CHL:n kuolemanlohko vaati uhrinsa ? Kärpät tippui pudotuspeleistä vaikka voittikin Skellefteå AIK:n kotonaan

jatkoaika.com 23:04 15.10

Kärpät päätti tämän kauden ottelunsa CHL:ssä voittolaukauskilpailussa saatuun voittoon ruotsalaisesta Skellefteå AIK:sta. Kahden pisteen voitto ei kuitenkaan riittänyt oululaisille, vaan Kärpät tippui CHL:n jatkopeleistä niukasti Skellefteå AIK:n ja SC Bernin onnistuttua nappaamaan kuolemanlohkon kärkipaikat.


HäSa: Kiinteistökuningatar Kaisa Liskin yritys maksuvaikeuksissa – palkkoja ei ole maksettu

iltalehti 22:55 15.10

Hämeen Sanomien mukaan kiinteistökuningattarena tunnetun Kaisa Liskin kiinteistönvälitysfirma on maksuvaikeuksissa. ”Kiinteistökuningatar” Kaisa Liskin työntekijä hakee palkkasaataviaan palkkaturvasta. Hakemus on julkaistu maksuhäiriönä, kirjoittaa Hämeen Sanomat. Työntekijä voi hakea palkkaturvasta palkkasaataviaan, jos työnantaja on maksukyvytön.


Maailmanloppua kellarissa odottaneen perheen naapurit kertoivat tilalta kuuluneista äänistä – ”Jalkani tärisevät edelleen”

iltasanomat 21:54 15.10

Naapurien mukaan tilalla asunut mies puhui saksaa ja saattoi olla kotoisin Itävallasta.


Päävalmentaja Kanerva myhäili tyytyväisenä Viasatin haastattelussa: ”Tämä oli iso voitto jatkoa ajatellen”

iltalehti 21:11 15.10

Markku Kanervan Suomi murskasi Armenian 3–0. Markku Kanerva tokaisi Viasatin haastattelussa heti loppuvihellyksen jälkeen, että peli sujui ”aika pitkälti suunnitellusti”. – Iso hatunnosto ja kunnia pelaajille. Saatiin eri spiritti päälle tähän (kuin edelliseen peliin), ja se näkyi kentällä, Kanerva muotoili.


Kehitysyhteistyö Afrikassa poiki uuden avauksen – Teknologiayhtiö Vaisalan laitteilla yritetään ennakoida Etiopialle tärkeää viljelysäätä

yle 17:00 15.10

Säälaitteisto rahoitetaan uudella tuella, jonka toivotaan parantavan mahdollisuuksia sopeutua muun muassa ilmastonmuutokseen.


MTV:n tunnettu meteorologi Visa Salojärvi hävisi tv-ruudusta vuonna 2016 – hänet tunnistetaan usein, mutta ei ulkonäöstä

iltasanomat 16:09 15.10

Takavuosien tunnettu tv-meteorologi ei ennusta enää säätä kovin paljon. Säästä puhujia riittää.


Vedonlyöjien ikisuosikissa kannattaa muistaa perusasiat – asiantuntija: ”suosittelen haravan käyttöä ennemmin pihamaalla”

iltalehti 15:45 15.10

Vakioveikkauksessa yritetään löytää osuvat merkit, mutta kilpaillaan samaan aikaan muita veikkaajia vastaan. Miten voittomahdollisuuksia voi parantaa? Pete Käenmäki kertoo. Vakion peliprosentit muodostuvat veikkaajien pelikäyttäytymisen mukaisesti. Pääset käsiksi parempiin odotusarvoihin, kun otat pelipinnat huomioon. Todennäköisyysarviot ovat tässäkin kohtaa keskiössä. Jos osaat tehdä ne itse, hyvä, mutta jos et, niin apua on tarjolla pitkin internetiä. Tarkasta vaikkapa Veikkauksen pitkävetokertoimet lapun eri kohteisiin, niin saat hyvän arvion pelin voimasuhteisiin. Vaihtoehtoisesti oddsportal.com-sivustolta löytyy kerroinvertailuja, joiden pohjalta pystyt laskemaan vedonvälittäjien todennäköisyysarviot vakiolapun kohteisiin.


Sisältöpalveluja tarjoava Grano-konserni vähentää noin sata työntekijää

yle 14:50 15.10

Alun perin arvioitiin, että jopa 140 henkilöä saatettaisiin lomauttaa, osa-aikaistaa tai irtisanoa.


Neljä avainpelaaja lyö tahdit Huuhkajien voitolle – "Toimivaa peliä turha lähteä muuttamaan"

MTV 14:02 15.10

Huuhkajien joukkueesta on rummutettu kahta isoa viestiä tiistaisen Armenia-karsintaottelun alla: Bosnia-Hertsegovinalta saatu 1-4-selkäsauna on unohdettu ja EM-kisapaikka on edelleen omissa käsissä. 


