Kommentti: Räikkönen nousee tänään Schumacherin rinnalle, mutta juhla on kaukana – sekoilua ja säätämistä on nähty aivan liikaa

yle 09:25 22.09

Alfa Romeolla sattuu ja tapahtuu nyt liian paljon kaikkea, kirjoittaa Yle Urheilun Roope Visuri.


Kimi Räikkönen nousee Michael Schumacherin rinnalle – lähestyy F1-tilaston kärkipaikkaa

iltasanomat 23:04 20.09

Kimi Räikkönen starttaa sunnuntaina 306. F1-kilpailuunsa.


Kimi Räikkönen yltää viikonloppuna Michael Schumacherin saavutukseen

MTV 09:51 18.09

Alfa Romeon Kimi Räikkönen nousee formula ykkösten kisastarttien määrässä jaetulle kolmannelle sijalle Singaporen GP:ssä viikonloppuna. 


Pariisilaislehti: Michael Schumacher siirrettiin pois sairaalasta – sai ”kokeellista hoitoa” erikoislääkäriltä

iltalehti 17:10 16.09

Toistaiseksi Schumacherin perhe ei ole kommentoinut aihetta. Viikko sitten Ranskasta kantautui tieto, että F1-legenda Michael Schumacher oli siirretty pariisilaiseen sairaalaan. Nyt Le Parisien -lehti kertoo, ettei Schumacher ole enää Pariisissa hoidossa.


Suomalainen asiantuntija on varovainen arvioidessaan Michael Schumacherin vointia – yksi asia on varmaa: ”Omaiset pyrkivät tekemään kaikkensa”

iltasanomat 18:23 13.09

Tampereen yliopistollisen sairaalan neurokirurgian ylilääkärin Juhana Frösenin mukaan pelkkä tajuissaan oleminen kertoo kovin vähän ihmisen kokonaistoimintakyvystä.


Schumacherin spesialistilta saamat hoidot herättävät kysymyksiä – hoitavan lääkärin tunteva erityisasiantuntija rajasi pois yhden vaihtoehdon

iltasanomat 05:50 12.09

Michael Schumacherin saama hoitomuoto on kiivaan keskustelun kohteena.


Michael Schumacherin ex-pomo arvostelee perhettä tietojen pimittämisestä: ”Monet hyötyisivät varmasti”

iltasanomat 12:25 11.09

Mercedeksen F1-tallin entinen toimitusjohtaja toivoo, että Michael Schumacherin perhe kertoisi julkisuuteen F1-legendan voinnista.


Michael Schumacherin sairaalahoito yritettiin salata monin keinoin – Le Parisienin väite: F1-legenda kirjattu potilaaksi salanimellä

iltasanomat 11:01 11.09

Ranskalaislehti Le Parisienin mukaan Michael Schumacheria hoidetaan Georges Pompidou -sairaalassa Pariisissa.


Michael Schumacherin ”sairaalabunkkerista” tihkuu tietoja – ranskalaislehti sai tiedon, että F1-legenda on tajuissaan

iltasanomat 08:28 11.09

Jean Todt kävi katsomassa Michael Schumacheria sairaalassa, kertoo Le Parisien.


Michael Schumacherin keho piilotettiin: saa lehden mukaan kiistanalaisia hoitoja - 69-vuotias huippulääkäri huolehtii

iltalehti 12:58 10.09

Le Parisien -lehti uutisoi maanantaina, että Michael Schumacher on siirretty hoitoon pariisilaiseen sairaalaan. Ranskalaislehden mukaan Schumacher saapui ambulanssikuljetuksella Genevestä Pariisin Georges-Pompidou European -sairaalaan maanantaina klo 15.40. Vuonna 2013 lasketteluonnettomuudessa loukkaantunutta formulalegendan siirtoa oli suojaamassa sairaalan tiloihin kymmenen turvamiehen joukko. Paareilla olleen ”Schumin” keho ja kasvot oli peitetty, ettei hänen henkilöllisyytensä selviäisi.


Michael Schumacherin ex-pomo vaatii: perheen raotettava F1-legendan yllä olevaa mystistä verhoa

MTV 12:49 10.09

Michael Schumacherin terveydentila on ollut iso mysteeri siitä lähtien, kun F1-legenda oli mukana pahassa lasketteluonnettomuudessa vuonna 2013. Nyt Schumacherin ex-pomo Nick Fry vaatii, että saksalaisen perheen pitäisi antaa enemmän tietoja F1-sarjan seitsenkertaisen maailmanmestarin nykytilasta.


Parisien: Formulatähti Michael Schumacherin "salaiset hoidot" alkavat pariisilaissairaalassa

yle 23:29 09.09

Formulatähti Michael Schumacher on tuotu Pariisiin "salaisiin hoitoihin", kertoi ranskalaislehti Parisien maanantaina.


