Ketterä tyly vieras Talvisalossa jatkoaika.com 22:11 13.12

Ketterä saapui Talvisaloon SaPKon vieraaksi hakemaan kauden kolmatta voittoa pässipaidoista. Ensimmäinen erä mentiin tasaisissa merkeissä ja molemmat viimeistelivät kaksi maalia. Toisessa ja kolmannessa erässä Ketterä hallitsi peliä ja piti kotijoukkueen poissa vaarallisilta tekopaikoilta. Alun tasainen kamppailu kääntyi lopulta vierailijoiden 5-2-voittoon.


Kuvat: Kaatokännissä kaahannut alaikäinen poika ajoi ulos karmein seurauksin Salossa iltasanomat 18:04 12.12

Erittäin hurjannäköinen tieltä suistuminen tapahtui Varsinais-Suomessa sijaitsevassa Salon kaupungissa tämän vuoden huhtikuussa.


Läheltä piti -tilanne myös Kemissä 2002: Luotsivene oli viisi minuuttia kumollaan kovassa aallokossa ja täyttyi osittain vedellä MTV 17:03 11.12

Perjantai-iltana Porvoon Emäsalossa tapahtunut luotsiveneen onnettomuus oli hyvin poikkeuksellinen. Lauantaina uutisoitiin, että edellinen luotsaukseen liittyvä vakava tilanne on maaliskuulta 2000.


The Chainsmokers ja Sunrise Avenue ensi kesänä Ruisrockiin stara 07:00 11.12

Turun Ruissalossa 6. – 8. heinäkuuta 2018 järjestettävä Ruisrock on


Viihdelehti Stara.fi stara 07:00 11.12

Turun Ruissalossa 6. – 8. heinäkuuta 2018 järjestettävä Ruisrock on


Toimitusjohtaja Porvoon luotsiveneturmasta: ”Se vene täytyy saada nyt ylös sieltä pohjasta” iltalehti 09:18 09.12

Finnpilotin toimitusjohtaja Kari Kosonen kertoo Iltalehdelle, että Porvoon Emäsalon luotsiveneonnettomuuden jälkeen hänen päällimmäiset huolensa ovat yhtiön henkilökunnan jaksamisessa. Porvoon edustalla Emäsalossa tapahtui perjantai-iltana murheellinen onnettomuus. Toistaiseksi tuntemattomasta syystä luotsivene kaatui ylösalaisin ja upposi, kun sitä yritettiin nostaa. Rajavartiolaitoksen mukaan pelastussukeltajat löysivät kahdeksan tunnin operaation jälkeen kummatkin kutterinhoitajan kuolleena. - Sain Merivartiostolta tiedon noin puolenyön jälkeen, että sukeltajat ovat löytäneet molemmat vainajat luotsiveneen ohjaamohytistä. Olen itse ilmoittanut omaisille. Heitä pidettiin ajan tasalla ajan tasalla heti, kun kaatumisen jälkeen selvisi, ketkä meidän työntekijöistä olivat matkalla. Heihin oltiin useita kertoja yhteydessä ennen suruviestiä, Finnpilotin toimitusjohtaja Kari Kosonen kertoo Iltalehdelle.


Aki Juuselan kypärätemppu ei riittänyt TUTOlle – Kasper Piitulainen ratkaisi jatkoajalla jatkoaika.com 22:21 08.12

Tänään Talvisalossa nähtiin Mestis-kamppailua parhaimmillaan, kun yhteen ottivat SaPKo ja TUTO. Ottelu oli tasaista vääntämistä alusta alkaen. TUTOn Aki Juusela viimeisteli kypärätempun toisessa erässä, mutta se ei turkulaisille riittänyt. Kasper Piitulainen ratkaisi jatkoajalle venyneen ottelun ja pässipaidat voittivat loppulukemin 4-3.


Merivartiosto ja luotsiyhtiö erimielisiä Porvoon haverin sääoloista - Finnpilot: ”Normaali tilanne syksyllä” iltalehti 20:15 08.12

Porvoossa kaatunut luotsivene kuuluu valtionyhtiö Finnpilotille. Sen asemapaikka on Emäsalossa. Meripelastuskeskus johtaa parhaillaan Porvoon majakan eteläpuolella kaatuneen luotsiveneen pelastusoperaatiota. Kaksi ihmistä on edelleen kateissa. Luotsiveneen omistavan valtionyhtiön Finnpilotin viestintäpäällikkö Suvi Turkkila kertoo, että kolmihenkisestä miehistöstä luotsi on pelastettu muuhun alukseen.


