Loimaalla ilotulitettiin 90 miljoonan Eurojackpot-voittajille - ”Voittajat voivat olla torilla juhlassa mukana” iltalehti 21:54 24.02

Veikkaus järjesti Loimaan illassa -15 asteen pakkasessa Kauppatorilla juhlatulituksen. Ilotulituksen on suunnitellut Sami Tammi, joka on suunnitellut vastaavat ilotulitusjuhlat Suomi 100 -juhlaan, Formula1 Dubain kisaan Abu Dhabissa ja Bahrainin kuningasperheelle. - Efektejä on miljoona, eri tasoille tulitetaan sadalla putkella räjähdysainepalloja, joissa on efektipillereitä, Suomen Ilotulitus Oy:n Kristian Björk kertoo.


Loimaalla ilotulitettiin 90 miljoonan Eurojackpot-voittajille, taivaalle ammuttiin omakotitalon hinta - ”Voittajat voivat olla torilla juhlassa mukana” iltalehti 21:35 24.02

Loimaan illassa -15 asteen pakkasessa Kauppatorilla pistettiin euroina omakotitalon hinta ilmoille, kun Veikkaus järjesti juhlatulituksen. Ilotulituksen on suunnitellut Sami Tammi, joka on suunnitellut vastaavat ilotulitusjuhlat Suomi 100 -juhlaan, Formula1 Dubain kisaan Abu Dhabissa ja Bahrainin kuningasperheelle. - Efektejä on miljoona, eri tasoille tulitetaan sadalla putkella räjähdysainepalloja, joissa on efektipillereitä, Suomen Ilotulitus Oy:n Kristian Björk kertoo.


Loimaa ilotulitti 90 miljoonan Eurojackpot-voittajille, taivaalle ammuttiin omakotitalon hinta - ”Voittajat voivat olla torilla juhlassa mukana” iltalehti 21:12 24.02

Loimaan illassa -15 asteen pakkasessa Kauppatorilla pistettiin euroina omakotitalon hinta ilmoille, kun Veikkaus järjesti juhlatulituksen. Ilotulituksen on suunnitellut Sami Tammi, joka on suunnitellut vastaavat ilotulitusjuhlat Suomi 100 -juhlaan, Formula1 Dubain kisaan Abu Dhabissa ja Bahrainin kuningasperheelle. - Efektejä on miljoona, eri tasoille tulitetaan sadalla putkella räjähdysainepalloja, joissa on efektipillereitä, Suomen Ilotulitus Oy:n Kristian Björk kertoo.


Lepistö kehui Leijonien joukkuehenkeä – Kanada-tappiosta jäi nälkää loppukauteen MTV 20:55 24.02

Leijonien olympiaturnaus Pyeongchangissa päättyi puolivälierätappioon Kanadaa vastaan. Puolustaja Sami Lepistö kehui siitä huolimatta Leijonien joukkuehenkeä.


Arvovaltainen ravintolayleisö Koreassa repesi riemuun, kun Iivo Niskanen voitti – Sampo Terho aloitti oluenhuuruisen vetonsa maksamisen uhmakkaasti iltasanomat 14:45 24.02

Suuri suomalaisyleisö seurasi Iivo Niskasen kultahiihtoa paikallisbaarissa Koreassa. Mukana oli arvovieraita aina ministeri Sampo Terhoa myöten.


Kulta-Iivo ja Sami Jauhojärvi kohtasivat toisensa - kumpikin sanoi samat ensimmäiset sanat! iltalehti 12:50 24.02

Iivo Niskanen kohtasi vanhan kultaparinsa Sami Jauhojärven lyhyesti haastattelualueella 50 kilometrin kultakisansa jälkeen. Video: Eurosport. Iivo Niskanen hiihti olympiakultaa!


Tunnistaisitko suosikkijuontajan nuoruuskuvasta? Sami Kuronen julkaisi vakavailmeisen rippikuvansa iltalehti 11:18 24.02

Juontaja Sami Kuronen julkaisi Instagramissa nuoruuskuvansa. Radio- ja televisiojuontaja Sami Kuronen julkaisi lauantaina aamupäivällä Instagram-tilillään kuvan itsestään ilmeisesti rippijuhlistaan. Kuvassa Kurosella on hulmuava pitkä tukka ja hän on pukeutunut valkoiseen kauluspaitaan ja rusettiin. Ilme nuorella miehellä on kovinkin vakava.


Sarjamurhaaja Son of Sam ampui Carlia päähän - kertoo selviytymistarinansa tänään tv:ssä iltalehti 08:21 24.02

Carl Denaro oli tapahtumien aikaan parikymppinen nuori mies. Sarjamurhaaja Son of Sam eli Samin poika piinasi New Yorkia reilut 40 vuotta sitten. Hänen oikea nimensä oli - ja on edelleen - David Berkowitz. Berkowitz jahtasi ja ampui nuoria pareja 1970-luvun lopulla. Kaikkiaan hän murhasi kuusi ihmistä. Kahdeksan loukkaantui. Yksi pahasti loukkaantuneista oli 20-vuotias Carl Denaro. Hän kertoo tarinansa illan dokumentissa, jossa kuullaan myös muita aikalaisia: uhrien läheisiä, todistajia, poliiseja ja toimittajia. Moni heistä ei ole koskaan aikaisemmin esiintynyt julkisuudessa. Samin poika: Sarjamurhaajan jäljillä on valmistunut viime vuonna.


