”Uusi aikakausi alkaa” - Saara Aalto hehkutti vuorokausi etukäteen suurta uutista: Kertoi nyt palaavansa Lontoosta Suomen kirkkoihin

iltalehti 12:52 25.09

Saara Aalto esiintyy joulukuussa kirkoissa. Saara Aalto hehkutti eilen tiistaina Instagramissa kertovansa tänään keskiviikkona suuren uutisen. –Uusi aikakausi alkaa ja minulla on suuri ilmoitus huomenna kello 12 Suomen aikaa, Aalto kirjoitti.


Saara Aalto yllättää uudella valtauksellaan: "Monen vuoden odotuksen jälkeen"

mtv 12:42 25.09

Laulaja Saara Aalto julkaisee joululevyn ja lähtee joulukiertueelle.


Sharon Osbourne esitteli neljännen kasvoleikkauksensa tuloksia punaisella matolla - pyörsi päätöksensä olla ottamatta lisää leikkauksia

iltalehti 20:31 23.09

Sharon Osbourne on Ozzy Osbournen vaimo ja manageri. Osbourne valmensi suomalaista Saara Aaltoa X Factorissa. Sharon Osbourne esitteli muuttunutta ulkonäköään Emmy -gaalan punaisella matolla sunnuntaina. Kirjassaan Unbreakable Osbourne kertoi jättävänsä kauneusleikkaukset taakseen. Nyt hän on kuitenkin pyörtänyt päätöksensä. – Viisi viikkoa sitten minulle tehtiin operaatio, Osbourne jutteli punaisella matolla. Hän kertoi kaulansa olevan nyt totuttua kireämpi.


Saara Leskinen jäi parhaastaan painonnoston MM-kisoissa – "Ei vaan kulkenut"

yle 10:58 21.09

Painonnoston MM-kisoissa sunnuntaina kisalavalle pääsevät suomalaisista Anni Vuohijoki ja Marianne Saarhelo


Suomen vanhin lotta Saara Kanerva, 107, on kuollut

yle 10:51 19.09

Kanerva menehtyi Tornion terveyskeskuksessa maanantaina.


Suomen vanhin lotta Saara Kanerva on kuollut

iltasanomat 10:24 19.09

Kanerva kuoli 107-vuotiaana kaatuessaan saamiinsa vammoihin Torniossa.


Saara Aallolta yllättävä avautuminen – tilittää avoimesti pettymystään: "Olen ihan sekaisin juuri nyt"

mtv 08:57 19.09

Saara Aalto vuodattaa pahaa oloaan sosiaalisessa mediassa.


Saara Aallolta poikkeuksellinen someavautuminen pettymyksistä ja turhautumisesta: ”Yritän keksiä, mitä tekisin elämälläni”

iltalehti 07:37 19.09

Laulaja Saara Aalto jakaa elämäänsä someseuraajilleen. Kansainvälisestikin tunnettu laulaja Saara Aalto kertoo tuoreessa Instagram-päivityksessään kokemistaan pettymyksistä. Hän vertaa viikkoa vuoristorata-ajeluun. Hän kertoo, että suurin osa pettymyksistä jää laulajan omaksi tiedoksi. – On vaikea kuulla jatkuvasti ”ei” ja jatkaa itseensä uskomista, laulaja kertoo Instagramissa.


Saara Aalto julkaisi yllättäen suoran tilityksen – avautuu Instagramissa kohtaamistaan jatkuvista pettymyksistä: ”Mitä oikein teen elämälläni?”

iltasanomat 22:14 18.09

Saara Aalto kirjoittaa Instagram-tilillään musiikkimaailman haastavuudesta.


Saara Särmän kolumni: Käsitteet auttavat muuttamaan maailmaa, siksi miesselittämisestä puhuminen ei ole turhaa lätinää

yle 06:45 11.09

Koska feministiset käsitteet tuntuvat edelleen osalle vaikeilta, selittää Saara Särmä kolumnissaan vielä kerran, mistä miesselittämisessä on kyse.


