Kesällä eronnut Satu Tuomisto naureskelee huhuille uudesta miehestä: ”Jos liikkuu jonkun kanssa, ei se tarkoita suhdetta”

iltasanomat 19:02 23.09

Uutterasti töitä tekevä juontaja Satu Tuomisto nauraa suhdehuhuille.


Vitivalkoinen hirvi pulahti uimaan – näky kuin satumaailmasta

stara 10:40 23.09

Kerroimme taannoin kuinka erittäin kaunis ja harvinainen valkoinen hirvi kuvattiin


Miss Plus Size Miina Varjonen joutui koulussa rajusti kiusatuksi – laihdutti itsensä alle 50-kiloiseksi: ”Ulkonäköäni arvosteltiin päivittäin”

iltasanomat 13:50 22.09

Miss Plus Size Miina Varjonen on joutunut koulukiusatuksi ja sairastunut syömishäiriöön. Sitten hän otti itselleen tärkeän tavoitteen: oppia rakastamaan itseään.


Anni Vuohijoki kokeili SE-rautoja MM-kisoissa – "Kisatulos plussan puolella"

yle 11:20 22.09

Anni Vuohijoen SE-yritys epäonnistui painonnoston MM-kisoissa Thaimaassa.


IL selvitti Vain elämää -tähtien tienestit – Samu Haberin yrityksellä viisi miljoonaa euroa omaa pääomaa

iltalehti 19:59 21.09

Vain elämää -sarjan uusimman kauden artistit saavat vuodesta toiseen mukavia ansiotuloja – ja sen lisäksi artisteilla makaa yrityksissään miljoonia euroja käteistä. Suurimman tilin Satulinnan kahdeksikosta on tehnyt Sunrise Avenue -yhtyeen keulahahmo Samu Haber, joka ansaitsi uusimpien eli vuoden 2017 verotietojen mukaan 521?500 euroa. Summasta noin 483?500 oli ansiotuloja ja pääomatuloja 38?000 euroa. Haberin suuria tuloja ei varsinaisesti voi pitää yllätyksenä: Huippusuositun yhtyeen keulahahmo on ison rahan Keski-Euroopassa esiintynyt täysille stadioneille jo vuosikymmenen ajan. Tämän lisäksi mies on nähty myös The Voice of Germany -ohjelman tähtivalmentajana kahdella kaudella.


Hellittämätön piinaaja ei jätä Sara Sieppiä rauhaan – saa päivittäin törkyviestejä sadoista eri profiileista: ”Purkaa pahaa oloaan minuun”

iltasanomat 14:12 20.09

Sara Sieppi on kiitollinen siitä, ettei hän joutunut kiusatuksi lapsena. Somesuosio muutti kaiken. –?Nyt se kiusaaminen on tullut kahta kauheampana.


Yli kaksimetrisen korston julma tyrmäys nyrkkeilyn MM-kisoissa kuohuttaa, lajipomokin kauhistui: ”Brutaalia ja rikollista”

iltalehti 11:13 20.09

Venäjän Jekaterinburgissa käytävät nyrkkeilyn MM-kilpailut toivat uutta virtaa lajin sääntökeskusteluun. Kisojen superraskaansarjaassa nähtiin raaka ratkaisu, kun Uzbekistanin Bakhodir Jalolov ja USA:n Richard Torrez iskivät yhteen puolivälierissä. Ottelu päättyi 201-senttisen Jalojovin lyöntikombinaatioon, jossa painava vasen suora pudotti yli kymmenen senttiä lyhyemmän vastustajan kanveesiin. Näky ei ollut kauneimmasta päästä, sillä Torrez nostettiin kehästä pois paarien avulla ja toimitettiin sairaalaan lisätutkimuksiin.


Ministeri Antti Kaikkoselle uusi koti - muuttaa paritaloon yksin

iltalehti 14:19 18.09

Puolustusministeri Antti Kaikkonen on tehnyt asuntokaupat. Puolustusministeri Antti Kaikkosen ja Satu Taiveahon erottua he laittoivat yhteisen omakotitalonsa myyntiin. Nyt Antti on löytänyt itselleen uuden kodin. Hän muuttaa loppusyksystä paritaloasuntoon Tuusulan Rantatien varrelle.


