Salatut elämät -näyttelijä Irina Vartia avautuu tuoreesta avioerostaan: ”Hyeenat räksyttää, mutta me ei välitetä muiden draamoista” iltalehti 17:00 20.01

Salatut elämät -näyttelijä Irina Vartia avautuu avioerostaan Instagram-julkaisussaan. Apu-lehti uutisoi hiljattain Salatut elämät -sarjasta tutun näyttelijä Irina Vartian hakevan miehensä kanssa avioeroa. Pari oli naimisissa vuodesta 2009 lähtien. Nyt Vartia julkaisi Instagram-postauksen, jossa hän puhuu avioerostaan.


Salkkaritähti Monika Lindemanin Darren-rakas pyrki TVOF-kilpailuun - Lindeman lohduttaa rakastaan: ”Tää jäbä on kultaa” iltalehti 15:10 20.01

Salatut elämät -sarjasta tutun näyttelijä Monika Lindemanin Darren-miehen tie tyssäsi The Voice of Finland -ohjelmassa. The Voice of Finland -ohjelman seitsemäs kausi pyörii parhaillaan Nelosella. Eilisessä jaksossa onneaan kokeili brittiläinen Darren McStay. Hän on naimisissa Salatut elämät -sarjasta tutun näyttelijä Monika Lindemanin kanssa. Lindeman tunnetaan Salatuissa elämissä rikostutkija Linda Eerikäisenä. Valitettavasti McStayn esitys ei perjantaina televisiossa nähdyssä jaksossa riittänyt jatkopaikkaan. Lindeman lohduttaa rakastaan Instagram-tilillään julkaisemassa kuvassa. Parilla on kuvassa hieman pettyneet ilmeet.


Salatut elämät -näyttelijä Olga Temonen juhlii neljäkymppisiään - myös Tuukka-rakas pukeutunut juhlien teemaväriin iltalehti 18:44 19.01

Näyttelijä Olga Temonen kertoi Instagram-tilillään juhlivansa viikonloppuna neljäkymppisiään. Näyttelijä Olga Temonen tuli suurelle yleisölle tunnetuksi Noora Autiona vuosina 2007-2008 ja 2009-2010. Viime syksynä näyttelijä teki paluun sarjaan. - On ollut ihanaa verestellä vanhoja muistoja. Oli mukava huomata, että samat tutut rutiinit muistuvat mieleen vielä kahdeksan vuoden jälkeenkin, Temonen kertoi MTV:lle viime keväänä.


Salkkarit-kaunotar Monika yllättää The Voice of Finlandissa – kannustaa brittirakastaan iltasanomat 14:28 17.01

Salatut elämät -sarjasta tuttu Monika Lindeman nähdään perjantaina The Voice of Finlandissa.


Kuva: Esikoistaan odottavan ex-Salkkarit-tähden synnytys lähestyy – enää muutama viikko mtv 14:23 15.01

Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä ja malli Mia Ehrnrooth odottaa ensimmäistä lastaan. 


Salkkarit-Benjamin joutuu kuumottavaan tilanteeseen – kurkista vuoden ensimmäisiin jaksoihin mtv 11:30 14.01

Salatut elämät -sarjan juonipaljastusvideossa kurkistetaan uuden kauden ensimmäisiin käänteisiin. Tulevalla viikolla Monica tulistuu sisarelleen voimakkaasti ja Kalle saa uutta suuntaa elämäänsä.


Tämä nelikko kääntää päät — vaaleat Salatut elämät -kaunottaret juhlivat viimeisen päälle tyylikkäinä iltalehti 09:03 13.01

Monika Lindeman, Irina Vartia, Tiia Elg ja Nora Rinne säteilivät Venla-gaalassa, vaikka voittoa ei tullutkaan. Salatut elämät oli Kultainen Venla -gaalassa ehdolla Vuoden ohjelmaksi. Sarja jäi kuitenkin ilman palkintoa. Salatut elämät -näyttelijät Monika Lindeman, Irina Vartia, Tiia Elg ja Nora Rinne vakuuttivat, että pettymys ei heitä vaivaa. Iloiset naiset aikoivat suunnata gaalaporukan yhteisille illallisille ja aikoivat miettiä sen jälkeen, jatkavatko vielä iltaa.


Kuva: Salkkarit-tähden reidessä loistaa nyt majakka – Mikko Parikka esitteli isoa tatuointiaan mtv 16:36 12.01

Salatut elämät -näyttelijä Mikko Parikka esitteli Instagramissa reidessään olevaa isoa tatuointia.


Salatut elämät -sarjan Mikko Parikka esittelee massiivista reisitatuointiaan iltalehti 13:19 12.01

Näyttelijä Mikko Parikka on antanut nakuttaa oikeaan reiteensä ison kuvan. Mikko Parikka julkaisi perjantaina sosiaalisessa mediassa otoksen, jossa hän esittelee reiteensä tehtyä tatuointia. Parikan oikeassa reidessä näyttää olevan mustavalkokuva majakasta, joka sädehtii valoa myrskyisen meren ja salamoivan taivaan äärellä. - Olen antanut erään naisen tehdä minulle kipeitä asioita monta kertaa ja useiden tuntien ajan ja teen niin jatkossakin, Parikka kiittää kuvan ohessa tatuoijaansa.


