Kiekko-Pojille kaksi uutta hyökkääjää ? Samuel Salonen matkaa Lahdesta Joensuuhun

jatkoaika.com 08:24 02.06

Joensuun Kiekko-Pojat vahvistaa hyökkäystään Samuel Salosella ja Leevi Kannistolla.


Slovakialainen "no problem" -valmentaja ja erätauot nukkuva suomalaismaalivahti ? Samuel Salosen pitkät kolme vuotta: "Tuli pelkkää hopeaa vähän joka tavalla"

jatkoaika.com 09:25 25.05

Joskus jääkiekko ja elämä näyttävät kurjempiaan puoliaan, mutta yksittäiset valinnat voivat muuttaa kaiken. Samuel Salonen on kokenut tämän edellisten kolmen vuoden aikana. Tässä on hänen tarinansa.


Slovakialainen "no problem" -valmentaja ja erätauot nukkuva suomalaismaalivahti: Samuel Salosen pitkät kolme vuotta ? "Tuli pelkkää hopeaa vähän joka tavalla"

jatkoaika.com 09:25 25.05

Joskus jääkiekko ja elämä näyttävät kurjempiaan puoliaan, mutta yksittäiset valinnat voivat muuttaa kaiken. Samuel Salonen on kokenut tämän edellisten kolmen vuoden aikana. Tässä on hänen tarinansa.


Biseksuaali, lestadiolainen, neljän lapsen isä – mutta ennen kaikkea mies: Samuel Jyrinki, 31, on esimerkki uudesta ilmiöstä

yle 11:00 16.05

Me too -liike on saanut miehet puhumaan herkkyydestään. Sille on tarvetta Suomessakin, sanoo tutkija.


Lestadiolainen perheenisä Samuel piilotteli seksuaalista suuntautumistaan vuosia – kun hän lopulta paljasti totuuden, tapahtui jotain odottamatonta

iltasanomat 12:35 06.05

Sex Tape Suomi -sarjassa tavataan vanhoillislestadiolainen pari, jonka suhdetta ei ole kaatanut se, että Samuel paljasti olevansa biseksuaali.


Tarina 9/11-iskusta TTT:n lavalle – menestys­musikaali kertoo, miten ihminen selviää poikkeus­oloista

iltasanomat 12:07 05.05

Ohjaajaksi useista viime vuosien kassamagneeteista Suomessa vastannut Samuel Harjanne.


Hokin takalinjoille kokoa ja käsiä Vantaalta

jatkoaika.com 08:55 03.05

Kiekko-Vantaan tehokkain puolustaja, Samuel Sikstus, siirtyy Kainuuhun.


Barcelonan ex-tähdeltä hieno ele – auttaa kotimaataan koronakriisin keskellä

iltalehti 00:52 17.04

Samuel Eto’o tekee hyvää kotimaassaan Kamerunissa. Entinen FC Barcelonan ja Kamerunin maajoukkueen tähtihyökkääjä Samuel Eto’o on luvannut toimittaa tarvikkeita sadalle tuhannelle kotimaansa asukkaalle avuksi taistelussa koronavirusta vastaan, kertoo BBC. Eto’o johtaa hyväntekeväisyysjärjestöä Kamerunissa, ja lupaa sen jakavan saippuoita, desinfiointiaineita ja ruokaa 50 000:lle kotitaloudelle neljässä eri kaupungissa. Järjestö jakaa myös 50 000 kasvosuojusta, erityisesti maan taksikuskeja ajatellen.


Pikajuoksulupaus Purola keventää korona-arkeaan rumpujen soitolla – "Nyt päätettiin olla kevät Suomessa"

yle 20:58 15.04

Samuel Purola huipensi hallikautensa 200 metrin Suomen mestaruuteen. Häntä ei vielä kuumota kilparadoille pääsy.


Samuel L. Jackson luki ajankohtaisen iltasadun – tämä jokaisen täytyy kuunnella

stara 11:20 03.04

Kun Hollywood-tähti Samuel L. Jackson kehottaa tekemään tai olemaan tekemättä


Glamourmalli Linda Lusardi sairastui vakavasti koronavirukseen ja joutui sairaalaan – voinnissa tapahtui yhtäkkiä huomattava muutos

iltasanomat 18:58 28.03

Linda Lusardin aviomies Samuel Kane kertoo vaimonsa voinnista Facebook-päivityksessään.


JYP teki ison nipun hankintoja - Nuorten Leijonien maalihain sopimukselle sinetti

iltalehti 20:11 26.03

JYP julkaisi kuusi uutta sopimusta. JYP tiedotti tehneensä sopimukset Patrik Puistolan, Severi Lahtisen, Samuel Heleniuksen, Mikko Salmion, Joni Jurmon ja Aleksi Salosen kanssa. Iltalehti kertoi KooKoossa loppukauden pelanneen Puistolan JYP-sopimuksesta helmikuun alussa.


