Kehonrakennuksen Mr Olympia ratkesi – uusi nimi voittajaksi!

iltalehti 11:31 15.09

Brandon Curry voitti kehonrakennuksen Mr Olympian Las Vegasissa. Kyseessä on lajin ylivoimaisesti arvostetuin palkinto. Brandon Currylle Mr Olympia -titteli on uran ensimmäinen. Viime vuonna hän oli viides. Kilpailusta puuttuivat viime vuonna voiton vienyt Shawn Rhoden ja kakkonen Phil Heath.


Muusikkopari jakoi hämmentävän suuteluvideon – Justin Bieber kommentoi: "Olette v**tun outoja"

mtv 21:03 13.09

Shawn Mendes ja Camila Cabello vastasivat saamaansa kritiikkiin hulvattomalla videolla.


Tiesitkö? Shawn Huffin sukulainen on NFL:n puhutuin nimi juuri nyt – solmi Dallas Cowboysin kanssa jättidiilin

iltasanomat 19:58 04.09

Susijengin kapteenin Shawn Huffin sisarpuolen poika Ezekiel Elliott on pian alkavan NFL-kauden kuumimpia nimiä.


Tv-legenda Larry King, 85, hakee avioeroa seitsemännestä vaimostaan – miehen kahdeksas avioliitto kesti 22 vuotta

iltasanomat 08:04 21.08

Talk show -isäntä Larry King on hakenut avioeroa seitsemännestä vaimostaan Shawn Southwick Kingistä 22 vuoden avioliiton jälkeen.


Maailmankuulu tv-juontaja Larry King, 85, hakee eroa seitsemännestä vaimostaan

iltalehti 23:57 20.08

Takavuosien televisiokasvo on päättänyt lähteä hakemaan uutta suuntaa elämälleen. Yhdysvaltalainen maailmankuulu televisiokasvo Larry King, 85, hakee eroa seitsemännestä vaimostaan Shawn Southwick Kingistä, 59. Asiasta uutisoi TMZ. Viihdesivuston mukaan Larry King jätti tiistaina avioerohakemuksen Los Angelesissa 22 vuoden avioliiton jälkeen. Pariskunnalla on kaksi noin kaksikymmentävuotiasta poikaa.


Raiskauksesta syytetty Mr. Olympia asteli itse poliisin pakeille – neuvotteli hurjaan takuusummaan tuntuvan alennuksen, kuittasi maksun ja palasi vapauteen

iltalehti 22:51 27.07

Hallitseva Mr. Olympia Shawn Rhoden on raiskauskohun keskellä. Yhdysvaltalaismediat uutisoivat heinäkuun puolivälissä, että viime vuonna kehonrakennuksen arvostetuimman tittelin, Mr. Olympian voittanut jamaikalais-yhdysvaltalainen Shawn Rhoden on syytettynä ensimmäisen asteen raiskauksesta. Rhodenin kerrotaan raiskanneen kehonrakennuksessa mukana olevan naisen lokakuussa 2018 hotellihuoneessaan Salt Lake Cityn metropolialueella. Naisesta on kerrottu löytyneen Rhodenin DNA:ta.


Harvinainen Hollywood-rakkaustarina: harvoin yhdessä punaisella matolla nähty pariskunta on ollut jo lähes 50 vuotta yhdessä: ”Hänellä on upeat aivot”

iltalehti 22:06 21.07

Deborah Eisenberg ja Wallace Shawn ovat olleet yhdessä jo useita vuosikymmeniä. Kirjailija, näyttelijä Deborah Eisenberg, 73, on ollut yhdessä näyttelijä, kirjailija Wallace Shawnin, 75, kanssa 47 vuotta. Pariskunta ei ole naimisissa, eikä heillä ole lapsia. He ovat hoitaneet parisuhdettaan matkustamalla, keskustelemalla ja lukemalla paljon. Shawn ja Eisenberg alkoivat seurustella vuonna 1972. Kaksikko asuu Chelseassa, eikä kotoa löydy lainkaan televisiota, vaikka Shawn on tähdittänyt esimerkiksi Gossip Girl -sarjaa. Kumpikin pitää enemmän kaikenlaisesta muusta puuhastelusta kuin television tuijottelusta.


Shawn Mendesin ja Camila Cabellon yhteistyö vaihtui pussailuun - tuoreet kuvat

iltalehti 03:51 18.07

Kanadalaislaulaja Shawn Mendesin ja kuubalaislaulaja Camila Cabellon välit ovat lämmenneet. Laulajat Camila Cabello, 22, ja Shawn Mendes, 20, viihtyvät hyvin yhdessä. Pariskunnan ympärillä on vellonut romanssihuhuja koko kesän ajan. Tuoreissa kuvissa Cabello ja Mendes suutelevat. Cabello tuli tunnetuksi osallistuttuaan Yhdysvaltojen X Factor -ohjelmaan. Ohjelmassa hän liittyi Fifth Harmony -nimiseen yhtyeeseen. Vuonna 2016 Camello erosi bändistä keskittyäkseen soolouraansa. Cabellon kappaleisiin kuuluvat esimerkiksi Havana, Bad Things ja Real Friends.


