Isossakyrössä kateissa ollut 80-vuotias nainen on löytynyt iltalehti 10:55 30.05

Isonkyrön Seljänkankaalla kadonnut muistisairas nainen on löytynyt, kertoo poliisi. Pohjanmaan poliisi etsi keskiviikkona vuonna 1938 syntynyttä naista ja pyysi yleisöltä apua. 80-vuotias nainen oli kadonnut myöhään tiistai-iltana. Muistisairaan naisen kerrottiin liikkuvan sinisellä naisten polkupyörällä. Nyt poliisi tiedottaa, että kadoksissa ollut nainen löytyi noin kello 9.30 aikaan Isostakyröstä. Löydettäessä nainen oli olosuhteisiin nähden hyväkuntoinen.


80-vuotias Elma nousi sinisen pyörän selkään ja katosi - poliisi etsii iltalehti 07:00 30.05

Poliisi etsii Isonkyrön Seljänkankaalla kadonnutta Elma Rauniota. Vuonna 1938 syntynyt Elma Raunio katosi myöhään tiistai-iltana Isonkyrön Seljänkankaalla Pohjanmaalla, kertoo poliisi tiedotteessaan. Muistisairas nainen liikkuu sinisellä naisten polkupyörällä. Viimeinen havainto hänestä on kello 22. Naisella oli katoamishetkellä yllään todennäköisesti musta nahkatakki ja musta pipo valkoisella tekstillä.


Prinssi Harryn ja Meghan Marklen hääkakussa ei säästellä - 200 sitruunaa, 500 munaa... iltalehti 15:01 18.05

Meghan Markle ja prinssi Harry syövät häissään sitruunakakkua. Videolla valmistuu prinssi Harryn ja Meghan Marklen hääkakku. Windsorin linnassa pidettävällä häävastaanotolla tullaan tarjoilemaan sitruuna-seljankukkakakkua. Kakku on koristeluita vaille valmis, linnasta kerrotaan.


Vakava onnettomuus Kemintiellä Iissä - ainakin yksi kuollut iltalehti 04:01 07.05

Henkilöauto ja rekka törmäsivät maanantain vastaisena yönä lähellä Olhavaa. Vakava liikenneonnettomuus on vaatinut ainakin yhden uhrin Kemintiellä Iissä ennen Olhavaa, Seljänperässä. Ilmiliekeissä ollut henkilöauto tuhoutui onnettomuudessa.


Tv-kokki Henri Alénin kultaisennoutajan kielletyt puuhat päätyivät videolle - ”Mitä tapahtuu 10 sekuntia siitä kun lähdet kotoa” iltalehti 22:12 16.04

Kun kissa on poissa, hiiret hyppivät pöydille -sanonta näyttää pitävän paikkansa tv-kokin kotona. Televisiosta tuttu kokki ja ravintoloitsija Henri Alén julkaisi Instagram-tilillään hupaisan videon perheen kultaisennoutajan Seljan touhuista. Alén kirjoittaa, että kyseinen video on kuvattu noin vuosi sitten, mutta se löytyi vasta tänä keväänä.


Prinssi Harry ja Meghan Markle valitsivat erikoisen hääkakun iltasanomat 03:52 21.03

Tulevissa kuninkaallisissa häissä nautitaan sitruuna-seljankukkakakkua, joka on koristeltu tuoreilla kukilla.


Prinssi Harry ja Meghan Markle päättivät hääkakustaan – ei todellakaan perinteinen valinta iltasanomat 03:52 21.03

Tulevissa kuninkaallisissa häissä nautitaan sitruuna-seljankukkakakkua, joka on koristeltu tuoreilla kukilla.


diagnoosin kahdesti – kettu Kirkkonummella Makedonian parlamentti hyväksyi matkalla paikalle paluun tehnyt Salminen Ronaldon ”seksikeksit” Salminen - "En sujui avauserän jälkeen

Uutiset