25-vuotias Samuli on kadonnut – poliisi etsii, viimeinen havainto Vantaalla

iltasanomat 14:05 04.05

Poliisi etsii kadonnutta 25-vuotiasta Samuli Pikkaraista.


Itävallassa festarit pysyvät pannassa elokuun loppuun – lavateknikko Samulin, 29, työt loppuivat kuin seinään

iltasanomat 10:39 30.04

Wienissä asuva Samuli Keskitalo ottaa lenkille mukaan kauppakassin siltä varalta, että poliisi kysyy, millä asioilla hän liikkuu.


Dialogi: Koronakriisi aloitti Liigan pienryhmäharjoittelun kyttäämisen – "Syljetään päälle, kun yrittävät harjoittaa ammattiaan"

jatkoaika.com 10:52 29.04

Pienryhmäharjoittelu on nyt kuuma aihe suomalaisessa jääkiekkokeskustelussa. Vaikka ylimääräisiä kokoontumisia tulisi koronakriisin vuoksi välttää, moni Liiga-seura on päätynyt pienryhmäharjoitteluun. Toisaalta moni on päätynyt pelkkään omatoimiharjoitteluun. Jatkoajan Tuuli Määttä ja Samuli Huikuri pohtivat asiaa pelaajien näkökulmasta.


Koronakriisi runtelee musiikkialaa – Samuli Putro: "Aika moni taho tulee tarvitsemaan apua, enkä tiedä, monentena siinä jonossa kulttuuri on"

mtv 08:46 29.04

Tuoreen selvityksen mukaan yleisötapahtumien peruminen koko kesältä voi johtaa jopa satojen miljoonien eurojen tulonmenetyksiin musiikkialalla.


Vappu ja Marja Liven vieraat julki – lähetyksessä muun muassa Maisa Torppa, Samuli Edelmann ja Minna Kauppi

mtv 14:01 22.04

Vappu Pimiä ja Marja Hintikka saavat suorassa talk show'ssaan vieraikseen maamme suurimpia tähtiä ja viikon puhutuimpia henkilöitä. 


Ylen aamu tänään: Miten Huoltovarmuuskeskus varmistaa suojavarusteiden laadun ja toimitukset? Vieraana va. toimitusjohtaja Janne Känkänen. Katso lähetys tästä

yle 06:00 20.04

Kuinka korona vaikuttaa eurooppalaiseen yhteistyöhön? Jälkihiki pohtii, lisääkö kriisi epätasa-arvoa urheilussa. Vieraana myös Samuli Edelmann.


Hekuman huumaan heittäytynyt Salkkarit-kaksikko jää kiinni verekseltään – jos mahdollista, tilanne saa vielä entistäkin kiusallisemman käänteen

mtv 17:12 19.04

Salkkareissa samaan sänkyyn päätyneet Elina ja Samuli tahtovat salata seikkailunsa, mutta salaisuus ei säily kovin pitkään.


Samuli Edelmann tekee yllätyspaluun pop-musiikin pariin – vetäytyi luostariin Antti Tuiskun hovituottajan kanssa

iltalehti 09:00 17.04

Samuli Edelmann on julkaissut uutta musiikkia. Samuli Edelmann on palannut pop-musiikin pariin. Uutuuskappale kantaa nimeä Päästä ne pois. Uutuuskappaleen musiikkivideon on tuottanut Vallilan Vaara. Musiikkivideon ensi-ilta on tänään perjantaina.


Aira Samulinin parvekkeen alapuolella käy kuhina – ensin pirisee puhelin, sitten tanssilegenda ilmestyy kadun yläpuolelle

iltasanomat 07:15 14.04

Lapsenlapsenlapset kävivät Aira Samulinin parvekkeen alla virpomassa. Muutkin ovat käyneet kadulla juttelemassa. – Moni soittaa minulle: tule parvekkeelle, olen kohta siellä, Aira Samulin kertoo.


Samuli Laiho ei puhunut äidistään kavereilleen, sillä hän häpesi – lapsuuden kokemukset jättivät syvän jäljen

iltasanomat 16:39 12.04

Muusikko-säveltäjä Samuli Laihon elämään on vaikuttanut köyhä lapsuus alkoholistiäidin kanssa. Hänet pelasti bändin menestys – kunnes sekin hajosi.


Muusikko Samuli Laiho ei puhunut kavereilleen koskaan äidistään, sillä hän häpesi liikaa – lapsuuden kokemukset jättivät syvän jäljen

iltasanomat 16:39 12.04

Muusikko-säveltäjä Samuli Laihon elämään on vaikuttanut köyhä lapsuus alkoholistiäidin kanssa. Hänet pelasti bändin menestys – kunnes sekin hajosi.


