Jääkärien kotiinpaluusta 100 vuotta – katso kuvat paraatista MTV 22:32 25.02

Jääkäreiden kotiinpaluun 100-vuotisjuhlaa on vietetty viikonloppuna Pohjanmaalla Vaasassa. Saksassa sotilaskoulutuksen saaneiden jääkäreiden pääjoukko palasi Vaasaan 25. helmikuuta 1918.


Moniveto: Saadaanko Saksaan ylläriä? iltasanomat 21:36 25.02

Maanantai-illan Monivedossa haetaan kerrointa pelaamalla ainakin osittain saksalaista suurseuraa vastaan.


Markel nosti haastajansa Jens Spahnin, 37, ministeriksi iltalehti 20:02 25.02

Liittokanslerin kärkevin arvostelija nousee Saksan terveysministeriksi. Saksan liittokansleri Angela Merkel vahvisti sunnuntaina tukevansa Jens Spahnia, 37, maan uudeksi terveysministeriksi. Spahn on kunnostautunut Merkelin kärkevimpänä arvostelijana puolueen sisällä ja kritisoinut muun muassa Merkelin maahanmuuttopolitiikkaa. Merkelin kristillisdemokraattinen CDU-puolue käy hallitusneuvotteluja sosiaalidemokraattipuolue SPD:n kanssa.


Merkel nostaa kärkkäimmän kriitikkonsa terveysministeriksi – Jens Spahn vaatii käännöstä oikealle iltasanomat 19:30 25.02

Saksan liittokansleri Angela Merkel on päättänyt antaa paikan uudessa hallituksessa kärkkäimmälle haastajalleen.


Poliisilla hämmentävä pelastustehtävä – humalaiset olivat jumissa mallinukessa ja RC-autossa stara 19:00 25.02

Humalaisille sattuu ja tapahtuu. Tämän saivat taannoin todeta Saksalaiset poliisit,


Viihdelehti Stara.fi stara 19:00 25.02

Humalaisille sattuu ja tapahtuu. Tämän saivat taannoin todeta Saksalaiset poliisit,


Saksa ja Ranska kehottavat Venäjää patistamaan Syyriaa tulitaukoon iltasanomat 18:16 25.02

Taistelu Itä-Ghoutan "terroristiryhmiä" vastaan jatkuu, sanoi Assadia tukevan Iranin asevoimien edustaja.


16-vuotias tyttö puukotti 15-vuotiaan toverinsa kuoliaaksi parkkitalossa Saksassa iltalehti 17:39 25.02

Tytöt ajautuivat riitaan pysäköintitalossa Dortmundissa. 16-vuotiaan tytön epäillään puukottaneen 15-vuotiaan tytön kuoliaaksi Saksan Dortmundissa. Nuoret ajautuivat perjantai-iltana riitaan parkkitalossa. 16-vuotiaan uskotaan iskeneen 15-vuotiasta teräaseella rintakehään. Poliisi on ottanut tekijän kiinni, ja tämä istuu tutkintavankeudessa.


Saksan valmentaja Sturm hopeasta: "Tämä oli jääkiekkoihmeemme" MTV 14:47 25.02

Saksa jäi jääkiekon olympiaturnauksessa hopealle hävittyään loppuottelussa Venäjän olympiaurheilijoille jatkoerässä 3-4. Saksa oli lähellä olympiakultaakin johdettuaan kolmannen erän lopussa 3-2.


Olympiavoiton ratkaissut venäläistaituri: "Tuli automaattisesti" MTV 14:27 25.02

SKA Pietarin nuoresta hyökkääjästä Kirill Kaprizovista tuli Venäjällä kansallissankari hänen ratkaistuaan venäläisolympiaurheilijoiden olympiakullan finaalissa jatkoajalla Saksan kaatuessa 3-4.


Katkera tappio, iloiset ilmeet – Saksan päävalmentaja kehui joukkuettaan jatkoaika.com 12:30 25.02

Olympialaisten finaaliottelun jälkeen niin Venäjän OU kuin Saksa olivat lähinnä hymyssä suin. Myös siis Saksa, vaikka se hävisikin pelin. Turnaus sujui sillä kuitenkin selvästi yli odotusten.


Kovaltšuk ja Datsjuk vihdoin myös olympiavoittajia - "Lähes 30 vuotta jouduin odottamaan" jatkoaika.com 12:28 25.02

Venäläisten 26 vuoden odotus tuli vihdoin ja viimein päätökseensä, kun Venäjän OU päihitti olympiaturnauksen finaalissa jatkoerässä Saksan 4-3. On sanomattakin selvää, että uran ensimmäinen olympiakulta maistui niin nuorille kuin kokeneille pelaajille.


Venäjän kiekkotähdet rikkoivat sääntöjä kultajuhlissaan MTV 12:18 25.02

Venäjän olympiaurheilijoiden joukkue voitti kultaa miesten jääkiekkoturnauksessa Pyeongchangin talviolympialaisissa. Loppuottelussa kaatui kisojen suuryllättäjä Saksa 4-3 jatkoajalla.


Suomi mitalitaulukossa Sotshin tapaan 18:s – Marit Björgen ja Norja ennätyskirjoihin MTV 12:14 25.02

Suomi sijoittui yhden kullalla, yhdellä hopealla ja neljällä pronssilla Pyeongchangin olympialaisten mitalitaulukossa 18:nneksi. Kärjessä Norja kukisti niukasti Saksan ja teki uuden talvikisojen ennätyksen.


Olympiakultaa voittaneet Venäjän jääkiekkotähdet toteuttivat uhkauksensa - rikkoivat sääntöjä palkintojenjaossa iltalehti 11:54 25.02

Venäläisten olympiaurheilijoiden joukkue (OAR) voitti kultaa miesten jääkiekossa, kun se löi Saksan jatkoerässä 4-3. Video: Eurosport. Maalikooste jääkiekon olympiafinaalista. Kultaisen maalin tykitti ylivoimalla 20-vuotias Kirill Kaprizov, Moskovan ZSKA:n kylmäpää.


Saksa pisti Venäjän olympiaurheilijat koville - kultamitalit venäläisille jatkoaika.com 11:23 25.02

Olympiafinaali venyi jatkoerään saakka, kun Saksa ja Venäjän olympiaurheilijat taistelivat olympialaisten jääkiekkoturnauksen voitosta. Vielä reilu kolme minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua Saksa oli johdossa, mutta venäläiset tulivat väkisin tasoihin. Voittomaali syntyi jatkoerän yhdeksännellä minuutilla, ja sen kirjautti nimiinsä Venäjän OUn Kirill Kaprizov.


Sihvonen: Saksa taktisesti jopa vallankumouksellinen – venäläiset saivat tuta pelikirjalätkän voiman MTV 11:10 25.02

Venäjän olympiaurheilijoiden olympiakulta on yksi asia maailman jääkiekkoilussa. Tärkeämpi asia on se, miten Saksa pelasi turnauksessa ja haastoi olympiafinaalissa venäläiset. Saksa on ottanut haltuunsa pelikirjajääkiekon parhaimmin. Aina jatkoerään asti venynyt ottelu sisälsi upeaa draamaa ja pelillisiä hienouksia – etenkin Saksan puolelta.


Uutiset