Katso suorana kello 20.30: Hallitus kertoo, mitä sen juuri sopimaan neljänteen lisäbudjettiin sisältyy – Yle seuraa hetki hetkeltä

yle 20:07 02.06

Neljännen lisäbudjetin kooksi odotettiin jopa neljää miljardia euroa. Yle seuraa tässä jutussa hetki hetkeltä, kun hallitus kertoo päätöksistään.


Veikkausliigan otteluohjelma julkaistaan perjantaina – kauteen sisältyy sääntöerikoisuus, joka on jo tuttu Bundesliigasta

iltasanomat 11:27 01.06

Myös Veikkausliigassa saa tehdä viisi pelaajavaihtoa.


Liikenneministeri Harakka tyrmää vihreiden avauksen: joukkoliikenteen koronakorvaus enintään 100 miljoonaa – ”Ohisalo on kuukauden myöhässä”

iltasanomat 16:44 30.05

Ensi viikolla käsiteltävään lisäbudjettiin sisältyy nopeasti käynnistettäviä liikenteen elvytyshankkeita eri puolelle maata.


Ilpo Kaikkonen sai viime keväänä rajun kasvohalvauksen – näin laulaja voi nyt: ”Ylimääräiset stressit jäivät pois”

iltalehti 07:01 13.05

Viimeiseen vuoteen on sisältynyt muusikko Ilpo Kaikkosen elämässä monenlaisia käänteitä. Muusikko Ilpo Kaikkosen, 30, elämä muuttui viime keväänä kertaheitolla, kun hän sai yllättäen kasvohalvauksen. Alkuun ei ollut tietoa, mistä halvaus johtui. Myöhemmin syyksi osoittautui mitä todennäköisimmin vesirokkovirus. Nyt lähes kokonaan kasvojen vasemman puoliskon halvauksesta toipunut muusikko kertoo Iltalehdelle voivansa hyvin.


Koronan vasta-ainetestit yleistyvät, mutta niihin sisältyy monta muttaa – ylilääkäri: "Väärät johtopäätökset voivat olla kohtalokkaita"

yle 11:47 11.05

Viiden sairaanhoitopiirin Fimlab aloittaa epävarmana pidetyt vasta-ainetestit. THL on tutkinut väestötasolla vasta-aineita ja Uudellemaalla vain harvalla oli niitä.


Harva tunsi Tuula Heikkolan, mutta hänen jäämistönsä yllätti kaikki – Tämä nainen ikuisti kaikessa hiljaisuudessa mykistävän kokoelman ilmakuvia Suomesta

iltasanomat 14:52 10.05

Nykyisissä ilmailupiireissä tuntematon Tuula Heikkola kuvasi aktiivisesti laskuvarjohyppäämistä 1960–1970-lukujen taitteessa. Viime kesänä Heikkolan leski lahjoitti Suomen ilmailumuseolle Heikkolan ilmailuaiheisen jäämistön, johon sisältyy 800 valokuvaa.


Saksa lieventää koronarajoituksia – samalla esiteltiin myös ”Merkelin hätäjarru”

iltasanomat 21:51 06.05

Saksa alkaa purkaa koronaviruksen takia luotuja rajoituksia, mutta suunnitelmaan sisältyy hätäjarru, jos tartunnat alkavat lisääntyä.


Pikkuleijonat kultaan johdattanut valmentaja Pelicansin peräsimeen

MTV 12:23 17.04

Pelicans on pestannut 36-vuotiaan Tommi Niemelän uudeksi päävalmentajakseen. Niemelän sopimus on kaksivuotinen, minkä lisäksi sopimukseen sisältyy vielä optio kausista 2022-24.


Olin vedonlyönnin ammattilainen, isä ja sosiaalinen erakko – sitten kyllästyin alan synkimpään puoleen

iltalehti 12:47 29.03

Iltalehden asiantuntija Pete Käenmäki kertoo oman rehellisen tarinansa vedonlyöntimaailman sisäpiiristä. Henkilökohtainen matkani täysin ammattimaisena vedonlyöjänä kesti reilut kolme vuotta. Siihen ajanjaksoon sisältyivät tuleminen isäksi toista kertaa, työskentely kotitoimistossa, evakko omistusasunnon putkiremontin alta reilun 30 neliön asunnossa, satoja tunteja puhelinkeskusteluita sekä matkustamista työasioiden perässä poikki Suomen ja Pohjoismaiden – noin muun muassa.


KooKoo solmi jatkosopimuksen parhaan pistemiehensä kanssa: ”Helppo päätös”

iltalehti 10:59 20.03

Kaksivuotisen jatkosopimuksen toinen vuosi sisältää option ulkomaille siirtymisestä. KooKoon sisäisen pistepörssin päättynellä kaudella voittanut Kim Strömberg jatkaa Kouvolassa. Joukkue tiedottaa solmineensa 32-vuotiaan hyökkääjän kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen. Strömbergin sopimukseen sisältyy optio siirtymisestä ulkomaille kaudeksi 2021–2022.