Lehtiväite: Michael Schumacher kuljetettiin Pariisiin huippusalaiseen hoitoon - keho peitettiin täysin

iltalehti 22:14 09.09

Le Parisien -lehden mukaan Michael Schumacheria hoidetaan Pariisissa. Vuoden 2013 joulukuussa hiihto-onnettomuudessa vakavasti loukkaantunut Michael Schumacher on siirretty hoitoon Pariisiin, kertoo ranskalainen Le Parisien -lehti. Lehden mukaan Schumacher saapui maanantaina huippusalaisessa operaatiossa Georges-Pompidou European -sairaalaan ambulanssilla ja paareilla kuljetettuna. Lehden tietojen mukaan paarit oli peitetty niin, ettei Schumacherin kehoa tai kasvoja näkynyt lainkaan ja formulalegenda on Ranskassa saamassa kantasoluhoitoa.


Kimi Räikkönen istahti Mick Schumacherin kyytiin – kaksikko ajeli Milanon keskustassa yli 200 000 euroa maksavalla Ferrarin superautolla

iltalehti 20:30 05.09

Kimi Räikkönen osallistui keskiviikkona entisen työnantajansa Ferrarin 90-vuotisjuhliin Milanon Piazza Duomolla. Italialaiset F1-fanit saivat tämän kauden kotikisaansa varaslähdön keskiviikkona, kun Ferrari järjesti 90-vuotisen taipaleensa kunniaksi juhlavan tilaisuuden Milanon keskustassa sijaitsevalla Piazza Duomo -aukiolla. Paikalla oli useita tuttuja Ferrari-kasvoja vuosikymmenten varrelta. Suomalaisväriä tilaisuuteen toi Ferrarin viimeisin F1-maailmanmestari, Kimi Räikkönen, joka oli muiden kuljettajien tavoin tilaisuuden odotetuimpia vieraita – ainakin yleisön äänekkäistä reaktioista päätellen.


Kasvojenpesun paikka - Joko Ferrari pystyy nappaamaan kauden avausvoittonsa?

iltalehti 13:28 31.08

F1-loppuvuoden suurin jännitysmomentti on siinä, pystyykö Ferrari ottamaan kauden avausvoiton. Formula ykkösten alkuvuosi oli niin suurta Mersu-ylivoimaa, ettei kukaan enää epäile Lewis Hamiltonin maailmanmestaruutta. Britti kruisailee kuudenteen MM-titteliinsä ja nousee enää yhden päähän Michael Schumacherin ennätyksestä. Vielä ylivoimaisempi on Mercedes-AMG:n johto valmistajien MM-sarjassa. Sen etumatka toisena olevaan Ferrariin on peräti 150 pistettä, kun enää yhdeksän kisaa on ajamatta.


Raivopäinen Michael Schumacher säntäsi kaaoskisassa Coulthardin jälkeen veljensä Ralfin pomon kimppuun – haukut johtivat miljoonien laskuun F1-mestarille

MTV 06:01 28.08

Belgian F1-kisa vuonna 1998 muistetaan ennen kaikkea Michael SchumacherinDavid Coulthardille saamasta raivokohtauksesta. Tapauksen varjoon on jäänyt se, mitä suivaantunut Schumi teki kaksoisvoiton ottaneen Jordan-tallin tiloissa. Tallipomo Eddie Jordan kertoo erikoisesta keskustelustaan lajilegendan kanssa.


Mercedes sivuutti Mick Schumacherin, myös Valtteri Bottas -päätöksellä vaikutusta – "Miten olisimme voineet tehdä sopimuksen?"

MTV 09:10 20.08

Mercedes-talli ei voinut napata Mick Schumacheria junioriohjelmaansa, sillä saksalaislupaukselle ei ollut tilaa, moottoriurheilupomo Toto Wolff selvittää. 


Robin Räikkönen ei aloittanut kartingia yhtään liian aikaisin – ensikokeilu Sennan ja Schumacherin tahdissa

iltasanomat 08:05 18.08

Robin Räikkönen ei aloittanut kartingia yhtään liian aikaisin.


F1-pomo liikuttui Mick Schumacherin suorituksesta: "Se muistutti minua hänen isästään"

MTV 20:31 06.08

Mick Schumacher nappasi viime viikonloppuna ensimmäisen voittonsa Formula kakkosissa. Formula ykkösten moottoriurheilujohtaja Ross Brawn liikuttui näkemästään ja kuvaili Autosportille nuoren Schumacherin suorituksen muistuttaneen häntä tämän isästä Michaelista.


niitäkin on levinnyt Ruotsissa +24,4, syyt ruokkivat ongelmaa

Hot topics