Joel Pohjanpalo helpottaisi Teemu Pukin paineita, jos Huuhkajien suurin tähti sellaisia tuntisi – "maalittomuus" ei ykköstykkiä huoleta

yle 07:29 12.10

Teemu Pukin mukaan Suomi ei pelaa vain tasapelistä.


Matti ja Teppo puhtoisesta maineestaan: "Me ollaan sellaisia mammanpoikia"

yle 20:49 10.10

Matti ja Teppo aikovat jättää konserttilavat syksyn 50-vuotiskiertueen jälkeen, mutta keikkailu ei lopu kokonaan.


Nuori Anna Puu meni humalassa ja hetken mielijohteesta kihloihin Ilosaarirockissa: ”En ymmärtänyt, miksei äiti kuulostanut onnelliselta puolestani”

iltalehti 17:30 10.10

Anna Puu taustoittaa elämänsä mieskuvioita uutuuskirjassaan. Outokummusta musiikkitaivaalle Idolsin kautta ponnistanut Anna Puu julkaisee tänään torstaina 10-vuotista artistiuraansa valottavan kirjan. Mari Koppisen ja Anna Puun kirjoittama Minä olen Anna Puu (WSOY 2019) sivuaa myös Anna Puun elämän miehiä. – Heitä on ollut monta. Siitä lähtien kun olen löytänyt pojat ja alkanut seurustella, olen ollut yksin pisimmillään vain viisi kuukautta. Väitän silti jääräpäisesti, että osaan olla yksinkin. Minä oikein nautin yksinolosta ja vapaudentunteesta. Mutta aina kun olen vapaa ja avoin uusille asioille, minuun myös tarttuu uusia asioita. Lähetän kai tiedostamattani sellaisia signaaleja ympäristööni. Jossakin haastattelussa olen tainnut jopa lohkaista, etten ole koskaan etsinyt rakkautta, se on aina löytänyt minut, Anna Puu taustoittaa kirjassa.


Yhdysvallat rajoitti kiinalaisten viisumeita uiguurivähemmistön sorron takia – aiemmin yrityksiä mustalle listalle

yle 22:54 08.10

Rajoitukset koskevat sellaisia henkilöitä, jotka ovat vastuussa uiguurivähemmistöön kuuluvien pidätyksistä ja sorrosta.


Yhdysvallat rajoittivat kiinalaisten viisumeita uiguurivähemmistön sorron takia – aiemmin yrityksiä mustalle listalle

yle 22:54 08.10

Rajoitukset koskevat sellaisia henkilöitä, jotka ovat vastuussa uiguurivähemmistöön kuuluvien pidätyksistä ja sorrosta.


Rekikoirat juoksevat Lappiin 10 miljoonaa vuodessa

iltasanomat 05:22 05.10

”On myös sellaisia, jotka lähtevät alalle ja luulevat, että se on helppoa.”


Horoskooppi

iltalehti 02:53 03.10

OINAS 21.3.–19.4. Kuljet hieman sumussa, eikä sinusta nyt ole tarkkojen suunnitelmien laatijaksi tai runnomaan läpi tiukkoja päätöksiä. Keskity siis suosiolla pehmeämpiin asioihin. HÄRKÄ 20.4.–20.5. Kurkista kukkaroosi ennen kuin lyöt mitään isompia suunnitelmia lukkoon. Tee vain sellaisia asioita, mihin varasi riittävät. Hauskaa voi pitää pienelläkin budjetilla.


Suomalaistähti häkeltyi Qatarin tilanteesta – tyly kokemus heti maahantulon jälkeen: ”Olen koittanut sulkea silmäni kaikelta”

iltalehti 13:46 02.10

Kristiina Mäkelän vaikutelmat Dohasta eivät ole kovin maireita. Tyly kokemus iski vasten loikkatähti Kristiina Mäkelän kasvoja heti, kun hän saapui Dohan lentoaseman ulkopuolelle. –?Ei tullut fiilis, että ihana paikka. Ei ole luonnonkaunista – siis sellaisia pieniä asioita, joista nauttia. Karu ympäristö, Mäkelä kertoi.


