Kehonrakennuksen pikkujättiläinen on kuollut – Arnold Schwarzenegger herkistyi

MTV 15:13 31.08

Kehonrakennuksen italialainen pikkujättiläinen Franco Columbu kuoli 78-vuotiaana Sardinian rannikolla, uutisoi muun muassa La Nuova -sanomalehti. Columbu joutui vaikeuksiin ollessaan uimassa ja kuoli, kun häntä oltiin kuljettamassa helikopterilla sairaalaan.


Pariskunta yritti kuljettaa kotiin Sardinian hiekkaa – vuosien vankeus uhkaa

iltasanomat 05:48 20.08

Italia on ottanut kovat keinot käyttöön rannoilta matkamuistoja vieviä turisteja kohtaan.


Teemu Sunisen tallikaveri jää pois myös Saksan osakilpailusta, selkävaivat piinaavat edelleen – Sardinian yllätysvoittaja Sordo palaa Hyundain rattiin

yle 11:45 07.08

Jyväskylän MM-rallin selkävamman takia menettänyt Elfyn Evans joutuu olemaan sivussa myös seuraavasta Saksan osakilpailusta. Hyundai on valinnut Dani Sordon mukaan kolmanneksi kuljettajakseen.


Teemu Suninen lähtee Jyväskylän MM-ralliin sarjan parhaana suomalaisena: "Vähän uutta filosofiaa"

iltalehti 16:53 31.07

Teemu Suninen on parhaana suomalaisena rallin MM-sarjan viides, ja hänellä on alla uran paras tulos, Sardinian rallin kakkossija. Teemu Sunisen lähtökohta Neste Ralliin on mainio. – Ei viime kisan tulos millään tapaa sitä muuta, Suninen, 25, rauhoittelee.


Teemu Sunisella maltilliset tavoitteet Suomen MM-ralliin: "Moni varmaan ihmettelee..."

MTV 13:25 21.07

Fordin Teemu Suninen on rallikauden puolivälin jälkeen parhaana suomalaisena MM-sarjassa viidentenä. Kirkkaimpana tuloksena on Sardinian rallin toinen sija kesäkuulta. 


Olympiamitalisti ja moninkertainen maailmanmestari oli oikeassa paikassa oikeaan aikaan: pelasti ihmisen hengen Italiassa – ”Vasta muutamaa tuntia myöhemmin tajusin”

iltalehti 14:53 09.07

Uinnin olympiamitalisti pelasti hukkumaisillaan olleen auringonpalvojan hengen. Italialainen Andrea Benedetto joutui sunnuntaina hätätilanteeseen ollessaan uimassa Sardinian rannikolla, Cagliarin kaupungin itäpuolella sijaitsevalla rannalla. Benedetto oli pudonnut veden varaan kelluttuaan puhallettavan uimalelun päällä. Vesi oli kylmempää kuin Benedetto oli ajatellut, eikä hän lääketieteellisen syyn vuoksi pystynyt liikuttamaan raajojaan. Benedetton ystävät hätääntyivät ja huusivat rannalla olleita auringonottajia ja hengenpelastajia apuun.


WRC-tallipomolta iso ele Tommi Mäkiselle – "Olin todella liikuttunut"

MTV 12:52 17.06

Hyundain WRC-talli sai kiittää Toyotaa Dani Sordon voitosta sunnuntaina päättyneessä Sardinian MM-rallissa.


Harvinainen ulostulo: Tommi Mäkisen pomo kommentoi Sardinian MM-rallin sokkipäätöstä: ”Se oli sydäntäsärkevää”

iltalehti 11:39 17.06

Toyotan pääjohtaja Akio Toyoda kommentoi tiedotteen välityksellä Sardinian MM-rallin katastrofia. Toyotan Ott Tänak oli matkalla ylivoimaiseen voittoon Sardinian MM-rallissa, kunnes ohjaukseen iskenyt vika murensi voittohaaveet viimeisellä erikoiskokeella. Tänak putosi lopputuloksissa viidenneksi. – Aika uskomaton juttu. Meille ei ole koskaan käynyt noin. Voisi varmaan sanoa, että tämä oli koko meidän historian pahin juttu, mitä on tapahtunut. Kaikenlaista voi tietenkin tapahtua, mutta tämä veti selkeästi ykköspaikalle, Tommi Mäkinen harmitteli kisan jälkeen.


Upean MM-rallin ajanut Suninen sai kehut uudelta kartturiltaan – "Ei tarvittu mitään lastenvahtia"

MTV 06:47 17.06

Fordin Teemu Suninen oli Sardinian MM-rallin suomalaisonnistuja. Jokelalainen ajoi uransa parhaan suorituksen ajettuaan toiseksi.


Jari-Matti Latvalan tuska jatkuu – "On ollut kaikenlaista säätöä"

MTV 22:12 16.06

Toyotan suomalaiskonkari Jari-Matti Latvalan kisaviikonloppu oli jälleen murheellinen, kun rallin MM-sarja jatkui viikonloppuna Sardinian saarella.