Elämäkerta: Tyttö sinä olet tähti -elokuvaa kuvattaessa juhlittiin ankarasti – Ohjaaja sai tussilla otsaansa elimen nimen

iltalehti 12:54 03.04

Dome Karukosken tuore elämäkerta paljastaa asioita kulissien takaa. Ohjaaja Dome Karukosken ura käynnistyi vuonna 2005 ensi-iltansa saaneesta Tyttö sinä olet tähti -elokuvasta. Sitä ohjatessaan Karukoski oli vielä nuori aloittelija, vasta valmistumassa elokuvakoulusta. Hänellä oli ohjattavinaan oman ikäluokkansa kavereita: Pamela Tola, Samuli Vauramo, Joonas Saartamo ja Eero Milonoff. Elokuvaa kuvattiin Turussa ja Helsingissä ja välillä irroteltiin kunnolla.


Rakkaan kuolema musertaa Salkkarit-hahmon täysin – päätyy hakemaan lohtua tutusta vuoteesta

mtv 17:14 29.03

Samuli on musertunut Victorian kuolemasta ja päätyy hakemaan lohtua Ainolta.


Aira Samulin paljastaa Eevassa passanneensa Ekku Peltomäen pilalle: ”Ei osannut edes kuoria perunoita”

iltalehti 15:21 28.03

Aira Samulin kertoo Eevan haastattelussa, että hän ”vapautti” Peltomäen, jotta tämä itsenäistyisi. Yrittäjä, monitoiminainen Aira Samulin, 93, oli kuusitoista vuotta väkivaltaisessa avioliitossa nuoruudenrakkautensa Helge Samulinin kanssa. Liitosta syntyi kaksi lasta.


Eeva: Samuli Edelmannin Venla-tytär ei puhunut isälleen kuukausiin tämän avioeron jälkeen – nyt heillä on poikkeuksellinen asumisjärjestely

iltasanomat 11:08 26.03

Venla Edelmannilla on erikoinen asumisjärjestely yhdessä isänsä kanssa. Kaksikon välit ovat nykyään lämpimät, vaikka aiemmin he eivät edes puhuneet toisilleen.


Samuli Edelmannin Venla-tytär Eevassa: Kuukausien mykkäkoulu vanhempien eron jälkeen, nyt erikoinen asumisjärjestely isän ja poikaystävän kanssa

iltalehti 08:52 26.03

Venla Edelmann kertoo Eevassa, miten välit Samuli-isään ovat vuosien saatossa muuttuneet. Laulaja-näyttelijä Samuli Edelmann ja Laura Tuomarila erosivat keväällä 2018. Ex-pariskunnalla on kaksi lasta, Venla, 20, ja Ilmari, 15. Äidin ja tyttären suhde tiivistyi eron myötä, mutta isälleen Venla kantoi kaunaa. Taustalla kaihersi muutto Maltalta takaisin Suomeen. Perheellä vierähti toisessa maassa kymmenen vuotta, eikä Venla osannut edes kunnolla suomea kotimaahan palatessaan.


Tältä näyttelijälegenda Samuli Edelmann näytti lapsena – hulvattomassa kuvassa vihreät henkselihousut varastavat huomion

iltalehti 18:06 21.03

Nuoruuskuvahaaste leviää myös suomalaisten julkkisten keskuudessa. Iltalehti uutisoi perjantaina, kuinka myös monet julkisuuden henkilöt ovat osallistuneet sosiaalisen median nuoruuskuvahaasteeseen. Viimeisen vuorokauden aikana nuoruuskuvahaasteeseen on tullut lukuisia uusia nimiä. Yksi tunnetuimmista on näyttelijänä ja muusikkona tunnettu Samuli Edelmann.


Aira Samulin, 93, sulkeutui kotiinsa hallituksen käskystä ja toivoo muiden tekevän samoin – muistuttaa ikätovereitaan tärkeästä seikasta

iltasanomat 06:32 20.03

Aira Samulin on pysytellyt koronaviruksen takia jo viikon kotioloissa.


Juha Tapio ei aio toistaa TVOF-epäonnistumistaan: Panee sen sijaan Samuli Edelmannin asialle

iltalehti 06:28 20.03

Juha Tapion serenadilla kilpailijalle ei ollut toivotunlaista vaikutusta. Niin minä, neitonen, sinulle laulan kuin omalle kullalleni, lauloi Juha Tapio epäonnisesti The Voice of Finlandin alkukaudesta. Epäonnisesti siksi, että hänelle osoitetusta serenadista huolimatta Emilia Virlander, 21, valitsi tähtivalmentajikseen Apulannan Tonin ja Sipen Juha Tapion jäädessä nuolemaan näppejään. Juha Tapio ei saa tänään revanssia, varsinaisesti. Hänen apuvalmentajansa Samuli Edelmann haluaa kuitenkin puhutella Emiliaa paikaltaan.


Salkkarit-hahmo saa vihdoin kauan himoitsemansa suudelman – pysyykö humalainen vehtailu salassa tyttöystävältä?

mtv 19:00 16.03

Salatut elämät -sarjan tiistain jaksossa Samuli lähtee viemään humaltunutta Victoriaa kotiin ja kaksikon välit lämpenevät. Pysyykö humalainen vehtailu salassa?


Hot topics