Näin MTV:n vaaliasiantuntija arvioi puheenjohtajatenttiä: Lehmänkaupat on tehty ja se näkyy MTV 07:48 18.07

MTV Uutisten vaaliasiantuntija professori Kimmo Grönlund arvioi, että SuomiAreenan puheenjohtajatentissä etenkin SDP:n Antti Rinne on saanut esiintymiseensä itsevarmuutta.


Orpo sdp:n kannatuksen kasvusta: ”Näen sen erittäin huolestuttavana” – näin puoluejohtajat kommentoivat tuoretta mielipidemittausta iltasanomat 20:40 17.07

Puoluejohtajat kommentoivat tänään tiistaina Porin SuomiAreenassa Helsingin Sanomien tuoreita puolueiden kannatusmittauksia.


Halla-aho näpäytti Antti Rinnettä Nato-optiosta – ”Tietynlaista itsepetosta” uusisuomi 18:54 17.07

Nato-optio ei tarkoita, että Suomi voi automaattisesti liittyä sotilasliittoon, kun haluaa, muistuttaa perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho SDP:n Antti Rinnettä SuomiAreenassa järjestetyssä puheenjohtajatentissä.


HS: SDP:n kannatus hypähti taas – vihreille miinusta uusisuomi 18:30 17.07

SDP:n kannatus on noussut korkeimmalle tasolle, 22,1 prosenttiin, vuoteen, selviää Helsingin Sanomain tuoreesta puoluekannatuskyselystä. Vuosi sitten puoluetta kannatti 19,6 prosenttia.


HS-gallup: SDP:n kannatus nousi ylimmilleen kahteen vuoteen iltasanomat 18:05 17.07

SDP:n kannatus on Helsingin Sanomien kyselyssä noussut ylimmilleen yli kahteen vuoteen.


Tuore HS-gallup: Demarit taas puoluekyselyn johdossa - Antti Rinne: "Kuulostaa kivalta" MTV 17:18 17.07

Tuoreessa Helsingin Sanomien puoluekyselyssä SDP:n kannatus on noussut yli 22 prosentin. 


Demarileiristä tyly kuitti kokoomukselle: ”Ehtinyt polttaa jo lähes 4 miljardia euroa verotuloja” uusisuomi 16:06 07.07

SDP:n varapuheenjohtaja, kansanedustaja Ville Skinnari sanoo, että kokoomus on viime aikoina puhunut enemmän SDP:stä ja SDP:n esityksistä kuin omistaan. 


SDP:stä isku takaisin: ”Keskusta meni paniikkiin” uusisuomi 17:39 06.07

SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Lidntman hämmästelee keskustalaisten ja sinisten kansanedustajien tekemää kantelua sosiaali- ja terveysvaliokunnan puheenjohtajasta Krista Kiurusta (sd.).


Paavo Väyryseltä tuli oma sote-ehdotus – Vetoaa nyt SDP:n Antti Lindtmaniin uusisuomi 16:45 06.07

Euroopan parlamentista eduskuntaan kesäkuussa palannut Paavo Väyrynen (kp.) toivoo, että eduskunnan oppositiopuolueet laatisivat yhteisen oman sote-ehdotuksensa. Hän vetoaa SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtajaan Antti Lindtmaniin, jotta tämä kutsuisi kaikki oppositioryhmät koolle.


Antti Rinteen nettikolumni: Tehdään Suomesta maailman paras maa lapsille ja lapsiperheille – tavoite on erittäin kova, mutta vähempää ei kannata tavoitella MTV 11:18 06.07

Suomeen tarvitaan koko valtakunnan kattava lapsiperhestrategia ja sen toimeenpano-ohjelma, jotta voidaan poistaa lapsiperheköyhyyttä, edistää lasten harrastusmahdollisuuksia ja parantaa työelämän tasa-arvoa, SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne kirjoittaa MTV Uutisten Nettivieras-kolumnissaan.


HS: Antti Rinne johtaa nyt pääministerikisaa – kansalta murskaava arvio suosion syistä uusisuomi 08:45 04.07

Sdp:n Antti Rinne on noussut suomalaisten suosikiksi seuraavaksi pääministeriksi, kertoo Helsingin Sanomat tuoreen kyselynsä pohjalta.


HS: Antti Rinteestä tulisi seuraava pääministeri, jos kansa saisi nyt valita MTV 05:47 04.07

Jos kansa saisi nyt päättää todennäköisimpien pääministeriehdokkaiden väliltä, olisi seuraavan hallituksen johdossa SDP:n Antti Rinne, käy ilmi Helsingin Sanomien teettämästä kyselystä.


HS-gallup: Antti Rinne suosikki seuraavaksi pääministeriksi iltasanomat 03:47 04.07

Jos kansa saisi nyt päättää todennäköisimpien pääministeriehdokkaiden väliltä, olisi seuraavan hallituksen johdossa SDP:n Antti Rinne, käy ilmi Helsingin Sanomien teettämästä kyselystä.


Antti Rinne vastaa Petteri Orpon ”vaalitäkyyn” – ”Verohuojennus olisi yksinkertaisempi” uusisuomi 19:05 02.07

Oppositiopuolue SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne ei innostu valtiovarainministeri Petteri Orpon (kok.) ehdotuksesta lanseerata Suomeen uusi sijoitussäästötili osakesijoituksia varten.


Näkökulma: Hiipuuko demarien vauhti – onko kärki liian kapea? uusisuomi 19:08 28.06

Onko SDP:n kärki sittenkin liian kapea, onko puheenjohtaja Antti Rinne liian yksin, kysyy Juha Ristamäki.


IL-US-kysely: Kokoomus aivan SDP:n kannoilla – Onko keskustan kannatusalho nyt nähty? uusisuomi 19:00 28.06

Uusimman IL-US-kannatusmittauksen mukaan SDP:n liuku alaspäin jatkuu ja kilpailu kokoomuksen kanssa on yhä tiukempaa. Keskusta oikaisi alamäkensä tässä mittauksessa.


Oppositio: Hallitus syyllistyy sote-uudistuksessa ”ala-arvoiseen lain valmisteluun” – ”Ja teillä on pokkaa syyttää tästä eduskuntaa” iltasanomat 17:36 27.06

Sdp:n Antti Rinne uskoo, ettei pääministeri Sipilä uskaltanut mittauttaa eduskunnan luottamusta hallitukseen.


Antti Rinne ryöpytti hallitusta: ”Ihmiset ovat syystäkin ihmeissään, eivätkä halua tällaista sotea” uusisuomi 16:25 27.06

SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne katsoo, että ”ilman keskustan ja kokoomuksen lehmänkauppaa Suomessa olisi jo sote-uudistus valmiina”. Hän piti puolueen ryhmäpuheenvuoron pääministerin ilmoituksen yhteydessä.


Antti Kaikkonen varoitti ”trumpcaresta” ja hyökkäsi SDP:n kimppuun: ”Pelkkää haukkumista, räksyttämistä” uusisuomi 15:32 27.06

Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kaikkonen vetosi voimakkaasti SDP:hen keskustan ryhmäpuheessa, jonka hän piti pääministerin ilmoituksen yhteydessä. Myöhemmin hän suorastaan hyökkäsi pääoppositiopuolueen kimppuun saatuaan puheenvuoron.


ja jyrisee kahdeksan kuollut veneen luvassa karu kohtalo ollaan perinnetietoisia – veneen kaaduttua

Uutiset