Saksalaisjätin pomo Karl-Heinz Rummenigge vaatii, että Bundesliiga pelataan loppuun

iltasanomat 08:28 31.03

Saksan pääsarja Bundesliiga on ollut koronaviruspandemian takia jäissä maaliskuun puolivälistä.


Tennispomo: Wimbledon perutaan ensimmäistä kertaa sitten toisen maailmansodan

iltalehti 21:25 30.03

Urheilutapahtumia on peruttu tai lykätty ympäri maailmaa. Wimbledonin tennisturnausta ei ole peruttu sitten toisen maailmansodan. Tänä vuonna peruminen on kuitenkin edessä, Saksan tennisliiton varapuheenjohtaja Dirk Hordoff sanoo. – Tarvittavat päätökset on jo tehty. Wimbledon päättää perumisesta tulevana keskiviikkona. Siitä ei ole epäilystäkään. Tämä on tarpeellista nykytilanteessa, Hordoff sanoi USA Todayn mukaan Sky Sportsin saksalaiselle versiolle.


Saksan tv-katsojat hieraisivat silmiään: nuori Lilyana esitti miljoonayleisön edessä suomenkielisen hittikappaleen

iltasanomat 13:14 30.03

Sunrise Avenuen fani lauloi Irinan Hiljaisuus -kappaleen Saksan The Voice Kids -ohjelmassa.


Jättiyllätys Saksan The Voice Kidsissä: teinityttö hurmasi laulamalla suomeksi Irinan hitin - ”Mitä kieltä tuo on?”

iltalehti 11:57 30.03

Saksan The Voice Kids -ohjelmassa esiintyi sunnuntaina tyttö, joka löysi suomenkielisen kappaleen Vain elämää -ohjelmasta. Saksan The Voice Kids -lauluohjelmassa nähtiin sunnuntaina varsin poikkeuksellinen esitys, kun 15-vuotias saksalaistyttö Lilyana asteli lavalle kitaransa kanssa. Punaruudulliseen flanellipaitaan pukeutunut Lilyana hämmästytti sekä tuomariston että monet televisionkatselijat alkaessaan laulaa suomeksi. Irinan Hiljaisuus-kappaleen tulkinta sai myös tuomariston arvuuttelemaan, onko kyseessä suomen vai ruotsin kieli.


Saksan Hessenin osavaltion talousministeri on kuollut – koronakriisin kanssa paininut poliitikko löytyi junaradan varrelta

iltasanomat 19:34 29.03

Saksan kristillisdemokraattien CDU-puolueen ministerin epäillään tehneen itsemurhan.


Tuhkaako korona myös demokratian? Pandemia palautti Eurooppaan vahvan valtion, mutta pitkä kriisi vaatii myös uudenlaista kansalaisuutta

yle 08:00 29.03

Unkarissa keskitetään jo valtaa, Suomessa demokratiaa koettelee ohjeiden uhmaaminen. Saksan koronataistelussa vedotaan solidaarisuuteen.


Illanvietossa syntyi idea, jonka nerous hoksattiin vuosikausia myöhemmin – Olympiastadionin ampumahiihtokisa ei kiinnostanut juuri ketään

iltalehti 09:02 28.03

Maailman parhaat ampumahiihtäjät kilpailivat Helsingin ytimessä 36 vuotta ennen hiihtoporukkaa. DDR karkasi, Länsi-Saksan miehen patruunat hukassa. Ampumahiihtoliiton valmennuspäällikkönä toiminut Matti Haapoja sai talvella 1985 päähänsä innovaation. Vielä tuolloin idean nerokkuutta ei hoksattu.


Päättynyt kausi oli Euroopassa yleisömenestys ? Liiga oli katsojamääriltään kuudenneksi suurin

jatkoaika.com 18:27 26.03

Sveitsin NLA houkutteli ensimmäisenä eurooppalaisena sarjana otteluihinsa keskimäärin yli 7 000 katsojaa ottelua kohden. Saksan DEL nousi Venäjän ylikansallisen KHL:n ohi yleisötilaston kakkossijalle. Suomen Liiga jäi tilastossa kuudenneksi.


