Oskari ja Heidi suutelevat Ensitreffit alttarilla -hääjaksossa - Heidi kyynelehtii jo seremonian aikana

iltalehti 09:45 09.09

Jos haluat säilyttää Ensitreffit alttarilla -ohjelman hääjakson jännityksen, älä lue tätä juttua. Juttu sisältää juonipaljastuksia. Ohjelman kuudennella kaudella pareina nähdään Ville ja Anniina, Katja ja Olli sekä Oskari ja Heidi.


Huhu kumottu: Cara Delevingne ja Ashley Benson eivät ole naimisissa – pitivät ystävyysseremonian

iltalehti 15:46 06.08

Brittilehti väitti parin avioituneen aiemmin tänä vuonna. Iltalehti uutisoi sunnuntaina The Sun -lehden väitteistä, jonka mukaan huippumalli Cara Delevingne olisi avioitunut näyttelijä Ashley Bensonin kanssa aiemmin tänä vuonna. Nyt uutissivusto E! News on kumonnut väitetyt huhut, sillä pariskunnasta ei löydy tietoja avioliitosta. Väitetty hääjuhla oli E! Newsin mukaan ystävyysseremonia. Juhla pidettiin noin vuosi sitten, mutta vihkivaloja siellä ei lausuttu.


Sometähdet järjestivät häät ostoskeskuksessa - sulhanen tuhosi kakun miekalla ja vastanaineet lähtivät erikseen paikalta, fanit vihaisia ”petoksesta”

iltalehti 23:37 29.07

Youtube-tähdet Jake Paul ja Tana Mongeau avioituivat Las Vegasissa sunnuntaina. Jake Paul ja Tana Mongeau ovat kuuluisia tubettajia. Kaksikko vihittiin avioliittoon sunnuntaina. Häät kestivät kokonaisuudessaan alle kaksi tuntia. Ennen avioitumistaan Paul ja Mongeau ehtivät seurustella kaksi kuukautta. Kun he kertoivat kihlauksestaan, ihmiset eivät uskoneet. Monet suhtautuivat hääuutiseen skeptisesti. Häät kuitenkin tapahtuivat oikeastikin - innokkaimmat fanit katsoivat hääseremonian suorana Halogen TV-sivuston välityksellä. Katseluoikeus maksoi 50 dollaria kerralta.


Draamaa Sukarien häissä - morsiamen hiuksia lakattiin vielä autossa! Toivo Sukarilta tyhjentävä kommentti: "Enää ei voi perua"

iltalehti 20:36 20.07

Tuore aviopari on nauttinut aurinkoisesta hääpäivästään. Turun 1200-luvulla rakennettu Tuomiokirkko ja 170 häävierasta saivat kokea liikuttavan, mutta raikkaan hääseremonian, kun Nadja, 48, ja Toivo Sukari, 65, sanoivat toisilleen ”Tahdon”. Kirkossa laulettiin Topin lapsuudesta tuttu Suvivirsi ja tenori Heikki Rainio kajautti herkästi Sua vain yli kaiken mä rakastan -kappaleen. Toivo Kuulan Häämarssi soi tunnelmallisen pontevasti.


Satuhäät lähestyvät - kaikki yksityiskohdat Topi Sukarin ja Nadja-rakkaan häistä: "Häitä on jännitetty paljon”

iltalehti 08:54 11.07

Topi Sukari ja Nadja-rakas saavat toisensa pian, kun häät koittavat. Sukari osti rakkaalleen timanttisormuksen Milanosta. Neljä vuotta sitten Facebookissa alkanut rakkaustarina saa uuden luvun Turun tuomiokirkossa kymmenen päivän kuluttua, kun liikemies Topi Sukari ja fitness -urheilija ja kemisti Nadja Eerola sanovat tahdon. Häävieraita on kutsuttu 200. Seremonian jälkeen häät huipentuvat Turun linnan kuninkaan saliin, jossa nautitaan illallinen ja tanssitaan. Seremoniamestarina linnassa toimii Jetro Rostedt, ja puheen pitää Tuomas Enbuske.


Trumpin ja kuningattaren kättely herätti hilpeyttä sosiaalisessa mediassa – ”Antoiko Trump juuri fist bumpin kuningattarelle?”

iltasanomat 15:58 03.06

Britanniaan valtiovierailulle saapunut Yhdysvaltain presidenttipari sai virallisen vastaanottoseremonian Buckinhamin palatsin pihalla Lontoossa.


Bachelor-Christoffer tekee päätöksensä – ennen sitä finaalikolmikosta karsiutuu vielä yksi: ”Mun sydän vähän särkyi”

iltalehti 11:16 28.05

Christoffer vetää vielä yhden ruususeremonian ennen lopullista valintaa. Kyyneleiltä ei säästytä. Bachelor Christoffer on lopullisen päätöksen edessä. Hänellä on kolme naista, Daniela, Maria ja Petra, joista valita. Kaikkien kolmen kanssa Toffe on viettänyt yön yli kestäneet treffit ja pojalla on koppa jumissa. Romantiikkaa on ollut ilmassa.


Etelä-Korea potkivat sopuisasti kärkimies taituroi loistavaa yhteistyötä! loistavaa yhteistyötä! – odottaneen on häpeällinen” parantamalla Suomi puolet kakun ruokailijat itse

Hot topics