85-vuotias mies ampui vaimonsa ja itsensä Turun Ruissalossa elokuussa - aseen kahvaan teipattu viesti paljasti motiivin iltalehti 23:46 05.12

85-vuotias mies murhasi vaimonsa järkyttävällä tavalla Turun Ruissalossa elokuussa, ilmenee Lounais-Suomen poliisin esitutkintamateriaalista. Tutkinnassa on selvinnyt, että mies surmasi ensin vaimonsa suunnitelmallisesti ja sitten itsensä. Teon päätteeksi mies ampui itseään päähän suun kautta. Uhria ammuttiin kosketuslaukauksella niskaan. 83-vuotias nainen menehtyi välittömästi.


SaPKo väänsi rutiinilla voiton Peliitoista - ”’Ihan ok’ ei Talvisalossa riitä, eikä se riitä oikein missään muuallakaan” jatkoaika.com 21:48 05.12

Mestiksen häntäpään joukkue Peliitat kiusasi SaPKoa itsenäisyyspäivän aattona pelatussa ottelussa. Heinolalaiset nousivat murheellisen avauserän jälkeen toisessa erässä tasoihin, mutta pässipaidat veivät pisteet lopulta lukemin 4?2.


Puolustusvoimien Pasi-miehistönkuljetusvaunu suistui ojaan Salossa iltasanomat 09:57 04.12

Pasi-merkkinen panssaroitu miehistönkuljetusvaunu suistui ojaan Salossa sunnuntai-iltapäivänä kello 14.40.


Puolustusvoimien Pasi-miehistönkuljetusvaunu suistui ojaan Salossa iltalehti 09:45 04.12

Vaunussa oli tapahtumahetkellä kahdeksan varusmiestä, mutta kukaan ei loukkaantunut. Salossa Vaskiontiellä sunnuntaina kello 14.40 puolustusvoimien Pasi-merkkinen panssaroitu miehistönkuljetusvaunu suistui ojaan, tiedottaa Lounais-Suomen poliisi. Vaunu oli ajoneuvomarssilla jossa kolonnassa oli yli 20 ajoneuvoa.


Pyörätieltä löytyi vainaja Helsingin Laajasalossa iltalehti 19:37 30.11

Poliisi tutkii tapausta kuolemansyyn tutkintana. Helsingin Laajasalosta on löytynyt vainaja torstai-iltana. Vainaja löytyi Isosaarentiellä sijaitsevalta pyörätieltä.


Vanha mies murhasi vaimonsa ja itsensä Ruis­salossa – laukaus tuli naiselle toden­näköisesti täytenä yllätyksenä iltasanomat 14:36 29.11

Vuonna 1932 syntynyt mies ampui vuotta nuoremman vaimonsa ja itsensä käsiaseella Ruissalossa elokuussa. Aseesta löytyi laboratoritutkimuksissa jälkiä ainoastaan miehen dna:sta.


Poliisin esitutkinta vahvisti: Iäkäs mies surmasi ensin vaimonsa ja sitten itsensä Turun Ruissalossa iltalehti 13:16 29.11

Poliisi on saanut päätökseen Turun Ruissalossa viime kesänä paljastuneen murhan tutkinnan. Poliisi aloitti esitutkinnan 16. elokuuta, kun pariskunta löydettiin ammuttuina Turun Ruissalossa Jarno Saarisen tien ja Pikku Pukintien risteyksessä. Pariskunnan mies oli syntynyt vuonna 1932 ja nainen vuonna 1933.


Mies potki autoja housut kintuissa ja esitteli sukuelimiään kahvilan asiakkaille Salossa iltalehti 10:40 09.11

Ravintolasta poistettu mies myös esitteli sukukalleuksiaan kahvila-asiakkaille. Salossa nähtiin tiistaina aimo annos paljasta pintaa, kun alkuillasta ravintolasta poistettu mies riekkui päihtyneenä housut kintuissa kaupungin ydinkeskustassa. Anniskeluravintolasta häiriökäyttäytymisen vuoksi poistettu mies potkaisi kiukuspäissään lommon kadun varrella pysäköitynä olleen auton kylkeen. Tämän jälkeen hän jatkoi matkaansa läheisen kahvilan edustalle esittelemään paljasta alavartaloaan kahvilan ikkunoiden luo. Esiintymistä oli todistamassa vielä avoinna olleen kahvilan asiakaskunta.


Mies rusikoi autoja sukuelin paljaana – päätyi poliisiasemalle iltasanomat 10:35 09.11

Poliisi pysäytti sekavasti käyttäytyneen miehen Salossa.


Uutiset