Helsingin olympialaisten mitalisti kuoli – oli juuri täyttänyt 90 vuotta

iltasanomat 16:34 26.03

Helsingin olympialaisten mitalisti ja kahdeksankertainen Saksan mestari Edi Ziegler on poissa.


Bundesliigan neljältä suurimmalta seuralta upea ele hätää kärsiville seuroille

MTV 16:04 26.03

Bayern München, Borussia Dortmund, Leipzig ja Bayer Leverkusen antavat jalkapallon Saksan Bundesliigassa ja toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaaville seuroille yhteensä 20 miljoonaa euroa.


Hradeckyn ja Pohjanpalon Leverkusen mukana tukemassa muita seuroja: jakoon peräti 20 miljoona euroa

yle 16:04 26.03

Bayern München, Borussia Dortmund, Leipzig ja Bayer Leverkusen antavat jalkapallon Saksan Bundesliigassa ja toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaaville seuroille yhteensä 20 miljoonaa euroa.


Berliiniläisyrittäjät koronaelvytyksestä Ylelle: “Miksi ottaisimme nyt lainaa, kun emme tiedä, milloin saamme jatkaa toimintaamme?”

yle 06:10 26.03

Saksan hallituksen 156 miljardin euron tukipaketti koronakriisistä kärsiville yrityksille on sodanjälkeisen ajan suurin. Yrittäjät uskovat silti, että moni firma ei selviä kriisistä taloudellisesti.


Saksan suurseurojen pelaajat suostuivat leikkaamaan palkkojaan - Messi ja kumppanit kieltäytyivät radikaalista ehdotuksesta

iltalehti 21:06 25.03

Bayern Münchenin ja Borussia Dortmundin pelaajat ovat suostuneet väliaikaisesti alentamaan palkkojaan. Koronakriisin moukaroimat mahtiseurat pohtivat parhaillaan, miten ne selviävät massiivisista palkkakustannuksistaan. BBC uutisoi, että Bundesliigan kahden mahtiseuran pelaajat ovat osallistuneet talkoisiin lievittääkseen seurojensa ahdinkoa.


IIHF lätkäisi pitkiä kilpailukieltoja jääkiekkoilijoille - KHL-puolustaja kärysi kokaiinista

iltalehti 18:15 25.03

Kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF on langettanut kolme kilpailukieltoa. IIHF kertoo kotisivuillaan julkaistussa tiedotteessa, että Michael Budd, Kirill Djakov ja Vladislav Nikiforov ovat syyllistyneet dopingrikkeisiin ja asetettu kilpailukieltoon. Kanadalainen Budd, 30, on saanut 24 kuukauden kilpailukiellon annettuaan kokaiinia sisältävän dopingnäytteen pelatessaan Saksan kolmannella sarjatasolla syksyllä 2017.


Saksan liittopäivät hyväksyi jättimäisen tukipaketin

iltasanomat 17:38 25.03

Saksan liittopäivät on hyväksynyt 1 100 miljardin euron arvoisen tukipaketin koronaviruksen taloustuhojen rajoittamiseksi.


Presidentti Niinistö keskusteli Saksan liittopresidentin kanssa koronapandemian vaikutuksista

iltasanomat 16:34 25.03

Niinistön mukaan keskustelussa painotettiin kansainvälisen lääketieteellisen tutkimusyhteistyön tärkeyttä.


Saksan armeijan tilaamat miljoonat hengityssuojaimet katosivat Keniassa

iltasanomat 13:20 24.03

Lehtitietojen mukaan lähetys ilmeisesti katosi kenialaisella lentokentällä.


Onko Saksan koronatilanteessa tapahtumassa käänne? IS seuraa

iltasanomat 19:01 23.03

IS seuraa koronavirusepidemian kehittymistä hetki hetkeltä. Seurannan löydät artikkelin lopusta.


Angela Merkeliltä ei löytynyt koronavirusta

iltasanomat 17:50 23.03

Saksan liittokansleri Angela Merkelille tehty koronavirustesti on negatiivinen, kertoo hallituksen tiedottaja.


Hot topics