Saksan demareiden johtaja Martin Schulz erosi iltalehti 22:37 13.02

Ero astui voimaan välittömästi. Saksan SPD:n johtaja Martin Schulz ilmoitti tiistaina eroavansa puoleen johdosta. Ero astuu voimaan heti. Hänen seuraajakseen on kaavailtu demareiden parlamenttiryhmän johtajaa Andrea Nahlesia. Vaihdoksesta äänestetään kuitenkin vasta huhtikuun 22. päivänä.


Saksan sosiaalidemokraattien johtaja Schulz ilmoitti erostaan iltasanomat 21:57 13.02

Schulzin seuraajaksi on kaavailtu Andrea Nahlesia.


Saksan demarien puheenjohtaja erosi – riita hallituksesta repii puoluetta MTV 20:28 13.02

Saksan sosialidemokraattien (SPD) johtaja Martin Schulz on eronnut tehtävästään. Martin Schulzin tilalle on nousemassa Saksan demarien parlamenttiryhmän johtaja Andrea Nahles, jonka asema täytyy hyväksyttää ylimääräisessä puoluekokouksessa huhtikuussa.


SPD:n Schulz ei ryhdykään ulkoministeriksi – omat vastustivat iltasanomat 17:26 09.02

SPD ja liittokansleri Angela Merkelin kristillisdemokraatit sopivat yhteisestä hallitusohjelmasta viime viikolla.


Saksan demarijohtaja eroamassa – hallitusohjelman kohtalo ratkeaa äänestyksessä MTV 20:17 07.02

Saksan sosialidemokraattien (SPD) puheenjohtaja Martin Schulz aikoo erota piakkoin. Hän vahvisti aiemmin tänään julkisuuteen vuotaneen tiedot illalla Suomen aikaa.


Puoluelähteet: Saksan demarijohtaja suunnitelee eroa – hallitusohjelman kohtalo ratkeaa äänestyksessä MTV 19:11 07.02

Saksan sosialidemokraattien (SPD) puheenjohtaja Martin Schulz aikoo erota piakkoin, kertovat puolueen korkea-arvoisten jäsenten tapaamisessa mukana olleet lähteet.


Saksassa on päästy alustavaan hallitussopuun – Demarien Martin Schulzista ulkoministeri? MTV 13:50 07.02

Saksassa liitokansleri Angela Merkelin kristillisdemokraatit ja sosiaalidemokraatit eli SPD ovat päässet periaatteessa hallitussopuun, kertovat neuvotteluja lähellä olevat lähteet.


Merkelin edustaja vahvistaa hallitussovun syntyneen Saksassa iltasanomat 13:17 07.02

Lehtitietojen mukaan SPD:n johtajasta Martin Schulzista tulisi ulkoministeri ja baijerilaisen CSU:n johtajasta Horst Seehoferista sisäministeri.


Saksan poliisiliitto vaatii marihuanan täydellistä dekriminalisointia iltalehti 18:06 05.02

Poliisin mukaan nykylaki ei ole viisas eikä kannattava. Saksassa rikospoliisien liitto BDK (Bund Deutscher Kriminalbeamter) vaatii "kannabistuotteiden täydellistä dekriminalisointia". Poliisiliiton mukaan nykylaki ei ole "viisas eikä kannattava" yhteiskunnalle. - Kannabiksen kieltäminen on historiallisesti tarkasteltuna tapahtunut mielivaltaisesti eikä ole tähän päivään mennessä osoittautunut älykkääksi tai kannattavaksi. Ihmiskunnan historiassa ei ole ollut yhteiskuntaa ilman huumeidenkäyttöä, ja se tulee yksinkertaisesti hyväksyä, BDK:n johtaja André Schulz sanoi Bild-lehdelle.


Saksan hallitusneuvottelut loppusuoralla – terveydenhuolto ja työ aiheuttavat vielä kitkaa MTV 23:54 03.02

Saksassa liittokansleri Angela Merkelin johtamien kristillisdemokraattien ja Martin Schulzin sosialidemokraattien väliset hallitusneuvottelut yritetään saada valmiiksi sunnuntai-iltaan mennessä.


Schulz: SPD haluaa uudet keskustelut hallituksen avainkysymyksistä MTV 12:55 22.01

Saksan sosialidemokraattien puheenjohtaja Martin Schulz sanoo haluavansa käydä uudet keskustelut kaikista avainkysymyksistä, joista Saksan alustavista hallitusneuvotteluissa sovittiin.


Kommentti: Merkel ja Schulz pelastivat itsensä – Saksa ja Eurooppa olisivat ansainneet enemmän MTV 16:06 12.01

Saksan hallitusväännön tulokset ovat jäämässä juuri niin laihoiksi kuin mitä oman uransa tyssäämistä pelkääviltä heikoilta johtajilta voi odottaa.


Vain hetki ennen uutta vuotta, 16-vuotias amerikkalaisteini ampui vanhempansa, siskonsa ja perheystävän - veli ja isoisä selvisivät hengissä iltalehti 11:49 02.01

Teinipoika saa tänään tiistaina syytteet neljästä murhasta ja aseen hallussapidosta. Vain muutama minuutti ennen kuin vuosi 2017 vaihtui uudeksi vuodeksi 16-vuotias teinipoika ampui automaattikiväärillä isänsä Steven Kologin, 44, äitinsä Linda Kologin, 42, siskonsa Brittany Kologin 18, ja isoisän naisystävän Mary Schulzin, 70, kuoliaaksi kotonaan Long Branchissa eteläisessä New Jerseyssä. Pojan veli ja isoisä selvisivät hengissä verilöylystä. Ase kuului teinipojan perheenjäsenelle.


Uutiset