Mies kuoli Yhdysvalloissa, kun teini-ikäiset tiputtivat kiviä ylikulkusillalta autojen päälle MTV 23:34 18.07

Yhdysvalloissa Michiganissa päättyi oikeudenkäynti, jossa viittä 15–17-vuotiasta teini-ikäistä syytettiin kivien heittämisestä sillalta moottoritielle, jonka seurauksena yksi ihminen kuoli. Asiasta on kertonut esimerkiksi ABC News. 


Teslan toimitusjohtaja Elon Musk haukkui Thaimaa-sukeltajaa pedofiiliksi Twitterissä – Sijoittajilta heti reaktio uusisuomi 16:40 17.07

Sähköautoja tuottavan Teslan osakkeen arvo notkahti maanantaina yhtiön johtaja Elon Muskin viikonlopun twiittailujen seurauksena.


Fitness-tähti Eevi Teittinen kävi lisävoimakoulutuksen: "Hävisin vedon" mtv 18:24 16.07

Eevi Teittinen kertoo lyöneensä vedon, jonka hävisi ja kävi sen seurauksena lisävoimakoulutuksen.


Entinen NHL-vahti Ray Emery on menehtynyt 35-vuotiaana jatkoaika.com 22:08 15.07

Entinen NHL-maalivahti Ray Emery on menehtynyt Kanadassa sattuneen hukkumistapauksen seurauksena. Emery oli kuollessaan 35-vuotias.


Nimen suosio romahti Britanniassa 30 prosenttia – syynä Harvey Weinstein mtv 14:00 14.07

Harvey-nimen suosio on laskenut Britanniassa Harvey Weinsteinin maineen seurauksena.


Harvey-nimen suosio laski totaalisesti – syynä Weinsteinin syytökset mtv 14:00 14.07

Harvey-nimen suosio on laskenut Britanniassa Harvey Weinsteinin maineen seurauksena.


Monet yritykset ovat reagoineet muovituoteongelmaan – painetta vaihtoehtoihin tuo myös asiakkaiden palaute MTV 13:16 14.07

EU:n komissio on ehdottanut Euroopan rannoilta yleisimmin löydettyjen tuotteiden kieltämistä. Yritykset ovat asioista uutisoinnin seurauksena joutuneet reagoimaan mahdolliseen muutokseen.


Pelottava turma Lahden euro-ottelussa – kaksi pelaajaa loukkaantui kovan pääiskun seurauksena iltasanomat 20:35 12.07

FC Lahden ja islantilaisen FH Hafnarfjördurin euro-ottelussa sattui pelottava tilanne.


Potilasvakuutuskeskus: Kuolemaan johtaneita potilasvahinkoja ratkaistiin alkuvuonna 16 MTV 12:52 12.07

Potilasvakuutuskeskus on ratkaissut tänä vuonna kesäkuun loppuun mennessä 16 tapausta, joissa potilas kuoli tai hänen kuolemansa aikaistui terveydenhuollon seurauksena.


Kiista päättyi hovissa: Kumpikaan ei saanut vaatimaansa miljoonien jättipottia Länsimetron ja YIT:n korvauskiistassa MTV 13:36 10.07

Länsimetron ja YIT Rakennuksen korvauskiista päättyi hovissa hienoisesti YIT:n hyväksi. Helsingin hovioikeus määräsi sekä Länsimetron että YIT:n maksamaan korvauksia toisilleen. Kuittauksen seurauksena Länsimetron tulee maksaa YIT:lle noin 400 000 euroa sekä viivästyskoron.


Aluehallintovirasto moittii Helsingin kotihoitoa – virasto edellyttää jatkossa parempaa valvontaa MTV 13:51 09.07

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on löytänyt useita epäkohtia Helsingin kotihoidosta. Avin tekemän valvonnan seurauksena kotihoidolle annettiin huomautus vastaisen toiminnan varalle.


Kanadassa jo yli 50 ihmistä kuollut helteen takia iltasanomat 01:56 07.07

Vuonna 2010 yli 100 ihmistä kuoli Montrealin alueella helleaallon seurauksena.


Tällainen oli thaimaalaispoikien pelastusoperaatiossa kuollut 38-vuotias mies – seikkailullista urheilua rakastanut triathlonisti ja armeijan sukeltaja MTV 15:45 06.07

Thaimaalainen juniorijalkapallojoukkue sekä heidän valmentajansa ovat olleet nyt luolastossa loukussa 13 päivää. Maanantaina heidät paikallistettiin hengissä luolastosta ja sen jälkeen käynnissä on ollut mittava pelastusoperaatio, jonka seurauksena myös yksi sukeltajista menehtyi.


Tällainen oli thaimaalaispoikien pelastusoperaatiossa menehtynyt 38-vuotias mies – seikkailullista urheilua rakastanut triathlonisti ja armeijan sukeltaja MTV 15:45 06.07

Thaimaalainen juniorijalkapallojoukkue sekä heidän valmentajansa ovat olleet nyt luolastossa loukussa 13 päivää. Maanantaina heidät paikallistettiin hengissä luolastosta ja sen jälkeen käynnissä on ollut mittava pelastusoperaatio, jonka seurauksena myös yksi sukeltajista menehtyi.


Alaikäiselle pojalle sakkorangaistus: Ajoi pakettiautolla metsään – neljästä kaverista yksi kuoli MTV 21:22 04.07

Alaikäinen poika tuomittiin Kokkolassa sattuneesta onnettomuudesta ehdolliseen vankeusrangaistukseen. Ulosajon seurauksena pojan kyydissä ollut matkustaja kuoli.


Suomalaismiehen rettelöintikuvat leviävät mediassa – lentokonehäirikön aiheuttaman välilaskun hinta voi nousta jopa kymmeniin tuhansiin euroihin MTV 11:13 04.07

Jos lentokone joutuu häiriköivän matkustajan takia tekemään odottamattoman välilaskun, öykkärin lompakonnyörit voivat joutua tempauksen seurauksena todella tiukalle.


Koripallon MM-karsinnoissa joukkotappelu, NBA-pelaajakin mukana – 13 pelaajaa suoraan suihkuun! MTV 11:02 03.07

Australian ja Filippiinien välisessä koripallon MM-karsintaottelussa syttyi silmitön joukkotappelu, jonka seurauksena 13 pelaajaa lensi suihkuun.


Video: Trumpin pakolaispolitiikan sydäntäsärkevä seuraus: Lapsistaan erotetut vanhemmat yrittävät lohduttaa ikävöiviä lapsiaan puhelimitse MTV 23:29 01.07

Uutiskanava CNN on julkaissut videon, jolla presidentti Donald Trumpin siirtolaispolitiikan seurauksena lapsistaan erotetut vanhemmat yrittävät lohduttaa ikävöiviä ja hätääntyneitä lapsiaan puhelimessa.


Rajusti kaatunut Niki Tuuli sormileikkaukseen – kisa jää väliin MTV 19:48 30.06

Ratamoottoripyöräilyn Moto2-sarjan suomalaiskuski Niki Tuuli on joutunut sormileikkaukseen lauantaisen kaatumisensa seurauksena.


Moottoripyöräilijän karmea kohtalo – joutui viiden villin norsun tallomaksi Thaimaassa iltasanomat 02:01 30.06

Ihmisten ja norsujen kohtaamiset ovat yleistyneet nisäkkäiden elinympäristön kapenemisen seurauksena.


jättimäisen 150?000 euron nämä asiat salamaniskuista osa palannut taloilleen salamaniskuista 15 Veitsihyökkäys bussiin ”Varmaan mun

Uutiset