun jälkimainingeissa otettu valokuva levisi tiedotusvälineissä.


Floridan ampumisessa pysäyttävään otokseen ikuistunut nainen: "Vihaan kuvaa sieluni pohjasta" MTV 20:50 20.02

Viime viikolla miljoonat ihmiset todistivat floridalaisen Cathi Rushin surun murtamaa ilmettä, kun kouluammuskelun jälkimainingeissa otettu valokuva levisi tiedotusvälineissä.


Suomalainen Koskenkorva villitsi Pohjois-Koreassa 1989 – Sielun Veljien basisti muistelee ainutlaatuista festivaalia iltasanomat 13:29 20.02

Pohjois-Korean entinen hallitsija Kim Il-sung päätti näyttää mahtinsa järjestämällä maassa jättifestivaalin vuonna 1989. Siellä esiintyi myös suosittu suomalaisyhtye Sielun Veljet, joka sai Pjongjangissa unohtumattoman vastaanoton.


Leijonilla kaikkien aikojen mahdollisuus – ”Pelko pois ja urku auki” iltasanomat 13:13 14.02

Iso kysymys on tämä: Kaivaako Leijonat olympiakaukalossa esiin tuulilasinpyyhkijät vai soturin sielun?


Muusikko Samuli Laiho julkaisi kirjan pop-maailman synkistä puolista: levy-yhtiö pani Samuli Edelmannin säveltäjän unelmien edelle: ”Siinä myy sielunsa pirulle” iltasanomat 13:02 10.02

Samuli Laiho tunnetaan muusikkona ja esikoisromaanissaan hän avaa pop-maailman raadollisuutta.


Jay-Z puhuu Beyoncen pettämisestä: ”Päätimme taistella rakkautemme puolesta” iltalehti 19:50 28.01

Jay-Z on antanut harvinaisen avoimen haastattelun CNN:lle. Räppäri Jay-Z kertoi CNN:n the Van Jones Show -keskusteluohjelmassa lähivuosien vaikeuksista. Jones kysyi, miten pariskunta on pysynyt yhdessä aallokoista ja ongelmista huolimatta. - Beyoncé on sielunkumppanini. Ihminen, jota rakastan. Jos et ole kokenut rakkautta, tai et ymmärrä sitä tai jos sinulla ei ole työkaluja, joilla päästä eteenpäin, vastaan tulee vaikeuksia.


Villeneuve nälvii: Williams on myynyt sielunsa surullisella tavalla MTV 17:27 04.01

Vuoden 1997 F1-maailmanmestari Jacques Villeneuve tykittää jälleen isolla verbaalisella kanuunalla. Entisen F1-kuskin mukaan Williams-talli on myynyt sielunsa.


Expressen: 30 vuotta nuoremman miehen perässä muuttanut suomalainen Marja, 70, kuvailee Gambiaa naisten ”seksitaivaaksi” iltasanomat 22:30 29.12

Lapista maailmanympärysmatkan kautta Gambiaan päätynyt Marja on onnellisesti aviossa gambialaisen miehensä kanssa. Miehen mukaan sielunkumppaneiden ikäerolla ei ole merkitystä.


Uutiset