Hiihtokaverusten kiivas sanailu - Iivo Niskaselta kuittailua Sami Jauhojärvelle: ”Hän on sen verran huonommassa kunnossa” iltalehti 13:39 23.02

Liian helppo vai yksi vaikeimmista laduista? Iivo Niskasen ja kumppanien puheet ovat täydellisessä ristiriidassa. Videolla Iivo Niskasen tunnelmia ennen 50 kilometrin kisaa. Kun Iivo Niskanen puhuu, vastuu on kuulijalla.


Paljastus tv:ssä: Varattu Meeri Koutaniemi, 30, rakastui Sami Yaffaan, 54, ensitapaamisella – viisi tuntia työpalaverissa ja se oli menoa iltasanomat 13:37 23.02

Maria Veitola vierailee Sami Yaffan ja Meeri Koutanimen kotona Mallorcalla.


Ranska esitteli uudet, tiukat maahanmuuttolait – ”Milloin on Suomen vuoro?” uusisuomi 11:32 23.02

Perussuomalainen kansanedustaja Sami Savio toivoo Suomen ottavan mallia Ranskan presidentin Emmanuel Macronin hallituksen tekemistä maahanmuuttopolitiikan kiristyksistä.


Ilkka Kanerva nousemassa Veikkauksen hallitukseen - kokoomus täyttää Harkimolta vapautuneen paikan iltalehti 10:33 23.02

Kokoomuksen ehdokas Veikkauksen hallituksen uudeksi jäseneksi on kansanedustaja Ilkka Kanerva. Paikka Veikkauksen hallituksessa vapautui, kun kokoomuksen kansanedustaja Harry Harkimo ilmoitti luopuvansa paikastaan jääviyssyistä. Pitkäaikainen kansanedustaja ja moninkertainen ministeri Ilkka Kanerva oli esillä myös eduskunnan puhemiestä valittaessa. Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo nosti paikalle kuitenkin sisäministerinä istuneen Paula Risikon.


NHL:ssä tehtiin historiallinen vaihtokauppa – vauhtikone Sami Vatasen joukkuetoveriksi MTV 06:01 23.02

Jääkiekkoliiga NHL:ssä tehtiin historiallinen vaihtokauppa Suomen aikaan perjantain vastaisena yönä, kun New York Rangersia edustanut itävaltalaishyökkääjä Michael Grabner matkasi New Jersey Devilsiin.


Kommentti: Aleksander Barkovin jättäminen Selke Trophy -finalistien ulkopuolelle olisi huutava vääryys iltasanomat 21:34 22.02

Aleksander Barkov on poikkeuksellisen kokonaisvaltainen pelaaja ikäisekseen, kirjoittaa Ilta-Sanomien NHL-kirjeenvaihtaja Sami Hoffrén.


Mikko Leppilampi kommentoi eroaan Radio Suomipopilla: ”Monia syitähän tällaisissa jutuissa aina on” iltalehti 15:50 22.02

Näyttelijä kertoi radiohaastattelussa voivansa hyvin ja keskittyvänsä töihinsä. Mikko Leppilampi: Olen tällainen ja se riittää. juontaja Sami Kuronen ei voinut olla kysymättä näyttelijänä ja juontaja tunnetulta Mikko Leppilammelta hänen erostaan malli Maryam Razavista. Pariskunta ehti olla yhdessä noin kahdeksan vuotta. Rasavi kirjoitti erosta blogiinsa, mutta muuten pariskunta on pysynyt hiljaa eron syistä.


Lepistö ihmetteli Leijonien otteita Kanadaa vastaan: "Pelasimme jotenkin oudosti" jatkoaika.com 07:52 22.02

Leijonat joutui olympiaturnauksesta aikaiselle kotimatkalle, kun Kanada oli parempi puolivälierässä. Sami Lepistö ihmetteli ottelun toista erää, jonka Leijonat pelasi hänestä oudosti.


Sami Kuronen ei kaveeraa TIS-kisaajien kanssa: ”Auktoriteetti täytyy säilyttää” iltalehti 21:31 21.02

Sami Kuronen on juontanut kaikki Suomen Temptation Island -kaudet. Sami Kuronen juontaa Temptation Island Suomea jo neljättä kautta. Hän kertoi parien julkistustilaisuudessa eilen tiistaina, ettei koskaan tiedä, mitä tuleman pitää, kun uudelle kaudelle lähdetään. - Mukaan tulevat parit luulevat tuntevansa jo ohjelman ja tietävänsä, miten tätä peliä pelataan, mutta ohjelman rankkuus yllättää aina, Kuronen tietää.


Leijonien varakapteeni hämmästeli: ”Pelasimme jotenkin tosi oudosti” iltasanomat 18:18 21.02

Olympiaturnauksen mitalipelien menettäminen oli iso pettymys Sami Lepistölle.


"Meille sopii paremmin Kanada kuin Etelä-Korea" - Lepistö luottavaisena kohti puolivälierää jatkoaika.com 08:33 21.02

Leijonat joutui eilen vääntämään odotettua huomattavasti tiukemman neljännesvälierän Etelä-Koreaa vastaan. Sami Lepistön mukaan sillä ei kuitenkaan ole enää väliä, vaan joukkue on valmis, kun kiekko putoaa Kanadaa vastaan jäähän.


Uutiset