Arttu Ruotsalainen odottaa itseltään tulosta Ilveksessä ? "Pyrin näyttämään esimerkkiä ja tuomaan vaatimustasoa tekemiseen"

jatkoaika.com 19:05 22.09

Arttu Ruotsalainen haki leirityksen kautta paikkaa Buffalo Sabresista, mutta portti NHL:ään ei vielä auennut. Jatkoaika haastetteli hyökkääjää samana päivänä, kun tieto paluusta Tampereelle tuli. 21-vuotias hyökkääjä haluaa auttaa nuorta ryhmää onnistumaan.


Kiekkoraamattu: Rasmus Ristolaisen aika Buffalossa on ohi – MM-kultaleijonan hankinta oli käänteentekevä peliliike

iltalehti 10:46 12.07

Buffalolla on nyt ylitarjontaa puolustajista, ja se tarvitsisi kakkossentterin. Tiistaina NHL:ssä tärähti yllättävä vaihtokauppa. Chicago Blackhawks luopui lupaavasta suomalaispuolustajastaan Henri Jokiharjusta. MM-kultaleijona matkasi Buffaloon. Sabresista Chicago sai vaihdossa 21-vuotiaan Alexander Nylanderin, josta odotetaan niin ikään kärkikenttien pelaajaa.


Buffalo Sabresista potkut saanut ja loppukauden kiekkoilematta ollut Berglund jatkaa uraansa SHL:ssä – NHL-veteraanin pelit Pohjois-Amerikassa pelattu?

yle 18:06 02.07

Hyökkääjä Patrik Berglund, 31, pelaa tulevalla kaudella SHL-joukkue Djurgårdens IF:ssä.


NHL-tähden poikkeuksellinen treeniohjelma herättää huomiota – ”Kukaan muu liigassa ei harjoittele näin”

MTV 08:21 07.06

St. Louis Bluesin Ryan O’Reilly on ollut joukkueensa kantavia voimia tiellä Stanley Cupin finaaleihin. Viime vuonna Buffalo Sabresista St. Louisiin siirtynyt keskushyökkääjä tunnetaan nyt myös erikoisesta treeniohjelmastaan.


Näkemys: Rasmus Ristolaisen on aika vaihtaa maisemaa ? edessä häämöttää Olli Jokisen urapolku

jatkoaika.com 12:00 04.06

Rasmus Ristolaisen siirtyminen pois paikoillaan polkevasta Buffalo Sabresista hyödyttäisi sekä pelaajaa että joukkuetta.


jälkeen – ”Aika keskitysleirin ex-vartija kuinka hänen kurkkuunsa seuraava suomalainen NHL-luotsi Trump lähetti varoituskirjeen

Hot topics