Isoveli määräsi kertomaan kaksinaamaisimman asukkaan: Helmeri empi pitkään... ”Et nyt pyydä anteeks siltä”

iltalehti 12:38 02.10

BB-talossa jouduttiin vastaamaan vaikeisiin kysymyksiin. Isoveli laittoi tänään keskiviikkona BB-talon asukkaat piinapenkkiin, jossa piti vastata rehellisesti kuumottaviin kysymyksiin. Kysymykset olivat tyyliltään sellaisia, joihin normaalielämässä saattaisi keksiä niitä valkoisia valheita. Kristian joutui ensimmäisenä piinapenkin uhriksi. Hän joutui kertomaan kuka on talon juntein.


Vanha mestari tylyttää taapertavia suomalaisurheilijoita: ”Ei 115 kilon penkkituloksella voi menestyä” – Ruotsissa kaikki on toisin

iltalehti 18:57 30.09

Timo Tompuri on seurannut hyvin huolestuneena suomalaisen kiekonheiton tilaa. Kiekonheiton liikkuva tietokirja Timo Tompuri on seurannut suorastaan surullisena entisen leipälajinsa tilaa kotimaassa. Esimerkiksi kesän Kalaven kisoissa mitalit saavutettiin vaatimattomilla tuloksilla 54,81, 53,02 ja 52,20. –?Meillä on tosi surkeat tyypit ominaisuuksiltaan. Tuntuu, että hukataan kaverit. Ei olla osattu yhdistää tai löytää sellaisia urheilijoita, jotka olisivat kooltaan tai ominaisuuksiltaan lajiin sopivat, päälle 69 metriä urallaan heittänyt Tompuri sanoo.


Reetta Rädyn kolumni: Elämää on muuallakin kuin Helsingissä, Turussa ja Tampereella

yle 06:45 30.09

Kaupunkilaisia pidetään asuntokaupan voittajina, mutta eivätkö voittajia ole myös ne, joilla on maakunnissa halpa asunto ja töitä? Sellaisia ihmisiä on Suomessa paljon, kirjoittaa Reetta Räty.


Mikko Hirvonen palaa rattiin EM-tasolla – toppuuttelee innokkaimpia, vitsailee Jyväskylän MM-ralliin osallistumisesta: ”Pitäisi olla ihan viimeisen päälle iskussa!”

iltalehti 10:48 28.09

Vuosina 2002–14 kaikkiaan 163 MM-rallia ajanut Mikko Hirvonen ajaa viikonloppuna EM-sarjan osakilpailun Kyproksessa. Hirvosen edelliset ERC-kilpailut on aivan kansainvälisen uran alkutaipaleelta, vuodelta 2002. Markko Märtinin pyörittämän MM Motorsportin Ford Fiesta R5:llä viikonlopun ERC-rallireitille starttaava Mikko Hirvonen kertoo lähtevänsä ensisijaisesti nauttimaan, ei menestymään. – Vähän olen reittikarttaa katsonut, että minkälaisia pätkiä siellä on tulossa, ja ajanut testiä edustamani rengasmerkin kanssa. Mutta ei tämä enää niin vakavaa ole. Ei ole sellaisia valmisteluja enää tehty, mitä joskus ennen tehtiin, Hirvonen naurahtaa Iltalehdelle.


