Poliisioperaatio käynnissä Kotkassa, Baarin pihassa useita hälytysajoneuvoja - yksi otettu kiinni iltalehti 22:00 25.02

Paikalla on ainakin neljä poliisipartiota Kotkasta ja Kouvolasta sekä kaksi ensihoidon yksikköä. Poliisi kertoo, että yksi henkilö on otettu kiinni. Poliisilla on meneillään operaatio Kotkan Ristinkalliolla sijaitsevassa kiinteistössä, jossa sijaitsee muun muassa ravintola El Pörrö ja liikehuoneisto sekä kiinteistön viereisessä kerrostalossa. Tapahtumapaikka on Pahkakadulla. Paikalla on ainakin neljä poliisipartiota Kotkasta ja Kouvolasta sekä kaksi ensihoidon yksikköä.


Poliisioperaatio käynnissä Kotkassa - Baarin pihassa useita hälytysajoneuvoja iltalehti 21:27 25.02

Paikalla on ainakin neljä poliisipartiota Kotkasta ja Kouvolasta sekä kaksi ensihoidon yksikköä. Poliisilla on meneillään operaatio Kotkan Ristinkalliolla sijaitsevassa kiinteistössä, jossa sijaitsee muun muassa ravintola El Pörrö ja liikehuoneisto. Tapahtumapaikka on Pahkakadulla. Paikalla on ainakin neljä poliisipartiota Kotkasta ja Kouvolasta sekä kaksi ensihoidon yksikköä.


Napakympin neiti X Tiinaliisa repäisi matkalla: ”Jos mies ei lähde leikkimään minun kanssa, niin sitten ei ole oikea mies!” iltalehti 20:47 25.02

Napakymppi-parin lomareissulla neiti X Tiinaliisa huolehti viihdykkeistä ottamalla oman lautapelin mukaan. Napakymppi-parin terveiset Vanajanlinnasta. Napakympin neiti X, 34-vuotias Tiinaliisa Kuopiosta valitsi matkakumppanikseen herra B Jarin, vartijan Vantaalta. Kääreestä matkakohteeksi paljastui Vanajanlinna. Matkavideolta selviää, että kaksikon aika kului illallistaen sekä lautapeliä pelaten. Tiinaliisa oli nimittäin ottanut kotoaan Kalpan logolla koristellun perinteisen Kimble-pelin mukaansa. Neiti yllättikin matkaseuralaisensa haastamalla tämän Kimble-matsiin.


Vihreät esittää mikromuovien kieltoa - ”Tällä menolla maailman merissä on enemmän muovia kuin kalaa” iltalehti 19:35 25.02

Vihreä eduskuntaryhmä ehdottaa ratkaisuja muovin aiheuttamiin ongelmiin. Eduskuntaryhmä ehdottaa mikromuovien sekä ohuiden hedelmäpussien jakelun kieltoa, muovipakkausveroa, muovinkeräyspisteiden määrän lisäämistä sekä lisärahaa muovia korvaavien materiaalien kehittämiseen. Vihreä eduskuntaryhmä vaatii, että Suomelle laaditaan muovistrategia, kuten EU-tasolla on jo tehty. Muovistrategian tavoitteena olisi vähentää muovijätteen syntyä, tehostaa muovin kierrätystä ja vauhdittaa muovin korvaamista muilla materiaaleilla.


Kommentti: Nyt pitäisi hälytyskellojen soida ja lujaa – avoin kirje uudelle arkkipiispalle MTV 19:11 25.02

Ensi torstaina luterilaiselle kirkolle valittavan uuden arkkipiispan edessä on iso kivi käännettäväksi: mihin kirkkoa tarvitaan modernissa yhteiskunnassa, jossa ihmisiä kiinnostavat hengelliset kysymykset yhä vähemmän? Jos kirkko hukkaa lähivuosinakin aikansa riitelemällä homoparien kelvollisuudesta kirkkohäihin, myyntiin voidaan laittaa useampikin kylmenevä temppeli. Kirkon pitäisi tarjota toivoa ja lohtua ihmisen arkeen sekä olemassaolon kysymyksiin – kyselemättä uskon määrää.


Melkoista sekoilua! Kanadan olympiajoukkueen jäseniä epäillään autovarkaudesta ja rattijuoppoudesta - poliisi pidätti kolme sankaria iltalehti 19:01 25.02

Kanadan olympiakomitea on joutunut kiusallisen tilanteen eteen. Etelä-Korean poliisi pidätti eilen Kanadan olympiajoukkueeseen kuuluvan ski cross -laskijan Dave Duncanin, tämän vaimon Majan sekä Kanadan ski cross -pomon Willy Rainen. CBC:n mukaan kolmikkoa epäillään autovarkaudesta. Lisäksi Rainea syytetään rattijuoppoudesta. - Olemme saaneet vahvistuksen, että joukkueemme jäsenet ovat tutkinnan alla. Me otamme tämän todella, todella vakavasti. Emme kuitenkaan voi kommentoida asiaa enempää, koska emme osallistu tutkintaan, Kanadan olympiakomitean pomo Chris Overholt selitteli lehdistölle skandaalin tultua julki.


