Trump ja Abe: Pohjois-Korean välttämätöntä suorittaa kokonaisvaltainen ydinaseriisunta MTV 06:22 29.05

Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin ja Japanin pääministerin Shinzo Aben mielestä Pohjois-Korean on välttämätöntä suorittaa kokonaisvaltainen ja peruuttamaton ydinaseriisunta. Asiasta kertoo Valkoinen talo.


Trump ja Japanin pääministeri Abe: Pohjois-Korean on luovuttava ydinase- ja ohjusohjelmistaan iltalehti 05:09 29.05

Trump keskusteli Shinzo Aben kanssa puhelimitse Pohjois-Korean tilanteesta. Toteutuuko Trumpin ja Kim Jong-unin tapaaminen sittenkin? CNN-raportti. Sekä Yhdysvallat että Japani pitävät välttämättömänä, että Pohjois-Korea luopuu ydinaseista sekä lakkaa kehittämästä mannertenvälisiä ohjuksia.


Trump ja Abe: Pohjois-Korean pitää luopua ydinaseista peruuttamattomasti iltasanomat 01:20 29.05

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ja Japani pääministeri Shinzo Abe tapaavat ennen huippukokousta, Valkoinen talo tiedottaa.


Japani on valmis keskustelemaan kauppasopimuksista Yhdysvaltojen kanssa MTV 07:20 19.04

Japanin pääministeri Shinzo Abe sanoo, että Japani on valmis keskustelemaan kauppasopimuksista Yhdysvaltojen kanssa. Abe kommentoi asiaa ollessaan Yhdysvaltojen presidentin Donald Trumpin vieraana Floridassa.


Japani on valmis keskustelemaan kauppasopimuksista Yhdysvaltojen kanssa iltasanomat 03:12 19.04

Japanin pääministeri Shinzo Abe sanoo, että Japani on valmis keskustelemaan kauppasopimuksista Yhdysvaltojen kanssa.


Trump tapaa Japanin pääministerin Shinzo Aben tässä kuussa Mar-a-Lagossa iltalehti 16:24 02.04

Pääaiheena on Trumpin ja Kim Jong-unin keväinen tapaaminen. Trump ja Abe syöttivät karppeja viime vuoden marraskuussa Japanissa. Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump tapaa 17.-18.4. Japanin pääministerin Shinzo Aben. Valkoisen talon mukaan tapaaminen järjestetään Trumpin Floridan-huvilalla Mar-a-Lagossa.


Israelissa, ja lapsen asuminen jälleen Vantaalla, löytyi kuvan kahdesta Lyypekissä suuri on, jos niitä päiväkotilasten kimppuun Lappeenrannassa ravisävel voi pelastaa hengen

Uutiset