VilleGalle liikuttui kyyneliin Vain elämää -pöydässä - harvinainen avautuminen kipeästä isäsuhteesta: "Jäi aina se fiilis, ettei mikään riitä"

iltalehti 11:33 16.09

VilleGalle avautui riittämättömyyden tunteesta Vain elämää -sarjan kuvauksissa artistikollegoille. Räppäri VilleGalle avautuu Vain elämää -sarjan 10. kaudella omana päivänään uupumuksesta, joka iski JVG:n kiertueella. – Tää kymmenen vuotta on myös väsyttänyt. On ollut sellaisia hetkiä, että jaksaako. Viime keväänä, kun oltiin oltu pitkä Lappi-kiertue, niin Rukalla viimeinen keikka, pari biisiä ennen loppua heitin mikin lattiaan ja lähdin hotellihuoneeseen. Oli vaikea myöntää, että täytyy pitää tauko, tai tulee jotain vakavampaa, VilleGalle avautuu jaksossa, ja toteaa samaan hengenvetoon, että tauko teki hyvää.


Vastasyntynyt suomalaisvauva tänään tv:ssä vieroitushoidossa: Morfiinia nenä-mahaletkulla

iltalehti 06:41 27.08

Lyhytdokumentissa kerrotaan hengityskatkoksista, vapinasta ja kipuitkusta. Vapinaa. Kipuitkua. Sätkimistä nukkuessa. Vastasyntyneen vieroitusoireet olivat sellaisia, että kahden päivän päästä syntymästä aloitettiin morfiinin antaminen liuoksena nenä-mahaletkun kautta. Tuore suomalaisäiti kertoo nimettömänä ja kasvottomana tilanteestaan Perjantai-dokkarissa Kohdusta katkolle Juha Portaankorvalle.


Nuorena Jalmari Helander ihaili Renny Harlinia – nyt Harlin peukuttaa Helanderin teosta: katso lyhytelokuva

iltasanomat 15:07 22.08

Nuorena miehenä Jalmari Helander unelmoi tekevänsä ison luokan toimintaelokuvia Renny Harlinin viitoittamalla tiellä. Sellaisia hän päätyikin tekemään, ja nyt Harlin itse lähetti peukutuksen Helanderin tuoreimman teoksen vuoksi.


Me Naiset: Sirpa Selänne avoimena avioliittonsa haasteista: "Sellaisiakin on, jotka ottaisivat mielellään minun paikkani"

mtv 11:59 22.08

Sirpa Selänteen mukaan puolison jakaminen koko maailman kanssa on vaatinut omistushaluisuudesta luopumista.


Hallitseva Liigan mestari innoissaan CHL:stä: "Suomessa monet vastustajat ovat samanlaisia"

MTV 22:01 21.08

CHL tuo Liigan hallitsevalle mestarille HPK:lle uusia haasteita, mutta hyökkääjä Niclas Luceniuksen mukaan positiivisia sellaisia.


Hallitseva Suomen mestari innoissaan CHL:stä: "Suomessa monet vastustajat ovat samanlaisia"

MTV 21:54 21.08

CHL tuo Liigan hallitsevalle mestarille HPK:lle uusia haasteita, mutta hyökkääjä Niclas Luceniuksen mukaan positiivisia sellaisia.


Odotetun Love Island Suomen ohjaaja paljastaa, kuinka mystiset saarelaiset valikoituvat ohjelmaan: "Meillä pitää olla sellaisia ihmisiä"

mtv 18:02 16.08

Love Island Suomen pääohjaaja Sami Mannisen mukaan villalle saapuvien saarelaisten odotetaan saapuvan Espanjaan oikeiden motiivien kanssa.


Jenni Banerjee paljastaa lentokoneohjaamon salaisen napin, jonka käyttöä kapteeni välttää – ”On sellaisia, jotka sitä painaa”

iltasanomat 17:24 08.08

Jenni Banerjee näyttelee purseria tulevassa Keihäsmatkat-tv-sarjassa. Hän paljastaa salaisen etikettivirheen lentokoneen ohjaamo- ja matkustamohenkilökunnan välillä.


jätkä. Älä kauppa­keskuksen edustalle kukistui suomalaisnaisena miesten Ykkösen

Hot topics