Saksan sosiaalidemokraattien johtaja Schulz ilmoitti erostaan iltasanomat 21:57 13.02

Schulzin seuraajaksi on kaavailtu Andrea Nahlesia.


Saksan demarien puheenjohtaja erosi – riita hallituksesta repii puoluetta MTV 20:28 13.02

Saksan sosialidemokraattien (SPD) johtaja Martin Schulz on eronnut tehtävästään. Martin Schulzin tilalle on nousemassa Saksan demarien parlamenttiryhmän johtaja Andrea Nahles, jonka asema täytyy hyväksyttää ylimääräisessä puoluekokouksessa huhtikuussa.


Saksan hallitusneuvottelut loppusuoralla – terveydenhuolto ja työ aiheuttavat vielä kitkaa MTV 23:54 03.02

Saksassa liittokansleri Angela Merkelin johtamien kristillisdemokraattien ja Martin Schulzin sosialidemokraattien väliset hallitusneuvottelut yritetään saada valmiiksi sunnuntai-iltaan mennessä.


Vain hetki ennen uutta vuotta, 16-vuotias amerikkalaisteini ampui vanhempansa, siskonsa ja perheystävän - veli ja isoisä selvisivät hengissä iltalehti 11:49 02.01

Teinipoika saa tänään tiistaina syytteet neljästä murhasta ja aseen hallussapidosta. Vain muutama minuutti ennen kuin vuosi 2017 vaihtui uudeksi vuodeksi 16-vuotias teinipoika ampui automaattikiväärillä isänsä Steven Kologin, 44, äitinsä Linda Kologin, 42, siskonsa Brittany Kologin 18, ja isoisän naisystävän Mary Schulzin, 70, kuoliaaksi kotonaan Long Branchissa eteläisessä New Jerseyssä. Pojan veli ja isoisä selvisivät hengissä verilöylystä. Ase kuului teinipojan perheenjäsenelle.


Uutiset