Venäjä varoittaa: 15 sotilaan kuolemasta seurauksia Israelille – Il-20-koneen tuhon syy ”vastuuton” operaatio uusisuomi 20:55 18.09

Venäjä on tiistaina myöntänyt, että Israel ei suoranaisesti ampunut alas Venäjän Il-20-sotilaskonetta, joka tuhoutui Syyriassa tiistaina. Israel ei kuitenkaan pääse seurauksitta toimistaan, jotka johtivat koneen syöksyyn ja 15 venäläissotilaan kuolemaan, Venäjän puolustusministeri Sergei Shoigu sanoo.


Salkkareihin palannut näyttelijä Tero Tiittanen: ”Sergei on palannut täysissä sielun ja ruumiin voimissa – ja kostoa janoten!” mtv 20:30 18.09

Salatuissa elämissä nähtiin tiistaina 18.9. MTV3-kanavalla odottamaton ja dramaattinen käänne, kun kuolleeksi oletettu Sergei Kuula palasi yllättäen sarjaan.


Salkkarit-hahmo palaa kuolleista: ”Nousee tuhkasta kuin Fenix-lintu” mtv 13:33 18.09

Salattujen elämien tiistain jaksossa 18.9. klo 19.30 MTV3-kanavalla on luvassa jymy-yllätys, kun Sergei Kuula palaa odottamatta sarjaan.


Myrskyn silmään joutunut Sergio Perez pyysi anteeksi, mutta se oli laiha lohtu – "Kamala tilanne" MTV 22:08 17.09

Force India -kuski Sergio Perezin ympärillä on myllertänyt Singaporen F1-kisan tiimoilta, kun meksikolaiskuski törmäsi sekä tallikaverinsa Esteban Oconin että Williamsin Sergei Sirotkinin kanssa. Ocon paljastaa Perezin pyytäneen häneltä anteeksi temppua, joka söi tallilta mahdollisuuden hyviin pisteisiin.


Olisiko Sergio Perez pitänyt liputtaa ulos kilpailusta? – F1-pomo ei allekirjoita MTV 15:12 17.09

Force Indian meksikolaiskuski Sergio Perez joutui Singaporen kisan jälkeen myrskyn silmään. Hänen epäiltiin kolaroineen tahallaan Sergei Sirotkinin autoon.


Kilpakumppani säästi Sergio Perezin julkiselta ruoskalta: ”En halua hulluja tarinoita” MTV 13:44 17.09

Sergio Perez sai Singaporen F1-kisasta niskoilleen lokamyrskyn aiheutettuaan useita vaaratilanteita. Perezin hölmöilystä kärsinyt Sergei Sirotkin ei halunnut haukkua kilpakumppaniaan kuitenkaan julkisesti.


Singaporessa törmäillyt Sergio Perez selitteli temppujaan – "Se oli varmaan reilu rangaistus" MTV 20:03 16.09

Force Indian meksikolaiskuljettaja Sergio Perez oli monessa mukana sunnuntaina ajetussa Singaporen GP:ssä. Heti ensimmäisellä kierroksella Perez osui yhteen tallikaverinsa Esteban Oconin kanssa, minkä myötä Ocon lensi päin seinää. Kisan lopussa Perez osui puolestaan Williamsin Sergei Sirotkinin kanssa.


Mitä tekee Sergio Perez? Onnistunut F1-ohitus muuttui erikoisesti kolariksi MTV 16:35 16.09

Force Indian Sergio Perezin umpisurkea kisa Singaporen katuradalla päättyi tökeröön kolariin Williamsin Sergei Sirotkinin kanssa.


Venäjän F1-kuskilta lakonisia kommentteja: "Olen yhä hengissä" MTV 09:25 16.09

Williams-talli oli Singaporen aika-ajoissa umpisurkeassa vireessä. Tallin venäläisajaja Sergei Sirotkin kertoikin C Morelle olevansa tyytyväinen, että kykeni ylipäätään ajamaan kierroksensa loppuun.


IS-selvitys: Tänne Suomi hautasi jatkosodan vankejaan Karjalassa iltasanomat 12:55 15.09

Suomi on kertonut julkisuuteen pitkän listan nyky-Venäjällä sijaitsevista sota- ja siviilivankien hautausmaista, toisin kuin professori Sergei Verigin väitti.


