Tässä se on! Jennifer Anistonin ensimmäinen Instagram-kuva – tuttu seurue 1990-luvulta varastaa huomion

iltalehti 20:41 15.10

Jennifer Aniston on liittynyt Instagramiin. Aniston nappasi ensimmäiseen kuvaan myös 1990-luvulta tutun kaveriporukkansa: Frendit-ohjelman näyttelijäkatraan. –?Ja nyt olemme Frendit myös Instagramissa. Hei Instagram, Jennifer Aniston päivitti kuvan yhteyteen.


Poliisi muistuttaa metsästäjiä: Aseet on säilytettävä huolellisesti!

stara 18:40 14.10

Hämeen poliisi kertoo, että metsästysseurueen autosta oli anastettu hirvikivääri ja


Viihdelehti Stara.fi

stara 18:40 14.10

Hämeen poliisi kertoo, että metsästysseurueen autosta oli anastettu hirvikivääri ja


Sauli Niinistö ja Jenni Haukio pyysivät päästä Eppu Normaalin keikan jälkeen takahuoneeseen - lupa yhteiskuvaan yllättävältä taholta

iltalehti 12:15 11.10

Eppu Normaali on saanut keikoilleen presidenttitason vieraita. Presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio olivat katsomassa Helsingin Musiikkitalossa Eppujen akustisen konsertin. Juha Torvisen ja Harri Hinkan kirjassa Aika normaalia – Tarinoita Eppu Normaalista kerrotaan, että tasavallan ykköspari pyysi jo etukäteen kohteliaasti luvan takahuonevierailuun. Toisin kuin niin moni muu, joka vain rynnii sisään lupaa kysymättä ja iskee kouransa takahuonetarjoiluihin. Arvovieraiden seurueeseen kuulunut yhtyeen tuttava ehdotti Torvisen kameran takahuoneessa nähdessään yhteiskuvan ottamista.


Kourtney Kardashian kaipasi Lapin-lomaltaan erityisesti yhtä asiaa – toiveen toteutuminen viime hetkillä sai seurueen mykistymään: ”Herranjumala, siellä ne ovat!”

iltasanomat 09:57 07.10

Suomi ja Lappi tekivät lähtemättömän vaikutuksen tosi-tv-tähti Kourtney Kardashianiin.


Tyhjentävä kuva paljastaa, mitä missikaunotarten seurueessa tapahtui, kun Miss Suomi -finaali meni mainoskatkoille

iltasanomat 19:56 28.09

Miss Suomi -finaalin mainoskatko aiheutti seurueessa yhtenevän reaktion.


Paniikki puhkesi Päijänteellä, kun myräkkä iski kanootti­seurueeseen

iltasanomat 18:21 14.09

”Nyt ollaan menossa saunaan.”


Ruumis yhä kateissa – hovioikeus ei muuttanut Jari Pesosen surmaajan tuomiota

iltasanomat 12:55 12.09

Neljän hengen seurue oli lähtenyt elokuisena iltana ravintolaillan päätteeksi henkilöautolla Ilomantsista Joensuuhun. Matkalla auton takapenkillä istunut mies kuristi Pesosen hengiltä.


Kuva: Huuhkajilla on Ratinassa arvovaltaisia seuraajia – presidentti Sauli Niinistö seurueineen lehtereillä

iltasanomat 22:07 08.09

Suomen tasavallan presidentti Sauli Niinistö on mukana Huuhkaja-huumassa ja katsoo Italia-ottelua Ratinan stadionilla.


Tv-tohtori Tapani Kiminkinen paljastaa: maksaa kerran vuodessa 10 hengen seurueen lomamatkan Kreikkaan – ”On tullut tehtyä sen verran töitä”

iltasanomat 10:36 07.09

Suosittu maalaislääkäri Tapani Kiminkinen hemmottelee kerran vuodessa lähipiiriään yhteisellä lomamatkalla.


Asap Rocky ei valita pahoinpitelytuomiostaan - asianajaja: ”Hänellä ei ole energiaa käydä oikeusprosessia läpi uudelleen”

iltalehti 22:19 05.09

Yhdysvaltalaisräppäri Asap Rocky tyytyy saamaansa tuomioon. Asap Rocky, oikealta nimeltään Rakim Mayers tuomittiin elokuussa ehdolliseen vankeuteen. Suurta huomiota herättänyt välikohtaus tapahtui kesäkuussa Tukholmassa, kun Asap Rocky paiskasi miehen katuun ja alkoi pahoinpidellä tätä yhdessä kahden seurueeseensa kuuluneen miehen kanssa.


