Hermeksen vuoro hakea pisteet Kankaan montusta – IPK ui tällä hetkellä syvissä vesissä jatkoaika.com 22:19 17.01

Iisalmen Peli-Karhujen alavireiset otteet saivat jatkoa keskiviikkona kotiluolassa, kun Kokkolan Hermes kävi vieraisilla hakemassa kolme arvokasta sarjapistettä. Joukkueen peli on tällä hetkellä tukevasti takalukossa ja voittamisen pakko takoo pelaajien takaraivossa.


Kanadalaishyökkääjä Dan Correale Kansasista IPK-paitaan ? Kaukaloon heti, kun siirtopaperit kunnossa jatkoaika.com 20:00 16.01

Iisalmen Peli-Karhut vahvistaa rivejään hieman heikomman jakson jälkeen kanadalaishyökkääjällä. 26-vuotias Dan Correale saapuu Iisalmeen ECHL-joukkue Kansas City Mavericksista.


Kanadalaishyökkääjä Dan Correale Kansasista IPK-paitaan ? kaukaloon heti, kun siirtopaperit kunnossa jatkoaika.com 20:00 16.01

Iisalmen Peli-Karhut vahvistaa rivejään hieman heikomman jakson jälkeen kanadalaishyökkääjällä. 26-vuotias Dan Correale saapuu Iisalmeen ECHL-joukkue Kansas City Mavericksista.


Mikko Juusola lainalle KalPasta Peli-Karhuihin – Nuori lupaus mukana viikon kolmessa kamppailussa jatkoaika.com 17:28 15.01

Iisalmen Peli-Karhut saavat vahvistusta viikon kolmeen kamppailuun Mikko Juusolasta KalPan A-nuorista. Laina sovittiin jo viime viikolla yhdessä KalPan A-nuorten valmentajan Tommi Miettisen kanssa.


Sarjajumbo Peliitat haki voittomaalikilpailuvoiton IPK:sta ? Peli-Karhujen peli tukevasti takalukossa jatkoaika.com 21:47 13.01

Iisalmen Peli-Karhut on hyvän kuuden pelin pisteputken jälkeen ajautunut pahaan pelilliseen kriisiin. IPK:n kurimuksen hyödynsi lauantaina vuorostaan Peliitat, joka nappasi mukaansa kaksi sarjapistettä voittomaalikilpailun kautta numeroin 5?4.


90 vuotta täyttävä selostajalegenda Pentti Salmi muisteli sota-ajan korispelejä – ”Monta kertaa mentiin Sokoksen pommisuojaan” iltasanomat 07:49 13.01

Pentti Salmen ensimmäiset muistikuvat urheilusta ovat jo Berliinin olympiakisoista 1936.


Espoon Technopoliksessa home-epäily: Työntekijöille tarjottu väistötiloja selvitysten ajaksi iltalehti 13:21 11.01

Toistaiseksi hometta ei ole löytynyt, mutta syytä usean työntekijän saamiin hengitysoireisiin selvitetään. Iltalehden saaman vinkin mukaan Espoon Otaniemessä sijaitsevassa Technopoliksessa oli home-epäily. Iltalehden lähde kertoo, että yhdestä huoneesta, jossa työskentelee neljä ihmistä, on kolmella todettu astma ja neljännellä epäillään sisäilmaan liittyvää sairautta. Pääkaupunkiseudun yksikön johtaja Erika Salmenvaara vahvistaa, että hänen tietojensa mukaan astmaoireita on ollut yhdessä huoneessa työskentelevillä henkilöillä.


KeuPa tyly vieras Iisalmessa – Tehoton ja haluton IPK taipui kotihallissaan jatkoaika.com 21:45 10.01

Iisalmen Peli-Karhut oli varsin hampaaton isäntä, kun sarjajohtaja KeuPa kävi hakemassa kauden ensimmäisen voittonsa Iisalmesta lukemin 2?3. Vaikka lukemat olivatkin näennäisesti tasaiset, itse peli ei sitä ollut. Vieraat veivät ottelua koko kuusikymmentä minuuttia ja kotijoukkue onnistui käytännössä illan molemmista maalipaikoistaan.


Halpa-Halli aloittaa yt-neuvottelut: ”Haluamme keskittyä meidän olennaiseen bisnekseemme” iltalehti 17:49 09.01

Halpa-Hallin varatoimitusjohtajaAri Isohella kertoo, että ketjulla pyyhkii tällä hetkellä hyvin. Suomen toiseksi suurin halpamyyntiketju, kokkolalainen Halpa-Halli aloittaa noin 20 työntekijää koskevat yt-neuvottelut. Yt-neuvottelut koskevat kangaskauppa HHkangasta Kokkolassa sekä Kiimingin, Raahen, Kokkolan, Nivalan ja Iisalmen HHsport-yksiköitä ja lisäksi HHsport-verkkokauppaa.


