Vakio: Motivaatio ratkaisee iltasanomat 13:58 12.04

Koti- ja motivaatioetu ovat avainasemassa bonuskierroksen tarjoaman lisärahan tavoittelussa.


Outo lehtiväite: Sarah Fergusonilla ja prinssi Andrew’lla ”salainen lapsi” – haaveilivat pojasta ennen eroa iltalehti 17:31 08.04

Kaivattu poika löytyi yllättävän läheltä. Yorkin herttuatar Sarah ja prinssi Andrew olivat naimisissa 1986–1996. Heillä on kaksi lasta: prinsessat Beatrice (s. 1988) ja Eugenie (s. 1990). Brittiläismedia tietää nyt kertoa, että pariskunta haaveili myös pojasta. Kolmas raskaus ei kuitenkaan ehtinyt alkaa, ennen kuin Fergie ja Andrew erosivat.


Kanadalaishyökkääjä Sarah Nurse ottelusta Yhdysvaltoja vastaan: "Teimme pari virhettä" jatkoaika.com 14:17 07.04

Yhdysvallat ja Kanada pelasivat lauantaina odotetun tiukan ottelun naisten MM-kisojen A-lohkossa. Ottelussa oli paljon erikoistilanteita. Kanadan Sarah Nurse oli tehokkaana, muttei onnistunut auttamaan joukkuettaan voittoon.


Kanadalaishyökkäjä Sarah Nurse ottelusta Yhdysvaltoja vastaan: "Teimme pari virhettä" jatkoaika.com 14:17 07.04

Yhdysvallat ja Kanada pelasivat lauantaina odotetun tiukan ottelun naisten MM-kisojen A-lohkossa. Ottelussa oli paljon erikoistilanteita. Kanadan Sarah Nurse oli tehokkaana, muttei onnistunut auttamaan joukkuettaan voittoon.


Mykistävä näky! 550-kiloinen vasarahai jäi nalkkiin – kalastajat esittelivät videolla jättipetoa: ”Uskomattomin asia, mitä olen ikinä todistanut” iltalehti 18:29 04.04

Golflegenda Greg Norman, 64, oli vieraana kalastusohjelma BlacktipH:ssa. BlacktipH:n tuoreimmassa jaksossa Norman lähti kalaan yhdessä ohjelman juontajan Josh Jorgensen kanssa. Jorgensen huomasi dronen avulla Floridan rannikolla valtavan vasarahain, jota kaksikko lähti jahtaamaan. Vasarahai saalisti mustapilkkahaita, joten Norman ja Jorgensen nappasivat sellaisen syötikseen.


Ruotsalainen olympiavoittaja vieraili ensi kertaa Suomessa – kertoi rajusta arjestaan: ”Olen aina harjoitellut miesten kanssa” iltasanomat 19:07 02.04

Olympiavoittaja Sarah Sjöström ei halua vertailla itseään kilpakumppaneihin. Parhaan ei tarvitse.


Lehtiväite: Prinssi Andrew ja Sarah Ferguson palasivat yhteen - yksityiskohta lomalta herätti huhut romanssista iltalehti 14:01 02.04

Vuonna 1996 eronnut herttuapari lomaili Bahrainissa F1-kisoissa Beatrice-tyttärensä kanssa. Hovi on kiistänyt suhdehuhut. The Sun kertoo, että prinssi Andrew, 59, on palannut kaikessa hiljaisuudessa yhteen ex-vaimonsa Sarah Fergusonin, 59, kanssa. Parin häitä juhlittiin vuonna 1986, ja he erosivat vuonna 1996. Eroa edelsi skandaali Sarahin lomakuvista: paparazzi taltioi rakastaja John Bryanin nuolemassa herttuattaren varpaita. Viikonloppuna pari matkusti Bahrainin seuraamaan F1-kisoja esikoistyttärensä Beatricen, 30, kanssa. The Sunin mukaan Fergie oli listattu prinssi Andrew’n ”viralliseksi kumppaniksi”. Yksityiskohta perhelomalta herättikin heti romanssihuhut.