NHL:n karmean kyntäjän kurimus yltyy – Karlsson-kauppaan sisältynyt varausvuoro nousemassa arvoon arvaamattomaan

iltasanomat 06:11 31.01

San Josen Tomas Hertlin kausi on ohi. Samalla Ottawassa hymy on herkässä.


Piilossa pysyttelevä Elena Ferrante salaa henkilöllisyytensä: ”Ei kaduta”

iltalehti 08:13 19.01

Kirjailija Elena Ferranten nimenkin uskotaan olevan salanimi. Elena Ferrante on italialainen kirjailija, joka on onnistunut salaamaan henkilöllisyytensä. Itse asiassa koko nimen uskotaan olevan salanimi, pseudonyymi, jonka taakse taiteilija kätkeytyy. Hänestä ei ole olemassa valokuvia, hänen elämäntarinaansa ei kerrota kansilehdissä eikä häntä ole nähnyt kirjamessuilla. Juuri näin Napoli-sarjan myötä maailmanmaineeseen noussut Elena Ferrante on halunnut, suorastaan vaatinut. Piilottelustaan huolimatta Ferrante on osallistunut julkiseen keskusteluun. Se on tapahtunut kirjeitse, erilaisin kirjoituksin ja kirjallisesti toteutettujen haastattelujen avulla. Tekstikokoelma on karttunut vuodesta 1991 lähtien, ja se on julkaistu kirjana nimeltä Frantumaglia: A Writer’s Journey. Kaikki mitä kirjailijasta varmuudella tiedetään, sisältyy teokseen.


Parasta aikaa -näytöksissä nautiskellaan laadukkaan elokuvan lisäksi kahvista

finnkino 00:00 17.01

Parasta aikaa -näytöksissä nautiskellaan laadukkaan elokuvan lisäksi kahvista

Mikä olisikaan parempi tapa yhdistää ajankohtaiset elokuvat, kiireettömät iltapäivät sekä maistuva kuppi kahvia? Finnkinon Parasta aikaa -näytökset ovat väliajallisia elokuvanäytöksiä, joiden 8 euron lipun hintaan sisältyy kahvi.


Eero Ettalan kanssa avioitunut Tuija Pehkonen hehkuttaa: ”En ole koskaan ollut näin onnellinen”

iltalehti 18:25 02.01

Tuija Pehkonen hehkuttaa onneaan avoimesti Instagramissa. Juontaja Tuija Pehkonen ja lumilautailija Eero Ettala avioituivat joulukuun puolivälissä, eikä tämä ole pienin syy siihen, että Pehkonen hehkuttaa kulunutta vuotta elämänsä onnellisimpana. Juontaja kokosi yhteen ajatuksia siitä, mitkä asiat ovat tehneet hänen vuodestaan erityisen onnellisen. – Mun vuosi on ollut tähän saakka elämäni ihmeellisin ja onnellisin. Siihen on tietenkin sisältynyt itkuja ja nauruja, suruakin. Onnistumisia työelämässä, sellaisten unelmien toteutumisia, joista en ikinä olisi edes uskaltanut haaveilla, Pehkonen listaa.


Yksi muutos presidentin uuden­vuoden­puheessa yllätti asian­tuntijan – ”Siitä voi tulla pieni jännite”

iltasanomat 14:24 01.01

Puhetaidon kouluttaja Antti Mustakallion pohtii myös, sisältyikö puheeseen kommentti Antti Rinteelle.


Fortum myy valtaosan pohjoismaisten tuulivoimalaitosten omistuksestaan

yle 17:33 20.12

Kauppaan sisältyy yhteensä kolme toiminnassa olevaa tuulipuistoa Norjassa ja Ruotsissa sekä rakenteilla oleva tuulipuisto Suomessa.


IS: Liigapörssi-peli saa sittenkin jatkua – valitus otettiin käsittelyyn

iltalehti 21:15 18.12

Hallinto-oikeus otti Sanoman valituksen käsittelyyn, uutisoi Ilta-Sanomat. Marraskuun lopussa uutisoitiin, että Poliisihallitus on kieltänyt Liigapörssi- ja Hockey GM -fantasiaurheilupelit. Päätöksen mukaan kyseiset peli rikkovat arpajaislakia. Arpajaisten määritelmä toteutuu, kun toimintaan sisältyy vastike, sattuma ja rahanarvoinen voitto.


Supon päällikkö: Isis-äidit olisivat Suomessa suurempi uhka kuin Syyrian leirillä

iltasanomat 13:53 17.12

Suojelupoliisin päällikön Antti Pelttarin mukaan kumpaankin vaihtoehtoon sisältyy riskejä, mutta Suomeen palatessaan Isis-naiset ja heidän teini-ikäiset lapsensa muodostaisivat todennäköisesti suuremman uhan kuin al-Holin leirille jäädessään.


Riina-Maija Palander kertoo nyt perheensä käsittämättömästä kuviosta – neljä kotia, kolme lasta ja myyntipäällikön työtkin loppuivat

iltasanomat 15:34 15.12

Riina-Maija Palander muutti vuosi sitten rohkeasti ulkonäköään. Ulkoinen muutos kertoi siitä, että myös sisällä myllersi. Viime vuosiin on sisältynyt kipuilua ja oman itsensä etsimistä.


Hot topics