Teemu Suninen ajoi upeasti toiseksi ja yllätti kaikki paitsi uuden kartturinsa: ”Toivottavasti se ei ole mikään enne”

iltalehti 21:55 16.06

Fordin Teemu Suninen oli Sardinian MM-rallin suomalaisonnistuja. Jokelalainen ajoi uransa parhaan suorituksen sijoituttuaan toiseksi. Kyseessä on vasta Sunisen lyhyen WRC-uran toinen palkintokorokepaikka. –?Aika hyvät fiilikset on nyt. Positiivista on se, että meidän vauhti oli koko ajan kilpailukykyistä ja tasaista. Mitään isompia virheitä ei tehty. Tässä vaiheessa uraani tämä oli tärkeä tulos.


Jari-Matti Latvalan koko ralliura vaakalaudalla: ”Onhan tämä kausi ollut surkea”

iltalehti 20:17 16.06

Toyotan suomalaiskonkarin viikonloppu oli jälleen murheellinen, kun rallin MM-sarja jatkui Sardinian saarella. Jari-Matti Latvalan matkaan tarttui vain kaksi Power Stage -erikoiskokeelta hankittua MM-pistettä. Kauden aikana välillä tekniikka on pettänyt Latvalan, mutta tällä kertaa virhe oli oma ja jopa amatöörimäinen. Tuurilainen kaatoi perjantaina autonsa ja menetti hurjasti aikaa. Kaiken kukkuraksi hänelle tuli keskeytys perjantain viimeisellä pätkällä ohjausvian vuoksi.


Tommi Mäkinen apeana dramaattisista päätöshetkistä – "Meidän historian pahin juttu"

MTV 18:53 16.06

Tommi Mäkisen johtama Toyotan WRC-talli koki valtavan pettymyksen sunnuntaina päättyneessä Sardinian MM-rallissa.


Tommi Mäkinen maansa myyneenä Toyotan katastrofin jälkeen - varma voitto suli tekniseen vikaan: "Meidän historian pahin juttu"

iltalehti 17:11 16.06

Mäkisen johtama WRC-talli koki valtavan pettymyksen sunnuntaina päättyneessä Sardinian MM-rallissa. Ott Tänak oli matkalla kolmanteen perättäiseen voittoonsa, ja Toyotan väki oli valmistautumassa juhliin. Tiimin pilttuussa oli paikalla myös Toyotan pääjohtaja Akio Toyoda. Tänakin voitto suli viimeisellä erikoiskokeella, kun Toyotan ohjaukseen iski vika. Tänak putosi lopputuloksissa viidenneksi.


Tommi Mäkinen tuskaili Toyotan luotettavuutta, Tänakin dramaattinen ulosajo johtui todennäköisesti ohjausviasta: "Niitä näyttää nyt koko ajan löytyvän"

yle 17:04 16.06

Varman voiton menettäminen viimeisellä erikoiskokeella sapetti Toyotan tallipäällikköä Tommi Mäkistä. Ott Tänak ajoi ulos johtopaikalta Sardinian MM-rallissa todennäköisesti ohjausvian takia.


Sardiniassa toiseksi yltänyt Suninen iloitsi uransa parhaasta suorituksesta, konkarikartturi suitsutti uutta aisapariaan: "Ajoi kyllä poika hienosti"

yle 16:29 16.06

M-Sportin Teemu Suninen ajoi toiseksi Sardinian MM-rallissa. Viikonloppu uuden kartturin Jarmo Lehtisen kanssa sujui tasaisen varmasti.


Rovanperän loistava voittokulku jatkui Sardiniassa, kovat olosuhteet imivät mehut 18-vuotiaasta: "Yksi rankimmista ajamistani ralleista"

yle 16:01 16.06

Kalle Rovanperä ajoi Sardinian MM-rallissa kolmanteen peräkkäiseen voittoon WRC2 Pro -luokassa. Tiukka viikonloppu Italian teillä oli jälleen hyvä opintomatka 18-vuotiaalle suomalaiselle.


Ott Tänäk ja Toyota-pomo Tommi Mäkinen murtuneina MM-rallin loppusekoilusta: ”Tämä on yksi suurimmista pettymyksistä koko kaudella”

iltalehti 15:44 16.06

Hyundain tallipäällikkö Andrea Adamo lohdutti suomalaispomoa kisan jälkeen. Ott Tänäk lähti Sardinian MM-rallin viimeiselle erikoiskokeelle, power stagelle lähes puolen minuutin johdossa, joten voiton piti olla jo varma. Toyota-kuski kuitenkin ajoi ulos ja jäi kärjstä yli kaksi minuuttia. Sijoitus oli lopulta viides. Maalialueella Tänak laski pään käsiensä väliin epäuskoisena. Myös kuljettajan vaimo ja tytär olivat silminnähden harmissaan.


Uskomatonta draamaa Sardinian MM-rallissa: Suninen nousi viimeisellä pätkällä Tänakin ajovirheen myötä

MTV 15:18 16.06

Fordin Teemu Suninen nousi lopulta toiseksi Italiassa ajetussa Sardinian MM-rallissa.


Käsittämätön loppu! Tänak ajoi ulos selvästä johdosta päätöserikoiskokeella ja putosi viidenneksi, Tommi Mäkinen täysin tyrmistynyt: "Tämä ei voi olla totta"

yle 14:54 16.06

Sardinian MM-ralli sai käsittämättömän käänteen päätöserikoiskokeella. Selvässä johdossa maalia kohti ajanut Ott Tänak ajoi ulos ja putosi viidenneksi.


? vastustaja jatkumisesta jatkuvan karkinsyönnin odotuksia isojen on vielä mahdollista”

Hot topics