Liigan toimitusjohtaja Riku Kallioniemi hyväksyy KKV:n päätöksen: "Ymmärtääkseni päätös oli melko monimutkainen"

jatkoaika.com 15:20 31.10

Liigan johdossa kilpailu- ja kuluttajaviraston päätös otettiin vastaan rauhallisena. Siirtorajoituksesta rahallisesti kärsinyt Ilves ei tule saamaan hyvitystä sakoistaan.


Teemu Selänne puhui ennätyssakoistaan – olisi halunnut mennä mieluummin vankilaan kuin maksaa jättisumman

iltasanomat 14:25 29.10

Selänne ilmoitti ”sakkoennätyksensä” määräksi 55?000.


Uutissuomalainen: Joka kolmas sakko­euro päätyy ulos­ottoon

iltasanomat 08:20 29.10

Suurin osa sakoista saadaan Uutissuomalaisen mukaan perittyä tavalla tai toisella.


Uutissuomalainen: Huomattava osa sakoista menee ulosottoon

yle 05:01 29.10

Eri sakkolajien välillä on suuria eroja, kuinka suuri osa sakoista maksetaan ajallaan.


Poliisi kirjoittaa yhä enemmän sakkoja itse – uudessa ohjeistuksessa poliiseille korostetaan, että menettely vaatii epäillyn suostumuksen

iltasanomat 04:11 15.08

Poliisi määrää noin 90 prosenttia tuomioistuimen ulkopuolisista sakoista.


Alfa Romeo takoo parempaa tulosta kuin vuosikausiin – Kimi Räikkönen esitti oman tyhjentävän arvionsa: ”Näyttää paskalta”

iltalehti 19:48 08.08

Kimi Räikkösen ajatukset Alfa Romeon alkukaudesta ovat kaksijakoiset. Ensimmäistä kauttaan Alfa Romeolla ajava Kimi Räikkönen on ollut monien mielestä yksi F1-kauden ensimmäisen puolikkaan onnistujista saavutettuaan 31 MM-pistettä ja kuljettajien MM-sarjan kahdeksannen sijan. Räikkönen on joutunut puolustamaan Alfa Romeon kunniaa pääosin yksinään, sillä ensimmäistä täyttä kauttaan ajava tallikaveri Antonio Giovinazzi ei ole yltänyt suomalaisveteraanin vauhtiin – ainakaan sunnuntaisin. Alfa Romeon kokonaispotti kauden 12 ensimmäisestä osakilpailusta on 32 pistettä. Saksan GP:ssä talli saavutti 10 pistettä (Räikkönen 6, Giovinazzi 4), mutta FIA langetti molemmille kuljettajille 30 sekunnin aikasakon kielletyn starttijärjestelmän käyttämisestä, ja kauden ylivoimaisesti paras kokonaissuoritus vaihtui 12:nteen ja 13. sijaan. Alfa Romeo on valittanut aikasakoista, ja asia ratkeaa lopullisesti syyskuussa, kun FIA on käsitellyt valituksen.


Saako Räikkönen pisteensä takaisin? Alfa Romeo valittaa kuskiensa kaaoskisassa saamista aikasakoista – "Meillä on tarvittavat todisteet"

yle 09:14 29.07

Alfa Romeo ei aio tyytyä F1-kisatuomariston päätökseen Kimi Räikkösen pisteiltä pudottaneesta aikasakosta.


Martina Aitolehti kärähti kortitta ajosta – asiaa selvitellään käräjillä

iltalehti 05:56 12.07

Hyvinvointiyrittäjä kertoo kiistäneensä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta aiheutuneen sakon, jonka poliisi langetti hänelle. Yrittäjä Martina Aitolehti, 36, menetti ajo-oikeutensa kertyneiden sakkojen vuoksi alkuvuodesta. Sakoista aiheutui kolmen kuukauden mittainen ajokielto. Kesäkuussa Helsingin käräjäoikeuden käsiteltäväksi päätyi tapaus, jossa Martinaa epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.


Kaljavarkaat aiheuttavat kaupalle turvallisuusriskejä ja hävikkiä – suivaantunut kauppias jakaa varkaiden kuvia somessa sakoista huolimatta

yle 20:02 11.07

Vaasalaiskauppiaat toivoisivat sakkojen muuntorangaistuksen käytön laajentamista suunniteltua aikaisemmin.


Vesa Keskiseltä suorat sanat italialaisen Ferrari-kuskin sakkoselityksiin: ”Joka hevosvoimalla selittää poliisille ylinopeuden, niin kertoo itsestään samalla...”

iltalehti 17:59 08.07

Ferrari-merkkisiin autoihin mieltynyt Tuurin kyläkauppias Vesa Keskinen ei niele italialaismiehen valitusta ylinopeussakoista sellaisenaan. Luksus-Ferrareiden matka katkesi sunnuntaina Äänekoskella törkeään ylinopeuteen. Yhdeksän eteläeurooppalaista kuljettajaa jäi kiinni poliisille ylinopeudesta. Yksi Ferrari Club Passione Rosse -kerhon jäsenistä avautui epäonnisesta tilanteesta Ilta-Sanomille. Hän suomi muun muassa suomalaisia kateellisena kansana, ja kertoi saaneensa tällä reissulla tarpeekseen maasta. Törkeää ylinopeutta italialaiskuski selitteli sillä, että Ferrari on hänen mukaansa auto, jossa on paljon hevosvoimia, joten sillä ei pysty ajamaan samoin kuin normaaleilla autoilla.


”Jaksuhalit italialaiskuskeille” – Ferrarin omistava Jethro kuittaa ylinopeussakoista valittaneille

iltalehti 14:15 08.07

Italialainen Ferrari-kuski tilitti Ilta-Sanomille ylinopeussakoista, jotka hän sai Äänekoskella viikonloppuna. Öky-Ferrareiden matka katkesi nolosti Äänekoskella sunnuntaina, kun autoletka kaahasi törkeää ylinopeutta. Yhdeksän eteläeurooppalaista kuljettajaa jäi poliisille kiinni. Yksi Ferrari Club Passione Rossa -kerhon jäsenistä tilitti sattunutta epäonnea Ilta-Sanomillle.


IS: NHL-tähti Rasmus Ristolainen sai 120?680 euron sakot rajusta ylinopeudesta

stara 14:00 05.07

Suomi tunnetaan maailmalla monien muiden seikkojen lisäksi valtavista ylinopeussakoista. Nyt


Viihdelehti Stara.fi

stara 14:00 05.07

Suomi tunnetaan maailmalla monien muiden seikkojen lisäksi valtavista ylinopeussakoista. Nyt


alkoholin tyttäreni sijasta” Nättinen johti JYPin pöljä Sukarin Ideaparkin – takaisin – Ville tappiokierre

Hot topics