Salatut elämät -näyttelijä Irina Vartia: Avioero! iltalehti 12:39 11.01

Salatut elämät -sarjan näyttelijä Irina Vartian yhdeksän vuoden avioliitto on päättymässä. Salatut elämät -sarjasta tuttu Irina Vartia on laittanut avioeron vireille yhdessä miehensä kanssa. Asia selviää Pirkanmaan käräjäoikeudesta. Avioeroa on haettu joulukuun 10. päivänä.


Pitkä liitto ohi! Salkkarit-tähti Irina Vartia hakee avioeroa mtv 11:36 11.01

Salatut elämät -ohjelman suosikkinäyttelijä hakee avioeroa pitkäaikaisesta kumppanistaan. Erosta kertoi ensimmäisenä Apu-lehti.


Salatut elämät -suosikkinäyttelijä Irina Vartia: avioero! iltasanomat 10:43 11.01

Irina Vartia ja hänen miehensä jättivät erohakemuksen joulukuussa.


Salkkari-kaunotar Johanna Puhakka rantalomalla - heittelee kärrynpyöriä bikineissään iltalehti 07:14 08.01

Salatut elämät -näyttelijä Johanna Puhakka ottaa paratiisilomastaan kaiken irti. Salatut elämät -sarjasta tuttu Johanna Puhakka on laittanut Instagramiinsa upeita kuvia Panaman-lomastaan. Johanna on nauttinut sekä luonnosta että toisaalta myös shoppailusta.


X-Files-tähti Gillian Anderson vahvistaa: Viimeinen kausi sarjassa iltalehti 20:16 01.01

Ei ole tietoa, aiotaanko The X Files -sarjaa jatkaa, vaikka Scullya näyttelevä Gillian Anderson lopettaa. Gillian Anderson on vahvistanut, että tuleva The X-Files- eli Salatut kansiot -kausi on hänen viimeisensä. mukaan Dana Scullyn roolihahmon tarina tulee kauden aikana päätökseensä. Sivuston mukaan ei ole kuitenkaan tietoa, jääkö tuleva yhdestoista kausi sarjan viimeiseksi, vai jatkuuko tarina ilman Scullya. Tulevalla kaudella nähdään kymmenen uutta jaksoa, joissa Scully jatkaa yhteistyötä David Duchovnyn esittämän Fox Mulderin kanssa.


Muistatko vielä tämän liikuttavan kohtauksen Salkkareista? Ismo menetti tyttärensä mtv 17:30 01.01

Salatut elämät -ohjelman rakastettu roolihahmo Ismo Laitela on kokenut kovia. Muistatko, kun hän menetti tyttärensä?


Sensuellia ja ronskia! Tässä ovat Salkkareiden syksyn intiimeimmät kohtaukset mtv 18:05 31.12

Salatut elämät -ohjelma suuntaa joulutauolle ja palaa ruutuun uusin jaksoin ensi vuoden puolella. Kokosimme syksyn rohkeimmat kohtaukset.


Suosikkisarja nosti esiin salatut kansiot – Kuinka paljon Britannian skandaalikuningas Edvard kaveerasi natsien kanssa? iltasanomat 13:31 25.12

Edvard hymyilee kuuluisassa valokuvassa yhdessä Adolf Hitlerin kanssa.


28 vuotta salatut brittitiedot: Tiananmenin verilöylyssä kuoli yli 10 000 ihmistä iltasanomat 12:32 23.12

Kiinassa Tiananmenin verilöylyssä kuoli yli 10 000 ihmistä, osoittaa brittiläinen salainen diplomaattisähke, jonka uutistoimisto AFP näki Britannian kansallisarkistossa.


Kurkista Salkkareiden viimeisiin juonipaljastuksiin – Janne antaa tunteilleen vallan mtv 11:30 17.12

Salatut elämät -sarjan juonipaljastusvideossa kurkistetaan ensi viikon käänteisiin. Tulevalla viikolla Janne antaa vihdoin todellisille tunteilleen vallan. 


Salatut elämät -video: Tätä tapahtuu kulissien takaa - pieleen menneet kohtaukset julki iltalehti 14:00 13.12

Salatut elämät -ohjelman on julkaissut hauskan koosteen siitä, mikä kaikki kuvauksissa voi mennä pieleen. Salatut elämät -sarjan virallisella Youtube-kanavalla on nähtävillä se, millaista kuvausten kulisseissa on. Tosin suurin osa työstä on pelkkää asiallista kohtausten kuvaamista, mutta toisinaan näyttelijät sotkeutuvat sanoissaan tai yksinkertaisesti saavat järjettömiä naurukohtauksia.


Uutiset