Vanhemmat jättävät viisi lasta yksin kotiin: jäätelöä aamupalaksi, vaatteet päällä uimaan, minipossu jääkaapilla

iltasanomat 07:21 02.09

Saara ja Tatu Kemppainen pääsevät kaksin lomalle ensimmäistä kertaa 20 vuoteen! Uudessa tv-sarjassa nähdään kuinka lapset pärjäävät keskenään yhteishenkensä avulla.


Saara Aalto häikäisi Manchester Pride -tapahtumassa - brittilehti hehkuttaa näyttävää esiintymisasua

iltalehti 21:09 24.08

Saara Aallon esiintymisestä Manchester Pride -tapahtumassa on tehty iso juttu brittiläiseen Daily Mail -lehteen. Saara Aalto luo laulajan uraa Britanniassa. Hän esiintyi perjantaina Manchester Pride -tapahtumassa. Kyseessä on yksi Britannian suurimmista seksuaalivähemmistöjen oikeuksia puolustavista tapahtumista. Aalto esiintyi kovassa kattauksessa, sillä mukana tapahtumassa oli myös supertähti Ariana Grande. Daily Mail on noteerannut Saara Aallon näyttävän esiintymisasun ja hehkuttaa sitä. Lehden verkkosivuilla on julkaistu artikkeli, jossa on paljon kuvia Aallon keikalta.


Harvinainen videolöytö: Saara Aalto taaperona YLE-ohjelmassa

stara 07:00 19.08

Kansainvälistä menestystä historiallisen paljon viime vuosina nauttinut suomalainen laulajatähti Saara


Viihdelehti Stara.fi

stara 07:00 19.08

Kansainvälistä menestystä historiallisen paljon viime vuosina nauttinut suomalainen laulajatähti Saara


Näyttelijä Saara Kotkaniemi tähdittää pian alkavaa uutuussarjaa ja paljastaa yksityiskohtia kesästään: ”On ollut taivaallisen ihana kesäloma”

iltalehti 13:26 06.08

Saara Kotkaniemi nähdään uudessa Maanantai -sarjassa. Elisa Viihteen uusi alkuperäissarja Maanantai saa ensi-iltansa 12. elokuuta. Sarjan on ohjannut Samuli Valkama. Yksi sarjan näyttelijöistä on Saara Kotkaniemi. Hänet tunnetaan esimerkiksi sarjoista Aallonmurtaja, Ratamo ja Sekasin. Kotkaniemi on nauttinut harvinaisen pitkästä kesälomasta. – On ollut taivaallisen ihana kuuden viikon kesäloma! Oli aivan oikea ratkaisu pitää kunnon loma. Olemme käyneet mökillä, muutamilla festivaaleilla ja olleet kotona, Kotkaniemi luettelee.


Tässäkö länsinaapurin oma Saara Aalto? America's Got Talent -ohjelmassa nähtiin ruotsalaismuusikko

mtv 13:12 28.07

Ruotsalaismuusikko Chris Kläfford sai raikuvat aplodit koskettavalla esityksellään Yhdysvalloissa.


Vihreiden kansanedustaja vaatii ”tamponiverosta” luopumista: ”aiheuttaa sukupuolittuneen, taloudellisen rasitteen naisille”

iltasanomat 18:35 24.07

Vihreiden kansanedustaja Saara Hyrkkö rinnastaisi kuukautissuojat verotuksessa terveystuotteisiin.


Saara Särmän kolumni: Kriisissä oleva ihminen ei aina ja koko ajan halua puhua kriisistään

yle 06:45 24.07

Kukaan ei varmasti tietoisesti halua lisätä kriisissä olevan ihmisen kuormitusta, mutta sen tulee usein tahattomasti tehneeksi, kirjoittaa Saara Särmä.


joukkojaan Turkin lauseen takia Sudet tappoivat vasikan Teräsvaari Veikko, 90, tiedustelupalvelu ei olisi – Twitter ”Sitä kaveria pelättiin

Hot topics