Antti Litja, 80, muistelee: Olin armoton ryyppääjä iltalehti 08:16 20.02

Näyttelijä Antti Litja nauttii urheilun ja Suomi-Filmien seuraamisesta. Rakkainta seuraa on kuitenkin naisystävä Eve. Antti Litjan kirjahyllyn päällä seisoo rivissä kolme elokuva-alan Jussi-patsasta: kaksi parhaasta miespääosasta ja Betoni-Jussi elämäntyöstä. - Aina joskus tulee semmoinen ajatus, että elämässä pitää olla jotain tehtynä. Sitten kun katsoo noita, tuntuu, että on tässä jotain tehtynä, Litja sanoo.


Raamatun kohta pysäytti Mika Poutalan juuri ennen olympiaunelman särkymistä iltalehti 17:13 19.02

Mika Poutala tunnetaan hartaana uskovana, ja Raamattu tarjosi hänelle merkittävää valmistautumisapua myös Koreassa. Poutala jäi Pyeongchangin 500 metrillä jälleen katkerasti neljänneksi, vain kolmen sadasosan erolla. Suomalainen kertoi kisan jälkeen hetkestä, jona luki Raamattua kisoihin valmistautuessaan. Vastaan tuli kohta, joka pysäytti hänet siinä hetkessä. - Tuli semmoinen sana ennen Jeesuksen ristiinnaulitsemista, että ota tämä pois minulta, ei niinkuin minä haluan vaan niinkuin sinä haluat, Poutala kertoo.


Crazylandin Nivalaan perustanut Pasi, 50, rakensi raketin ja ”lensi” Suomen lipun kanssa kuuhun iltalehti 22:42 13.02

Erikoisten rakennelmien elämyspuisto alkoi muodostua, kun Pasi Keskisarja osti lentokoneen ja tajusi, että sille pitää rakentaa oma lennonjohtotorni. Suomen avaruusohjelma on polkaistu käyntiin Nivalan nummilla. Niin sanoo ainakin Pasi Keskisarja, 50, joka rakensi pellolleen Nivalan Maliskylään 11 metriä korkean kuuraketin ja "laukaisi" sen vuodenvaihteessa avaruuteen. - Aloitin viime syksynä omassa pajassani. Semmoinen ajatus tuli, että rakettia ei ole kovin monessa paikassa vielä nähtävänä, ja siitä se idea sitten lähti, Keskisarja kertoo luomisprosessista.


Ministeri Saarikko tilittää tuntojaan perhevapaauudistuksen kaatumista: ”Melkein nolottaa - mutta sydämessä tuntuu oikealta” iltalehti 00:06 13.02

Keskustaministerin mielestä kotihoidontuen nimi pitäisi muuttaa. Maanantaina lopullisesti ainakin tällä vaalikaudella kaatuneen perhevapaauudistuksen vastuuministeri, perhe- ja peruspalveluministeri Annika Saarikko (kesk) tilitti tuntojaan tapahtuneesta pitkässä Facebook-päivityksessään myöhään maanantai-iltana. - Tässä on nyt käynnissä semmoinen mielikuvien taisto. Paljon vilisee tasa-arvoa, joustoja, arkea, lapsen etua, naisten asemaa ja parempaa työelämää. Toki hyvä, että perheistä ja tasa-arvosta puhutaan. Mutta sen pohjalta tarvitaan ratkaisu, joka toimii oikeasti perheille paremmin kuin nykyinen malli. Erilaisille perheille, kaikenlaisille perheille, Saarikko aloittaa kirjoituksensa.


Turkulaismies hämmästyi hotellissa Helsingissä – ”Semmoinen suoritus, etten ole moista ennen nähnyt” iltasanomat 08:22 07.02

Hotellinjohtaja myöntää, että huoltotöissä on sattunut selvä virhe.


Arttu Wiskarin kuntokuuri on tuottanut tulosta: ”On sieltä jotain kiloja lähtenyt” iltalehti 15:39 18.01

Muusikko Arttu Wiskari on hoikistunut sen jälkeen, kun aloitti syksyllä kuntoprojektin personal trainerin kanssa. Muusikko Arttu Wiskari nähdään näyttelijänä ensi viikolla ensi-iltaan tulevassa Supermarsu-elokuvassa. Miehen ensimmäinen näyttelijäntyö on päähenkilö Emilian isäpuolen Pertin rooli. Pertti rakastaa ruokaa, viihtyy oloasuissa ja on hitusen yksinkertainen. - En varmaan olisi pystynyt tekemään ensimmäistä näyttelijäsuoritustani millään muulla hahmolla kuin Pertillä! Tai ainakin se olisi ollut haastavampaa. Pertti on 40-prosenttisesti Arttu Wiskari, tai ainakin semmoinen koti-Arttu, muusikko nauraa.


"Se oli semmoinen näyttö se" – Janne Ahosen hypystä ei jäänyt jälkipolville kerrottavaa MTV 17:05 13.01

Janne Ahonen hyppäsi Kulmin lentomäen maailmancup-kisan avauskierroksella vain 170 metriä. Ahonen jäi viimeistä edelliselle sijalle 39:nneksi, eikä selvinnyt näin toiselle kierrokselle.


Uutiset