Mr. Olympiaa syytetään raiskauksesta – lihashirmu joutui kilpailukieltoon ja järjestäjän pannaan

iltasanomat 14:23 14.07

Shawn ”Flexatron” Rhoden on saanut syytteen raiskauksesta.


Mr. Olympiaa syytetään raiskauksesta – lihashirmu joutui kilpailukieltoon ja menetti sponsorinsa

iltasanomat 14:23 14.07

Shawn ”Flexatron” Rhoden on saanut syytteen raiskauksesta.


Supertähti kohun keskellä: Hallitsevaa Mr. Olympiaa syytetään valmennettavansa raiskauksesta

iltalehti 09:09 14.07

Hallitsevaa Mr. Olympiaa Shawn Rhodenia syytetään raiskauksesta Yhdysvaltojen Utahissa. 44-vuotias kehonrakentaja sai 11. heinäkuuta syytteet ensimmäisen asteen rikoksina katsottavista raiskauksesta ja esineellä tehdystä raiskauksesta sekä toisen asteen rikokseksi katsottavasta väkivaltaisesta seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Yhdysvaltalaismedia KSL:n mukaan syyteasiakirjat kertovat Rhodenin uhrin olevan kilpakehonrakennuksessa kilpaileva nainen, jota hän on mentoroinut lajissa. Rikokset ovat tapahtuneet Salt Lake Cityn metropolialueella, hotellissa Sandyn kaupungissa.


Huumeet liittyvät Slipknot-tähden tyttären kuolemaan – apu ei ehtinyt ajoissa

stara 20:00 12.06

Metalliyhtye Slipknotin perustajajäseniin kuuluvan Shawn Crahanin nuorimman tyttären kuolema on


Viihdelehti Stara.fi

stara 20:00 12.06

Metalliyhtye Slipknotin perustajajäseniin kuuluvan Shawn Crahanin nuorimman tyttären kuolema on


Susijengi-kapteeni Shawn Huff palaa Suomeen – ulkomaan vuodet olivat villiä länttä: ”Pari kertaa kentälle heitettiin rakennusdynamiittia”

iltalehti 20:55 06.06

Susijengin kapteeni Shawn Huff palaa 15 vuoden tauon jälkeen Suomeen. Ulkomaan vuosiin mahtui viisi eri maata ja kentälle lentävää dynamiittia. Shawn Huff pelasi Korisliigassa viimeksi kaudella 2003-2004. Nyt edessä on paluu kotimaahan, sillä Susijengin kapteeni solmi hiljattain kolmen vuoden sopimuksen korisliigajoukkue Helsinki Seagullsin kanssa. – Olen miettinyt Suomeen palaamista jo muutaman vuoden. Totesimme perheen kanssa, että pelin ja lasten takia nyt on hyvä hetki tulla takaisin. Sain mahdollisuuden tulla Helsinkiin eli oikeasti kotiin – valinta oli helppo, Huff kertoo Iltalehdelle.


Jay-Z on maailman ensimmäinen miljardööri räppäri – omaisuuden kasvattamiseen on tarvittu muutakin kuin räppiä

iltalehti 16:06 06.06

Räpillä voi rikastua – varsinkin, jos osaa sijoittaa hyvin. Yhdysvaltalainen muusikko, lauluntekijä, yrittäjä, sijoittaja Shawn Corey Carter eli Jay-Z, 49, on maailman ensimmäinen miljardööri-räppäri. Miehen omaisuus on Forbesin mukaan miljardi dollaria eli noin 890 miljoonaa euroa.


Slipknot-jäsenen tyttären, 22, äkillisestä kuolemasta uutta tietoa - todennäköinen syy huumeiden yliannostus

iltalehti 18:53 23.05

Tytär oli sanojensa mukaan ollut kuivilla viisi kuukautta. Slipknot -yhtyeen jäsen Shawn ”Clown” Crahan ilmoitti sunnuntaina Instagramissa, että hänen 22-vuotias Gabrielle-tytär on kuollut. Gabrielle menehtyi lauantaina. Nyt nuoren naisen kuolemasta on ilmennyt uusia tietoja. TMZ kertoo, että Gabriellen todennäköinen kuolinsyy on huumeiden yliannostus.


Korisliigan Seagulls jatkoi nimekkäitä hankintojaan – maajoukkuepelaaja Seppälä joukkueeseen

iltasanomat 13:17 23.05

Seagulls on jo aiemmin hankkinut Shawn Huffin.


Slipknot-tähden tytär kuoli 22-vuotiaana

stara 18:00 20.05

Metalliyhtye Slipknotin perustajajäseniin kuuluvan Shawn Crahanin nuorin tytär Gabrielle on


Slipknot-tähden tytär kuoli vain 22-vuotiaana – omaiset julkaisivat sydäntäsärkeviä viestejä: ”Liian nuori kuolemaan”

iltasanomat 11:10 20.05

Maailmankuulun Slipknot-yhtyeen perustajajäsen Shawn ”Clown” Crahan kertoo Instagramissa tyttärensä kuolemasta.


Hakametsän pukukoppikäytävän toisella kirjapaljastus sijaa ylöspäin tuoreella

Hot topics