Suru-uutinen Ruotsista: kiekkoilija menehtyi 23-vuotiaana MTV 14:57 19.06

Piteå HC:n puolustaja David Selberg on menehtynyt viikonloppuna.


Ruotsista voi tulla ensimmäinen maa ilman käteistä rahaa – käteisen käytön arvioitu loppuvan 24. maaliskuuta 2023 MTV 10:12 06.06

Ruotsissa käteisen käyttö hupenee ainutlaatuisen nopeaa vauhtia. Liikkeellä olevien seteleiden ja kolikoiden määrä on pudonnut alle puoleen siitä, mitä se oli vuonna 2007, ja julkisuudessa on esitetty erilaisia ennusteita siitä, milloin Ruotsista tulee kokonaan ilman käteisestä toimiva yhteiskunta.


Tanskalainen seksipommi upeassa asussa stara 08:00 06.06

Suomesta ei ole vielä saatu yhtään A-sarjan supermallia, mutta Ruotsista


Viihdelehti Stara.fi stara 08:00 06.06

Suomesta ei ole vielä saatu yhtään A-sarjan supermallia, mutta Ruotsista


Edustaminen Tarja Halosen rinnalla vei Arajärven erikoisiin tilanteisiin: "Ruotsista oli myös mies – oltiin ladies programissa, muotinäytöksissä" MTV 12:00 02.06

Tänään 70 vuotta täyttävää Pentti Arajärveä on luultu useasti Suomen entiseksi presidentiksi. Suomen ensimmäisen naispuolisen presidentin Tarja Halosen puolisona ei Suomessa eikä etenkään maailmalla ole voinut välttyä sekaannuksilta.


Norwegian lopettaa kaksi suoraa reittiä Ruotsista USA:han – "Nyt näemme lentoveron vaikutukset" MTV 11:14 31.05

Norwegian suunnittelee lisäksi paikallisreittien karsimista ja aikoo vähentää investointejaan Ruotsiin.


Maajoukkuehyökkääjä Manninen vaihtaa Ruotsista Jokereihin iltasanomat 11:13 25.05

Jokerit teki kolme uutta sopimusta.


Mies löytyi kuolleena Volvon tehtaalta – Poliisi tutkii murhana: "Yövuorossa työskennelleet ihmiset ovat saattaneet nähdä tai kuulla jotain" MTV 12:19 22.05

Volvo Carsin tehdasalueelta Torslandasta, Ruotsista löytyi maanantai-iltana ruumis.


Ruotsin Detroit-tähti hehkuttaa Kööpenhaminan sinikeltaista yleisömerta: ”Tunnelma on uskomaton” iltalehti 17:22 20.05

Ruotsi pelaa illan MM-finaalissa Kööpenhaminassa kuin kotiyleisönsä edessä. Sveitsi yrittää jatkaa jymy-yllätyksiään ja voittaa kiekkohistoriansa ensimmäisen MM-kullan. Yhdettätoista mestaruuttaan metsästävällä Ruotsilla on kuitenkin etulyöntiasema. Sillä on puolellaan pitempi palautumisaika, kun se pelasi eilen ensimmäisessä välierässä, sekä yleisön tuki. Ruotsista on lyhyt matka Tanskaan, ja sinikeltainen yleisömeri kannustaa Tre Kronoria Kööpenhaminan Royal Arenassa. Toki Sveitsilläkin on lehtereillä omat, äänekkäät faninsa, mutta he jäävät auttamatta vähemmistöön.


Kevin Fiala ponnisti huipulle Ruotsista – Sveitsin nuoren tähden unelmafinaali toteutuu MTV 10:27 20.05

Kevin Fialan unelma toteutuu tänään. Hän kohtaa Sveitsin pelipaidassa Ruotsin MM-kisojen loppuottelussa.


Leijonat ja Kanada kepitetty – sveitsiläismedia sekosi MM-sensaatiosta: "Revanssi Ruotsista!" MTV 10:26 20.05

Sveitsin eteneminen jääkiekon MM-kisojen finaaliin on aiheuttanut suurta hehkutusta sveitsiläismediassa.


Kevin Fiala kertoi mielipiteensä Pekka Rinteestä sensaatiovoiton jälkeen ja paljastaa, miksi rakastaa Ruotsia jatkoaika.com 23:22 19.05

Leijonatkin kaatanut Sveitsi eteni sensaatiomaisesti miesten MM-kisojen finaaliin, kun se kukisti välierässä Kanadan. Joukkueen nuori hyökkääjä Kevin Fiala kertoi mielipiteenä Pekka Rinteestä ja Ruotsista finaalivastustajana.


