Kiekkoraamattu: Rasmus Ristolaisen aika Buffalossa on ohi – MM-kultaleijonan hankinta oli käänteentekevä peliliike iltalehti 10:46 12.07

Buffalolla on nyt ylitarjontaa puolustajista, ja se tarvitsisi kakkossentterin. Tiistaina NHL:ssä tärähti yllättävä vaihtokauppa. Chicago Blackhawks luopui lupaavasta suomalaispuolustajastaan Henri Jokiharjusta. MM-kultaleijona matkasi Buffaloon. Sabresista Chicago sai vaihdossa 21-vuotiaan Alexander Nylanderin, josta odotetaan niin ikään kärkikenttien pelaajaa.


Buffalo Sabresista potkut saanut ja loppukauden kiekkoilematta ollut Berglund jatkaa uraansa SHL:ssä – NHL-veteraanin pelit Pohjois-Amerikassa pelattu? yle 18:06 02.07

Hyökkääjä Patrik Berglund, 31, pelaa tulevalla kaudella SHL-joukkue Djurgårdens IF:ssä.


NHL-tähden poikkeuksellinen treeniohjelma herättää huomiota – ”Kukaan muu liigassa ei harjoittele näin” MTV 08:21 07.06

St. Louis Bluesin Ryan O’Reilly on ollut joukkueensa kantavia voimia tiellä Stanley Cupin finaaleihin. Viime vuonna Buffalo Sabresista St. Louisiin siirtynyt keskushyökkääjä tunnetaan nyt myös erikoisesta treeniohjelmastaan.


Näkemys: Rasmus Ristolaisen on aika vaihtaa maisemaa ? edessä häämöttää Olli Jokisen urapolku jatkoaika.com 12:00 04.06

Rasmus Ristolaisen siirtyminen pois paikoillaan polkevasta Buffalo Sabresista hyödyttäisi sekä pelaajaa että joukkuetta.


luoda vauhkoja ”pirigaattoreita” suurlähetystöstä kertovat näin

Uutiset