Halla-aho ja sisä­ministeri Mykkänen löysivät A-studiossa maahan­muuttoon liittyvän asian, josta ovat samaa mieltä iltasanomat 22:22 22.05

Sisäministeri Kai Mykkänen (kok) ja perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho keskustelivat Ylen A-studiossa työperäisestä maahanmuutosta.


Sami Kuronen vahvisti: Temptation Island Suomi saa jatkoa! stara 19:00 22.05

Suomalaiset ovat alkuvuoden aikana saaneet seurata välillä hulvatontakin menoa Temptation


Sami Kuronen iloitsee Instagramissa - Temptation Island Suomi saa jatkoa, haku uudelle kaudelle on alkanut iltalehti 18:20 22.05

Keiden rakkaus kestää, ketkä kestävät viettelyksen. Suosittu Temptation Island Suomi -ohjelma saa jatkoa. Temptation Island Suomen kaikilla kausilla on nähty kyyneleitä ja iloa. On muodostunut uusia pariskuntia, vanhat pariskunnat ovat löytäneet toisensa uudelleen ja pitkään yhdessä olleet pariskunnat ovat päättäneet jatkaa erillään. Nyt ohjelmasta on tulossa viides tuotantokausi. Asiasta kertoo ohjelman juontaja Sami Kuronen Instagram-sivullaan:


Kommentti: NHL:n upein tuhkimotarina on Hollywood-kamaa iltasanomat 22:20 21.05

Vegas Golden Knights uhmaa kaikkia todennäköisyyksiä, kirjoittaa Ilta-Sanomien NHL-kirjeenvaihtaja Sami Hoffrén.


Viikon päästä liput liehuvat siniristilipun 100-vuotisjuhlan kunniaksi MTV 13:26 21.05

Suomen lippu täyttää ensi viikon maanantaina 100 vuotta. Sisäministeriö suosittaa yleistä liputusta koko maahan.


Suomen lippu täyttää 100 vuotta – sisäministeriö suosittaa liputusta koko maahan iltasanomat 13:25 21.05

Suomen lippu täyttää ensi viikon maanantaina 100 vuotta.


Sisäministeri varoittaa Jussi Halla-ahon maahanmuuttomallista: ”Japanin tie on alamäki” uusisuomi 10:26 21.05

Sisäministeri Kai Mykkänen (kok.) lyttää blogissaan perussuomalaisten puheenjohtajan Jussi Halla-ahon näkemyksen ulkomaisen työvoiman saatavuusharkinnan tiukentamisesta.


Sisäministeriltä tyrmäys Jussi Halla-ahon maahanmuuttolinjalle: ”Japanin tie on alamäki” uusisuomi 10:26 21.05

Sisäministeri Kai Mykkänen (kok.) lyttää blogissaan perussuomalaisten puheenjohtajan Jussi Halla-ahon näkemyksen ulkomaisen työvoiman saatavuusharkinnan tiukentamisesta.


Sebastian Aho on MM-kisojen maalikuningas! Upea saavutus sai sinettinsä iltalehti 00:06 21.05

Leijonien turnaus päättyi valtavaan pettymykseen, mutta ainakin Sebastian Aho sai upeaa balsamia haavoilleen. Nuori Carolina-tähti Aho iski turnauksen aikana poskettomat tehot 9+9=18. Se riitti pistepörssin kakkossijaan Patrick Kanen vanavedessä - ja mikä tärkeintä, maalikuninkuuteen. Kun Ruotsin ja Sveitsin MM-finaali eteni jatkoajalle, varmistui samalla, ettei kukaan voi nousta Ahon ohitse edes teoriassa. Vähissä teoreettisetkin uhkaajat toki olivat, sillä lähimmiltäkin uhkaajilta, Rickard Rakellilta ja Mika Zibanejadilta, olisi vaadittu hattutemppua edes tasamaaleihin pääsemiseksi.


Tuusulan valtuuston puheenjohtaja yllättyi valtuutettuun kohdistuvista häirintäsyytöksistä MTV 20:05 20.05

Tuusulan kunnanvaltuuston puheenjohtaja Ruut Sjöblom (kok.) kertoo, että valtuuston ja kunnanhallituksen jäseneen Sami Tammiseen (kok.) kohdistuvat häirintäsyytökset tulivat hänelle yllätyksenä.


