Liiga-kierros: Ville Koholle 800:s liigaottelu ja Risto Dufva palaa JYPin peräsimeen jatkoaika.com 09:00 18.01

Perjantain liiga-kierros tulee pitämään sisällään SaiPan kapteenin juhlaottelun, Risto Dufvan paluun ja eniten maaleja päästäneiden joukkueiden kohtaamisen.


HPK kampesi SaiPan nurin – ”Se oli hyvä peli” iltasanomat 22:00 17.01

Hämeenlinnan Pallokerho näytti vahvuutensa, kun se kukisti vakuuttavalla esityksellä SaiPan 2–1 SM-liigan pelissä.


Laina-Reijolan taika piti ? nyt kukistui sumppu-SaiPa jatkoaika.com 21:28 17.01

RoKista lainassa oleva Rasmus Reijola torjui myös kotidebyytissään voiton, kun HPK kukisti hampaattoman SaiPan lukemin 2?1. Puolustussumppunsa varassa operoinut vierasjoukkue oli saamaton riistoissaan ja rakentamisessaan.


Tuore Nuorten Leijonien maailmanmestari jatkaa seurajoukkueessaan ? SaiPa kiinnitti Santeri Virtasen kaksivuotisella jatkosopimuksella jatkoaika.com 11:46 14.01

Nuorissa Leijonissa hiljattain maailmanmestaruuden voittanut Santeri Virtanen jatkaa SaiPan paidassa kaksi seuraavaa kautta.


Nuorten Leijonien maailmanmestari teki jatkosopimuksen SaiPan kanssa iltasanomat 11:37 14.01

Santeri Virtasen sopimus kattaa kaudet 2019–2021.


SaiPalle voitto Raumalla vaikeimman kautta – hukkasi avauserän kolmen maalin johdon iltasanomat 21:18 10.01

Lukko pakotti SaiPan jatkoajalle ja rangaistuslaukauskisaan viime hetkien maaleilla.


SaiPalle voitto Raumalla vaikeimman kautta – Hukkasi avauserän kolmen maalin johdon iltasanomat 21:18 10.01

Lukko pakotti SaiPan jatkoajalle ja rangaistuslaukauskisaan viime hetkien maaleilla.


Näkemys: SaiPan kupla on puhjennut jatkoaika.com 07:00 07.01

Isot odotukset ja tuloksellisesti loistava alku kaudelle, kaiken piti olla kunnossa Lappeenrannan SaiPalla syksyn perusteella. Karu totuus on kuitenkin lyönyt vasten kasvoja sen jälkeen.


SaiPa palasi 90-luvulle: Paita toimi, peli ei jatkoaika.com 22:09 05.01

SaiPan ja HIFK:n lauantaisesta ottelusta ei maaleja puuttunut. Kaksi ensimmäistä ottelukatkoa olivatkin johto- ja tasoitusmaali. Ensin osui kotijoukkue ja minuutin jälkeen vierailijat. SaiPan hutilointi johti lopulta keltamustien pakan leviämiseen ja pisteet matkasivat Helsinkiin luvuin 6?3.


SaiPa palasi 90-luvulle: paita toimi, peli ei jatkoaika.com 22:09 05.01

SaiPan ja HIFK:n lauantaisesta ottelusta ei maaleja puuttunut. Kaksi ensimmäistä ottelukatkoa olivatkin johto- ja tasoitusmaali. Ensin kotijoukkue ja minuutin jälkeen vierailijat. SaiPan hutilointi johti lopulta keltamustien pakan leviämiseen ja pisteet matkasivat Helsinkiin luvuin 6—3.


Vetovinkit: Käkikellomaasta haetulla itseluottamuksella vähämaaliseen voittoon jatkoaika.com 09:00 04.01

Perjantain päävihje keskittyy aprikoimaan KalPan ja SaiPan välistä kohtaamista, jossa odotusarvona on KalPan voitto ilman suurempia maalikarkeloita. Ilveksen voitto tarjoaa myös iloa perjantai-iltaan.


SaiPan viimeisen sekunnin tasoitus senttien päässä ? Ilves voitti trillerin kapteeninsa maaleilla jatkoaika.com 19:38 29.12

Vuoden viimeisen kierroksen ottelussa Tampereella kohtasivat Ilves ja SaiPa. Peli alkoi vauhdikkaana, mutta maalittomuuden jatkuttua pitkään, siirtyivät joukkueet asemasotaan. Sitä kestikin sitten viimeiselle sekunnille asti.


Imatran kolmikantakauppa piti ovensa auki joulunpyhinä – Jääskeläinen ja Alho loppukaudeksi Ketterään jatkoaika.com 13:55 28.12

Imatran Ketterä tiedotti torstaina pelaajalainoista SaiPan ja Jukurien kanssa. Pelaajaliikenne kumpaankin Liiga-seuraan on kaksisuuntaista.


Ilves voitti Tampereen derbyn, Jukurit katkaisi pitkän tappioputken – näin pelattiin SM-liigassa tapaninpäivänä iltasanomat 22:31 26.12

KooKoo nollasi SaiPan, Ässät yllätti TPS:n.


KooKoon tappioputkelle päätös, maaliverkkojen kohdalla joulurauha jatkuu jatkoaika.com 21:38 26.12

Vähämaaliseksi jäänyt kaakonkulman paikalliskamppailu tarjosi yleisöönmeneviä tilanteita ja kotijoukkueen voiton. SaiPan jo piristynyt vierassaldo koki jälleen kolauksen.


Uutiset