SS: Kuopiossa takavarikoitiin jättimäärä uusia muuntohuumeita MTV 18:17 25.04

Kuopiossa on takavarikoitu erittäin suuri erä uusia, päihteinä käytettäviä kemikaaliyhdisteitä, kertoo Savon Sanomat. Takavarikko tehtiin Kuopion pääpostista jo joulukuussa 2016, mutta esitutkinta-aineisto tuli julkiseksi keskiviikkona.


Venäjän patriotismin täyskäännös jääkiekossa – Yksi asia jäi mainitsematta uusisuomi 12:36 25.04

Ilta-Sanomat on haastatellut Neuvostoliiton puolustajalegendaa Vjatsheslav Fetisovia, joka nykyään toimii Venäjällä vahvana urheiluvaikuttajana. Fetisovilta kysyttiin mielipidettä, miksi Suomella on ollut vaikeaa saada pelaajia NHL:stä MM-kisoihin, kun Venäjä saa miltei kaikki haluamansa pelaajat.


Punakoneen legenda Vjatsheslav Fetisov ihmettelee Leijonien tilannetta: ”Ehkä suomalaiset eivät ole enää patriootteja” iltasanomat 09:41 25.04

Ilta-Sanomat tapasi hiljattain 60 vuotta täyttäneen kiekkolegendan Moskovassa.


IS tapasi Selviytyjät-kisailijat lentokentällä - paljastivat ajatuksensa kilpakumppaneista: ”Tästä tulee pahaa henkistä peliä” iltasanomat 06:33 25.04

Ilta-Sanomat oli mukana Helsinki-Vantaan lentoasemalla lähettämässä 16 julkkistähteä rankalle Selviytyjät Suomi -taipaleelle.


ESS: Logistiikkayritys laajentaa - uuteen toimipisteeseen 80 työpaikkaa iltalehti 21:35 24.04

Lahtelainen logistiikkayritys laajentaa rajusti, Etelä-Suomen Sanomat kertoo. Lahtelainen logistiikkayritys Alfaroc Logistics on laajentamassa toimintaansa, Etelä-Suomen Sanomat kertoo. Alfaroc on avaamassa toimipisteen Lahden Kujalan logistiikka-alueelle.


Mies murtautui Taylor Swiftin kotiin - kävi suihkussa ja otti torkut iltalehti 14:26 24.04

Laulaja on joutunut viime aikoina useamman kerran vainoajien kohteeksi. Laulaja Taylor Swift, 28, on saanut peräänsä turhan tuttavallisen ihailijan. 22-vuotias mies nimittäin tekee itseään innokkaasti tykö - tai sitten mies on vain ihastunut Swiftin asuntoon. Mies nimittäin murtautui laulajan New Yorkin kotiin viime viikolla torstain vastaisena yönä, kävi suihkussa ja otti torkut. Sanomattakin on selvää, ettei Swift ollut paikalla.


Sinisten Terho vaatii trioa koolle: Terho syyttää kokoomusta juonittelusta iltalehti 12:32 24.04

Sinisten mukaan se ei aio lähteä hallituksesta. Aiemmin aamulla muun muassa Iltalehti kertoi, että sinisten puoluesihteeri Matti Torvinen vaatisi sinisten puoluehallitusta koolle. Ilta-Sanomat uutisoi, että aiotte ehdottaa sinisten eroa hallituksesta puoluehallituksen kokouksessa? Pitää tämä paikkansa?


Siniset kommentoivat mahdollista hallituseroa - seuraa suoraa lähetystä iltalehti 12:32 24.04

Ilta-Sanomien mukaan sinisten puoluesihteeri Matti Torvinen ehdottaa jopa sinisten eroa hallituksesta. Torvinen vastaa Iltalehdelle tekstiviestitse, että aikoo keskustella aiheesta sinisten puheenjohtajan, Sampo Terhon kanssa. Ilta-Sanomat uutisoi, että aiotte ehdottaa sinisten eroa hallituksesta puoluehallituksen kokouksessa? Pitää tämä paikkansa?


Sinisten puoluehallitus hätäkokoukseen - sinisten puoluesihteeri mahdollisesta hallituserosta: ”Keskustelen puheenjohtaja Terhon kanssa” iltalehti 12:32 24.04

Ilta-Sanomien mukaan sinisten puoluesihteeri Matti Torvinen ehdottaa jopa sinisten eroa hallituksesta. Torvinen vastaa Iltalehdelle tekstiviestitse, että aikoo keskustella aiheesta sinisten puheenjohtajan, Sampo Terhon kanssa. Ilta-Sanomat uutisoi, että aiotte ehdottaa sinisten eroa hallituksesta puoluehallituksen kokouksessa? Pitää tämä paikkansa?


IS: Kaj Turunen loikkaa sinisistä kokoomukseen – yksi puolueen johtohahmoja MTV 11:51 24.04

Sinisten Kaj Turunen loikkaa kokoomukseen,  kertoo Ilta-Sanomat.


Tässä ovat NHL:n pudotuspelien kuumimmat puheenaiheet iltasanomat 22:40 23.04

Ilta-Sanomat listasi NHL:n pudotuspelien puheenaiheet.


Sara Sieppi kommentoi missikohua blogissaan: ”En laittanut poikaystävääni asialle” iltalehti 22:24 23.04

Sara Sieppi kertoo Idealistan blogissaan olevansa kiitollinen, kun hänen poikaystävänsä Roope Salminen puolusti Sieppiä voimakkaasti Twitterissä. Sara Sieppi kommentoi blogissaan koomikko Ilkka Kiven sanomisia. Kivi kun arvosteli Siepin tehtävää Onnenpyörä-ohjelmassa. - Olen varmaankin vähän ilkeä ajatellessani näin. Mutta kun näen Miss Suomen kääntelemässä Onnenpyörän laattoja ja kävelemässä edestakaisin sanomatta mitään, tulee väkisinkin mieleen, että siinä on kerrankin löydetty titteliä ja osaamista vastaava työ, Kivi kirjoitti.


