Hjallis Harkimo luopuu kohutusta paikastaan Veikkauksen hallituksessa iltasanomat 11:11 11.12

Kansanedustaja, urheiluvaikuttaja Harry ”Hjallis” Harkimo (kok) kertoo Ilta-Sanomille luopuvansa paikastaan Veikkauksen hallituksessa.


Kolme kiinni polttopulloiskusta synagogaan Göteborgissa – Poliisi IS:lle: Epäillyt eivät ole kertoneet syitä tekoihinsa iltasanomat 09:54 10.12

Göteborgin poliisi kertoo Ilta-Sanomille, että kolme synagogan törkeästä tuhopolttoyrityksestä epäiltyä on otettu kiinni.


Kekkonen armahti, Niinistö ei – Suomi täyttää taas pyöreitä, mutta nyt ei rikollisia armahdeta juhlan kunniaksi iltasanomat 12:46 08.12

Tämä vuosi ei ole armahduksissa millään lailla poikkeava, tasavallan presidentin kansliasta vahvistetaan Ilta-Sanomille.


Kekkonen armahti, Niinistö ei – Suomi täyttää taas pyöreitä, mutta historia ei toistu vuonna 2017 iltasanomat 07:30 06.12

Tämä vuosi ei ole armahduksissa millään lailla poikkeava, tasavallan presidentin kansliasta vahvistetaan Ilta-Sanomille.


IS: Tellervo Koivisto Linnaan - tytär kannusti iltalehti 12:27 05.12

Ilta-Sanomat uutisoi, että keväällä menehtyneen presidentti Mauno Koiviston puoliso Tellervo on menossa Linnan juhliin. uutisoi, että leski Tellervo Koivisto osallistuu Linnan juhliin viiden vuoden tauon jälkeen. - Assi (Koivisto) sanoi, että olisi hyvä mennä, kun on tällainen juhlavuosi, rouva Koivisto sanoi Ilta-Sanomille.


IS: RoPS:n puheenjohtaja analysoi Timo Stavitskin 600 000 euron siirron merkitystä – lupaus tulevasta suomifutis 20:56 03.12

RoPS sai aikaisen joululahjan, kun Timo Stavitski siirtyy ranskalaiseen SM Caeniin peräti 600 000 euron siirtosummalla. RoPS:n puheenjohtaja Risto Niva avasi siirron merkitystä Ilta-Sanomille. Lue...


Leena Kaskela paljasti elämänsä pysäyttävimmät uutiset IS:lle: ”Olisin halunnut tulla sinä iltana töihin auttamaan” iltasanomat 16:28 03.12

Pitkän uran tehnyt uutisankkuri Leena Kaskela muisteli vuonna 2011 uransa vaiheita ja kohokohtia Ilta-Sanomille.


Lionel Messin Suomi-loman rauha järkkyi? Safariyritys kiisti husky-ajelun kokonaan, vaimo poisti kuvan Instagramista iltalehti 19:32 28.11

Kuusamolainen paikallislehti Koillissanomat uutisoi tiistaina iltapäivällä, että viisi kertaa maailman parhaaksi jalkapalloilijaksi valittu Lionel Messi lomailee parhaillaan Kuusamossa. Lionel Messi, hänen vaimonsa Antonella Roccuzzo sekä pariskunnan pojat Thiago ja Mateo olisivat lentäneet Kuusamoon Air Hamburgin yksityiskoneella. Lehti kertoi Messin käyneen tiistaina koiravaljakkoajelulla paikallisen Erä-Suden järjestämänä. Oppaana ajelulla toiminut yrityksen työntekijä kertoi Koillissanomille päivän olleen "hyvä" ja Messin seurueen olleen "ystävällisiä, kilttejä ja hyväkäytöksisiä".


Valtiosihteeri IS:lle takakonttiin menostaan: ”Haluan takaisin kotiin, mitä mä teen?” iltalehti 14:18 19.11

Valtiosihteeri Samuli Virtanen avautui Ilta-Sanomille. Iltalehti listasi PS:n hajoamiskohun käänteitä. Iltalehti uutisoi 27. lokakuuta, että ulkoministeri Timo Soinin valtiosihteeri Samuli Virtanen kävi tapaamassa pääministeri Juha Sipilää perussuomalaisten puoluekokouksen ollessa vielä kesken viime kesäkuussa. Iltalehti ja Aamulehti kertoivat 9. marraskuuta, että Virtanen poistui tuosta sunnuntain 11. kesäkuuta tapaamisesta auton peräkonttiin piiloutuneena.