Perintöriita Itävallassa: Mies surmasi lihakirveellä sisaruksensa ja haavoitti vakavasti 75-vuotiasta äitiään iltalehti 18:57 25.02

Tekijän 75-vuotias äiti taistelee hengestään. 51-vuotias mies on surmannut lauantaina siskonsa ja veljensä perintöriidan päätteeksi Itävallan Dollrathissa, maan kaakkoisosassa. Gerhard S. -niminen mies hyökkäsi lihakirveen kanssa 75-vuotiaan äitinsä Aloisian sekä kahden sisaruksensa kimppuun. Epäillyn 52-vuotias veli ja 56-vuotias sisko saivat hyökkäyksessä surmansa. 75-vuotias äiti taistelee hengestään sairaalassa, itävaltalainen Krone-lehti kertoo. Surmatyön tehtyään tekijä tappoi itsensä.


Tehy-lehti: Potilas suuteli väkisin ja kosketteli sopimattomasti - terveydenhoitaja voitti oikeusjutun seksuaalisesta häirinnästä iltalehti 18:14 25.02

Tekijä oli terveydenhoitajan entinen potilas, kertoo Tehy-lehti. Terveydenhoitaja Marjo Grönfors kertoo Tehy-lehdessä tammikuussa julkaistussa artikkelissa voittaneensa oikeusjutun seksuaalisesta häirinnästä. Lehden mukaan mies oli hänen entinen potilaansa. Tämä oli tullut puolitoista vuotta aikaisemmin vastaanotolle, missä hän oli halannut ja suudellut Marjoa väkisin sekä koskettanut tämän pakaraa ja rintaa. Terveydenhoitajalla ei ollut tapahtumahetkellä mahdollisuutta saada apua työkavereilta.


Naiset kertovat – näin tuskallista farkkujen sovittaminen on stara 17:00 25.02

Farkut ovat yksi luottovaate, joka sekä naisten että miesten vaatekaapista


Omakotitalon keittiö tuhoutui tulipalossa Kotkassa - mittavia vaurioita iltalehti 13:54 25.02

Puurakenteisen omakotitalon keittiö tuhoutui tulipalossa Kotkan Katariinassa sunnuntaina aamupäivällä. Palokunta pääsi aloittamaan sammutustyöt muutamassa minuutissa hätäilmoituksen tekemisestä, mutta rakennus ehti kärsiä mittavia vaurioita. Keittiö oli täyden palon vaiheessa pelastuslaitoksen päästyä paikalle. Liekit nielivät kaksikerroksisen puutalon keittiön kokonaan. Kymenlaakson pelastuslaitos sai hälytyksen tulipalosta Vaahteratiellä kello 9.39. Paikalle hälytettiin palokuntien yksiköitä neljältä paloasemalta sekä kaksi ensihoidon yksikköä ja poliisipartio.


Venäjällä leviää hulvattomia vaalivideoita, joita kukaan ei myönnä tehneensä iltalehti 12:55 25.02

Meduza -verkkosivusto esittelee viraalina Venäjällä leviäviä vaalivideoita, joista kukaan ota kunniaa. Painajaiseksi nimetyllä vaalivideolla yhteiskunta menee sekaisin, jos ihmiset eivät äänestä. esittelee Venäjällä leviäviä vaalivideoita, joiden tekijöistä ei ole varmaa tietoa. Videot yrittävät saada ihmisiä vaaliuurnille 18. maaliskuuta, jolloin venäläiset äänestävät presidentinvaaleissa. Meduzan mukaan todennäköistä onkin, että videoiden taustalla on Kreml.


Brother Christmas: Kirjanpitoni avaamisessa ei ole ongelmaa – "Kuitit pyritään pyytämään kaikilta, varmasti on yksittäisiä keneltä niitä ei ole ollut" MTV 12:34 25.02

Brother Christmas -nimellä toimivan hyväntekeväisyysyhdistyksen rahankäyttöön liittyy epäselvyyksiä, uutisoi Helsingin Sanomat sunnuntaina. Lehden mukaan epäselvyyksiä on ollut esimerkiksi yksittäisten ihmisten elämäntarinoilla kerättyjen avustussummien määrässä ja kohdentumisessa sekä yhdistyksen saamien lahjakorttien käytössä.


