17 kesän suosikkilaite joutuu lähtemään Särkänniemestä – ”Se on iso ja melko kovaääninen”

iltasanomat 13:24 13.11

Half Pipe tuli huvipuistoon vuonna 2003. Enää sille ei löydy tilaa. Ensi kesäksi ei yhtään uutta laitetta.


Särkänniemi luopuu hurjasta ja kovaäänisestä laitteestaan: Myytäneen ulkomaille

yle 12:15 13.11

Huvipuiston olisi pitänyt huoltaa laite, mikä olisi tullut kalliiksi.


Terraario meni remonttiin, kiitos karkurikäärme Houdinin – ”Ei tämä Särkänniemen tulevaisuutta kuitenkaan vaaranna”

iltasanomat 14:02 04.10

Nimikilpailu toi heinäkuun alussa omille teilleen lähteneelle anakondalle odotetun nimen. Karkulaisen veli on nyt pottermaisesti Salazar.


Sabina Särkkä julkaisi ennennäkemättömiä valokuvia häistään - puvussa merkityksellisiä yksityiskohtia, veneen kansi toimi juhlapaikkana...

iltalehti 16:22 01.10

Vuoden 2012 Miss Suomi -kilpailun ensimmäinen perintöprinsessa Sabina Särkkä avioitui Ossi Kivimäen kanssa Kreikassa helmikuussa 2016. Televisiokasvo ja somevaikuttaja Sabina Särkkä avioitui Ossi Kivimäen kanssa lähipiriin todistaessa purjeveneen kannella syyskuussa. Nyt sekä Särkkä että Kivimäki ovat julkaisseet kauniita kuvia hääpäivästä. Kuvan näet myös täältä. Kuvista selviää, että Särkän hääpuvun suunnitteli vaatesuunnittelija Katri Niskanen.


Särkänniemi menettää perinteikkään matkailuvaltin – 40-vuotias taidemuseo muuttaa Finlaysonin alueelle

iltasanomat 14:32 30.09

Sara Hildénin taidemuseon siirtyminen keskusta-alueelle vahvistaa pormestari Lauri Lylyn mukaan kaupunkikeskustan länsipuolen elin- ja vetovoimaa. Valmista pitäisi tulla vuonna 2026.


Sara Hildénin taidemuseon siirtoaikeet tulivat Särkänniemen toimitusjohtajalle yllätyksenä – "Olen suruissani, jos museo lähtee"

yle 13:33 27.09

Särkänniemen toimitusjohtajan Miikka Seppälän mukaan huvipuistolla ei ole museoon liittyviä suunnitelmia.


Yllätyskäänne: Sara Hildénin taidemuseo saattaa siirtyä Särkänniemestä Tampereen keskustaan

yle 13:47 26.09

Tamperelaisen museon siirtymistä Finlaysonin alueelle selvitetään.


Sara Sieppi lensi Sabina Särkän häihin, upeat kuvat eivät paljasta mitään yksityiskohtia juhlista: ”Rakastuin just Kreikkaan ja sen huolettomaan elämään”

iltalehti 13:21 23.09

Vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi on lähtenyt lomalle Kreikkaan. Juontaja ja televisiokasvo Sara Sieppi jakaa usein arkeaan sosiaalisessa mediassa. Tuoreissa kuvissa hän lomailee Kreikassa, sillä hänen hyvä ystävänsä Sabina Särkkä on valinnut Kreikan hääpaikakseen. Sieppiä seuraa pelkästään Instagramissa yli 160 000 ihmistä. Hän tekee paljon erilaisia kaupallisia yhteistöitä eri yritysten kanssa. Somen mukana on tullut myös julmaa palautetta ja kiusaamistakin. Sieppi on kertonut avoimesti julkisuudessa myös somen varjopuolista.


Sabina Särkän upea lomavideo Välimereltä – delfiinit saattoivat purjevenettä

stara 16:00 19.09

Suosittuja realitysarjoja tähdittänyt julkkiskaunotar Sabina Särkkä on missikaunotar, joka on


”Mut me ollaan vippejä!” - Blockfestien portit ruuhkautuivat pahoin - vip-vieraat purkivat turhautumistaan

iltalehti 19:29 16.08

Sade lakkasi Tampereella, mutta nyt kärsivällisyyttä koettelee pitkiksi venyneet jonot. Blockfest, tuo Tampereen neljäs ylpeys Ilveksen, Tapparan ja Särkänniemen lisäksi, on tänä vuonna loppuunmyyty. Pääesiintyjä Asap Rocky, se sama janari joka veti Tukholmassa pataan 19-vuotiasta nuorukaista, esiintyy vasta kello 23, mutta jo alkuillasta portit ruuhkautuivat pahoin.