Minkä maiden kuninkaalliset nähdään häissä? - Tanskan kruunupäät lienevät vieraslistalla varmasti iltalehti 18:18 18.05

Sitä ei vielä tiedetä, osallistuuko joku kruunupää Ruotsista huomisiin prinssi Harryn ja Meghan Marklen häihin. Alun perin oli kai tarkoituksena pitää prinssi Harryn ja Meghan Marklen häät pieninä. Mutta kattia kanssa, lauantaisista häistä on tulossa massiiviset. Vihkiminen tapahtuu Pyhän Yrjön kappelissa ja sinne pääsy on vain harvoilla ja valituilla. Kirkkoon on kutsuttu 600 vierasta. Iltaljuhlaan pääsee 200 hääparin lähintä.


Ruotsalaisvalmentaja luotsaa Venäjää MM-kisoissa salamyhkäisellä tavalla, NHL-vahvistuskin ihmeissään: ”En puhu hänen kanssaan yhtään” iltalehti 12:41 08.05

Ruotsalaiset ihmettelevät, mitä Lars Johansson oikein puuhailee Venäjän MM-joukkueessa. Lars Johansson on ruotsalaisseura Skellefteån entinen general manager ja oli mukana rakentamassa joukkuetta muun muassa kausina 2012-2013 ja 2013-14, jolloin seura juhli Ruotsin mestaruutta. Ruotsista Johansson lähti Sveitsiin Zürich Lionsiin Hans Wallsonin kakkosvalmentajaksi. Kovin odotuksin Sveitsiin lähteneen kaksikon työ tuli päätökseen vuodenvaihteen tienoilla, kun Zürich antoi ruotsalaisille potkut.


Ruotsista tuotua kokaiinia ja marihuanaa myytiin Suomessa – vankeutta seitsemälle MTV 13:22 04.05

Espoon käräjäoikeus langettitänään marihuana- ja kokaiinijutussa huumerikostuomioita seitsemälle. Yhden syyte hylättiin. Huumeita tuotiin pääkaupunkiseudulle, ja niitä myytiin siellä viime vuoden keväällä.


Ruotsista tuotuo kokaiinia ja marihuanaa myytiin Suomessa – vankeutta seitsemälle MTV 13:22 04.05

Espoon käräjäoikeus langettitänään marihuana- ja kokaiinijutussa huumerikostuomioita seitsemälle. Yhden syyte hylättiin. Huumeita tuotiin pääkaupunkiseudulle, ja niitä myytiin siellä viime vuoden keväällä.


KSML: Pakkoruotsista luopuminen ei houkuta: Jo toinen kunta luopumassa kielikokeilusta iltalehti 19:30 02.05

Keskisuomalaisen mukaan kokeilussa on mukana enää neljä kuntaa. Jämsän kaupunki aikoo luopua paikastaan valtakunnallisessa kielikokeilussa, kertoo . Kaupungin opetusjohtaja Sami Lahti kertoo lehdelle, että mukaan ilmoittautui vain kaksi jämsänkoskelaista oppilasta.


Hurja 83 prosentin nosto sokeriveroon puhuttaa Norjassa - ”Yhden cola-pullon hinnalla saa Ruotsista neljä” iltalehti 09:01 30.04

Norjassa korotettiin tammikuussa sokeriveroa 83 prosentilla. Edistyspuolue ehdottaa nyt veron pienentämistä. Oikeistopopulistinen Edistyspuolue käsitteli asiaa puoluekokouksessaan viikonloppuna. Puheeksi nousivat veronkorotuksen myötä kaupoissa kohonneet hinnat, kertoo norjalainen VG. - Hallituspuolueita pyydetään miettimään esimerkiksi sokeriin ja suklaaseen kohdistuvien veronkorotusten seurauksia ja harkitsemaan korotuksen perumista, puolueen esityksessä sanotaan.


Leijonat kellisti Ruotsin MM-kenraalissa – Aho onnistui maalinteossa MTV 18:54 29.04

Suomen miesten jääkiekkomaajoukkue otti Ruotsista 3-1-voiton Tukholmassa EHT-turnauksen päätösottelussa.


hyllyjen jätti myös mistä Vantaan

Uutiset