Jukurit näytti Ketterälle liigakiekon tasoa jatkoaika.com 10:00 18.08

Perjantaina ja lauantaina pelattava Bauer Imatra -turnaus kokoaa Ketterän ja Jukureiden lisäksi SaiPan sekä KooKoon ottamaan pelituntumaa ennen kauden alkua. Päivän ensimmäisessä ottelussa SaiPa voitti KooKoon 5-3.


SaiPan 70-vuotisjuhlakausi, mitalin kiilto silmissä? jatkoaika.com 11:05 11.08

SaiPan edellisestä juhlakaudesta ei jäänyt käteen mitään. Kaudella 2008-09 seura juhli 60-vuotistaivaltaan ja menestystä odottanut seurajohto sekä fanit joutuivat pettymään. Nyt ennusmerkit kaudelle 2018-19 näyttävät hyviltä. Toimistolla on tehty hyvää työtä jo useamman vuoden ajan ja päävalmentaja Tero Lehterä palautti oikean tekemisen meiningin joukkueeseen mikä näkyi viime kaudella myös kentällä.


SaiPan hyökkääjä lopettaa peliuransa terveyssyiden vuoksi 27-vuotiaana iltasanomat 09:08 31.07

Valtteri Virkkunen teki jatkosopimuksenkin, mutta ei pysty enää pelaamaan.


Terveyssyyt pakottivat lopettamaan – yli 300 SM-liigaottelua pelanneen hyökkääjän ura päätökseen MTV 08:33 31.07

SaiPan 27-vuotias hyökkääjä Valtteri Virkkunen lopettaa uransa terveyssyiden vuoksi.


Valtteri Virkkusen uralle aikainen päätös terveyssyistä jatkoaika.com 08:30 31.07

SaiPan hyökkääjä Valtteri Virkkunen joutuu lopettamaan uransa. Sopimus olisi ollut voimassa vielä alkavan kauden, mutta terveydelliset syyt ajoivat lopettamiseen.


SaiPan puolustukseen tärkeä nimi - Denisoville jatkosopimus jatkoaika.com 11:35 02.07

SaiPa on tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen loppukaudesta joukkueeseen saapuneen Vladimir Denisovin kanssa.


Suomalainen huippulupaus Urho Vaakanainen sai NHL-sopimuksen iltasanomat 22:27 13.06

SaiPan riveissä pelannut Urho Vaakanainen jatkaa uraansa Pohjois-Amerikassa.


Emil Oksanen Pohjois-Amerikasta SaiPan hyökkäykseen ? "Hänestä voi tulla joku päivä Eurooppaan ihan huippu" jatkoaika.com 15:28 30.05

SaiPa hankki hyökkäykseensä nuoren Emil Oksasen. 25-vuotiaan Eetu Kosken sopimus on puolestaan purettu yhteisymmärryksessä.


SM-liigaseurojen peliliikkeet siirtomarkkinoilla jatkuvat – SaiPa hankki kovat tehopisteet iskeneen kanadalaisen iltasanomat 08:03 03.05

Tyler Morley esiintyy ensi kaudella SaiPan hyökkäyskaartissa.


SaiPan päätösanalyysi 2017-18: Tammen versosta kasvoi vanttera yksilö jatkoaika.com 08:00 30.04

Rajuja muutoksia kokenut edelliskauden jumbojoukkue SaiPa lähti uuteen kauteen altavastaajana. Kokematon pelaajapakka ja tulokasvalmentaja Tero Lehterä eivät vaikuttaneet median silmissä varsinaiselta menestysreseptiltä. Seura löysi kuitenkin nopeasti keinot voittavaan pelaamiseen, ja kauden edetessä kehittyneet pelin eri osa-alueet antoivat vahvaa selkänojaa joukkueen tukipilareille.


SaiPan pelaaja-arviot 2017-18: Yksilöt ja peli kehittyivät käsi kädessä – Alisuorittajat harvassa jatkoaika.com 08:00 30.04

Rajusti uudistunut SaiPa lähti kauteen vähintään haastavista asetelmista. Alku ei luvannut hyvää, mutta puolustuspelaamisesta alkanut kehityskierre ulottui kauden edetessä myös hyökkäykseen ja erikoistilanteisiin. Samalla kehittyivät myös yksilöt, joista kirkkaimpina esiin nousivat Frans Tuohimaa ja Topi Nättinen. Kovasti kehittyneen ja suunnattoman sitkeän sputnik-lauman kausi päättyi lopulta puolivälieriin, kun TPS punnersi tasaisesta sarjasta jatkoon.


Pelaajauransa päättänyt Jussi Markkanen SaiPan toimitusjohtajaksi iltasanomat 15:26 27.04

Jussi Markkanen nousee lappeenrantalaisseuran toimitusjohtajaksi.


Maalivahtilegenda Jussi Markkasesta SaiPan uusi toimitusjohtaja MTV 14:42 27.04

SM-liigajoukkue Lappeenrannan SaiPa on ilmoittanut vaihtavansa toimitusjohtajaa. Entisen toimitusjohtajan Marko Ekin tilalle tulee SaiPan entinen NHL-maalivahti ja osaomistaja Jussi Markkanen.


SaiPa vaihtaa toimitusjohtajaa: Ek ulos, seuralegenda Markkanen sisään jatkoaika.com 14:20 27.04

Kevääseen 2018 pelaajauransa päättänyt Jussi Markkanen aloittaa SaiPan toimitusjohtajana. Markkanen omistaa taustayhtiö Liiga-SaiPa Oy:stä tällä hetkellä 19,06 prosenttia.


Seuralegenda Jussi Markkanen on SaiPan uusi toimitusjohtaja iltalehti 14:17 27.04

SaiPan uusi toimitusjohtaja on Jussi Markkanen. Saipa tiedotti verkkosivustollaan henkilöstövaihdoksesta. Tähän kauteen pelaajauransa päättänyt Jussi Markkanen siirtyy seuran toimitusjohtajaksi. Hän korvaa toimitusjohtajana kahden vuoden ajan toimineen Marko Ekin. - Näimme omistajan osallistumisen operatiiviseen toimintaan tärkeänä suunnanmuutoksena. Tämä oli nopea päätös, kun Jussi oli nyt vapaana. Uskomme että Jussi klaaraa tämän 24/7 homman erinomaisesti, Liiga-SaiPa Oy:n hallituksen puheenjohtaja Timo Tersa toteaa tiedotteessa.


Robin Salo SaiPan puolustukseen ? "Miehestä löytyy potentiaalia ja ennen kaikkea kiekollista taitoa" jatkoaika.com 14:21 13.04

19-vuotias Robin Salo siirtyy Vaasan Sportista SaiPaan kaksivuotisella sopimuksella.


BusinessFM: Maalivahtilupaus Severi Auvinen SaiPaan ? tavoittelee A-nuorten ykköstorjujan paikkaa jatkoaika.com 13:08 11.04

Bluesin junioreissa viime vuodet pelannut Severi Auvinen siirtyy SaiPan organisaatioon.


Kakku kauden päätyttyä: SaiPan kanukkihyökkääjä pelikieltoon päähän kohdistuneesta taklauksesta MTV 10:23 07.04

SM-liigan kurinpito on määrännyt SaiPan kanadalaishyökkääjä Cody Kunykin yhden ottelun pelikieltoon päähän kohdistuneesta taklauksesta.


on rivi, jolla pikkuseuran kanssa

Uutiset