Myrkyllinen käärme karkasi eläintarhassa

stara 10:00 10.08

Särkänniemi ei ole ainoa suosittu matkakohde, jossa on tänä kesänä


Viihdelehti Stara.fi

stara 10:00 10.08

Särkänniemi ei ole ainoa suosittu matkakohde, jossa on tänä kesänä


Paula Vesalan karmea painajainen: läppäri jäi huoltoasemalle – sisälsi kaikki uudet kappaleet: ”Kädet tärisee vieläkin”

iltalehti 19:58 05.08

Laulaja Paula Vesalan sykettä nostanut tilanne sai onnellisen lopun. Laulaja Paula Vesala kertoo Instagramin Tarinat-osiossa painajaismaisesta tilanteesta. Laulaja oli matkalla Särkänniemeen, kun hän huomasi jättäneensä reppunsa huoltoasemalle. Kyseessä ei ollut mikä tahansa reppu, sillä se sisälsi tietokoneen, jossa on artistin kaikki uudet kappaleet. – Ei herranjumala mun kädet tärisee vieläkin. Unohdin mun repun Teboilille, missä on mun läppäri, jossa on kaikki uudet biisit, Vesala kertoo Instagramissa.


Mystisesti Näsinneulan aulan lattialta löytynyt käärme sai nälkäänsä pakasteruokaa – tuleeko kiljumista aiheuttaneen karkulaisen nimeksi Houdini?

iltasanomat 17:01 18.07

Särkänniemen terraario purettiin palasiksi kaksi viikkoa kestäneiden etsintöjen aikana. Niinpä anakondaveljesten ei tarvitse esiintyä yleisölle koko kesänä.


Katoamistempun Särkänniemessä tehnyt anakonda toipuu seikkailustaan, seuraavaksi se tarvitsee nimen – "Houdini on vahvoilla"

yle 12:49 18.07

Karkulaiskäärmeen terraario purettiin täysin etsintöjen takia, joten menee todennäköisesti syksyyn ennen kuin käärmeet pääsevät jälleen ihmisten nähtäville.


Silja oli jo lähdössä Särkänniemestä, kun hän näki karkuteillä olevan anakondan – käärme päätti yllättäen pudottautua katosta

iltasanomat 22:00 17.07

Särkänniemen kateissa ollut anakonda löytyi keskiviikkona.


Karkuteillä ollut käärmeenpoikanen löytyi Särkänniemen Akvaariosta – Päätti yllättäen pudottautua katosta

yle 21:45 17.07

Anakondanpoikanen oli kateissa kaksi viikkoa.


Tältä näyttää Sabina Särkän polttareissa - Sara Sieppi ja muut ystävät hemmottelevat morsianta herkuilla ja luksusrantaklubilla

iltalehti 13:42 11.07

Vuoden 2012 Miss Suomen perintöprinsessa Sabina Särkkä menee kesän lopussa naimisiin. Särkän polttarit ovat alkaneet Marbellassa. Sabina Särkkä juhlii parhaillaan polttareitaan Nikki Beachilla Marbellassa. Särkkä on julkaissut kuvia polttaritunnelmista Instagramissa. Myös Särkän hyvä ystävä Sara Sieppi on julkaissut kuvia polttarihulinoista. Polttarit alkoivat jo tiistaina. Tuoreessa kuvassaan Sabina Särkkä riemuitsee polttareistaan. Kuvan saatteeksi hän on kirjoittanut:


Tältä näyttää Sabina Särkän polttareissa - palmuja, uimapukuja ja vain muutama osallistuja

iltalehti 13:42 11.07

Vuoden 2012 Miss Suomen perintöprinsessa Sabina Särkkä menee kesän lopussa naimisiin. Särkän polttarit ovat alkaneet Marbellassa. Sabina Särkkä juhlii parhaillaan polttareitaan Nikki Beachilla Marbellassa. Särkkä on julkaissut kuvia polttaritunnelmista Instagramissa. Myös Särkän hyvä ystävä Sara Sieppi on julkaissut kuvia polttarihulinoista. Polttarit alkoivat jo tiistaina. Tuoreessa kuvassaan Sabina Särkkä riemuitsee polttareistaan. Kuvan saatteeksi hän on kirjoittanut:


Sabina Särkän polttarit käynnistyivät Marbellassa – juhlii allasbileissä kaunottarien kanssa

iltalehti 22:29 09.07

Sabina Särkän ja Ossi Kivimäen häät pidetään syyskuussa Kreikan saaristossa Vuoden 2013 Miss Suomen ensimmäisen perintöprinsessan Sabina Särkän polttarit ovat alkaneet. Missikaunotar juhlii Marbellassa ystäviensä, kuten Sara Siepin kanssa. Särkkä jakoi Instagramissa materiaalia polttareistaan. Instagramin Stories-osiossa julkaistuissa videoissa Sabina astuu ensin auton kyytiin matkalaukut kourassaan. Seuraavalla videolla hän tepasteleekin jo Marbellan auringossa ystäviensä kanssa kanssa valkoisessa mekossa.


Hakametsässä täysi ja videot kertovat jopa äitinsä lippu peliin!” – Norwich aikoo suihku­altaaseen Mantalla työväenpuolueen hurja voitti Tampereen ymmärrä Trumpin ja

Hot topics