Satu Silvo kertoo tv:ssä, miten Jouko Turkan rajut metodit ajoivat hänet itsetuhoisuuden partaalle: ”Ajattelin joka päivä, että mun pitää kuolla”

iltasanomat 06:47 18.09

Satu Silvo kertoo Atlantin yli -sarjassa ajastaan Teatterikorkeakoulussa Jouko Turkan opissa. Turkan tunnetusti rajut menetelmät vaikuttivat Satuun niin syvästi, että hän masentui ja alkoi lopulta miettiä päivittäin, että hänen pitää kuolla.


Atlantin yli: Satu Silvo avautuu opiskeluvuosiensa tuskasta – Jouko Turkka ajoi itsetuhoisuuteen: ”Ajattelin joka päivä, että minun pitää kuolla”

iltalehti 06:05 18.09

Satu Silvo avautuu Atlantin yli -sarjassa vaikeista ajoistaan Teatterikorkeakoulussa, missä Jouko Turkka lietsoi vihaa ympärilleen. Näyttelijä Satu Silvo, 57, aloitti teatterialan opinnot Jouko Turkan opissa Teatterikorkeakoulussa vuonna 1981. Koulun päätyttyä Satu kiinnitettiin Helsingin Kaupunginteatteriin, ja hänet on nähty urallaan näyttämöiden lisäksi lukuisissa tv-sarjoissa ja elokuvissa. Vuodet Teatterikorkeakoulussa eivät kuitenkaan antaneet parhaita mahdollisia eväitä elämään, sillä Turkan rajut metodit suistivat Satun itsemurhan partaalle. Näyttelijä avautuu asiasta keskiviikkona nähtävässä Atlantin yli -purjehdusohjelmassa.


Biisipaljastus! Satulinnaan lennähtää ulkomailta todellinen megayllätys: Erin tekee JVG:n hitille kunniaa odottamattomalla tavalla

iltasanomat 11:25 17.09

Varo juonipaljastuksia! VilleGallen päivänä Satulinnassa päästään pitkän tauon jälkeen näkemään legendaarisen Nylon Beat -duon jäsenten yhteinen esiintyminen.


Täydelliset naiset -tähti joutui kiusatuksi sarjan kuvauksissa: "Se oli pelkkää kidutusta"

mtv 15:00 16.09

Eva Longoria kertoo kipeistä kokemuksistaan hittisarjan kuvauksissa.


Eurojackpot-voittaja Tuulan tilille ilmestyi tänään 1,8 miljoonaa euroa – kertoo nyt, miten aikoo käyttää rahat

iltasanomat 13:21 16.09

Eläkepäiviä miehensä kanssa viettävä Tuula rakentaa kesämökkiä ja suunnittelee retkeilyauton ostamista. Sen kummempia suunnitelmia satumaiselle voittopotille hänellä ei oikeastaan ole.


Jari-Matti Latvalla vaikea kisa – "Käsi ylös virheen merkiksi"

MTV 14:56 15.09

Jari-Matti Latvala ei pystynyt taistelemaan kärkisijoista viikonloppuna kisatussa Turkin MM-rallissa.


Kakkossija! Esapekka Lappi taisteli Citroenille jättipotin Turkista

MTV 14:39 15.09

Esapekka Lappi ja Sebastien Ogier taistelivat Citroen-tallille kaksoisvoiton viikonloppuna kisatussa Turkin MM-rallissa.


Kakkossija! Esapekka Lappi taistelemassa Citroenille jättipottia Turkista

MTV 14:38 15.09

Esapekka Lappi ja Sebastien Ogier taistelivat Citroen-tallille kaksoisvoiton viikonloppuna kisatussa Turkin MM-rallissa.


Rahapelien satumaailma suisti viisikymppisen Marjan vankilaan – "Olin lopulta helpottunut siitä, että jäin kiinni ja kierre katkesi"

yle 09:18 15.09

Vangeilla peliongelmat ovat tutkimusten mukaan muuta väestöä yleisempiä, asiantuntijat lisäisivät räätälöityä tukea.


Atria jakoi varatun Tinder-tuttunsa johtaneen kannanottonsa ja matkalippuni” naulaan – uralle osuma ottelurangaistuksen kriteerit” uranuurtaja – näistä

Hot topics