Leijonan luolan Kevin O'Leary mukana veneturmassa - vaimo ajoi: yksi mies kuoli

iltalehti 08:49 28.08

Kevin O’Leary on ollut mukana veneonnettomuudessa Kanadan Ontariossa. Kanadalainen sijoittaja ja televisiopersoona Kevin O’Leary, 65, on suomalaisille tuttu Jim-kanavalla esitetyistä Kanadan ja Yhdysvaltojen Leijonan luola -sarjoista. Mies on ollut mukana veneturmassa Kanadan Ontarion Joseph-järvellä myöhään lauantai-iltana, TMZ uutisoi. Onnettomuus sattui, kun O’Learyn pieni vene ja kahdeksan hengen seurueen isompi vene törmäsivät. Isommassa veneessä ollut 64-vuotias mies sai turmassa iskun päähänsä ja kuoli välittömästi. Myös isossa veneessä ollut 48-vuotias kanadalainen nainen päätyi lehtitietojen mukaan hengityskoneeseen ja sai aivovamman.


Uusimaa: Valtteri Bottas pelmahti poliisien ampumista tutkineiden tukikohtaan – ”Iloinen yllätys synkkään porvoolaispäivään”

iltasanomat 23:25 26.08

Kahvitteluseurue yllättyi porvoolaisella huoltoasemalla, kun Valtteri Bottas asteli sisään.


Jani Sievinen ja Maria-rakas naimisiin maaliskuussa Lapissa: Tällaiset häät ovat luvassa – paikka päätettiin jo viisi vuotta sitten

iltalehti 18:01 25.08

Ex-uimari Jani Sievinen ja kihlattu Maria Nyqvist avioituvat Levillä intiimeissä juhlissa noin 40 vieraan edessä. Ex-uimari Jani Sievinen, 45, ja luokanopettaja Maria Nyqvist, 35, menevät naimisiin Lapissa maaliskuun lopussa. He sanovat "tahdon" Levillä Taivaanvalkeissa, jossa he juhlivat noin 40 vieraan kanssa. Häihin on kutsuttu perhettä ja muutama lähin ystävä. Juhlat jatkuvat koko pitkän viikonlopun ajan, ja hääseurue pääsee nauttimaan Lapin keväthangista.


Rod Stewart poseeraa erikoislaatuisessa kuvassa – kyljissä vaimo sekä kolme entistä heilaa

iltalehti 16:31 24.08

Seurue juhli artistin tyttären syntymäpäivää. Muusikko Rod Stewartin tytär Kimberly juhli elokuun 21. päivä 40-vuotissyntymäpäiväänsä. Kimberly on laulajan ensimmäisestä avioliitosta. Yhteensä Stewartilla on kahdeksan lasta. Juhlan kunniaksi perhe kokoontui yhteen, ja Stewartin entinen naisystävä Kelly Emberg julkaisi poikkeuksellisen kuvan tapahtumasta. Instagramissa julkaistussa otoksessa Stewart poseeraa nykyisen vaimonsa sekä kolmen entisen heilansa kanssa.


Kuva: kannetaanko tässä ydinasesalkku Presidentinlinnaan?

iltasanomat 18:17 21.08

Vladimir Putinin seurueeseen kuului taas mustaa salkkua kantava merivoimien upseeri. Salkku on suurella todennäköisyydellä Tsheget eli Venäjän presidentin ydinasesalkku.


IS seuraa: Putinin seurueen kone Helsinki-Vantaalla, keskustassa järeät turvatoimet käynnissä

iltasanomat 14:09 21.08

Venäjän presidentti Vladimir Putin on tänään työvierailulla Helsingissä. Vierailua isännöi tasavallan presidentti Sauli Niinistö.


IS seuraa: Putinin seurueen kone Helsinki-Vantaalla, presidentin vene Kauppatorilla – Mannerheimintiellä näkyvät tarkat turvatoimet

iltasanomat 14:06 21.08

Venäjän presidentti Vladimir Putin on tänään työvierailulla Helsingissä. Vierailua isännöi tasavallan presidentti Sauli Niinistö.


IS seuraa: Putinin seurueen kone Helsinki-Vantaalla – Mannerheimintiellä näkyvät tarkat turvatoimet

iltasanomat 13:47 21.08

Venäjän presidentti Vladimir Putin on tänään työvierailulla Helsingissä. Vierailua isännöi tasavallan presidentti Sauli Niinistö.


-maajoukkueeseen valittiin kahdeksan aivovamman kerran 1952, nuoret suomalaiset pelata Euroopan huippumaita suomalaisnaisena miesten synny tulitaukoa

Hot topics