Roope Salminen kimpaantui Sara Sieppiä arvostelleelle koomikolle: ”Mitä v****a sä tiedät Saran osaamisesta?” iltalehti 15:11 23.04

Tv-tähti ja koomikko ovat ilmiriidoissa Twitterissä. Kiista sai alkunsa, kun koomikko Iikka Kivi arvosteli Sara Siepin työtä Onnenpyörä-tyttönä. - Olen varmaankin vähän ilkeä ajatellessani näin. Mutta kun näen Miss Suomen kääntelemässä Onnenpyörän laattoja ja kävelemässä edestakaisin sanomatta mitään, tulee väkisinkin mieleen, että siinä on kerrankin löydetty titteliä ja osaamista vastaava työ, Kivi kirjoitti.


IS: Eläkeläismies kertoi lapsen pahoinpitelyepäilyistä monille tahoille – täysin turhaan MTV 11:12 21.04

Eläkkeellä oleva oululaismies yritti lastensuojelun lisäksi saada myös muita viranomaisia ja järjestöjä puuttumaan nyt käräjillä olevan perheen tilanteeseen, kertoo Ilta-Sanomat.


Turun derbyn paluu ja KuPSin alakulo HJK:ta vastaan – neljä pointtia Veikkausliigan lauantain kierroksesta iltasanomat 08:30 21.04

Ilta-Sanomat nostaa lauantain neljästä veikkausliigaottelusta esiin neljä keskeistä pointtia.


SM-liigan kolmas finaali, NHL:n ja NBA:n pudotuspelit, pesäpallokausi käyntiin – Tv:ssä tarjolla vilkas urheiluviikonloppu iltasanomat 00:03 21.04

Ilta-Sanomat kokosi viikonlopun television suorien urheilulähetysten tiedot yhteen pakettiin.


Tutkivan journalismin Lumilapio-palkinto kahdelle Helsingin Sanomien toimittajalle - ansiona kuntapäättäjien rikostaustojen selvittäminen iltalehti 21:46 20.04

Palkitun journalistisen kokonaisuuden ansiokkuutta lisäsi se, että aineisto luovutettiin myös halukkaiden maakuntalehtien käyttöön. Tutkivan journalismin yhdistys on palkinnut Lumilapio-palkinnolla Helsingin Sanomien toimittajat Tuomo Pietiläisen ja Niko Vartiaisen. Palkinto myönnettiin kuntapäättäjien rikossyytteiden ja -tuomioiden paljastamisesta kuntavaalivuonna 2017. Palkitun journalistisen kokonaisuuden ansiokkuutta lisää yhdistyksen mukaan laajan datajournalistisen selvityksen ohella erityisesti se, että Helsingin Sanomat luovutti kerätyn aineiston myös halukkaiden maakuntalehtien käyttöön. Ainakin 14 alueellista mediaa uutisoi aineiston perusteella kuntapäättäjien rikostaustoista.


Rajusta taudista toipuva Mauri Pekkarinen myöntää virheen: ”Sairastelin turhan pitkään seisaallani” – syöpä vaikuttanut yleiskuntoon iltasanomat 13:44 20.04

Keskustan konkaripoliitikko Mauri Pekkarinen kertoi perjantaiaamuna Facebookissa sairastaneensa jo kolme viikkoa. Ilta-Sanomat tavoitti eduskunnan varapuhemiehen kotoaan Jyväskylästä.


Ottiko Hjallis mallia Macronilta? - IS: Harkimo perustaa Liike Nyt -yhdistyksen iltalehti 20:53 19.04

Harry ”Hjallis” Harkimon uudessa yhdistyksessä on samoja piirteitä Ranskan Emmanuel Macronin voittoisan poliittisen liikkeen kanssa. Kokoomuksen kansanedustaja Harry "Hjallis" Harkimo kertoi torstaina tiedotustilaisuudessa eroavansa kokoomuksesta. Iltalehden tietojen mukaan Harkimolla on meneillään hanke, jossa on kyse ainakin aluksi poliittisesta liikkeestä, joka pyrkii vaikuttamaan yhteiskunnalliseen päätöksentekoon eduskunnan ulkopuolelta. Ilta-Sanomat , että Harkimo on perustamassa Liike Nyt -nimistä yhdistystä. Myös Iltalehti on nähnyt Patentti- ja rekisterihallituksen perustamisilmoituksen, jossa kerrotaan Liike Nyt -yhdistyksen perustamisesta. IS:n mukaan yhdistyksen sääntöehdotukseen on merkitty, että ”yhdistyksen tarkoituksena on uudistaa politiikan toimintatapoja ja päätöksenteon prosesseja".


etä­lamauttimella etä­lamauttimella taltuttaneet jääkiekko-ottelu Kommentti Petteri Orpon kuitenkin ”vakaata” lenkkeillä Monacon kapeilla liittyy MM-joukkueeseen liuottaneensa kadonneet opiskelijat raiskattavana 24 reilua sairauksista ei puhuta” Saravo Suomi maksaa tällaisia rautoja hän täysin, kuorma-auto työssään ja työsuhde purettiin, uhri olisi vahvistuu todellisella vai venyttääkö Zubrus ja Kasparaitis ”Kasvot vain tekevät

Uutiset