Asiantuntijan mukaan Stina Nilsson ei saa maajoukkueeseen vapaakorttia, vaan edessä on ympäripyöreitä harjoituspäiviä – "Pari vuotta menee, ennen kuin tulee tulosta"

yle 13:44 08.04

Stina Nilsson sai Ruotsin ampumahiihtomaajoukkueeseen "kehityspaikan". Yle Urheilun asiantuntija Sanna-Leena Perunka näkisi samanlaisen järjestelmän mielellään Suomessakin.


Jatkuuko Kaisa Mäkäräisen mittava ura tämän kauden jälkeen? Asiantuntijat kertovat, mitkä asiat puoltavat tätä

yle 06:51 24.02

Kaisa Mäkäräinen on kilpaillut maailmancupissa jo 15 vuoden ajan. Yle Urheilun asiantuntijat Sanna-Leena Perunka ja Paavo Puurunen listasivat asioita, miksi sen pitäisi vielä jatkua ja miksi ei.


Tarttuuko Kaisa Mäkäräinen jälleen viimeiseen oljenkorteen? Asiantuntija tietää ratkaisevan tekijän MM-mitalin saavuttamiseksi

yle 09:30 23.02

Yle Urheilun asiantuntija Sanna-Leena Perunka uskoo, että Kaisa Mäkäräinen voi saavuttaa vielä mitalin Italian MM-kisoista.


Asiantuntijoilla yksinkertainen neuvo ammuntansa kanssa tuskailevalle Kaisa Mäkäräiselle: Älä koske aseeseen

yle 10:14 19.02

Yle Urheilun asiantuntijat Sanna-Leena Perunka ja Paavo Puurunen eivät epäile, etteikö Kaisa Mäkäräinen osaisi ampua. Se ei vain näy tällä hetkellä kilpailutuloksissa.


Asiantuntijoilla yksinkertainen neuvoa ammuntansa kanssa tuskailevalle Kaisa Mäkäräiselle: Älä koske aseeseen

yle 10:14 19.02

Yle Urheilun asiantuntijat Sanna-Leena Perunka ja Paavo Puurunen eivät epäile, etteikö Kaisa Mäkäräinen osaisi ampua. Se ei vain näy tällä hetkellä kilpailutuloksissa.


Kommentti: Ei väliä edustaako Suomea Rotterdamissa kiimainen korvamato vai jousilla ryyditetty viisujytkytys – kerrankin Yle on onnistunut

iltasanomat 17:11 31.01

Suomi voi olla jo nyt tyytyväinen viisuehdokkaisiin, kirjoittaa Ilta-Sanomien digijulkaisuvastaava Sanna-Leena Santapakka.


Kommentti: Harry sai toivomansa Reino-tossujen hajuisen tulevaisuuden – jäikö kunnianhimoiselle Meghanille pelkkä mustapekka?

iltasanomat 23:05 18.01

Prinssi Harry luultavasti odottaa mielellään rauhaisaa tulevaisuutta, mutta hänen kunnianhimoiselle vaimolleen edessä voi olla kova ajat, kirjoittaa Ilta-Sanomien digijulkaisuvastaava Sanna-Leena Santapakka.


Mäkäräisen tahmea hiihto jätti asiantuntijalle paljon kysymyksiä – valmentaja: “Kaisa oli ollut aika tyytyväinen”

yle 18:32 20.12

Yle Urheilun asiantuntija Sanna-Leena Perunka ihmetteli Kaisa Mäkäräisen tahmeaa hiihtoa Ranskassa. Suomen joukkueen valmentajan Juha Papinsaaren mukaan Mäkäräiselle oli jäänyt hyvä tunne.


Hot topics