Venäjän viranomaiset aloittivat uuden kotietsintöjen aallon oppositiota vastaan – Navalnyi: "Tyhjäntoimittajat ja koijarit asialla"

yle 11:20 15.10

Viranomaiset syyttävät oppositiojohtaja Aleksei Navalnyin säätiötä rahanpesusta. Järjestö listattiin jo "ulkomaiseksi agentiksi".


Kaikkien aikojen nachohaaste – kukaan ei ole vielä onnistunut syömään

stara 10:00 15.10

Useat ravintolat tarjoavat nälkäisille asiakkailleen erilaisia ruokahaasteita. Niissä ruokailijat saatetaan


Viihdelehti Stara.fi

stara 10:00 15.10

Useat ravintolat tarjoavat nälkäisille asiakkailleen erilaisia ruokahaasteita. Niissä ruokailijat saatetaan


Kun tautia ei voi enää parantaa, hoidettavaa on vielä paljon – Saattohoidon taso vaihtelee eri puolilla Suomea

yle 08:45 15.10

Pirkanmaalla tilanne on hyvä. Yle kysyi alueen kansanedustajilta saattohoidon epätasa-arvosta.


”Kulta-Curre” Lindström, 78, kertoo nyt, miksei hän ole vienyt 40-vuotiasta tyttöystäväänsä vihille

iltasanomat 06:55 15.10

Avioliitto saattaa tulla ajankohtaiseksi, jotta pariskunnan vierailut Ruotsiin helpottuvat.


”Kulta-Curre” Lindström kertoo nyt, miksei hän ole vienyt 40-vuotiasta tyttöystäväänsä vihille – ”Täytän ensi vuonna 80”

iltasanomat 06:55 15.10

Avioliitto saattaa tulla ajankohtaiseksi, jotta pariskunnan vierailut Ruotsiin helpottuvat.


Tänään tv:ssä: Toimittaja tapaa itsemurhaa yrittäneen äidin - ”Et näytä sairaalta”

iltalehti 06:41 15.10

Brittitoimittaja Louis Theroux epäilee, että Catherine on hyvä salaamaan tilanteensa. Tutkiva toimittaja Louis Theroux tapaa Theroux ja järkyneet äidit -dokumentissaan brittiäitejä, jotka ovat sairastuneet psyykkisesti lapsen saatuaan. Monella heistä on tosin ollut jonkinlaisia oireita tai diagnooseja jo aiemminkin. Yksi äideistä on suuren firman projektivastaavana työskentelevä Catherine, jonka Jake-poika on puolivuotias. Äiti ja vauva ovat olleet kuvausten alkaessa kuukauden Lontoossa sijaitsevassa Bethlem-sairaalassa perhetyön yksikössä. Catherine on osastolla lääkärin määräyksellä. Hän ei pystyisi lähtemään vaikka haluaisi.


Herätys: Bussien hinnat uhkaavat nousta pienkunnissa, Trump käski Erdogania lopettamaan, koulukiusaaminen näkyy armeijan keskeyttämisissä

yle 06:24 15.10

Lue tästä päivän puheenaiheet lyhyesti. Voit säätää Uutisvahdissa Herätys-ilmoituksia asetuksista.


NHL-aamuraportti: David Pastr?ák vietti neljän maalin iltapäivää – Mikko Rantanen tehoili Avalanchen vyöryessä jälleen voittoon

jatkoaika.com 06:04 15.10

Lokakuun toinen maanantai tiesi Yhdysvalloissa Kolumbuksen päivää, ja samalla juhlapyhää, jonka ansiosta Suomessakin saatiin nauttia peräti viidestä primetime-ottelusta. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset sekä joukkueiden suurimmat sankarit.


8-vuotias Veea sai kuolla kotona – kotisaattohoidossa kuoleva lähtee keskellä elämää ja arkea

yle 05:45 15.10

Lähes kaikki syöpälapset kuolevat Suomessa kotisaattohoidossa. Veea Tapanila menehtyi olohuoneessa, rakkaiden keskellä.


Puheterapeuteista on ollut pulaa vuosia, mutta nyt tilanne saattaa muuttua – Itä-Suomen yliopisto selvittää koulutuksen aloittamista

yle 18:45 14.10

Puheterapeuttien koulutus voisi alkaa Itä-Suomessa aikaisintaan vuonna 2022.


Kokeneelle Pelicans-puolustaja mietittävää ”Positiivisella tavalla naudan­lihan Paljas naisen uhrinsa ? ”Positiivisella tavalla pohdinnan ”valmennuslippis” koki kovia

Hot topics