Nyt etsitään kahvikuningatarta – palkintona luksusloma skotlantilaisessa satulinnassa

stara 10:00 27.12

Kahvivalmistaja Gevalia tarjoaa yhdelle onnekkaalle mahdollisuutta päästä elämään viikon ajan


Vain elämää: PMMP:n naiset esiintyvät ensimmäistä kertaa yhdessä yhtyeen hajoamisen jälkeen - koskettava duetto ystävyydestä: Katso video!

iltalehti 21:33 09.10

Paula Vesala ja Mira Luoti esiintyvät Satulinnassa yhdessä. Laulajat Paula Vesala ja Mira Luoti esiintyvät yhdessä perjantain Vain elämää -ohjelmassa. Kaksikko esittää koskettavasti Elastisen Ystävä -kappaleen. Vesala kertoo ennen lauluvuoronsa alkua ystävystyneensä Elastisen kanssa, kun kaksikko kuvasi Vain elämää -ohjelmaa yhdessä viimeksi. Vesala kertoo arvostavansa suuresti miehen ystävyyttä. Koko Satulinna yllättyy iloisesti, kun Vesalan lisäksi esiintymään tulee PMMP-kollega Mira Luoti. Sanoitukset on muutettu kertomaan Luodin ja Vesalan ystävyydestä, riidoista, haaveista ja toisiltaan saamasta tuesta.


Vain elämää: Elastinen kertoo ensimmäistä kertaa lapsuuden yksinäisyydestä: ”Kysyin äidiltä, miksei kukaan ikinä soita mulle?”

iltalehti 10:39 05.10

Viikon päästä Satulinnassa vietetään Elastisen päivää. Juttu sisältää juonipaljastuksia. Vain elämää -ohjelmassa tutustutaan paremmin suosikkiartisteihin. Tulevana perjantaina kuullaan lisää Elastisesta eli Kimmo Laihosta. Jaksossa sivutaan miehen lapsuutta, nuoruutta ja parisuhdettakin. Mies kertoo Vain elämää -ohjelmassa myös lapsuudessa kokemastaan yksinäisyydestä. Hän muistelee kysyneensä asiaa myös äidiltään.


Vain elämää: Elastinen kertoo ensimmäistä kertaa lapsuuden kokonaisvaltaisesta yksinäisyydestä: ”Meillä ei koskaan käynyt ketään mun kaveria”

iltalehti 10:39 05.10

Viikon päästä Satulinnassa vietetään Elastisen päivää. Juttu sisältää juonipaljastuksia. Vain elämää -ohjelmassa tutustutaan paremmin suosikkiartisteihin. Tulevana perjantaina kuullaan lisää Elastisesta eli Kimmo Laihosta. Jaksossa sivutaan miehen lapsuutta, nuoruutta ja parisuhdettakin. Mies kertoo Vain elämää -ohjelmassa myös lapsuudessa kokemastaan yksinäisyydestä. Hän muistelee kysyneensä äidiltään, miksei kukaan koskaan soita hänelle ja pyydä leikkimään.


Vain elämää: Elastinen ylistää vaimoaan ja liikuttuu lapsen soittaessa: ”Oon lopun ikäni tässä tilanteessa onnellinen”

iltalehti 22:28 04.10

Elastinen eli Kimmo Laiho kertoo Vain elämää -ohjelmassa kauniisti vaimostaan ja lapsistaan. Juttu sisältää juonipaljastuksia seuraavasta jaksosta. Jännitys säilyy, jos et lue juttua pidemmälle. Viikon päästä Satulinnassa vietetään Elastisen päivää. Jaksossa Elastinen eli Kimmo Laiho kertoo elämästään ja urastaan. Jaksossa kuullaan myös miehen lapsen ääntä, mutta poika ei näy ruudussa. Rap-artisti liikuttuu puhelusta. Elastinen puhuu läpi jakson kauniisti vaimostaan ja lapsistaan.


Vain elämää: Elastinen ylistää vaimoaan: ”Oon lopun ikäni tässä tilanteessa onnellinen”

iltalehti 22:28 04.10

Elastinen eli Kimmo Laiho kertoo Vain elämää -ohjelmassa kauniisti vaimostaan ja lapsistaan. Juttu sisältää juonipaljastuksia seuraavasta jaksosta. Jännitys säilyy, jos et lue juttua pidemmälle. Viikon päästä Satulinnassa vietetään Elastisen päivää. Jaksossa Elastinen eli Kimmo Laiho kertoo elämästään ja urastaan. Jaksossa kuullaan myös miehen lapsen ääntä, mutta poika ei näy ruudussa. Elastinen puhuu läpi jakson kauniisti vaimostaan ja lapsistaan.


Vain elämää: Samu Haber laittaa bileet pystyyn – Lauri Tähkän hitti saa uuden nimen

iltalehti 16:22 24.09

Samu Haber tarttuu Tähkän Ei kukaan tuu sulta tuntumaan -kappaleeseen perjantaisessa Vain elämää -jaksossa. Perjantaina Hirvensalmen Satulinnassa vietetään Lauri Tähkän päivää. Päivän aikana kuullaan niin tuoreita hittejä kuin vanhempaa tuotantoa. Muutaman vuoden takaiseen hittiin tarttuu Sunrise Avenuen nokkamies Samu Haber, joka esittää kappaleen Ei kukaan tuu sulta tuntumaan.


Biisipaljastus! Satulinnaan lennähtää ulkomailta todellinen megayllätys: Erin tekee JVG:n hitille kunniaa odottamattomalla tavalla

iltasanomat 11:25 17.09

Varo juonipaljastuksia! VilleGallen päivänä Satulinnassa päästään pitkän tauon jälkeen näkemään legendaarisen Nylon Beat -duon jäsenten yhteinen esiintyminen.


Mykistävät katsojaluvut – yli miljoonaa suomalaista kiinnosti Antti Tuiskun Vain elämää -päivä

iltalehti 10:28 09.09

Koko jakson katsoi 654?000 suomalaista, ja Antti Tuiskun päivää edes vilkaisi 1,054 miljoonaa suomalaista. Alkaako jatkuva Satulinnassa ramppaaminen jo kyllästyttää? Vain elämää -ohjelman avauspäivän perusteella sitä ei uskoisi. Antti Tuiskun Vain elämää -päivää seurasi nimittäin vähintään kolmen minuutin ajan 1,054 miljoonaa suomalaista ja keskimäärin noin 654?000 suomalaista.


Hot topics