Englannissa jaetaan kauden ensimmäisen futiskannu - finaalista voi odottaa maalijuhlaa iltalehti 12:19 25.02

Arsenal ja Manchester City käyvät toistensa kurkkuihin kiinni Lontoon Wembleyllä pelattavassa Liigacupin loppuottelussa. Englannin Liigacupin finaali ei varmasti koskaan ole ennakkoasetelmiltaan ollut yhtä kiehtova. Managerit Pep Guardiola ja Arsène Wenger vannovat hyökkäävän futiksen nimeen. Kun soppaan sekoittaa vielä Arsenalin vähintään hataran puolustuspelaamisen sekä City-veskari Claudio Bravon epävarmuuden, pelataan Wembleyllä varmasti viihdyttävä ja maalirikas kamppailu. Vastaavasti hyökkäyspäässä operoivat Sergio Agüero, Pierre-Emerick Aubameyang, Kevin De Bruyne, Mesut Özil - jopa pitkään sivussa olleella Gabriel Jesusilla on mahdollisuus päästä nurmelle.


Ihmetyttääkö outo valoilmiö Espoossa? Syynä suuri hätärakettien ammuntaharjoitus - katso näyttävä video iltalehti 11:42 25.02

Espoon Meripelastajat ry harjoittelee sunnuntaina kello 9-18 hätämerkinantoharjoituksia. Tapahtumaan osallistuu noin 200 veneilijää, jotka harjoittelevat hätärakettien ampumista sekä käsisoihtujen ja oranssien merkkisavujen käyttöä. Harjoituksen aikana Espoon Haukilahdessa ammutaan useita satoja raketteja.


NHL-kierroksen topit ja flopit: Barkov vietti kolmen tehopisteen iltaa, Raanta torjui nollapelin jatkoaika.com 10:52 25.02

Aleksander Barkov syötti kaikki Jevgeni Dadonovin kolme maalia. Antti Raanta puolestaan torjui nollapelin Coyotesin maalilla. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset sekä joukkueiden suurimmat sankarit.


Mielenterveysongelmistaan kertonut Katariina Souri tänään suorassa lähetyksessä iltalehti 09:58 25.02

Katariina Sourin omakohtainen Sarana-kirja julkaistaan ensi kuussa. Videolla Katariina Souri kertoo tatuoinneistaan. Mielenterveysongelmistaan kertonut kirjailija Katariina Souri saapuu tänään Arto Nybergin suoran keskusteluohjelman vieraaksi. Hänen omakohtainen kirjansa Sarana julkaistaan ensi kuussa. Siinä Souri käsittelee muun muassa vuonna 2016 saamiaan diagnooseja. Hänellä todettiin sekä persoonallisuushäiriö että bipolaarihäiriö, joka tunnetaan myös kaksisuuntaisena mielialahäiriönä.


Uskomaton Marit Björgen! Norjalaisesta supertähdestä tuli kaikkien aikojen paras iltalehti 09:57 25.02

Marit Björgen nousi 30 kilometrin olympiavoitolla kaikkien aikojen kovimmaksi talviolympiaurheilijaksi. Norjan Marit Björgen voitti näytöstyyliin olympiakultaa naisten 30 kilometrillä. Mitali oli 37-vuotiaalle norjalaiselle jo kisojen viides. Hän voitti kultaa Norjan viestijoukkueen ankkurina, hopeaa yhdistelmäkilpailussa ja pronssia sekä pariviestissä että kympin vapaalla.


Sampo Terho lupasi vetää ”paavoarhinmäet”, jos Iivo voittaa kultaa – pitikö hän lupauksensa? Näin ministeri vastaa iltasanomat 08:19 25.02

Kahden poliitikon välinen nokittelu toi lisäväriä Iivo Niskasen kultamitalijuhlintaan lauantaina. Aihe selvästi kiinnosti sekä Suomessa että olympiaisäntä Etelä-Koreassa.


MTV:n erikoishaastattelu: Hollywood-tähti Billy Campbell tutustui sarjamurhaajan elämään rooliaan varten: ”Hänen tarinansa olivat kiehtovia ja pelottavia” mtv 07:01 25.02

Tunnettu Hollywood-tähti Billy Campbell kertoo tuoreimmat kuulumisensa vauva-arjestaan sekä jännityssarjan Cardinalin kuvauksista.


Kiinalaiset varmoja Pekingin ympäristöongelmista huolimatta – "Vuoden 2022 talviolympialaiset ovat vihreät ja puhtaat" MTV 22:00 24.02

Seuraavat talviolympiakisat järjestetään 2022 Kiinassa. Jäälajit järjestetään Pekingissä ja lumilajit Yanqingissa sekä Zhangjiakoussa.


Uutiset