Risto Räppääjä -tähti Samuel Shipway – lapsitähteys johti rajuun kiusaamiseen: julmin tapaus sattui, kun perheen ovikello soi keskellä yötä

iltasanomat 15:15 21.03

Diagnoosi Touretten syndroomasta ja pakko-oireisesta häiriöstä oli Samuel Shipwaylle helpotus. Musiikissaan hän käsittelee sairauttaan ja luo toivoa muille samassa tilanteessa oleville.


Tunnistatko? Spotifyn listoille noussut uutuusartisti on entinen lapsitähti!

iltalehti 16:14 24.02

Moni kuulija ei tajua, että hiphop-artisti Shipway on sama nuorukainen, joka muistetaan Risto Räppääjä -elokuvien punatukkaisena tähtenä. Samuel Shipway nousi tunnetuksi suosittujen lastenelokuvien Risto Räppääjänä. Hän teki 12-15-vuotiaana kolme elokuvaa ja hänet palkittiin koko Euroopan parhaana lapsinäyttelijänä. Silloin Samuel vain näytteli räppääjää, mutta kovin moni ei tiedä, että nykyään Samuel on myös ihan oikea hiphop-muusikko. Hän on aloittanut uransa kaikessa hiljaisuudessa, eikä moni kuulija tajua, että Shipway-nimellä musiikkia julkaiseva 18-vuotias nuorukainen on elokuvista tuttu tähti.


Tähdet raivostuivat likaiselle venäläiselle: ”Hullua, meillä on entinen epo-mies kultamitalistina”

iltalehti 18:23 15.02

Aleksandr Loginovin maailmanmestaruus pikamatkalla irrotti Ruotsin ja Norjan tähtien kielenkannat. Venäläisen Aleksandr Loginovin MM-kulta lauantaina pikamatkalla irrotti Ruotsin ja Norjan tähtiampumahiihtäjien kielenkannat. –?Se on hullua. Ei ole hyvä, että meillä on entinen epo-mies maailmanmestarina, latasi sijalle 11 päätynyt Ruotsin Sebastian Samuelsson Iltalehdelle.


Ruotsalaistähti tylyttää dopingista kärynneitä urheilijoita – pitää maailmanmestarin selitystä höpöpuheena: ”Kaikki kiinni jääneet sanovat niin”

iltalehti 16:39 12.02

Sebastian Samuelsson haluaisi vähintään tuplata dopingtestien määrän. Ruotsin urheilumaailmaa ravisutti viime viikolla kaksi dopingskandaalia. Ensin kärysi vapaapainin maailmanmestari Jenny Fransson, sitten viime vuoden maastojuoksun Euroopan mestari Robel Fsiha. Käryt ovat aiheuttaneet paljon keskustelua Ruotsissa. Dopingin kitkemisen puolestapuhujana tunnettu ampumahiihtäjä Sebastian Samuelsson, 22, heitti myös lusikkansa soppaan ennen lajin MM-kisoja.


Loukkaantumisten riivaama Vilpas vahvisti rivejään ex-susijengiläisellä

yle 16:48 07.02

45 maaottelua pelannut Samuel Haanpää on ollut on pelannut viimeksi kaudella 2017–2018.


Piispa kertoi koskettavasta viimeisestä kohtaamisesta Matti Ahteen kanssa

iltasanomat 13:30 25.01

–?Hän puhui tavalla, jonka tunsin olevan hänen testamenttinsa. Sen keskeinen ajatus oli, että elämässä on pidettävä linja, jonka kanssa ei tehdä kompromisseja, Ahteiden perheystävä, Oulun emerituspiispa Samuel Salmi kertoi siunaustilaisuudessa.


Samuel Nylundilta kysyttiin, onko hän pudonnut pirikattilaan: Poikkeuksellisen pirteän myyjän puhetulva saa asiakkaat säpsähtämään Vuosaaressa

iltasanomat 08:30 23.01

Samuel Nylund oli nuorena ujo ja hiljainen. Nyt hänet tunnetaan Vuosaaressa iloisena ”Samppana”, jonka perään asiakkaat kyselevät.


Samuel Shipwayn rohkea avautuminen sai herjaajan poistamaan videonsa Youtubesta: "Toivotimme toisillemme hyvät jatkot"

yle 08:00 18.01

Avoin puhe Touretten oireyhtymästä keräsi kiitosta myös erityislasten vanhemmilta.


Hot topics