Uinnin luonnonlahjakkuus teki ensimmäisen maailmanennätyksensä jo 15-vuotiaana – Super-Sarahin murskajaiset voivat jatkua vielä vuosia yle 07:30 31.03

Sarah Sjöström on hullaannuttanut Ruotsin. Yleensä siihen ei ole pystynyt kuin palloilu- tai hiihtolajien urheilijat.


Sinkkuelämää saa kuin saakin jatkoa - ei odotetulla tavalla iltalehti 19:23 30.03

The Hollywood Reporterin mukaan Sinkkuelämää saa jatkoa. Jatkoaikeet ehdittiin jo useampaan kertaan torpata. The Hollywood Reporterin mukaan Candace Bushnell tekee parhaillaan uutta sarjaa. Sarja perustuu kirjaan Is There Still Sex in the City. Sarjassa ei todennäköisesti nähdä tuttua nelikkoa. Keskiössä ei ole enää Sarah Jessica Parkerin näyttelemä Carrie Bradshaw. Sarah Jessica Parker on kertonut toistuvasti, ettei Sinkkuelämää palaa.


Eroottinen elokuva tänään tv:ssä: Palvelijatar viettelee emäntänsä iltalehti 06:07 27.03

Vuonna 2016 valmistuneen Palvelijattaren innoittajana toimii Silmänkääntäjä-romaani. Kinossa katsellaan tänään palkittu korealainen eroottinen trilleri Palvelijatar. Elokuvan innoittajana toimii Sarah Watersin Silmänkääntäjä-romaaniin, josta on tehty tv-sarjakin. Nyt tarina on sijoitettu japanilaisten miehittämään Koreaan ja 1930-luvulle viktoriaanisen aikakauden Ison-Britannian sijaan. Kaiken keskiössä on Nam Sookee, joka on kasvatettu rikolliseksi. Huijari valitsee hänet apulaisekseen. Nam Sookesta tulee Okju, joka saa luvan auttaa kreivi Fujiwarana esiintyvää huijaria viilaamaan linssiin muuan rikasta perijätärtä. Okjun on pestauduttava perijättären kamarineidoksi, saatava tämä rakastumaan Fujiwaraan ja suostutella tämä vastaamaan myöntävästi kosintaan. Sen jälkeen Fujiwaran aikomuksena on passittaa perijätär, Hideko nimeltään, mielisairaalaan ja viedä hänen omaisuutensa.


Asiantuntija lataa täyslaidallisen herttuatar Catherinen tuoreimpaan skandaaliin liittyen - syyttää ajojahdista iltalehti 17:02 25.03

Brittiläinen kuninkaallisasiantuntija ja toimittaja Richard Kay pitää brittilehdistön kirjoittelua herttuatar Catherinen välirikosta valheina. Brittilehdistö on uutisoinut näyttävästi herttuatar Catherinen uusimmasta välirikosta ystävänsä Cholmondeleyn markiisitar Sarah ”Rose” Hanburyn kanssa. Pitkäaikaisten ja läheisten ystävättärien välien kerrottiin tulehtuneen niin pahasti, että Catherine haluaa katkaista välit kokonaan ja pitää Rosen ulkona elinpiiristään. The Sunin ja Daily Mailin mukaan prinssi William on toiminut rauhan lähettiläänä naisten välissä, mutta oma vaimo ei ole lämmennyt sovintoehdotuksille, vaan on halunnut työntää ystävättärensä etäämmälle. Nyt brittiläinen erikoistoimittaja ja kuninkaallisasiantuntija Richard Kay antaa täyslaidallisen brittilehdistön suuntaan. Toimittaja syyttää brittilehdistöä suoraan kuninkaallisiin kohdistuvasta ajojahdista.


