Seppo Räty täräytti loppukaneetin Teemu Selänteen lauseeseen – ”Karkuun lähdet” iltasanomat 23:13 17.01

Teemu Selänne ja Seppo Räty olivat Urheilugaalan palkittujen joukossa.


Kommentti: Maahanmuuttovaalit hyödyttävät Jussi Halla-ahoa – sekä Li Anderssonia ja Pekka Haavistoa iltasanomat 22:36 17.01

Jos vaalikeskustelu keskittyy maahanmuuttoon, vaikeinta on vanhoilla valtapuolueilla kirjoittaa erikoistoimittaja Seppo Varjus.


Seuraavan pääministerin kausi alkaa helvetillisesti – EU-puheenjohtajuudesta tulee Suomelle raskas rasti iltasanomat 23:12 16.01

Euroopan ongelmat kaatuvat niskaan Suomen seuraavalla EU-puheenjohtajuuskaudella, kirjoittaa erikoistoimittaja Seppo Varjus.


Kommentti: May lyötiin kanveesiin – mutta ei brexit-farssi tähän lopu iltasanomat 23:18 15.01

Theresa May kulki tappioon kuin unissakävijä ja lisää painajaisia on luvassa, kirjoittaa erikoistoimittaja Seppo Varjus.


Kommentti: May lyötiin kanveesiin – mutta ei Brexit-farssi tähän lopu iltasanomat 23:18 15.01

Theresa May kulki tappioon kuin unissakävijä ja lisää painajaisia on luvassa, kirjoittaa erikoistoimittaja Seppo Varjus.


Kommentti: Brexit-sekoilu huipentuu – Britannian johtajuus on aivan hukassa iltasanomat 15:55 14.01

Britannian tiistainen äänestys ei lopeta entisen suurvallan alennustilaa kirjoittaa erikoistoimittaja Seppo Varjus.


Jopa 37 vuotta poliisina ollut poliisiylijohtaja Kolehmainen järkyttyi seksuaalirikosepäilyistä: ”Tämä pitäisi pystyä torjumaan” iltasanomat 16:59 13.01

Suomen korkein poliisi, eli poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen on seurannut järkyttyneenä Oulun seksuaalirikosten paljastumista.


Seppo Rädyn valmennettava löysi uuden lajin – keihäslegenda murjaisee: ”Ei ole tullut seurattua moista hömpötystä” iltasanomat 18:57 09.01

Arvokisoissakin keihästä heittänyt Oona Sormunen siirtyy amerikkalaisen jalkapallon pariin.


Seppo Varjuksen 12 olennaista havaintoa – nämä asiat jäävät historiaan vuodesta 2018 iltasanomat 09:00 05.01

Vuonna 2018 sattui ja tapahtui, meillä ja maailmalla. Ilta-Sanomien erikoistoimittaja Seppo Varjus erittelee joka kuukaudelta olennaiset asiat.


Terroristin hymy ja natsilippuja Helsingin kaduilla – IS:n kuvaajat valitsivat vuoden otokset iltasanomat 09:00 31.12

IS:n valokuvaaja Seppo Solmela valitsi juttusarjassa omista kuvistaan kiinnostavimmat vuodelta 2018.


Luodinkestävä Heidi Foxell, Kyllikki Saaren viimeinen kotimatka – IS:n kuvaajat valitsivat vuoden parhaat otokset iltasanomat 15:00 30.12

Seppo Kärki valitsi omat suosikkinsa vuoden kuva- ja videosadosta. Juttusarjassa IS:n kuvaajat kertovat vuorollaan töistään vuoden varrelta.


Pääkirjoitus: Tylsä Suomi on hyvä Suomi – nautitaan tästä ennen rytinää iltasanomat 09:22 29.12

Viimeisen kahden vuoden aikana on tullut harvinaisen selväksi, että Suomi on kansainvälisessä politiikassa vain lastu laineilla, kirjoittaa erikoistoimittaja Seppo Varjus.


Bisquitin kolumni: Välttävät tiedot iltasanomat 08:08 16.12

Julkisessa puheessa ei tänä päivänä voi olla törmäämättä tekoälyyn ja älykkäisiin ratkaisuihin. Edellisestä ei oikein saa tolkkua, ja jälkimmäinen tietää yleensä vaivaa ja rahanmenoa, kirjoittaa kolumnisti Seppo Ahti.


Kommentti: Pariisi palaa, Lontoo on sekaisin – kuinka hullu tästä vuodesta vielä tulee? iltasanomat 13:07 11.12

2018 on Euroopan hullu vuosi, jota ei aja toivo vaan epätoivo, kirjoittaa erikoistoimittaja Seppo Varjus.


Kommentti: Keltaliivien kapina sotkee kaiken – Ihmiskunnan suurimman uhan torjunnasta ei tule mitään iltasanomat 08:13 08.12

Ranskan tapahtumat osoittavat, että taistelu ilmastonmuutoksesta voidaan vielä käydä kaduilla, kirjoittaa erikoistoimittaja Seppo Varjus.


Kommentti: Keltaliivien kapina sotkee kaiken - Ihmiskunnan suurimman uhan torjunnasta ei tule mitään iltasanomat 08:13 08.12

Ranskan tapahtumat osoittavat, että taistelu ilmastonmuutoksesta voidaan vielä käydä kaduilla, kirjoittaa erikoistoimittaja Seppo Varjus.


Uutiset