Kainuun sähkökatkosten korjaus edistynyt – pahimmalla Suomussalmen alueella enää 1700 sähkötöntä asiakasta MTV 23:00 06.01

Tykkylumen aiheuttamien sähkökatkosten korjaaminen on hiljalleen edistynyt. Esimerkiksi katkosten pahimmin koettelemalla alueella Suomussalmella sähköttömiä asiakkaita oli ennen kello yhtätoista enää alle 1? 700, kun heitä aiemmin illalla oli noin 2? 400.


Suomussalmen lumitilanne kaatoi Riston pihaan kymmeniä puita – ”Ihan silmissä kaatuu tuota mehtää” iltasanomat 16:49 06.01

Itärajalla laajassa Suomussalmen kunnassa on kärsitty jo yli viikko toistuvista sähkökatkoista poikkeuksellisen tykkylumitilanteen takia.


Sähköt poikki yli 2 000 suomussalmelaiselta – hallintojohtaja: ”Helpotusta ei luvassa” iltasanomat 11:17 06.01

Itärajalla laajassa Suomussalmen kunnassa on kärsitty jo yli viikko toistuvista sähkökatkoista poikkeuksellisen tykkylumitilanteen takia.


Peliitat mursi kotikirouksensa – IPK kaatui näytöstyyliin jatkoaika.com 23:00 05.01

Harvinaisen kovassa kotikurimuksessa kärvistellyt Peliitat sai pitkään kaipaamansa kolmen pisteen kotivoiton. Iisalmen Peli-Karhuista ei ollut perjantaina vastusta Peliittojen lyödessä tauluun tyrmäävät 6-0-lukemat.


Hurja viikonloppu edessä Kainuussa, asukkaita evakuoidaan – Kunnanjohtaja: Ei olla totuttu näin pitkiin sähkökatkoihin MTV 15:57 04.01

Kainuulaisessa Hyrynsalmen kunnassa varaudutaan evakuointeihin pitkään jatkuneiden sähkökatkojen takia.


Hurja viikonloppu edessä Kainuussa: Lisää sähkökatkoja, asukkaita evakuoidaan – Kunnanjohtaja: "Naapuriapu on näyttänyt voimansa" MTV 15:57 04.01

Kainuulaisessa Hyrynsalmen kunnassa varaudutaan evakuointeihin pitkään jatkuneiden sähkökatkojen takia.


Kainuussa varaudutaan asukkaiden evakuointiin sähkökatkojen takia – Kunnanjohtaja: "Ei syytä paniikkiin" MTV 15:32 04.01

Kainuulaisessa Hyrynsalmen kunnassa varaudutaan evakuointeihin pitkään jatkuneiden sähkökatkojen takia.


Hyrynsalmen kunta varautuu asukkaiden evakuointiin - sähkökatkot piinanneet lähes viikon iltalehti 13:58 04.01

Kunnanjohtajan mukaan kunnan on mietittävä, minne pitkään ilman sähköä olevat asukkaat voidaan tarvittaessa majoittaa. Tykkylumen aiheuttamat sähkökatkot ovat hankaloittaneet asukkaiden elämää Hyrynsalmella jo lähes viikon. Hyrynsalmen kunnanjohtajan Heimo Keräsen mukaan kunta valmistautuu evakuoimaan ilman sähköä olevia asukkaita. Asiasta kertoi ensimmäisenä . - Ennusteet viittaavat siihen, että säätilanne ei tästä ainakaan parane. Voi olla, että tilanne huononee. On varauduttava siihen, että pystytäänkö pitkään sähköttä olleissa talouksissa enää asumaan, Keränen kertoo Iltalehdelle.


Suomussalmen Sexi-Lomat oli vuoden 1989 eriskummallisin yritys – Mitä keksijälle kuuluu nyt? iltasanomat 20:01 31.12

Vuonna 1989 Eero Seppänen pani omaisuutensa likoon tehdäkseen Suomussalmesta Suomen kuuluisimman seksipitäjän. Julkaisemme suositun jutun viime syyskuulta nyt uudelleen.


Kaikki pääsevät nyt ilmaiseksi kylpylään Suomussalmella – tykky katkoo sähköjä iltasanomat 15:10 31.12

Kylpylässä olisi nyt mahdollista uida ja saunoa ilmaiseksi. Suomussalmen asukkaat ovat kuitenkin sen verran omavaraisia, että suurta yleisöryntäystä ei ole näkynyt sähkökatkoista huolimatta.


Kuvat: Tykkylumi painaa puut kaarelle – kuopiolainen Esko: "Taakka on pian heikoille katoille liikaa" MTV 14:19 30.12

Tykkylumi on aiheuttanut ongelmia maan itäosissa, sillä useat ovat ilman sähköä lumen katkottua voimajohtoja. Esko Juntunen napsi kuvia kauniista, mutta painavasta lumesta Iisalmen Pörsänmäeltä. 


Uutiset