Skandaali velloo brittihovissa: Herttuatar Catherine ajautui välirikkoon ystävättären kanssa - esitti Williamille vaatimuksen iltalehti 09:43 25.03

Herttuatar Catherine on ajautunut nyt välirikkoon pitkäaikaisen ystävättären kanssa. Cambridgen herttuatar Catherinen, 37, ja Sussexin herttuatar Meghanin välirikosta on uumoiltu jo pitkään brittilehdistössä. Äskettäin herttuattarien välien kerrottiin parantuneen ja todiste tästä nähtiin poskisuudelmana Westminster Abbeyssa. Nyt Catherinen lähipiirissä leimuaa jälleen myrskyisä riita, kertovat brittilehdet. Välit Catherinen elämänpiiriin pitkään kuuluneen ystävättären Sarah ”Rose” Hanburyn, 35, kanssa ovat tulehtuneet niin, että herttuatar haluaa katkaista välit kokonaan. Catherine näkee ex-mallin ja Cholmondeleyn markiisi David Rocksavagen, 58, vaimon pahana vihollisena, jonka haluaa jättää sosiaalisen ympyränsä ulkopuolelle.


Sinkkuelämää-tähden yllättävä aluevaltaus – julkaisee oman viinisarjan mtv 12:11 24.03

Sarah Jessica Parker on suuri viinien ystävä.


Trump vaatimassa ensi vuoden budjettiin 8,6 miljardia muurirahaa iltasanomat 01:27 11.03

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump aikoo vaatia ensi vuoden budjettiin 8,6 miljardia dollaria lisärahoitusta Meksikon rajamuurihankkeeseen, kertoo muun muassa Washington Post asiaa tunteviin lähteisiinsä vedoten.


Kainuun Sanomat: Rajavartiolaitos joutumassa vaikeuksiin vuokranmaksunsa kanssa iltasanomat 06:55 21.02

Lisärahoitusta tarvitaan myös kaluston uusimiseen.


”500 € lisää / ahvenanmaalainen” – Miljoonien eurojen Ahvenanmaa-lisä puhutti eduskunnassa uusisuomi 10:20 15.02

Eduskunnan täysistunto käsitteli torstaina sote-uudistukseen liittyvää hallituksen esitystä laiksi Ahvenanmaan itsehallintolain muuttamisesta. Eniten puhutti 14 miljoonan euron lisärahoitus, jonka Ahvenanmaa on saamassa.


”500 euroa lisää / ahvenanmaalainen” – Miljoonien eurojen Ahvenanmaa-lisä puhutti eduskunnassa uusisuomi 10:20 15.02

Eduskunnan täysistunto käsitteli torstaina sote-uudistukseen liittyvää hallituksen esitystä laiksi Ahvenanmaan itsehallintolain muuttamisesta. Eniten puhutti 14 miljoonan euron lisärahoitus, jonka Ahvenanmaa on saamassa.


Ahvenanmaan rahoitukseen esitetään miljoonalisäyksiä – siniset taipui hyväksyvälle kannalle iltasanomat 14:08 06.02

Siniset taipui hyväksymään Ahvenanmaan lisärahoituksen, jotta kriittisessä vaiheessa oleva sote- ja maakuntauudistus ei vaarannu.


Ravivihje: Toto65 Magic Monday 4.2.2019 – 22 756 euron jackpot iltasanomat 11:29 04.02

Toto65-pelistä löytyy pari mielenkiintoista varmaa. Lisäraha jaetaan kaikkien kuusi oikein veikanneiden kesken eli suosittelemme pelaamaan pelkästään ylintä voittoluokkaa.


Mitä maksaa 800 euron perustulo, maksuton lääkärille pääsy viikossa ja muut vaalilupaukset? – Vasemmistoliiton Li Andersson vastaa iltasanomat 18:49 30.01

Vasemmistoliitolla ei ole vaaliohjelmassaan hintalappuja. Se arvelee saavansa kerättyä 2 miljardia lisärahaa, jolla se rahoittaisi vaalilupauksensa.


Uutiset