Potkut saanut järvenpääläislehtori ja kokoomuspoliitikko aikoo viedä irtisanomisensa oikeuteen - syyttää mediaa iltalehti 19:16 20.05

Sami Tammisen (kok) mukaan lehtijuttujen perusteena on STT:n ja rehtorin tulkinta seksuaalisesta häirinnästä. Toukokuun alussa irtisanottu Järvenpään lukion lehtori Sami Tamminen (kok) ottaa kantaa STT:n lauantaiseen ja uutiseen. STT:n mukaan Tammisen potkujen perusteena on ollut muun muassa toistuva syyllistyminen opiskelijoiden ja kollegoiden seksuaaliseen ja muuhun häirintään. - Väitettyä seksuaalista ahdistelua ja häirintää ei ole millään tavalla mainittu irtisanomisen perusteissa. Sen sijaan perusteisiin on kirjattu vuosien takaisia vanhoja asioita, joita on kaivettu jopa vuodelta 2012. Nämä eivät liity millään tavalla seksuaaliseen häirintään tai ahdisteluun. Tamminen kirjoittaa.


Häirintäkohun keskelle joutunut Järvenpään lukion opettaja aikoo valittaa potkuistaan oikeuteen: "En ole ahdistellut ketään" MTV 19:10 20.05

Järvenpään lukiosta irtisanottu lehtori Sami Tamminen kritisoi blogissaan voimakkaasti tapaa, jolla häneen kohdistuvia syytöksiä oppilaiden seksuaalisesta häirinnästä on käsitelty julkisuudessa.


Asiantuntija herttuatar Meghanin hääpuvusta: "Se, että hän lähti tälle linjalle, miellyttää kovasti" mtv 15:53 19.05

Muotitoimittaja Sami Sykkön mukaan herttuatar Meghanin hääpuku oli yllättävä valinta. 


Saksan sisäministeri haluaa karkottaa Osama bin Ladenin henkivartijana toimineen miehen iltasanomat 00:26 19.05

Tunisialaismies on asunut Saksassa jo yli 20 vuoden ajan.


ISTV esittää: lahtelaisnyrkkeilijä kohtaa suomalaisten tyrmääjän – ”Ei siitä helppoa tule” iltasanomat 16:33 18.05

Sami Enbom kohtaa Tamas Lodin.


Pitkäveto: Balsamia haavoille – Tre Kronor nurin iltasanomat 15:45 18.05

MM-kiekossa on ollut tulikuuma vetoviikko. Tiistaina tehtiin alkulohkojen päätöskamppailuihin saldoksi kuudesta tipsistä viisi kiinni. Meno vain hurjistui torstaisiin puolivälieriin. Kaikki neljä vihjekohdetta osuivat. Välieriin on tarjolla molempiin matseihin vetoideaa.


Lauri Marjamäestä tuli huonoin Leijona-valmentaja yli 30 vuoteen: ”Tuntuu tyhjältä” iltalehti 00:33 18.05

Edellinen ilman arvokisamitalia jäänyt Leijonien päävalmentaja on Rauno Korpi, joka oli ruorissa vuosina 1986-87. Lauri Marjamäen aika Leijonien päävalmentajana päättyi torstai-iltaan. Hänestä tuli ensimmäinen Leijona-luotsi sitten vuosina 1986-87 ruorissa olleen Rauno Korven, joka ei voittanut pestinsä aikana yhtään arvokisamitalia. World Cupissa 2016 Suomi jäi alkulohkoon häviämällä kaikki matsit, viime vuoden MM-kisoissa Suomi oli neljäs, olympiakisoissa ja MM-jäillä 2018 Leijonien pelit päättyivät puolivälieriin.


Labradorinnoutaja Sepe on huumekoirien uusi suomenmestari - vei voiton konkareiden nenän edestä iltalehti 17:02 17.05

Poliisin huumekoirien suomenmestaruuskilpailut järjestettiin 15.-17.5. Turun seudulla. Labradorinnoutaja Sepe voitti poliisin huumekoirien suomenmestaruuden. Sepe vei voiton kokeneempien konkareiden kuonon edestä isäntänsä Sami Hämäläisen ohjaamana. Kaakkois-Suomen poliisilaitoksella Kouvolan poliisiasemalla työskentelevä kaksikko oli nyt ensimmäistä kertaa mukana poliisikoirien arvokisoissa. Mukaan kaksikko lähti työkaverin yllytyksestä. Sepe etsii työkseen myös rahaa sekä aseita.


kuumenivat, riemuennuste ensi viikolla sai bongarit sekaisin siitä, mitä hän

Uutiset