MM-kultaleijonan sairasloma sen kuin jatkuu – SHL:n TV-ottelussa tulikuumia suomalaisia mukana MTV 14:49 09.12

Tänään C Morella näytettävässä SHL-ottelussa kohtaavat Växjö ja Örebro. Joukkueiden riveistä löytyy useita suomalaisia.


SHL:n visio on olla maailman kahden parhaan liigan joukossa - Allsvenskan-seurat turhautuneina jatkoaika.com 19:17 22.11

SHL julkaisi tiistaina vision, miten sarjaa kehitetään tulevaisuudessa. SHL:n tavoite on olla maailman kahden parhaan liigan joukossa, mutta samalla Allsvenskanin seurat valittavat siitä, että SHL:n ja Allsvenskanin taloudellinen ero on liian suuri.


Entinen NHL-tähti loukkaantui - Kanadalle kolme menetystä Karjala-turnaukseen iltalehti 09:30 07.11

Kanada marssittaa Karjala-turnaukseen listan huippunimiä. Kanadan joukkueessa ei kuitenkaan nähdä Derek Royta, Matt Frattinia ja Dylan Sikuraa, jotka ovat loukkaantuneiden kirjoissa. SHL:n Linköpingiä edustava Roy, 34, on nimekkäin menetys.


20-vuotias huippujääkiekkoilija katosi keväällä ja löytyi kuolleena: Tyttöystävä avautui nyt hirveästä surusta iltalehti 18:04 18.10

Viime huhtikuussa Ruotsin kiekkopiirejä kohtasi suuri suru, kun SHL:n Modon 20-vuotias maalivahti Markus Olsson katosi mystisesti ravintolaillan jälkeen. Jo katoamista seuraavana päivänä Olssonin ruumis löydettiin merestä. Löytöpaikka oli vain joidenkin kymmenien metrien päässä paikasta, jossa Olsson oli edellisen kerran tavattu. Järkyttävästä tapauksesta uutisoitiin laajasti myös Suomessa. Olssonin tyttöystävä Moa Wernblom, huippujääkiekkoilija hänkin, kertoi nyt ensi kertaa suuresta surusta Hockeysverige-sivustolla. Wernblom pelasi Olssonin kuolinaikaan Ruotsin naisten liigaa Modossa, mutta siirtyi täksi kaudeksi Linköpingiin. Laitahyökkääjän siirto oli tosin sovittu jo ennen huhtikuista murhenäytelmää.


Mistä maasta tulee F1-debytantti Brendon Hartley? Pelaa tiistain 10 kysymystä! iltalehti 05:55 17.10

Iltalehden perinteinen urheiluvisa myös verkossa. Montako tiedät? 1) Mikä seura on Ruotsin jääkiekkoliigan SHL:n hallitseva mestari? 2) Mikä on Suomen sijoitus Fifan tuoreella miesten jalkapallon maailmanlistalla?


Uutiset