Bellingcat löysi todisteita Skripalien myrkyttämisestä epäiltyjen tiedustelupalvelukytköksistä MTV 06:12 15.09

Entisen kaksoisagentin Sergei Skripalin ja hänen tyttärensä myrkyttämisestä epäiltyjen venäläismiesten väitetyistä kytköksistä Venäjän tiedustelupalveluihin on löytynyt uutta todistusaineistoa, kertoo isojen uutisten taustoja harrastuspohjalta tutkivien yhteisö Bellingcat.


Putin Skripal-epäillyistä: ”Tiedämme keitä he ovat – heidät on löydetty” uusisuomi 10:34 12.09

Venäjän presidentti Vladimir Putin on kommentoinut Ison-Britannian tuoreita epäilyjä ex-agentti Sergei Skripalin myrkytyksestä. Putinin mukaan Britannian viranomaisten nimeämät epäillyt ovat siviilejä, eivät tiedustelupalvelun henkilöstöä eivätkä rikollisia.


Putin Skripalien myrkytyksestä: Epäillyt ovat siviilejä, tapauksessa ei ole mitään rikollista MTV 10:15 12.09

Venäjän presidentti Vladimir Putinin mukaan Sergei ja Julia Skripalin myrkytyksestä epäillyt henkilöt ovat siviilejä eikä tapauksessa ole mitään erikoista tai rikollista.


Venäjän jättiharjoitus alkoi –?suurin sitten Neuvostoliiton, 300000 sotilasta: Putin tapasi Xin uusisuomi 20:50 11.09

Venäjällä on alkanut maan modernin historian suurin sotaharjoitus, jota puolustusministeri Sergei Shoigu on kuvaillut suurimmaksi sitten vuoden 1981 Zapad-harjoituksen.


Veteraanipelaajalla nousevat vieläkin tunteet pintaan karmeasta lentoturmasta – tunsi yli puolet kuolleesta KHL-joukkueesta iltasanomat 17:41 08.09

Nykyään Admiral Vladivostokissa pelaava Sergei Konkov on edustanut Lokomotiv Jaroslavlia sekä ennen että jälkeen lentoturman.


Jarmo Kekäläinen lähestyy umpikujaa tähtikaksikkonsa kanssa – "Meidän on tehtävä päätöksiä" MTV 16:39 08.09

Columbus Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen taistelee parhaillaan joukkueensa tähtikaksikon Artemi Panarinin ja Sergei Bobrovskyn jatkosopimuksien kanssa.


Venäläinen etsintäryhmä esitti hurjan väitteen: ”Suomi tiesi Stalinin vainojen uhrien haudoista ja käytti niitä itse sotavankien hautaamiseen” iltasanomat 14:45 07.09

Professori Sergei Verigin väitti Moskovassa järjestetyssä tiedotustilaisuudessa, että Suomi vaikeni tahallaan Sandarmohin joukkohaudoista, koska käytti hautoja itse osana Suur-Suomi -projektiaan.


Venäläiskaksikko suihkutti hermomyrkkyä Skripalin kotioveen ja lensi samana iltana pois maasta – Näin tapahtumat etenivät Salisburyssa MTV 10:45 06.09

Brittiviranomaiset ovat selvittäneet kahden miehen henkilöllisyyden, joita epäillään Sergei ja Julia Skripalin myrkytyksestä, kertoo BBC.


Kahdesta Venäjän kansalaisesta on annettu eurooppalainen pidätysmääräys – liittyy Salisburyn hermomyrkkyiskuun iltasanomat 14:03 05.09

Kansalaisia epäillään kaksoisagentti Sergei Skripalin ja hänen tyttärensä murhayrityksestä.


Britannia epäilee kahta venäläismiestä Skripalien myrkyttämisestä – Euroopan laajuinen pidätysmääräys MTV 14:02 05.09

Britannian syyttäjäinvirasto kertoo epäilevänsä kahta venäläismiestä entisen venäläisagentin Sergei Skripalin ja tämän tyttären Julija Skripalin myrkyttämisestä.


450 työntekijää reagoi aineisto oli Chile järjesti havaitsi todella IS arvioi Näin ja asiakirjat niitä jatketaan ovat turvallisia ja Teemun – Venäjä päästettiin viidettä sijaa”

Uutiset