Tuli nieli yli sata­vuotiaan perinne­yrityksen tehtaan – nyt puhuu Kylmänen: ”Tästä noustaan” iltasanomat 11:28 11.11

”Tästä noustaan”, sanoo Kylmänen Foodin toimitusjohtaja Ilta-Sanomille. Yrityksen lihanjalostamo paloi perjantain ja lauantain välisenä yönä.


Presidentti Sauli Niinistö IS:lle: ”En ole ollut tietoinen sotaharjoituksen valmistelusta” iltasanomat 14:30 10.11

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö sanoo Ilta-Sanomille, ettei hän ole ollut tietoinen puolustusministeri Jussi Niinistön (sin) kaavaileman suursotaharjoituksen valmistelusta.


Liettuan puolustus­ministeri IS:lle: Zapad-sota­harjoitus todisti Venäjän kyvyn hyökätä 24 tunnissa iltasanomat 16:23 07.11

Liettua puolustusministeri kertoo Ilta-Sanomille, että maa olisi halukas osallistumaan Suomea viime päivinä puhuttaneeseen sotaharjoitukseen.


Yhdysvaltain entinen suurlähettiläs Bruce Oreck ostaa Vallilan Konepajan kiinteistön Helsingissä iltalehti 09:09 07.11

Asiasta kertoo Konepaja-liike Facebook-sivuillaan. - Yksityiskohtaisten neuvottelujen loppuunsaattamisen jälkeen Yhdysvaltojen entinen suurlähettiläs Bruce Oreck aikoo ostaa Helsingin Vallilassa sijaitsevan, VR:n nykyisessä omistuksessa olevan Konepaja-kompleksin, joka muodostuu kokoonpano-, maalaamo- sekä sähköjunarakennuksesta, Konepaja-liikkeen Facebook-sivuilla kerrotaan. Oreckin viestintävastaava Karoliina Kuusi on vahvistanut asian Ylelle ja Helsingin Sanomille.


Ruotsalainen meteorologi lähetti hyytäviä terveisiä Etelä-Suomeen – selittää nyt ennustettaan iltasanomat 20:36 06.11

Ruotsin television meteorologi Nitzan Cohen selittää nyt Ilta-Sanomille tarkemmin, millä perusteella hän ennustaa eteläisimpään Suomeen kunnon talvea.


IS: Eero Heinäluoma meni kihloihin iltalehti 07:01 03.11

Ilta-Sanomat kertoo, että Eero Heinäluoma ja Ayla Shakir kihlautuivat alkuviikosta. Kansanedustaja Eero Heinäluoma (sd) ja eduskunnassa työskentelevä Ayla Shakir ovat Ilta-Sanomien mukaan olleet yhdessä vuoden. - Kyllä. Näin onnellisesti on päässyt käymään, että olemme kihlautuneet. Elämääni on tullut uusi valo. Ja tuo valo valaisee myös syksyn pimeän keskellä, Eero Heinäluoma kertoo Ilta-Sanomille.


Puolustusvoimat: Kiskobussin ja Masi-ajoneuvon törmäyksen kuolonuhrien joukossa varusmiehiä iltasanomat 10:20 26.10

Ilta-Sanomille kerrotaan klo 10.02 Puolustusvoimista, että tämänhetkisen tiedon mukaan Raaseporin turmassa on kuollut kolme henkilöä.


Raiteilla ryskyi aamusella: Turun juna törmäsi hirveen, toinen heti perään peuraan iltasanomat 10:25 25.10

– Sellainen tömähdys siinä tuntui, Ilta-Sanomille puhunut matkustaja kertoo.


Poliisi tutkii Tampereen tapahtumia mellakkana – vastamielenosoittajat heittivät poliiseja paukkupommeilla iltasanomat 12:01 23.10

Rikosylikomisario Jari Kinnunen kertoo Ilta-Sanomille, että poliisin toimintaa estänyt väkijoukko koostui nimenomaan vastamielenosoittajista.


IS: Presidentti Niinistö harmissaan "ideologisesti työttömistä": "Olen heistä samaa mieltä kuin jokainen tervejärkinen" iltalehti 09:08 19.10

Niinistö kommentoi viikon puheenaihetta maakuntamatkallaan Keski-Suomessa Ilta-Sanomille. Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on ilmaissut pettymyksensä julkisuudessa esillä olleeseen ilmiöön "ideologisesti työttömiksi" kuvatuista ihmisistä. Niinistö kommentoi asiaa haastattelussa maakuntamatkallaan Karstulassa. Keskustelun kirvoittivat viime viikolla julkaistut haastattelut 39-vuotiaasta esikoiskirjailijasta, joka kertoi eläneensä vuosia työttömyysturvan varassa vailla aikomusta ottaa töitä vastaan.


Uutiset